Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bhr cım üzüldüm hayatım ya. mafoldumben ne olur üzme kendini.insan zamanla nelere alışıyor. bunada şükür de hayatım.gerçi söylemek basittir ama duymak önemlidir,ne bileyim canım ya.kilo konusundada bence çok takma kafanı. kilo vermede çocuk yapmaya benziyor ne kadar çok takarsan o kadar geç gerçekleşiyor.sağlığın iyi olsunda gerisi önemli değil kanımca. opuyorumnanaktan a.s.

ben de öyle deyip teselli ediyorum canım kendimi Allah başka dermansız dertler vermesin çok şükür ilaçla tedavisi mümkün bi rahatsızlık kilo problemi yaratmazsa üstesinden çok rahat gelebilirim diye düşünüyorum inşallah :Saruboceq:
hipertiroid misin... çok şaşırdım dediğin gibi senin çok kilo kaybın olmalıydı... bencede sen başka bi uzmanla da görüş canım

ben de doktor hipertiroid deyince o yüzden şaşırmıştım işte canım ama iki kere kan tahlili yapıldı ikisinde de aynı sonuç çıktı netten biraz araştırdım nadiren de olsa kilo problemi yaratırmış hipertiroid

meliscim ben de şimdiden kilomu belirteyim canım 79.9 artık aldım mı verdim mi ben bile karıştırır oldum gram gram gittiği için bi alıyorum gramları bi veriyorum takip edemez oldum dengesizleştim yahu :bbo:

kızlar ne var ne yok bu aralar pek gelemiyorum zaten diyet diye birşey duymak istemiyorum kızlar ben kulağınıza küpe olayım çünkü yanlış diyet yaptımgaliba müthiş saçlarım dökülüyor moralim çok bozuk dün akşam şöyle bir aynayla tepeme baktım çok fena saçlarım az kalmış eskisinden eser yok ramazandan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum

kızlar ne var ne yok bu aralar pek gelemiyorum zaten diyet diye birşey duymak istemiyorum kızlar ben kulağınıza küpe olayım çünkü yanlış diyet yaptımgaliba müthiş saçlarım dökülüyor moralim çok bozuk dün akşam şöyle bir aynayla tepeme baktım çok fena saçlarım az kalmış eskisinden eser yok ramazandan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum

canım geçmiş olsun...
ok üzüldüm ya:(( ama hemen bi doktora git... bende hipotiroid çıktıbu yüzden bende de saç dökülmesi var ama ilaçlarımı aldığımdan beri daha iyiyim...
canım belki vitaminsiz kaldın telafisi mümkündür

meliscim ben öğleden sonra bildirm yapacağım canım eğer gecikirsem kilomu bu hafta aynı geçebilir misin ?? 68.4
çünkü tartılmayacağıma söz verdim :(( tabii kk'ya yazacağım diyemedim:((

canlarım...
son günlerde biraz rahatsızım spor yapamadım bu sebepşe bu hafta kendime koyduğum hedefin çok gerisindeyim. ama diyetisyenim işini kesinlikle biliyor aynen onun dediği kadar verdim...

74 kilo ile başlamıştım bu haftaya ve şuanda 72.6 yım... 1.4 kilo vermişim :)

sağlıklı az az kilo vermek mii, yoksa kiloları hızlı bir şekilde verip sonrasında kilo kontrolüne mi ağırlık vermeliyim diye hala aklımda sorular var, bilmiliyorum... diyetisyenimle konuşacağım bunu söyleyeceklerini bile bile...

melisciğim günaydın aşağıda seni gördüm istersen bu hafta benide listeye dhil edebilirsin son kilomu söylüyorum 78.9 kilo aldım ama yapacak bişeyimde yok bugün mens oldum birazda şişliğim var ama artık idare edecem ramazanda kilo almazsam iyi ya

meliscim evet hayatım net işi çok şükür halloldu. artık gelebilirim tabi başım kalabalık olmadığı sürece.
iftar konusundada melisim inan çok fazla yiyemiyorum,yediğimi görsen kim doyar bunla dersin.cokacimcoook ama tatlıda yiyorum. kendime dur demesini şaka maka öğrenmişim kaydirigubbakcemile5 sanırım o yüzden iftarlara gitmekten korkmuyorum. :lepi:

hallolmasına sevindim canım bizi yanlız bırakmazsın.
kendimizi kontrol etmeyi öğreniyoruz tatlım ama bu öğrenim çabuk unutuluyor nedense (yani bende öyle oluyor)hihoyyyt

kızlar benim internette problem var tam yazarken gidiyor çok yavaş çalışıyor o yüzden bu ara giremiyorum melisciğim geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim adcığım aslında buralardayımda biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum eskilerden çok kimse kalmadı yenilerde ben izindeyken alıştı şimdilik uzaktan bakıyorum umarım yazdıklarım silinmez aminhheheeh

teşekkür ederim canım. Melzeyitim öyle düşünme, yeni arkadaşlar ben tatile ayrılmadan birkaç gün önce geldiler ben de kaynaşamamıştım ama hepimizin hedefi bir bir iki konuşma hemen kaynaşıyorsun. Hem unutma sen kaptan yardımcısısın herkesi bir araya topla hayatım. Lütfen daha sık katıl yokluğun çok farkediliyor unutturma kendini. Tatilde aldıklarımızı vereceğiz motive olmamız lazım.opuyorumnanaktan

selam kızlar
nasılsınız??
meliscim yarın tartı günü ama diyetisyenim bana evde tartılmayı yasakladı :))
yarın 12 den sonra bildrim yapabilir miyim??
yok sorun olursa sabah tartılıp yazayım kararsız kaldım

canım eğer listeleri vermediysek yetişebilirsen tabi yapabilirsin ama biliyorsun kalliste de bakıyor onu çok bekletemem.

selam fıstık arkadaşlarım

40 dakika yürüyüşümü yaptım bugün..diyet olarak da iyiyim..tartılmadım ama kilo verdiğimi sanmıyorum hatta geçen haftadan aldıkalrımda duruyor:((
bir de hem çok sevinçliyim hem de hafiften hüzünlüyüm...aynı ay evlendiğimiz bir arkadasım yarın anne oluyor(ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:)ama ben de anne olmak istiyorum..bunun yanında eşim daha çok istiyor ve benim kilolarım yüzünden hep erteliyoruz..ne zayıflayabiliyorum ne bebeğime yaklaşabiliyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım hiç üzülme yeni evlisiniz biraz evliliğinizin tadını çıkarın eninde sonunda olur arasınız başbaşa günlerinizi demedi deme kaydirigubbakcemile5
böyle haberler insanı çok etkiliyor evliliğimin ilk yıllarında bana da olmuştu. Ama biz 5 sene bekledik akademik kariyerim için herşeyi yaptım sonra istedim. Bayan için çok zor bütün hayatını kökünden etkiliyor o sebepten en uygun zamanı bekle. Tabi bi de şu var, hayatta hiç kimseyi sevemeyeceğin kadar seveceğin bir varlık. İşte herkesin dediği gibi çok zor ama çok güzel.
Ben istediğimde olur de ve içini ferah tut, kilo vermeye odaklan. Hemen de istiyorsan biraz tombik anne olursun o kadar tatlım. Benim arkadaşım 80le hamile kaldı 100le doğuma gitti çok da sağlıklı doğurdu.opuyorumnanaktan

meliscim baylıoyurm sen gibi programlı annelere..süpersin tatlım mmaaşallah diyorum:nazar:ohhh afiyet olsun semizotlu yoğurt çok güzel olur:1hug:

teşekkürler tatlım programlı olmam lazım yoksa hiç bir işe yetişemiyorum.

Dosbam ve sen için dua edeceğim kilolarınızı verin mezun edelim sonra hamilelik topiklerinde göreceğiz sizi:emir_bebek:

kızlar sonuçlarımı aldım bugün tahmin edildiği üzre guatr çıktı ben de büyük olasılıkla bekliyordum çünkü ırsi babamda dedemde amcamda halamda hep vardı belki bilmediğim bir çok akrabamda daha :gitme:
henüz yeni olduğu için çok küçük bir nodül olduğunu söyledi doktor ve ben burda ilaç yazmayım sen endokrinoloji bölümüne git orda daha ayrıntılı baksınlar diye beni o bölüme sevketti sınavlardan hemen sonra gideceğim inşallah

canım bu asrın hastalığı bir çok insan böyle yaşıyor bir ilaçla hallolur sıkma canını tamam mı tatlım.

ben yatmaya gidiyorum melisim yarın gelemem diye yazıyorum 52.8 kg.dayım.hepinizi öpüyorum iyi uykular.

tamam tatlım mezun ediyoruz seni öyle demiştin değil mi tatlım.

meliscim ben de şimdiden kilomu belirteyim canım 79.9 artık aldım mı verdim mi ben bile karıştırır oldum gram gram gittiği için bi alıyorum gramları bi veriyorum takip edemez oldum dengesizleştim yahu :bbo:

79.8 miş geçen haftaki kilonü, 100 gr almışsın tatlım. Kaydettim.

canım benim de dökülüyor bu ara ama havaların da etkisi var bence. Ama sen yine de git doktora.

meliscim ben öğleden sonra bildirm yapacağım canım eğer gecikirsem kilomu bu hafta aynı geçebilir misin ?? 68.4
çünkü tartılmayacağıma söz verdim :(( tabii kk'ya yazacağım diyemedim:((

dosbam çok merak ediyorum gerçek kilonu, sen doktoruna söyle kkya yazacağım diye en iyisi merak ediyorlar de :)
tamam tatlım yetişemezsen aynı geçerim.

canlarım...
son günlerde biraz rahatsızım spor yapamadım bu sebepşe bu hafta kendime koyduğum hedefin çok gerisindeyim. ama diyetisyenim işini kesinlikle biliyor aynen onun dediği kadar verdim...

74 kilo ile başlamıştım bu haftaya ve şuanda 72.6 yım... 1.4 kilo vermişim :)

sağlıklı az az kilo vermek mii, yoksa kiloları hızlı bir şekilde verip sonrasında kilo kontrolüne mi ağırlık vermeliyim diye hala aklımda sorular var, bilmiliyorum... diyetisyenimle konuşacağım bunu söyleyeceklerini bile bile...

yine çok güzel kilo vermişsin zenincim. İlk haftalar güzel kilo vermem normal sonra zaten ister istemez kilo veriş hızın azalacak. Bak biz de güzel kilo verirdik şimdi sürünmeye başladık. Diyetisyenin tabi 1.sini söylecek kalıcı olanı o çünkü :)

melisciğim günaydın aşağıda seni gördüm istersen bu hafta benide listeye dhil edebilirsin son kilomu söylüyorum 78.9 kilo aldım ama yapacak bişeyimde yok bugün mens oldum birazda şişliğim var ama artık idare edecem ramazanda kilo almazsam iyi ya

Geçmişi okuyordum kızımdan fırsat buluncada cevap yazmaya çalışıyordum başardım sanırım.
Sana da günaydın tatlım.
tamam canım listedesin.

ben de tartılmaya gidiyorum reglimin son günü tam bitmedi şişkinliğim ama biraz hafif hissediyorum kendimi, neyse gidip bakayım.
61.3 üm, sadece 200 gr, 200 grcık hafifliği de hissetmişim.
Haftaya daha hafif olurum reglin etkisi geçsin.

Kızlar gunaydin,

Sizleri çok özledim ama dediğim gibi sınavlara çalışmak için işten erken çıkıyorum tabi bütün işleri yetiştirebilmem için de daha yogun çalışıyorum inş sınavlardan sonra eskisi gibi aranızda olacagım Kilomun son durumuna gelince aslında bu hafta;

1,6 kg yagdan vermişim
1,1 kas kütlem artmış:lepi:
Böylelikle 65 kg olmuşum

Bu arada yeni bir sey ögrendim bir kg kas kütlesi dinlenir halde 75-100 kcal yakıyorken yag kütlesi de 2-5 kcal yakıyormuş bundan sonraki asıl hedefimiz kas artırmak, beslenme uzmanım beni bir spor hocasına yönlendirdi sınavlardan sonra onunla da konuşacagım.Umarım bu haftada dereceye girebiliriz,Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen veya alan varsa ramazanda biraz daha spora agırlık verin mutlaka fark edecektir.

Meliscim cok iyiyim özellikle kas artışımı duyduktan sonra :))
Sen nasılsın elma yanak nasıl???
Geçmişi okuyamaıyorum ne olur kusurama bakmayın telafi edecegim sınavlardan sonra bu zamanları söz veriyorum
Benim tempom iş sınavlar iftar sahur spor devm işte optum canım

Meliscim cok iyiyim özellikle kas artışımı duyduktan sonra :))
Sen nasılsın elma yanak nasıl???
Geçmişi okuyamaıyorum ne olur kusurama bakmayın telafi edecegim sınavlardan sonra bu zamanları söz veriyorum
Benim tempom iş sınavlar iftar sahur spor devm işte optum canım

ben de iyiyim elma yanağı kızartmaya çalışıyorum kahvaltı yapıyor şekercik önğüne koydum herşeyi ne istiyorsa yiyor bugünki tercişhi domates ağırlıklı sırnaşık şey
sınavlarını en güzel şekilde atlatacağına eminim. iyi çalışmalar tatlım. kaçıncı sınofa geçiyorsun,? işletmeydi değil mi?

Yok meliscim bhr işletme, ben iktisat ögrencisiyim aslında bu 2. üniversitem 1. avrupa birliği ve dış ticaret 3 sınıf bütlerim aslında kalmazdım ama finallere giremedim hastaydım allahtan ilk sınavlar hep 80-95 yoksa işim daha zor olacaktı.

kusura bskma canım bölümler karıştı. Avrupa Birliği de güzel bölüm? O nerden açıköğretimde yok sanırım o bölüm.
Çok güzelmiş vizelerin kaydirigubbakcemile3

Back
X