Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım kesinlikle bir uzamn ile görüşmenin çook faydası var.

tüm diyet yapan kişilerin rutin yaptırması gereken kan tahlilleri vardır lütfen ihmal etmeyelim... melankoli canım sende sıkma canını hiç, derslerin ve rmazan derken karıştı tabii düzenin. ama yoluna sokacağına eminim...
biz tüm takım olarak çok sağlıklı kilolar vereceğiz kızlar emin olun :))

canım bişey olmaz yarım içli köfteyle bir tane çiğ köfteden afiyet olsunn yerimseniben

bunlar eminim ki tatlı yorgunluklardır canım kaç aylıktı oğluşun? :emir_bebek:

teşekkürler bhrımopuyorumnanaktan
8 aylık olmuştur herhalde, sahi acıbiber ne kadar oldu? Hiç bahsetmiyorsun, nasıl neler yapıyor dişi çıktı mı? vs.

meliscim ya gerçekten tamamen bugünün cuma olduğu aklımdan çıkmış,kendimi derslere adamış ve adapte etmiş durumdayım çok özür dilerim,kilo işine gelincee bu armazan benim düzenimi mahvetti,spor hayatımı katletti,galiba deprosyandayım,nerdeyse 2,5 kg almışımmafoldumbenbirde bizim evdeki baskül 2kg fazla tartıyor diye kendimi kandırmışım,bikaç yerde daha tartıldım sonuç hep aynı çıktı yani bizim evdeki baskül doğruymuş.çok karışık oldu biliyorum ama inş. anlayabilirsiniz şimdi ben başladığım kilodan 1 kg fazlayımmafoldumbenyani yazması çok güç 70kg mımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...depresyondayım

tamam canım ama geçen hafta da bildirim yapmamışsın, dikkat edelim lütfen sınav dönemi izinli olabilkirmişsin aslında.
melankolim çok normal kilo alman iftar çok geç burada 8de o saattte yemek ye ondan sonra meyve falan aldırır tabi. Aşırıya kaçmamak lazım. Dosbanın ya da zenimin verdiği listeyi uygulasan faydasını görürsün. Ben de 2 kilo alıp döndüm ama bir tane olumsuz cümle duydun mu vereceğiz bu kiloları o kadar hepsi gidecek. Lütfen kendine bir liste bul, 1 hafta boyunca sakın tatlı yeme, suyunu ihmal etme bu hafta senden en az1 kilo bekliyorum, çabuk alınan çabuk verilir bunu değerlendir tamam mı şekercim.

Kızlar ne dersiniz bu hafta 1. olalım mı?
Bu hafta herkes elinden geldiğince kendini sıksın şok diyet yapın demiyorum. Bu hafta tatlı yok, bol su, herkesi kilo vermiş görmek istiyorum, kimsenin hansinde eksi yazmasın tamam mı?

Herkes lütfen yediklerini yazsın, utanılacak şeyler sakın yemeyin yediyseniz de yazın noktasına kadar sopaları domatesleri yiyin bakalım.

Hadi canlarım bu haftayı kaptırmayalım.

slm arkadaşlar....
119.etap bireysel birincisi olarak ne yaptığımız yazmak istiyorum.....
Geçen hafta neler yaptığımı yazdım...Farkındaysanız bu hafta daha az kilo verdir...Kilo azaldıkça verilen kiloda azalıyor zamanla....Buarada belim acayip inceldi kalçamla orantılı zayıflayamadım...o yüzden hemen kalça hareketşerine başlayacağım....
Özel yaptığım bişi yok aynen az yemeye titretmeye ve spora devam..Bu hafta bide kan bağışı yaptım biraz onunda etkisi var..
Ayrıca süper paylaşımları ile günüme huzur mutluluk getiren bazen gülmekten beni yere yatıran sevgili 8.takımım başarım sizin sayenizde ve en güzel motivasyon örneği sevgili Kaptanım senin desteğin unutulur mu.....
Hepinizi seviyorum iiki varsınız.......

işte birinci

ii sabahlar canlarım
evet melis kuralları hatırlattığın ii oldu artık toparlanalım
ne yediysek yazalım yaptığımız sporu yazalım
bi ara koçluk yapmıştık birbirimize eğer toparlanabilirsek bu sistemi tekrar getirelim özellikle benim için spor :((
bu arada ad mezuniyetini itedi mi nooldu mezun oldu mu??
meliscim bi de ben tatilde iken patbori gitmiş sordum ama kimse cevap vermedi nooldu neden ayrıldı hala merak ediyorum ??

SAHUR da yediklerim

1 yumurta
30 gr beyaz peynir
3 zeytin
1 tk reçel
50gr ekmek
domates salatalık yeşillik
1 bardak süt
1lt su

kızlar sütü hepinize tavsiye ederim çook tok tutuyor...
ben hiç acıkmıyorum

ii sabahlar canlarım
evet melis kuralları hatırlattığın ii oldu artık toparlanalım
ne yediysek yazalım yaptığımız sporu yazalım
bi ara koçluk yapmıştık birbirimize eğer toparlanabilirsek bu sistemi tekrar getirelim özellikle benim için spor :((
bu arada ad mezuniyetini itedi mi nooldu mezun oldu mu??
meliscim bi de ben tatilde iken patbori gitmiş sordum ama kimse cevap vermedi nooldu neden ayrıldı hala merak ediyorum ??

evet canım sıkı kurallara dönelim bence de bu kadar tatil yeter. Tatil dönüşleri bitsin koçluğa başlayalım.
ad hafta içi söylemişti ama kilo bildirirken bir şey söylemeyince ben de mezun yazmadım, zaten püsküüt de yok tatilde ad 1 hafta daha bizimle olur belki hedefine ulaşır (52'ye) öyle mezun olur dedim.
patbori ayrılmadı izinli eylül sonunu bulur gelmem dedi.

oğlum 6 aylık oldu diş çıkarmadı daha ama çıkarıcak herhalde çünkü eli devamlı ağzında birde huysuzluk oyy oyyyyyyyyyy bu gece 1 de yattı..ağla ağla ağla bana fenalıklar geliyor birde göz yaşlarıyla ağlıyor.bu sefer de kıyamıyorum..kucağa alınca hemen yanağımı yalıyor aklınca öpüyor.sonra hemen kıkırdıyor...hiç yanından ayrılmamamı istiyor hep onunla oyunıyacağım hem onunla ilgilenecğim. birde gündüz uykusu doğru dürüst yok kendime ayıracak hiç zamanım olmuyor.eşimle uxzun zamandır konuşamıyoruz bile.çocuk çok çok güzel bir şey lakin çokta zor yetişiyorlar ben onu anladım.inş bu dönemleri atlatırız diyeceğim lakin melis ad ayaklanınca daha zor olduğunu söylüyorlar bakalım artık yaşayıp göreceğix inş...

oğlum 6 aylık oldu diş çıkarmadı daha ama çıkarıcak herhalde çünkü eli devamlı ağzında birde huysuzluk oyy oyyyyyyyyyy bu gece 1 de yattı..ağla ağla ağla bana fenalıklar geliyor birde göz yaşlarıyla ağlıyor.bu sefer de kıyamıyorum..kucağa alınca hemen yanağımı yalıyor aklınca öpüyor.sonra hemen kıkırdıyor...hiç yanından ayrılmamamı istiyor hep onunla oyunıyacağım hem onunla ilgilenecğim. birde gündüz uykusu doğru dürüst yok kendime ayıracak hiç zamanım olmuyor.eşimle uxzun zamandır konuşamıyoruz bile.çocuk çok çok güzel bir şey lakin çokta zor yetişiyorlar ben onu anladım.inş bu dönemleri atlatırız diyeceğim lakin melis ad ayaklanınca daha zor olduğunu söylüyorlar bakalım artık yaşayıp göreceğix inş...

bu çocuklar neden uyuku sevmezler anlamam. Benim kızımda uyutana kadar 1000 defa yataktan kaçıyor. Uyuku saati 9 olan çocuğun uyukus bazen 11-11.30 u bile bulabiliyor.
Canım çok haklısın çok güzel ama çok zor evliliğe kesin darbe vuruyor. Hep derlerki çocuk zayıf evlilikleri güçlendirir, güçlü evlilikleri zayıflatır diye, biz de 2. guruba giriyoruz herhalde. Eşimle hiç muhabbetimiz yok ne çok eğlenirdik oysa, şimdi cimcime tüm zamanımızı alıyor konuşturmuyor bile erken yatsa iyi o da yok ben de hep onunla sızıyorum nasıl olacak bu iş bilmem.
Eşimle değil kendi kendime bile özel hayatım yok, tuvalete bile tek gidemiyorum kapıları yumrukluyor aç diye mecbur kapılar açık tüm evde, sıfır özel hayat.
Acıbiberim bir anne desin sen gör o zaman nasıl eriyorsun hiç bir şey kalıyor mu, tüm şikayetlerini unutuyorsun.

kızlar negüzel gecenin bir vakti hatta sahur vakti ayaktasınız ben malum oruca ara verdim akşam arabayla yameğe gittim dönüşte iki defa kaza geçiriodum malumunuz acemi bir sürücüyüm ama şunu anladım bayan sürücülerin diğer bayanlara hiç saygısı yok akşam o kadar moralim bozuldu ki ya kadını hatta iki defadada farklı bayanlar denk geldi inip dövmemek için zor sabrettim geri geri, çıkamadım birde araba okadar büyük ki kaldım daracık sokakta ya çıkamıyorum acemiyim diyorum kadım datdat korna çalıyor bıraktım yolun ortasında arabayı naparlarsa yapsınlar dedim o arada bir genç delikanlı geldine oldu diye sordu acemi olduğumu ve geri geri çıkamadığımı anlattım sakkin olun ben yardımcı olurum dedi rahatladım ya insanlar çok terbiyesiz sende kadınsın bende kadınım inip yardımcı olsan buda bana ders olsun asla bayanlara güvenmemem gerektiğini biliyordum ama trafiktede asla acımayacaksın sanki millet anasının karnında öğrenmiş gibi davranıyor ama keşke inip bitanesini dövseydim içimde kaldı ama bu son birdaha böyle bişey yaşarsam hiç affetmiyecem

kızlar günaydın.herkesler iyidir umarım.melzeyit zor birgün geçirmişsin.sen sıkma canını hayatım.malesef evet bayanlar daha acımasız,kötüsünün yanında iyide gidiyor gerçi ama hemcinsimiz diye torpil geçemiyorum valla. inşallah dahada ustalaşırsın canımcım sen akşamları bol bol araba kullan sakin trafikte özelliklede geri gerii kullan çok faydası oluyor gerçekten. :teselli:
acıbiberim bir çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider.onlar daha ilk günlerinde içgüdüsel olarak kullanmaya başlıyorlar anneyi. yani herağladığında yanına koşuyorsan ağlayınca yanıma geliyorlar diye herseferinde seni çağırmak için ağlar.onlar ne anasının gözü varya. bizim zibidi bile huy değiştiriyor sürekli.mesela ben işe girmeden önce hasta olduğunda biraz şımarttık çocuğum sıkıntısı çok diye,şimdi düzelt düzeltebilirsen.eskiden yatağa koyunca uyuyordu kendisi şimdi sallamadan uyumuyor.ama tadını çıkar hayatım ağlasad bunalma.herseferinde onu konuşarak sesinle ikna etmeye çalışırsan daha iyi.yapabilirsen tabi canımcım zor olduğunu bildiğimden,yapılamayadabiliyor. ayaklanınca daha zor evet.yürümeye başlayınca seninde asıl koşturman başlıyor.Allah yardımcımız olsun inşallah.çocuklarımızı hayırlısı ile büyütelim.

günaydın şekerler a.s. bugün nasılsınız bakalım?

melankolicim sıkma canını bencede bir uzmanla görüş tahlillerini yapsın eğer gerçekten diyeti yapıp da hiç kilo veremiyorsan hormonlarınla alakalı bir sorun olabilir nekadar erken farkedersen bu durumu o kadar iyi sen şimdi sadece sınavlarını düşün sınavları atlatınca bu duruma odaklan :teselli:

acıbibercim daha çok küçükmüş kuzucuk yaaa sanırım en çok anneye ihtiyaç duyulan dönemler kreş yaşına gelene kadar zorlu bi yol var önünde bi o kadar da tatlı ama ben yeğenlerimi sevince bile içim gidiyo öyle sevdirtiyolar ki kendilerini minik sıpalar :emir_bebek:

meliscim senin bıcırık tam olarak konuşmaya başladı mı çünkü tam cümle kurmaya başladıklarında sustur susturabilirsen büyümüşte küçülmüş gibiler sırnaşık şey

melzeyitcim öyle sürücüler yüzünden zaten babam arabayı bana vermiyo trafikte sanki çıkanların benden ne eksiği varsa benim de kendimi geliştirmem lazım trafikte çünkü bir çok iş ilanında "aktif olarak araç kullanabilen" ibaresi bulunuyo :gitme:

dosbacım kendine gelmene sevindim spora yüklenmen de çok iyi olmuş eminim meyvelerini toplamaya başlayacaksın en kısa zamanda yerimseniben

Kızlar gunaydin,

Sizleri çok özledim ama dediğim gibi sınavlara çalışmak için işten erken çıkıyorum tabi bütün işleri yetiştirebilmem için de daha yogun çalışıyorum inş sınavlardan sonra eskisi gibi aranızda olacagım Kilomun son durumuna gelince aslında bu hafta;

1,6 kg yagdan vermişim
1,1 kas kütlem artmış:lepi:
Böylelikle 65 kg olmuşum

Bu arada yeni bir sey ögrendim bir kg kas kütlesi dinlenir halde 75-100 kcal yakıyorken yag kütlesi de 2-5 kcal yakıyormuş bundan sonraki asıl hedefimiz kas artırmak, beslenme uzmanım beni bir spor hocasına yönlendirdi sınavlardan sonra onunla da konuşacagım.Umarım bu haftada dereceye girebiliriz,Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen veya alan varsa ramazanda biraz daha spora agırlık verin mutlaka fark edecektir.
gerçekten çok iyi polycim tebrikederim hayatım.aslında bende ölçüm yaptırmak istiyorum.diyetisyene gideceğim.işime biraz daha alışayım,düşünüyorum ciddi ciddi.vücudumu tanımak istiyorum.

canım bizde de durumlar aynı geçen sene ev aldık kredi ile 2 yıldır eşimle tatile gidemedik daha öncesinde 1 ay gezerdik. Ben annemlerle gittim hem geçen yıl hem bu yıl yazlığa ama oan eşime oldu. Bizler de seneye beraber tatil yaparız. Ben de bayramda eşimin ailesine zonguldağa gitmeyi düşünüyorum. Bir önceki sene hamileydim, geçen sene bebiş küçüktü 3 yıldır gitmiyorum e ayıp oluyor artık. Bu bayram gidelim dedim eşime bakalım kısmet. Siz de yarıyıl tatiline inşallah gidersiniz. İnsan ailece gidince herşey daha güzel ben eşimi bırakıp gittim aklım kaldı burada.
Seninle ben de haftaya kilo veririz benim de son günü bugün reglimin.
canım biz de özledik sohbetini. Yine planlar yapalım takımın motivasyonu adına dağıttık iyice.
zong.mı? gel tabi hatta görüşelim 1 saat bile olsa ne güzel olur.inan çok isterim.kızmet tabi inşallah olur. opuyorumnanaktan

bi de patboriyi özledim
ne yalan söyliyim bende özledim tombişimi. kaydirigubbakcemile3 (duymasın kaydirigubbakcemile)

canım çok haklısın aslında yeni evliyim,ama benle evlenenlerin bebişleri kucaklarında..tabi bunda benim ilçede yaşıyor oluşum ve insanların bakış açısının dar olması hafiften cevre baskısı var üzerimde..gerçi ben hemen hamile kalma taraftarı diilimdir..evlilik yaşanmalı gezilmeli tozulmalı eşler birbirini tanımalı felan..ama şu anda bebiş isteği kalbime düştü...o yüzden en yakın zamanda (6 ay içinde)2010 da anne olmak istiyorum:CüvCüv::CüvCüv:opuyorumnanaktan
insanın gönlüne düşünce geri adım atılmıyor. dilerim hayırlısı ile sağlıklı bir evlat hatta 2 yada 3 evlat (orası size kalmış) sahibi olursunuz. :Saruboceq:

meliscim zayıflarken koşu bandının çok faydasını gördün mü? benim çevremde koşu bandı olanlar hiç zayıflayamadı da ben de dahil..elbise askısı yaptık daasırnaşık şeysırnaşık şey
koşu bandının üzerinde 1 saat geçirip sonra yemeklere dalınınca kilo verilmez tabi hayatım.birazcık kısmak lazım. kaydirigubbakcemile4

acibiberin kilo bildirimini yazayım 63,5 1kilo vermiş
beni izinli yazdın mı bilmiyorum yinede yazayım kilomu 61,5 gerçi sabah tartıldım
acıbiber atağa geçti, 1 kilo vermiş çok iyi. vereliniortak

SAÇ DEMEYİN bana uzun lepiska saçlarımı kısacık yaptırdım aynı sorun bendede var acayip dökülüyordu ilk ve son çare olarak ne yaptım gittim kısacık kestirdim 3 gün oldu bugün ancak alıştım saçlarıma
bende kestirdim boyattım ama bayramda birazcık daha kestireyim diyorum. hala dökülüyor.ramazandan sonra hem kalp doktoruma hem cildiyecimi ziyaret etmem lazım ciddi ciddi. ayrıca kısa saç sana çok yakışmıştır. :smiley-cool:

meliscim siz olmasanız takımım olmasa ben aylardır bu diyet olayını sürdüremezdim...hemde bu kadar başarısızlığa rağmen... iyi ki varsınız sizinle diyet çoook güzel
zenimcim emir cümlelerini severim ve samimiyetine güveniyorum canım
İnanmaya başladım bile 55 dk yürüdüm bugün.... shocum duyurulur... sendende aynı performansı bekliyorum... ben aslında yavaş yavaş artıracaktım ama bugün kendime kızdım
sende iyiki varsın dosbam benim. opuyorumnanaktan a.s.
bende spor yapmak istiyorum..hatta adı aklma gelmiyor ama hani tv de reklamları çıkıyor mekik çekmeyi kolaylaştıran mavi bi alet var onu almayı düşünüyorun sizce işe yarar mı
ab rocet diye bir ürün hayatım bende düşünüyorum almayı. her eve lazım programı ucuza satıyor ama ben bir sitede dahada ucuza görmüştüm.adını hatırlamıyorum ama araştırırsan bulursun hayatım.

evet canım sıkı kurallara dönelim bence de bu kadar tatil yeter. Tatil dönüşleri bitsin koçluğa başlayalım.
ad hafta içi söylemişti ama kilo bildirirken bir şey söylemeyince ben de mezun yazmadım, zaten püsküüt de yok tatilde ad 1 hafta daha bizimle olur belki hedefine ulaşır (52'ye) öyle mezun olur dedim.
patbori ayrılmadı izinli eylül sonunu bulur gelmem dedi.
iyi yaptın hayatım,sormuşsun ama bende unuttum yazmayı. hatta devamda edebilirim ne bileyim.olmazmı :utangac:

sizde olmasınız ne yaparım ama en yakın zamanda bir diyetisyene gidip tahliller yaptırıcam bu gidişat hiç normal değil teşekkür ederim desteğin için dosbağam a.s
yaptır hayatım yaptır.en garantilisi bu. kafanda rahatlar çünkü vücudunu tanımış olursun. vereliniortak

bu arada kızlar yazmayı unutuyorum herseferinde ama giydiğim kıyafetler artık üstümde durmuyor.hatta kemer bile takmaya başladım. geçenlerde arkadaşım butiğinde müthiş indirimler yaptı zamanında 50-60 aldığım kıyafetleri 10 liraya indirdi.biraz bozuldum ama oda kendine göre haklı tabi. kendime göre ne bulduysam aldım.bir iki eksiğim daha var onlarıda alırsam bu sezonu kapatıyorum.gören herkes ne çok kilo vermişsin diyor.e tabi hoşuma gitmiyor değil,bu kadar verdim belki istediğim kilomada düşerim ramazanda zor tabi ama.denicem. bu arada melisim yanlış anlama sakın hayatım bir gideyim bir kalayım diyorum.hani netim yoktu ya dedim artık giremem herhalde çünkü işyerinin sağı solu belli olmaz gibi duruyorlar yani 4 ay internetim olmaz herhalde dedim çünkü pc leri yeni yılda değiştircez dediler.gerçi hala değiştirmediler ama en azından virüsleri temizlttik.akşamlarıda malum yemek mutfak çocuk iş derken bir sürü zaman.ama şimdi böyle olursa işyerimden girebilirim nete.şuan olduğu gibi.
neyse ben şimdi çıkıyorum tekrar gelmeye çalışırım.
bu arada melzeyitim bu kilo çizelgesini kendiminkinide yapamıyorum artık, okadar uğraştım olmuyor,yanlışlıkla profilde birşeyimi kapattım diyorum ama bulamıyorum. artık bende bıraktım sıkıldım uğraşmaktan.yapan olursa benimkinide yapıversin bi zahmet.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hepinizi öpüyorum.

kızlar negüzel gecenin bir vakti hatta sahur vakti ayaktasınız ben malum oruca ara verdim akşam arabayla yameğe gittim dönüşte iki defa kaza geçiriodum malumunuz acemi bir sürücüyüm ama şunu anladım bayan sürücülerin diğer bayanlara hiç saygısı yok akşam o kadar moralim bozuldu ki ya kadını hatta iki defadada farklı bayanlar denk geldi inip dövmemek için zor sabrettim geri geri, çıkamadım birde araba okadar büyük ki kaldım daracık sokakta ya çıkamıyorum acemiyim diyorum kadım datdat korna çalıyor bıraktım yolun ortasında arabayı naparlarsa yapsınlar dedim o arada bir genç delikanlı geldine oldu diye sordu acemi olduğumu ve geri geri çıkamadığımı anlattım sakkin olun ben yardımcı olurum dedi rahatladım ya insanlar çok terbiyesiz sende kadınsın bende kadınım inip yardımcı olsan buda bana ders olsun asla bayanlara güvenmemem gerektiğini biliyordum ama trafiktede asla acımayacaksın sanki millet anasının karnında öğrenmiş gibi davranıyor ama keşke inip bitanesini dövseydim içimde kaldı ama bu son birdaha böyle bişey yaşarsam hiç affetmiyecem

canım öyle maalesef bayan sürecüler asla ve asla yol vermezler.
Ama çoğu erkek de bayanlara karşı çok saygısız hele buradaki minibüs ve taksi şöförleri sürekli sıkıştırmaya senin hamleni görmeye çalışırlar. Beni alt edemiyorlar tabi 11 yıllık ist. şöförüyüm. Sen de bol bol kullan sadece pratik ustalaşmanı sağlar. Geçmiş olsun.

kızlar günaydın.herkesler iyidir umarım.melzeyit zor birgün geçirmişsin.sen sıkma canını hayatım.malesef evet bayanlar daha acımasız,kötüsünün yanında iyide gidiyor gerçi ama hemcinsimiz diye torpil geçemiyorum valla. inşallah dahada ustalaşırsın canımcım sen akşamları bol bol araba kullan sakin trafikte özelliklede geri gerii kullan çok faydası oluyor gerçekten. :teselli:
acıbiberim bir çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider.onlar daha ilk günlerinde içgüdüsel olarak kullanmaya başlıyorlar anneyi. yani herağladığında yanına koşuyorsan ağlayınca yanıma geliyorlar diye herseferinde seni çağırmak için ağlar.onlar ne anasının gözü varya. bizim zibidi bile huy değiştiriyor sürekli.mesela ben işe girmeden önce hasta olduğunda biraz şımarttık çocuğum sıkıntısı çok diye,şimdi düzelt düzeltebilirsen.eskiden yatağa koyunca uyuyordu kendisi şimdi sallamadan uyumuyor.ama tadını çıkar hayatım ağlasad bunalma.herseferinde onu konuşarak sesinle ikna etmeye çalışırsan daha iyi.yapabilirsen tabi canımcım zor olduğunu bildiğimden,yapılamayadabiliyor. ayaklanınca daha zor evet.yürümeye başlayınca seninde asıl koşturman başlıyor.Allah yardımcımız olsun inşallah.çocuklarımızı hayırlısı ile büyütelim.

çok fenalar gerçekten gözümün içine bakıyor benim cadı da ne hissetsem anlıyor sanki. Amin hayatım Allah yardımcımız olsun.
günaydın şekerler a.s. bugün nasılsınız bakalım?

melankolicim sıkma canını bencede bir uzmanla görüş tahlillerini yapsın eğer gerçekten diyeti yapıp da hiç kilo veremiyorsan hormonlarınla alakalı bir sorun olabilir nekadar erken farkedersen bu durumu o kadar iyi sen şimdi sadece sınavlarını düşün sınavları atlatınca bu duruma odaklan :teselli:

acıbibercim daha çok küçükmüş kuzucuk yaaa sanırım en çok anneye ihtiyaç duyulan dönemler kreş yaşına gelene kadar zorlu bi yol var önünde bi o kadar da tatlı ama ben yeğenlerimi sevince bile içim gidiyo öyle sevdirtiyolar ki kendilerini minik sıpalar :emir_bebek:

meliscim senin bıcırık tam olarak konuşmaya başladı mı çünkü tam cümle kurmaya başladıklarında sustur susturabilirsen büyümüşte küçülmüş gibiler sırnaşık şey

melzeyitcim öyle sürücüler yüzünden zaten babam arabayı bana vermiyo trafikte sanki çıkanların benden ne eksiği varsa benim de kendimi geliştirmem lazım trafikte çünkü bir çok iş ilanında "aktif olarak araç kullanabilen" ibaresi bulunuyo :gitme:

dosbacım kendine gelmene sevindim spora yüklenmen de çok iyi olmuş eminim meyvelerini toplamaya başlayacaksın en kısa zamanda yerimseniben

canım yok daha cümle kuramıyor, anne baba dede anneanne gel git giy baybay bebek vs bir çok kelime söylüyor, bazen peşlerine gel ekliyor anne gel falan gibi ama daha var herhalde tam cümlelere. Şimdiden konuşturmuyor o zaman tahmin edemiyorum :)

zong.mı? gel tabi hatta görüşelim 1 saat bile olsa ne güzel olur.inan çok isterim.kızmet tabi inşallah olur. opuyorumnanaktan
bende kestirdim boyattım ama bayramda birazcık daha kestireyim diyorum. hala dökülüyor.ramazandan sonra hem kalp doktoruma hem cildiyecimi ziyaret etmem lazım ciddi ciddi. ayrıca kısa saç sana çok yakışmıştır. :smiley-cool:
iyi yaptın hayatım,sormuşsun ama bende unuttum yazmayı. hatta devamda edebilirim ne bileyim.olmazmı :utangac:

canım devrekteler biliyorsun inşallah gelirsek görüşelim gerçi eşim çok kalmaz ailesinin yanında c.tesi gider pazar döneriz diyor ama bakalım bayram salı bitiyor haberleşiriz.
kontrolllerine git canım aksatma. Kalpten bahsetmiştin de, cildiye ne için?
devam et tabi tatlım 50 ile mezun ol. Bu hafta atağa geçtik ben hızlandım 1 kilo vereceğim.

bu arada kızlar yazmayı unutuyorum herseferinde ama giydiğim kıyafetler artık üstümde durmuyor.hatta kemer bile takmaya başladım. geçenlerde arkadaşım butiğinde müthiş indirimler yaptı zamanında 50-60 aldığım kıyafetleri 10 liraya indirdi.biraz bozuldum ama oda kendine göre haklı tabi. kendime göre ne bulduysam aldım.bir iki eksiğim daha var onlarıda alırsam bu sezonu kapatıyorum.gören herkes ne çok kilo vermişsin diyor.e tabi hoşuma gitmiyor değil,bu kadar verdim belki istediğim kilomada düşerim ramazanda zor tabi ama.denicem. bu arada melisim yanlış anlama sakın hayatım bir gideyim bir kalayım diyorum.hani netim yoktu ya dedim artık giremem herhalde çünkü işyerinin sağı solu belli olmaz gibi duruyorlar yani 4 ay internetim olmaz herhalde dedim çünkü pc leri yeni yılda değiştircez dediler.gerçi hala değiştirmediler ama en azından virüsleri temizlttik.akşamlarıda malum yemek mutfak çocuk iş derken bir sürü zaman.ama şimdi böyle olursa işyerimden girebilirim nete.şuan olduğu gibi.
bu arada melzeyitim bu kilo çizelgesini kendiminkinide yapamıyorum artık, okadar uğraştım olmuyor,yanlışlıkla profilde birşeyimi kapattım diyorum ama bulamıyorum. artık bende bıraktım sıkıldım uğraşmaktan.yapan olursa benimkinide yapıversin bi zahmet.

başımızın üzerinde yerin var hayatım sen en kıdemli üyemizsin :) (şimdi yeni arkadaşlar bilmezler biz aslında kilo verebiliriz ama takımdan ayrılmamak için vermiyoruz değil mi adcım)
bu arada herkesin zayıfladığını fart etmesi harika bir haber.
öpüyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
SAHUR da yediklerim

1 yumurta
30 gr beyaz peynir
3 zeytin
1 tk reçel
50gr ekmek
domates salatalık yeşillik
1 bardak süt
1lt su

kızlar sütü hepinize tavsiye ederim çook tok tutuyor...
ben hiç acıkmıyorum

canım sütü birkaç gün önce çokkkk çokkk kilo veren bir arkadasım da söyledi ısrarla..acayip tok tuutyor dedi..ben pek sevmm ama içmeye çalışıcam

ayyy canım yaaa çok kilo verdiğin için üzerine kıyafetlerin olmaması..küçüçük kıyafetler almak çok güzell..zamanında ben de yaşamıştımkaydirigubbakcemile2

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..şimdi ben koşu bandımı alalı yıl oluyor ama çok da düzenli kullanmadım..en sık düzenli kullandığım 10 gündür ardı ardına hiç ara vermede..bu sabah koşu bandımdan tuhaf sesler gelmeye başladı..sanırım yağlama filan yapmam gerek ama bilmiyorum neler yapmam gerektiğini .bozulmasını istemiyorum:((

Back
X