Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın hanımlar kimsecikler uğramaz oldu artık okuyacak bir şey bulamıyorum yahu :1no2:
polycim haklısın ama yürüyüş bandım tabiri caizse bi eşek ölüsü gibi sırf onu salona taşımaya çalışmam bile günlük sporumu karşılar kaydirigubbakcemile3 müzik eşliğinde yürümeye çalışıyorum ama dışarda yürümek sıkmıyo beni aksine bakına bakına geziyorum nasıl geçtiğini anlamıyorum bile zamanın kaydirigubbakcemile2

günaydın hanımlar,
diyet yapmıyorum ama dikkatliyim. genelde meyve yiyorum ama akşam evde ne piştiyse tadıyorum zaten az yemek yetiyor.
yemeklerden yarım saat önce 2 büyük bardak su içince ben hep tok oluyorum zaten :))

bu hafta sanırım en fazla 1 kilo gidecek, ama dünki magnum herşeye değerdi yanii :))

tekrar günaydın...
kahvaltımı yaptım geldim... bugün geç kalktım...
evet kimsecikler yok niye böyle olduk bakiiiimmm!!!!
melis yo melzeyit yok ama vekil kaptan ad da yok :))
sanırım ad çok çalışıyo ve yrgun geliyo...
hanımlar toparlanalım
emirel yok acıbiberde artık daha az gelir oldu.... hadi hanımlar
aktif olan poly,bhr ve zenim
melankoli akşamları uğruyor twin sanırım tatilde....
sho... uğruyor ama bugün yok...
unuttuğum var mı ya ??? varsa kusura bakmayı
hadiii canlanalım cumaya kadar gitsin kilocuklar canlarımmmm

slm kızlar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor kilo verme durumunuz .. hazır zayıflıyorken azıcık kaysanız banada yer verseniz takımınızda olmazmı... 68 kiloluk bir yer sadece istediğim :) tabi kabul ederseniz eğer

slm kızlar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor kilo verme durumunuz .. hazır zayıflıyorken azıcık kaysanız banada yer verseniz takımınızda olmazmı... 68 kiloluk bir yer sadece istediğim :) tabi kabul ederseniz eğer

pimpirikli hoşgeldin....
tabii neden olmasın ama kaptan ve kaptan yardımcımız şu an yok yani tatildeler... eğer yerimiz olursa veya varsa onlar gelince sana özelden mesaj bırakırlar...
şimdiden sağlıklı kilo vermeler diliyorum

pimpirikli şimdiden bize takıl canım
paylaşımda bulunursan hem sen motive olursun hem bizi motive edersin canım :))

pimpirikli şimdiden bize takıl canım
paylaşımda bulunursan hem sen motive olursun hem bizi motive edersin canım :))

çok teşekkür ederim canım benide kabul ettiğiniz için ama takım liderleri tatildeymiş dur bakalım msj attım yanıt bekliyorum tabi bu arada girip neler yaptığımıda aktarırım saolun

Kızlar bugün nöbet günüm o yüzden hiç gelemedim..yogundum şimdiye kadar..az sonra gelicem tekrar..dosbacım buralardasın öpüyorum canım

hoşgeldin canımcım :))
umarım sana da yer var aramızda... ben çok istiyorum burda bizimle olmanı...

Kızlar bugün nöbet günüm o yüzden hiç gelemedim..yogundum şimdiye kadar..az sonra gelicem tekrar..dosbacım buralardasın öpüyorum canım

iyi nöbetler canım :))

kızlar bu akşam son kaçamağımı yapıyorum, ve sizlere söz veriyorum ki bugünden itibaren 5 ekime kadar sıfır kaçamak ile geçireceğim...
5 ekimde 60 kilo olacağım :))
yarın spora da başlıyorum :lepi:
diyet olarak ne yapcam bilmiyorum şuan o konuda pimpirikliden fikirler bekliyorum. isveç diyetinde birlikte idik, bundan sonrada birlikteyiz :))

slm kızlar,ben motivasyonumu kaybettim:(( evimizdeki tartının yanlış olduğunu düşünüp hep 2kg düşüyordum ama öğrendim i doğru tartıyormuş:(( üstüne üstelik kilo almışım,çok moralim bozuk çokmafoldumbengaliba ben bu kilo verme işini beceremiyorum:sinifsinif:ayrılsam mı gruptan bilemiyorum sanki sizin hızınızıda etkiliyorum gibi geliyo ve kendimi işe yaramaz hissediyorum,moralim bozuk hemde çoooookkmafoldumben

slm kızlar,ben motivasyonumu kaybettim:(( evimizdeki tartının yanlış olduğunu düşünüp hep 2kg düşüyordum ama öğrendim i doğru tartıyormuş:(( üstüne üstelik kilo almışım,çok moralim bozuk çokmafoldumbengaliba ben bu kilo verme işini beceremiyorum:sinifsinif:ayrılsam mı gruptan bilemiyorum sanki sizin hızınızıda etkiliyorum gibi geliyo ve kendimi işe yaramaz hissediyorum,moralim bozuk hemde çoooookkmafoldumben

hooooop bi dur bakalım, hemen pes etmek nedemekmiş.
en baştan yaparsın planlarını, şimdi takımdan biri kilo alsa yada ayrılcam dese sen izin verirmisin:))
bu takımdan ancak mezun olabiliriz, istediğimiz kiloya geldiğimizde...
güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim der çok sevdiğim bir şiirde...
moralini yüksek tutman gerekli. hem ne demek kilo vermeyi beceremiyorum, almayı becerdiğimiz gibi bunu da becereceğiz. hep birlikte...
lütfen toparla kendini... zayıfladığında alacağın elbiselerini yada daha güzeli şuan üzerine olmayan ama o çok sevdiğin kıyafetini düşün...

not: ceza verdim sana, iki büyük bardak su içeceksin şimdi çünkü beni üzdün :((

yapma canım yaaa.... senin yaptığın hatayı bende yaptım... 6 ay hiiiç kilo veremeden burdayım :(( öyle olsaydı ben ayrılırdım iiki varsınız ve iiki gitmeme izi vermediniz
yoksa tsh değerlerimi hiç öğrenemez üstüne üstlük çooook kilo alırmışım
inanki canım burda kilo vermesende almazsın
duraklayan çok kişi oldu ama verenede... herkesin metabolziması farklı sen şmdi duruyorsun takma kafana...
bi daha da gitmek lafını etme bakiiiimmmm :oklava:

çok şekersin zenim,tmm koca iki bardak suyumu içecem,ben zaten çok su içiyorum ama hiç bi işe yaramıyo çokmu şişlik var vücudumda anlamadım,moralim bozuluyo benimde...

tmm dosabam ya kızmayınn:kedi:gitmiyorum geyret edicem ama ramazanda korkuyorum çünkü gece yiycez birde akşam iftarda,ALLAH'ım nolurrr bu ramazan tersi olsun zayıflayalım(amiiiiinn)

çok şekersin zenim,tmm koca iki bardak suyumu içecem,ben zaten çok su içiyorum ama hiç bi işe yaramıyo çokmu şişlik var vücudumda anlamadım,moralim bozuluyo benimde...
hımm demek şişlik var hemen çözelim bendeniz aktar zenim bacı :))
demek şişlik var o halde ödem çözücü gerekli her yemekten önce bir tutam maydonoz bunu halleder, yada kiraz sapı ve mısır püskülü çayı ne şişliğin kalır ne de başka birşey :))

son kaçamak için dışarı çıkacağım birazdan :)
gece eve döndüğümde görüşürüz...

su içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar...
buarada metabolizma hızlandırıcı diye tarif edilen bir karışım var bizim sitede ve birçok yerde araştırdım faydasını gören çok olmuş, bir bakın isterseniz :)

Metabolizma hızlandırıcı 1. formül
ıçindeki Malzemeler

1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. ıçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi önerilir.

Back
X