bu arada herkese merhabalar. geçmişi çok dikkatli okuyamadım kızlar. kaç gündür gece gündüz zehir oldu. oğlum ateşi düşmek bilmiyor. en son dün gece 40 derece ateşlendi. neyseki bu sabah henüz bir belirti yok. oğluşum nezle oldu ve de en önemlisi köpek dişlerini çıkarıyor. geçenlerdede ataşlenmişti o zaman dedim köpek dişlerini çıkarıyor diye ama onun yanındaki azı dişini çıkarmıştı. neyse bu sefer geliyorlar çok şükür gösterdiler kendilerini. uykusuzluktan gözlerim dönüyor vede mide bulanıyor. inşallah düzelecek. ateşi yükselecek ve farkedemicem diye gece sabaha kadar nöbetteyim. küçük uykularla günü geçiriyorum. böyle işte canlarım. işl dişini 5,5 aylıkken çıkardığında dedim ki; hepsi erken ve sorunsuz gelecek sanırım. nerdeeee ? acısı yeni yeni çıkıyor. tekrar gelmeye çalışırım.
bugün sabah yediklerimi yazayım. bir yumurta beyazı,1 dilim reçelli peynirli ekmek.4 ad gofret.
çok alakasız bir kahvaltı biliyorum ama,2 ağustosta olmam gereken adeti 27 sinde oldum. o yüzden yediklerim çok dengesiz. sonra görüşürüz kızlar.