Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım ve dosbacım burdasınız sanırım..naber fıstıklarr:1hug:
dosba canım bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimiopuyorumnanaktanbiliyorsunuz geçenlerde cozutmuştum umutsuzluk kaplamıştı içimi ama iyiyim artık
akrepcim sana da günaydın şekerim...senle ilk tanıştıgımda sen 70 lerdeydin ben de o civardaydım ben hala 75 im sense 55 delikafadulden
hanımlar merhaba :))
benim malum misafirler var çok sık nete giremiyorum. isveç diyetimin sonunu göremedim(
çok sevdiğim bir arkadaşım geldi ve evde dayanılmaz yemekler pişmeye başladı ama yiyemiyorum mesela bu sabah normalde 5 dilim yediğim börekten 1 dilim ancak yiyebildim bu haftasonu izin verdim kendime aşırıya kaçmadan yiyeceğim :)
pazartesi yada salı arkadaşım gidincede puan toplamaya başlayacağım :)) bakalım bu cuma tablo nasıl olacak ama verdiğim bu kiloları korumaya alsam fena olmayacak :))
bhr canım senin nasıl gidiyor??
kızlar ben stepper almayı düşünüyorum...kullan var mı aranızda?
hanımlar merhaba :))
benim malum misafirler var çok sık nete giremiyorum. isveç diyetimin sonunu göremedim(
çok sevdiğim bir arkadaşım geldi ve evde dayanılmaz yemekler pişmeye başladı ama yiyemiyorum mesela bu sabah normalde 5 dilim yediğim börekten 1 dilim ancak yiyebildim bu haftasonu izin verdim kendime aşırıya kaçmadan yiyeceğim :)
pazartesi yada salı arkadaşım gidincede puan toplamaya başlayacağım :)) bakalım bu cuma tablo nasıl olacak ama verdiğim bu kiloları korumaya alsam fena olmayacak :))
dosbacım sorma tatlım..benim evde kşu bandım var ama kullanmıyorum..tozunu alıyorum arada bide üzerinde çamaşır kurutuyorum:mymeka: