Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silverdin kullandım canım evdekide çok az kalmış bugün bi cilt doktoruna gösterip etkili bir merhem yazmasını rica edicem çünkü kızgın yağ sıçradığı için açıkçası korktum iz kalmasından..herkes karnına sıçratmayı nasıl becerdin diyor ama koşturunca mutfakta dikkat edemiyorsun ki neren açıkta kalmış ne kadar mesafede durayım hesaba katmadan patttt diye patlıyo işte :1shok:
eş konusuna gelince çok haklısın canım çalışan bir bayanın eşi mutlaka yardımcı olmalı yoksa bu kervan tek kişiyle zor yürür kanısındayım yerimseniben
arkadaşlar herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt
kızlar ben geldim..tatil bitti ve ben hiç kilo veremedim ama almadımda...puan diyetine kaldığım yerden devam...sizin kilolar ne durumda..gitmiştir inş. kilolar..
meliscim canım sen kimlik bilgime bakma..sağlıkçıyım canım ben..ve dün gece nöbetçiydim:lepi:
bu arada 40 dakikalık yürüyüşümü yaptım ve bugündne sonra menümü yazıcam hep..hatalarım olursa uyarın beni tatlı arkadaşlarımvereliniortak
sabah 1.5 dilim ekmek 3 zeytin az beyaz peynir yarım domates ve salatalık şekersiz çay
ara 1 şeftali sonra 1 büyük dilim karpuz ve az önce hurma yedim..
yemek yemediğim için hatalıyım ama ortam müsait diilcokacimcoook
kızlar hurmanın zayıflamada tok tutucu özelliği oldugunu duymuştum ama bir defada kaç tane yemeliyiz acaba?4 çoıkmu sizce?
bhr 87 doğum günün kutlu olsun canım...tüm güzellikler seni bulsun...
meliscim kızının doğumgünü fotolarına baktım...çok güzel bir kutlama olmuş.anlaşılan..herşey pembiş pembişşş...maşallah melis de çok büyümüş...çok olgun bakıyor cadı...
sana garanti veriyorum 2.yaş günü çook çok daha eğlenceli olacak...
kızın ve ailenle birlikte mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle
iyileşebildim sonunda..ve diyetime başladım bile sabah zayıflatan içecekten içtim.1 saat sonra yeşil elma yedim küçüğünden.yarım saat öncede yine küçüğünden 1 domates yedim şimdi biraz daha atıştırcam ve yürüyüşe çıkıcamm
kızlar iyi akşamlar eve henüz geldim, spor salonu ile anlaştım artık pazartesi çarşamba cuma spora gidiyorum. plates yapacağım ilk bir ay sonrasında fıtness ve plates olarak devam edecek.
gelelim bugün yediklerime iş yerinde çok yoğunduum sabah yağsız bir tost yaptım kendime ve üzümle yedim gün içinde 3 tane elma yedim ve 3 bardak yeşil çay yaptı içtim akşam ne mi yedim boşverin sormayın bile diyetisyenimin aklına uyup canımın çektiğinden azıcık yedim. normalde ben 4 lavaşta tantuni yerim ee diyetteyim ya ve arkadaşımın gelişi şerefine bir tane tantüni yedim(
bu kaçamaklar bu ara arttı farkındayım ama birdaha benden kaçamak lafı duymayacaksınız...
öğle yemeğimi yemeye fırsat bile bulamadım haliyle çok açtım ve o tantüniyi yedim...
ii geceler fıstıklar ,ben memleketimdeyim annemin yanında... bi anda karar verdik pazar geldik yarın dönüyoruz...
hiç kaçamak yapmadım sayılır ufacık bi tatlıyı saymazsam... çünkü bu kadar yemek arasında tatlı yesemde tüm ailenin detseğini aldım... yemekler harikaydı tadına bile bakmadım ...
yarın inş. evimde olurum geçmişi okuyamadım ,hepinizi öptüm
13. TAKIM **119. ETAP ** 5.
ad1 ( 53.0 / 52.8 / 0.2 / 0.38%)
dosba (68.4/ 68.4 / 0.0 / 0 %)
acıbiber2053 (64.5 / 63.5 / 1.0 / 1.55%)
melankoli_84(66.0 / 66.0 / 0.0 / 0%)
shopaholic (74.4 / 74.5 / -0.1 / -0.13%)
emirel ( 61.8 / 61.5 / 0.3 / 0.49%)
bhr.87 (79.8 / 79.9 / -0.1 / 0.13%)
zenim (74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %)
poly (65.5 / 65.0 / 0.5 / 0.76 %)
melis08 (61.5 / 61.3 / 0.2 / 0.33%)
melzeyit (77.2 / 78.9 / -1.7 / -2.20%) (eski üye)
şimdi geçen cuma tablomuz böyleymiş,
kilo verenler;
ad1,dosba, acıbiber2053, emirel,zenim,poly,melis08
kilo alanlar;
shopaholic,bhr.87 ve melzeyit
şimdi üye üye analiz etmek gerekirse,
şimdi canlarım bu benim geçmiş sayfalara bakarak yapmış olduğum analizdir...
herhangi bir hatam olursa şimdiden özür dilerim...
shopaholic; benim sarışın güzel arkadaşım bu ara kilo aldı, sebebi bence motivasyonunu kaybetmesiydi i toparlandı spor yapıyor artık, hergün düzenli yürüyüşünü yapıyor. evinde bulunan koşu bandını kullanmaya başladığında birkaç gün sonra koşu bandından sesler geldiğini bile söyledi bizlere, ee kullanıldıkça ses çıkarttı tabii makina :))
dilerim evindeki koşu bandı sesi hiç eksilmez, motivasyonu hiç düşmez ve istediği kiloya ulaşıp bundan sonra anneadayları topiğinde kendisine yer bulur... ee en kısa zamanda anne olması dileğiyle...
bhr.87 ; sınavları ile uğraşan ve son tombiş doğumgünü kutlayan arkadaşımın düşünceleri hep derslerinde olduğundan bu haftalarla biraz az kilo verişi ama almaması da iyidir değilmi :)) dilerim sınavları iyi geçer, sınavlardan sonra çok sıkı bir şekilde spor yapar, sağlıkla tüm kilolarını verir :))
melyezit ; bu güzeller güzeli tatilini yapmış dinlenmiş ve yurduna dönmüştür, ee tatil olunca biraz diyet rafa kalkmış ve birkaç kilo eklenmiş ama şimdi yeniden eski günlerine dönmek için uğraşıyor, hepimiz için dileklerimiz aynı dilerim en kısa zamanda kilo verecek o da :)) bence bu haftanın en iddaalı üyelerinden... eski üye olması sebebiyle bize yol gösterecek ve bu hafta en çok kiloyu o verecek :))
melis08; onun vermesi gereken çok az kilosu kaldı yakında mezun olacaklardam ama bizleri bırakmamak için biraz ağırdan alıyor. temmuz anneleri bebişlerine ne yedirdi topiği ve 13 takım arasında mekik dokurken okuduğum mesajlardan anladığım şu ki kendisi kızından çok daha az yiyor :)) dilerim kızı büyür sağlıkla ve kendiside sağlıkla kilo verir :)) ama son bi 100 gramı kaldığında veremez ve hep bizimle olur :))
poly; takımda yaptığı sporu ve verdiği kiloları en çok kıskandığım üyelerden :))
o elileptik bisikletle şu kadar zaman geirdim dedikçe ben vicdan azabı çekiyorum yapmadığım sporlardan... düzenli kilo veren bu canım arkadaşım bu gidişle çok yakında mezun olur :) kas yüzdesini arttıran yağ yakan canım arkadaşım elinde bir cup ölçüp ölçüp yiyor ve veriyor kilocukları...
dosba; hiptroidi olduğunu öğrenen arkadaşım arada aldığı birkaç grama canını sıksa bile ramazana karşıda direnmeye devam ederekten kilolarını veriyor. vermesi gereken bir 8 kilo kadar var, eşinin de desteğini almış olan bu arkadaşımız ramazan sonrasında dahada artan bir ivme ile verecek tüm kilolarını buna inancım sonsuz :))
melankoli84; topik içerisinde karşılıklı ççok yazışmadığım ama mesajlarından takip ettiğim bu cancağızımda; geçen hafta kilosunu korumuş ancak kendisiyle irtibata geçip analizimi daha doğru verilerle yapmaya çalışacağım :))
acıbiber2053; benim vicdanlı arkadaşım... bu hafta bir kilo vermiş :) ramazan dolayısıyla tam bir diyet uygulayamasada oğlusunun onu yormalarını da spordan sayarsak herşey gayet yolunda :)) ama onlar spordan sayılmaz değil mi( birazda spor yapsa doğum sonrası göbek sendromu adını verdiği durum ortadan kalkacak ve karşımıza bebeği olan ve dal gibi gençkız görünümlü o fıstık hatun çıkacak :)))
emirel; kalan 6,5 kilosuyla gram gramda olsa direniyor verecek ama bence koruma yapması gerekiyor çünkü metabolizması yavaşlamış olmalı detoks yaptığında 300 gram vermiş, birkaç hafta kilosunu korursa sonrasında zaten vermesi gerek kilo az kaldığından kolaylıkla başaracağına inanıyorum :))
ad1; onun için söylenecek tek söz; tebrikler olur herhalde kendisi mezun olan yada bu hafta olacak olan arkadaşımız :)) darısı başımıza amin :))
arkadaşlar bir yanlışım varsa lütfen düzeltin :)))
canım süpersin ne diyim. Herkesi çok detaylı incelemiş yorumlar yazmışsın. Beni de kızımı da sıkı takip etmişsin :) Ben hergün kızım ne yediyse de rapor veriyorum ailecek ne yediysek yazıyoruz yani :)
Bizim kardeş takımda mehalim vardıonun analizlerine benzedi ama daha detaylı ve güzel o her cuma kilo durumlarını değerlendirirdi bir haftalık yani.
Sana bol bol ceza verelim en iyisi bu kadar güzelini beklemezdim çok eğlendim okurken opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis:teytey:
teşekkür ederim beğenmene sevindim...
ceza almak istemiyorum, ceza alacak şeyler yapmamalıyım :))
ama ödev olarak verirsen elimden geleni yaparım :))
zaten en büyük caza bu sabah tartıda gördüğümdü, kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar bu bende dönem dönem olur hemen kendime bitki çayı yaptım ama bu durumu çözmem şart :)
günaydınkaç gündür giremiyordum canlarım nasıllar bakayım ay iyice sermişim ya neyse şube dışındayım 1 hafta akşamlarıda sokaklara attım kendimi ve kızımı ama 100 gr dahavermişim rahatladım 100 gr verevere zayıflayacam baharcığım dğn doğum günün müş kutlu olsun
zeninciğim süper bir analiz çok beğendim geçmişi okuyamadım kusura bakmayım
günaydın kızlar.....
bu sabah yürüyüşümü yaptım yine 40 dakika
dün akşam menüm yarım porsiyon kıymalı pide ve 3 yudum diet kola-tatlicadiarzu-
kızlar eylülde geldiii bu arada..bence hepimizde yılbaşına kadar hedefler koyalım kendimize..yılbaşına incecik girelimmsırnaşık şey
bu arada en sevdiğim diziler başlıyor bu hafta ve ben onları izlerken yürüyüş yapmayı planlıyorum...aşk ı memnu ve yaprak dökümü izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum nasıl olsakaydirigubbakcemile3
kızlar topikleri gezerken gördüm, püsküütün yaptığı kilo analizleri karneler var.
ben derim ki bizde yapalım, hem motvasyon olur bizlere de...
ben yapmaya ve bunu takip etmeye gönüllüyüm. her hafta cumartesi yaparım mesela cuma tartımlarından sonra, ne dersiniz?
melesa şöyle bir şey olacak;
üye adı: zenim
başlangıç kilosu: 87
ideal kilo: 57
diyete başlama zamanı: 4 temmuz 2009
hedefi: doğum gününde yani 5 ekimde 60 kilo olmak, en kötü ihtimalle 65 :))
yaptığı spor : hergün yürüyüş, haftada 3 gün plates.
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 71 :))
kişisel tecrübesi: sabahları aç karnına ılık su tok tutuyor, gün içinde beşibiryerde çay içiyor, yeşil çayı elinden bırakmıyor.
gibi birşey, bunu yapalım mı?
kızlaar evimdeyim... sanki eskiden orası benim evim değildi :)) kendi evimi ve rahatlığımı özlüyorum değişik bi duygu....
hiç kaçamak yapmadaan eve gelmenin mutluluğu var ama baskülde bişi görememenin üzüntüsü(
ya yine değişen bişi yok( noolcak benim bu halim niye 2 hafta takıldım yine yaaaa kafamçokkarıştı mafoldumben
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
13. TAKIM **119. ETAP ** 5.
ad1 ( 53.0 / 52.8 / 0.2 / 0.38%)
dosba (68.4/ 68.4 / 0.0 / 0 %)
acıbiber2053 (64.5 / 63.5 / 1.0 / 1.55%)
melankoli_84(66.0 / 66.0 / 0.0 / 0%)
shopaholic (74.4 / 74.5 / -0.1 / -0.13%)
emirel ( 61.8 / 61.5 / 0.3 / 0.49%)
bhr.87 (79.8 / 79.9 / -0.1 / 0.13%)
zenim (74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %)
poly (65.5 / 65.0 / 0.5 / 0.76 %)
melis08 (61.5 / 61.3 / 0.2 / 0.33%)
melzeyit (77.2 / 78.9 / -1.7 / -2.20%) (eski üye)
şimdi geçen cuma tablomuz böyleymiş,
kilo verenler;
ad1,dosba, acıbiber2053, emirel,zenim,poly,melis08
kilo alanlar;
shopaholic,bhr.87 ve melzeyit
şimdi üye üye analiz etmek gerekirse,
şimdi canlarım bu benim geçmiş sayfalara bakarak yapmış olduğum analizdir...
herhangi bir hatam olursa şimdiden özür dilerim...
shopaholic; benim sarışın güzel arkadaşım bu ara kilo aldı, sebebi bence motivasyonunu kaybetmesiydi i toparlandı spor yapıyor artık, hergün düzenli yürüyüşünü yapıyor. evinde bulunan koşu bandını kullanmaya başladığında birkaç gün sonra koşu bandından sesler geldiğini bile söyledi bizlere, ee kullanıldıkça ses çıkarttı tabii makina :))
dilerim evindeki koşu bandı sesi hiç eksilmez, motivasyonu hiç düşmez ve istediği kiloya ulaşıp bundan sonra anneadayları topiğinde kendisine yer bulur... ee en kısa zamanda anne olması dileğiyle...
bhr.87 ; sınavları ile uğraşan ve son tombiş doğumgünü kutlayan arkadaşımın düşünceleri hep derslerinde olduğundan bu haftalarla biraz az kilo verişi ama almaması da iyidir değilmi :)) dilerim sınavları iyi geçer, sınavlardan sonra çok sıkı bir şekilde spor yapar, sağlıkla tüm kilolarını verir :))
melyezit ; bu güzeller güzeli tatilini yapmış dinlenmiş ve yurduna dönmüştür, ee tatil olunca biraz diyet rafa kalkmış ve birkaç kilo eklenmiş ama şimdi yeniden eski günlerine dönmek için uğraşıyor, hepimiz için dileklerimiz aynı dilerim en kısa zamanda kilo verecek o da :)) bence bu haftanın en iddaalı üyelerinden... eski üye olması sebebiyle bize yol gösterecek ve bu hafta en çok kiloyu o verecek :))
melis08; onun vermesi gereken çok az kilosu kaldı yakında mezun olacaklardam ama bizleri bırakmamak için biraz ağırdan alıyor. temmuz anneleri bebişlerine ne yedirdi topiği ve 13 takım arasında mekik dokurken okuduğum mesajlardan anladığım şu ki kendisi kızından çok daha az yiyor :)) dilerim kızı büyür sağlıkla ve kendiside sağlıkla kilo verir :)) ama son bi 100 gramı kaldığında veremez ve hep bizimle olur :))
poly; takımda yaptığı sporu ve verdiği kiloları en çok kıskandığım üyelerden :))
o elileptik bisikletle şu kadar zaman geirdim dedikçe ben vicdan azabı çekiyorum yapmadığım sporlardan... düzenli kilo veren bu canım arkadaşım bu gidişle çok yakında mezun olur :) kas yüzdesini arttıran yağ yakan canım arkadaşım elinde bir cup ölçüp ölçüp yiyor ve veriyor kilocukları...
dosba; hiptroidi olduğunu öğrenen arkadaşım arada aldığı birkaç grama canını sıksa bile ramazana karşıda direnmeye devam ederekten kilolarını veriyor. vermesi gereken bir 8 kilo kadar var, eşinin de desteğini almış olan bu arkadaşımız ramazan sonrasında dahada artan bir ivme ile verecek tüm kilolarını buna inancım sonsuz :))
melankoli84; topik içerisinde karşılıklı ççok yazışmadığım ama mesajlarından takip ettiğim bu cancağızımda; geçen hafta kilosunu korumuş ancak kendisiyle irtibata geçip analizimi daha doğru verilerle yapmaya çalışacağım :))
acıbiber2053; benim vicdanlı arkadaşım... bu hafta bir kilo vermiş :) ramazan dolayısıyla tam bir diyet uygulayamasada oğlusunun onu yormalarını da spordan sayarsak herşey gayet yolunda :)) ama onlar spordan sayılmaz değil mi( birazda spor yapsa doğum sonrası göbek sendromu adını verdiği durum ortadan kalkacak ve karşımıza bebeği olan ve dal gibi gençkız görünümlü o fıstık hatun çıkacak :)))
emirel; kalan 6,5 kilosuyla gram gramda olsa direniyor verecek ama bence koruma yapması gerekiyor çünkü metabolizması yavaşlamış olmalı detoks yaptığında 300 gram vermiş, birkaç hafta kilosunu korursa sonrasında zaten vermesi gerek kilo az kaldığından kolaylıkla başaracağına inanıyorum :))
ad1; onun için söylenecek tek söz; tebrikler olur herhalde kendisi mezun olan yada bu hafta olacak olan arkadaşımız :)) darısı başımıza amin :))
arkadaşlar bir yanlışım varsa lütfen düzeltin :)))
canım gerçekten çok güzel hazırlamışsın ancak okuyabilme fırsatım oldu sınavlardan sonra söz başlıyorum düzenli spora kaydirigubbakcemile2