Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar,ben motivasyonumu kaybettim( evimizdeki tartının yanlış olduğunu düşünüp hep 2kg düşüyordum ama öğrendim i doğru tartıyormuş
( üstüne üstelik kilo almışım,çok moralim bozuk çokmafoldumbengaliba ben bu kilo verme işini beceremiyorum:sinifsinif:ayrılsam mı gruptan bilemiyorum sanki sizin hızınızıda etkiliyorum gibi geliyo ve kendimi işe yaramaz hissediyorum,moralim bozuk hemde çoooookkmafoldumben
dosbam çok sağol,ramazan listeni merak ettim doğrusu,tam anlamıyla yapamasakta belki kenarından bişeyler tutturabiliriz,ne dersin?
Günaydin kızlar,
dosba; canım ramazan listen gayet saglıklı bence uyarsan kesin ramazan boyunca 2-3 kg verirsin canımbu arada makarna izni çıktı mı sana?
zenim ; canım kızmazsan 1 -2 sey dikkatimi çekti yeni beslenme şekilnde
1. elma zamanı degil bence mevsim meyveleri daha yararlı olabilir tek çeşit meyvede sınırlama kendini kışın yersin elmayı
2.karışık bitki çaylarını çok içme tek tip olanlara yönelsen daha iyi saglıgın açıısndan çünkü vucutta birbiryle etkileşime giriyor tıpkı hapların pek birbiryle karıştırılamayacagı gibi
3.listende sadece gunluk 1-2 dilim ekmek var bu çok az beslenme piramidinden enaz 6 porsiyon veriyor bu hiçte saglıklı görünmüyor uzun vadede metonu yavaşlatır canım bu sefer 3-4 dilim yiyince kilo alırsın benden söylemesi
4.hedefin 5 ekimde 60 olmak bu hafta 72 oldugunu varsaysam bile 1,5 ayda 12 kg cok saglıksız bir rakam kendini bu kadar hızlı vermeye şartlandırma saglıklı vermeye çalış.
not:lütfen kırılma ben kimsenin bu kilo derdi yüzünden saglıgından olmasına seyirci kalmak istemiyorum hem şimdi hızla verdin hop hızla geri alırsın psikolojinde etkilenir canım ben uzmanına gidiyorum boşuna demiyorlar ayda en fazla 4-5 kilo ideal diye bir bildikleri var o kadar okuyorlar lütfen dediklerimi bir düşün canım