Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence hemen şimdi başla. Suyunu al eline kendini inandır dersler başlyacak herkes sana ne kadar zayıflamışsın desin değil mi öğrenciler var dedidoducu şeyler bakarlar popolara göbeklere kaydirigubbakcemile

hoşgeldin hayatım.aaaa şaşırıdm. :1shok: tatile gidipte kilo almayanımız bisen varsın sevin kız sevin. :roflol:

canım benim ben tatile gitmedim kayınvalideye ziyarete gittik..kayınvalide iyi bakamamış beni demekki hiç kilo almamışım:lepi: ama vermemişimde..:umursamaz:

günaydın arkadaşlar, iş yerinde pc bozuk müdürün odasından arada gizli gizli yazıyorum sizlere, akşama spor var duştan sonra halim kalırsa gelirim :))

cumartesi değerlendirme bilgilerimizi iyice topladım birkaç arkadaş kaldı sadece...

bu arayumurtalık kistm yeniden hortlamış, canım sıkkın biraz..
zenimcim geçmiş olsun canım..

c

darısı bizim başımıza canım :lepi:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

canım çok güzel bir duygu yaa..durmak yok diyete devam...

evet çok güzel bir duygu..hep birlikte yola devammmmkaydirigubbakcemile2

bence hemen şimdi başla. Suyunu al eline kendini inandır dersler başlyacak herkes sana ne kadar zayıflamışsın desin değil mi öğrenciler var dedidoducu şeyler bakarlar popolara göbeklere kaydirigubbakcemile

akannehir akannehir

ah canım cidden haklısın..ne yaramazlar onlar..aldığım gramları bile bilirller keratalar senağlama

melzeyittttttttttttttttttttttt canım yanaş şöle yannıma.öpem yanacığından
muccccccccccccckkkkk.nasılsın şeker..sanırım sen de tatilden kilocuklarla dönmüşsün..ooofff offf ramazanda da nasıl verilir kilolar bilemedim ki.....

şekerleeerr merhabaaa beni ablaamm gönderdii

akım sayfasına giremiyorum akşamlarıda misafirim var giremiyorum
arkadaşlara syle beni merak etmesinler demiş abllcımm

bilgi vereym dedim canlar öptüyorum hepiniz a.s.
teşekkürler kazum

günaydın arkadaşlar, iş yerinde pc bozuk müdürün odasından arada gizli gizli yazıyorum sizlere, akşama spor var duştan sonra halim kalırsa gelirim :))

cumartesi değerlendirme bilgilerimizi iyice topladım birkaç arkadaş kaldı sadece...

bu arayumurtalık kistm yeniden hortlamış, canım sıkkın biraz..
biricisi geçmiş olsun canım
tabi ben internete giremediğim için herşeyi kaçırmaya başladım kayıvalideciğim bende akşam giremiyorum gündüzdeşube dışındayım bu hafta haftaya tam gaz geliyorum ayrıca birkaçgündür tansiyonum yükseliyor yarın doktora gidecem bizde tansiyon malesef ırsi ve 30 dan sonra ortaya çıkıyor şurda 30 olmama ne kaldı hım bide 30 yaş sendromundayım sormayın gitsin

slm kızlar
polynin dediği doğru sanırım ben yine kilo veremiyorum diye strese girdim
kendimi rahat bırakmkata fayda var ben elimden geleni yapıyorum :((

kesinlikle artık rahat olmalısın bu kadar kafana takarsan kilobile alırsın demedi deme kızdım şimdi

ya dosbacım ben de hala ısınamadım...ne yapacağımı nasıl başlayacağımı bilmiyorum..reglde oldum..oruç değilim bu gün..ama öğlene kadar yiyemedim
öğlen de pilav orman kebabı yedim ve 1 bardak kola içtim.
sen diyetisyene mi gitmiştin tatilde..ben de gitmeyi istiyorum

ayyyyyyy canım hoşgeldin nasılsın iyi bir tatil yaptın umarım özledik seni

patborim merhaba kızım kucağımda ama seni görünce yazayım dedim. Hayatım bir an önce motive olmaya çalış tatilde aldığın kilolar yapoışmasın sana. Dosba diyetisyene gitmjişti evet listelerini de yayınladı geçmiş sayfalarda var zenimin listeleri de var ikisi de güzel zayıfladılar sen de yapabilirsin.

melis doğrusun vallahi ama adapte olmak zor galiba yada sıcaklardan şekerler bende zorlanıyorum

Üye Adı:melzeyit
başlangıç kilosu: 82.4
ideal kilo: 63
diyete başlama zamanı: Şubat 2008
hedefi: doğum gününde yani 31 Aralıkta 65 kilo olmak,
yaptığı spor : hşuan yok

bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 78 :))

kişisel tecrübesi: yemeklerden önce 1 bardak süt yeme isteğini azaltıyor 6 öğün mümkünse 7 öğün zayıflamanın tek çaresi benmi moralim yüksekse 6 değiklse2 öğün tercih ederim
ayrıca kahve hımmm kesinlikle günde 1 bardak içilmeli şeker meyvelerden alınmalı zero sugar hayat felsefem bol su bol spor ben yapıyormuyum hayır neden ben bu takından ayrılmayı göze alamıyorum sanırsam

melzeyittttttttttttttttttttttt canım yanaş şöle yannıma.öpem yanacığından
muccccccccccccckkkkk.nasılsın şeker..sanırım sen de tatilden kilocuklarla dönmüşsün..ooofff offf ramazanda da nasıl verilir kilolar bilemedim ki.....

yanaşayım bakalım şöyle kocaman bi öpücük isterim ama
tabi sen bunları yazarken ben bilgisayarla savaşıyordum şekerim tekrar hoşgeldinnnnnnnn evet 1.7 kiloaldım ama100 gr gitti biraz daha gider inşallah sabredelim acelemiz yok bir komşum vardı ayda 1 kilo versen kızım yılda 12 kiloeder sakın kafana takma sağlıksız bişeyler yapma derdi ay kulakları çınlasın

yanaşayım bakalım şöyle kocaman bi öpücük isterim ama
tabi sen bunları yazarken ben bilgisayarla savaşıyordum şekerim tekrar hoşgeldinnnnnnnn evet 1.7 kiloaldım ama100 gr gitti biraz daha gider inşallah sabredelim acelemiz yok bir komşum vardı ayda 1 kilo versen kızım yılda 12 kiloeder sakın kafana takma sağlıksız bişeyler yapma derdi ay kulakları çınlasın

ahhh canım ne güzel sylemiş... oysa ben kilo vermek için ne kadar da acele ediyorum :((
yaa hem bebiş istiyom hem zayıf olmak ...çok mu şey istiyorum sizce ???

patbori canım meliste sölemiş diyetisyene başvurdum... tsh hormonlarım biraz yavaş çalışımuş
gayet ii bi diyetim var hiç açkalmıyorum ama son 2 haftadır veremiyorum da :((
tatil kiloları çabuk verilio canım hemen gayret et ver sonra kaldığıız yeren devam ederiz :))

selam kızlar gelemedim bugün..hiç sabah evdeydim temizlik yaptım ..spor niyetineeee yarasınnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dosbacım yeni avatarın çok cici...
dün 70 dakika yürüyüşümü yaptım ama bugün henüz sadece 10 dak yürüdüm..akşam telafi edicem..
veee dün akşam kaçamak yaptım hem de ciddi ciddii.ne geçti sanki elimeeeekaydirigubbakcemile

:[/B]
başlangıç kilosu: 77akannehir
ideal kilo: şu tombişş görüntüden kurtulması içine n kötü 58 olması gerek sonrası apayrı bir mevzu ..
diyete başlama zamanı: 1.5 ay oluyor
hedefi: yılbaşına kadar 58 olmak
yaptığı spor : hergün yürüyüşümü yapıyorumm..asansör kullanmıyorum,tv izlerken yan simitlerden kurtulmak için bel egzersizleri yapıyorum..aslında basen kalça egzersizleri eklemem gerek ama üşeniyorum..çöp dökmeye iniceksem mesela çöpü 2 parçaya ayırıp 2 defa inip çıkıyorum merdivenlerden..

bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 72.9
kişisel tecrübesi: sporsuz bu iş olmuyor kızlar..zamanında düzenli yürüyerek 18 kilo vermiş biri olarak..hemen sonuc bekleden aksatmayalım yürüyüşlerimizi..ilk ay hiç kilo vermemiştim yürürken ama sonrasında aniden çok dehşet incelmelerim olmuştu..selülitlerim bile gitmiştii..yürüyüşe devam
bunun yanında sabahları sarımsak yuttugumda her gün tartı olumluydu veee ıhlamur çokk istahımı kaptır benim..ve en önemlisi ve benim ihmal ettiğim detay suu..bol suuu

selam arkadaşlar..bugün konsantre olamıyorum derslere falan sabahtan beri bir üniteyi zor bitirdim ona moralim bozuk sadece 2 günüm kaldı ama ben dikkatimi toparlayamıyorum mafoldumben

kızlar albümüme fotoğraflarımı koydum kısa saçlı hallerim bakında nasıl kötü olduğunu görün şekerler zuzu albümümde

selam kızlar gelemedim bugün..hiç sabah evdeydim temizlik yaptım ..spor niyetineeee yarasınnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dosbacım yeni avatarın çok cici...
dün 70 dakika yürüyüşümü yaptım ama bugün henüz sadece 10 dak yürüdüm..akşam telafi edicem..
veee dün akşam kaçamak yaptım hem de ciddi ciddii.ne geçti sanki elimeeeekaydirigubbakcemile

ben dün yürüyemedim :((
çok üzgünüm ama sanırım yl yorgunuydum hlim yoktu... bugün telafi edeceğim inş.

selam arkadaşlar..bugün konsantre olamıyorum derslere falan sabahtan beri bir üniteyi zor bitirdim ona moralim bozuk sadece 2 günüm kaldı ama ben dikkatimi toparlayamıyorum mafoldumben

bozma moralini 2 sene zsyıfsız yüksek notlarla geçen ben bu sene 3.sınıfta tek ders geçtim oda nasıl oldu bilmiyorum ilk defa sınıf tekrarı yapacam vallahi takma ben takmıyorum öyle yada böle biter

kızlar albümüme fotoğraflarımı koydum kısa saçlı hallerim bakında nasıl kötü olduğunu görün şekerler zuzu albümümde

canım çook yakışmış...
yaşını bilmiyorum canım ama üni. öğrencileri gibi olmuşsun çok gençleştirmiş bu saç seni...ben daha kısa hyal ediyorsum güle güle kullan

dosbacım üzülme canım..bu akşma telafi ederiz yaprak dökümü eşliğindekaydirigubbakcemile2
melzeyit canım fotolarına baktım şimdi..hiç de kötü diil..hem saçlarının dalgası da çok hoş..bende zayıflıyım kısaltamyı düşünüyorum saçlarımı ..
baharcım moralini bozma canım..kendine 2 günlük bir plan hazırla ve onu uygulamaya çalış başarılı olucagına eminim canımcımŞeniz

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzz...nöbetçiyim öğleden sonra anca girebilirim...hepimize hayırlı kaçamaksız bir gece diliyorum veee öpüyorumma.s.

canım sen elinden geleni yapıyorsun bu kadar sıkma kendini... rahat bırak eminim çok ii geçecek...

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzz...nöbetçiyim öğleden sonra anca girebilirim...hepimize hayırlı kaçamaksız bir gece diliyorum veee öpüyorumma.s.

kaçamaksız v bol yürüyüşlü bi akşam diliyorum ....
evet yaprak dökümü eşliğinde yürümeyi planlıyorum :))

Back
X