Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor kilo verme durumunuz .. hazır zayıflıyorken azıcık kaysanız banada yer verseniz takımınızda olmazmı... 68 kiloluk bir yer sadece istediğim :) tabi kabul ederseniz eğer
pimpirikli şimdiden bize takıl canım
paylaşımda bulunursan hem sen motive olursun hem bizi motive edersin canım :))
Kızlar bugün nöbet günüm o yüzden hiç gelemedim..yogundum şimdiye kadar..az sonra gelicem tekrar..dosbacım buralardasın öpüyorum canım
hoşgeldin canımcım :))slm kızlar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor kilo verme durumunuz .. hazır zayıflıyorken azıcık kaysanız banada yer verseniz takımınızda olmazmı... 68 kiloluk bir yer sadece istediğim :) tabi kabul ederseniz eğer
Kızlar bugün nöbet günüm o yüzden hiç gelemedim..yogundum şimdiye kadar..az sonra gelicem tekrar..dosbacım buralardasın öpüyorum canım
slm kızlar,ben motivasyonumu kaybettim( evimizdeki tartının yanlış olduğunu düşünüp hep 2kg düşüyordum ama öğrendim i doğru tartıyormuş
( üstüne üstelik kilo almışım,çok moralim bozuk çokmafoldumbengaliba ben bu kilo verme işini beceremiyorum:sinifsinif:ayrılsam mı gruptan bilemiyorum sanki sizin hızınızıda etkiliyorum gibi geliyo ve kendimi işe yaramaz hissediyorum,moralim bozuk hemde çoooookkmafoldumben
slm kızlar,ben motivasyonumu kaybettim( evimizdeki tartının yanlış olduğunu düşünüp hep 2kg düşüyordum ama öğrendim i doğru tartıyormuş
( üstüne üstelik kilo almışım,çok moralim bozuk çokmafoldumbengaliba ben bu kilo verme işini beceremiyorum:sinifsinif:ayrılsam mı gruptan bilemiyorum sanki sizin hızınızıda etkiliyorum gibi geliyo ve kendimi işe yaramaz hissediyorum,moralim bozuk hemde çoooookkmafoldumben
tmm dosabam ya kızmayınn:kedi:gitmiyorum geyret edicem ama ramazanda korkuyorum çünkü gece yiycez birde akşam iftarda,ALLAH'ım nolurrr bu ramazan tersi olsun zayıflayalım(amiiiiinn)
hımm demek şişlik var hemen çözelim bendeniz aktar zenim bacı :))çok şekersin zenim,tmm koca iki bardak suyumu içecem,ben zaten çok su içiyorum ama hiç bi işe yaramıyo çokmu şişlik var vücudumda anlamadım,moralim bozuluyo benimde...