Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin hayatım.aaaa şaşırıdm. :1shok: tatile gidipte kilo almayanımız bisen varsın sevin kız sevin. :roflol:
zenimcim geçmiş olsun canım..günaydın arkadaşlar, iş yerinde pc bozuk müdürün odasından arada gizli gizli yazıyorum sizlere, akşama spor var duştan sonra halim kalırsa gelirim :))
cumartesi değerlendirme bilgilerimizi iyice topladım birkaç arkadaş kaldı sadece...
bu arayumurtalık kistm yeniden hortlamış, canım sıkkın biraz..
c
darısı bizim başımıza canım :lepi:
canım çok güzel bir duygu yaa..durmak yok diyete devam...
bence hemen şimdi başla. Suyunu al eline kendini inandır dersler başlyacak herkes sana ne kadar zayıflamışsın desin değil mi öğrenciler var dedidoducu şeyler bakarlar popolara göbeklere kaydirigubbakcemile
teşekkürler kazumşekerleeerr merhabaaa beni ablaamm gönderdii
akım sayfasına giremiyorum akşamlarıda misafirim var giremiyorum
arkadaşlara syle beni merak etmesinler demiş abllcımm
bilgi vereym dedim canlar öptüyorum hepiniz a.s.
biricisi geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar, iş yerinde pc bozuk müdürün odasından arada gizli gizli yazıyorum sizlere, akşama spor var duştan sonra halim kalırsa gelirim :))
cumartesi değerlendirme bilgilerimizi iyice topladım birkaç arkadaş kaldı sadece...
bu arayumurtalık kistm yeniden hortlamış, canım sıkkın biraz..
slm kızlar
polynin dediği doğru sanırım ben yine kilo veremiyorum diye strese girdim
kendimi rahat bırakmkata fayda var ben elimden geleni yapıyorum(
ya dosbacım ben de hala ısınamadım...ne yapacağımı nasıl başlayacağımı bilmiyorum..reglde oldum..oruç değilim bu gün..ama öğlene kadar yiyemedim
öğlen de pilav orman kebabı yedim ve 1 bardak kola içtim.
sen diyetisyene mi gitmiştin tatilde..ben de gitmeyi istiyorum
patborim merhaba kızım kucağımda ama seni görünce yazayım dedim. Hayatım bir an önce motive olmaya çalış tatilde aldığın kilolar yapoışmasın sana. Dosba diyetisyene gitmjişti evet listelerini de yayınladı geçmiş sayfalarda var zenimin listeleri de var ikisi de güzel zayıfladılar sen de yapabilirsin.
melzeyittttttttttttttttttttttt canım yanaş şöle yannıma.öpem yanacığından
muccccccccccccckkkkk.nasılsın şeker..sanırım sen de tatilden kilocuklarla dönmüşsün..ooofff offf ramazanda da nasıl verilir kilolar bilemedim ki.....
yanaşayım bakalım şöyle kocaman bi öpücük isterim ama
tabi sen bunları yazarken ben bilgisayarla savaşıyordum şekerim tekrar hoşgeldinnnnnnnn evet 1.7 kiloaldım ama100 gr gitti biraz daha gider inşallah sabredelim acelemiz yok bir komşum vardı ayda 1 kilo versen kızım yılda 12 kiloeder sakın kafana takma sağlıksız bişeyler yapma derdi ay kulakları çınlasın
selam kızlar gelemedim bugün..hiç sabah evdeydim temizlik yaptım ..spor niyetineeee yarasınnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dosbacım yeni avatarın çok cici...
dün 70 dakika yürüyüşümü yaptım ama bugün henüz sadece 10 dak yürüdüm..akşam telafi edicem..
veee dün akşam kaçamak yaptım hem de ciddi ciddii.ne geçti sanki elimeeeekaydirigubbakcemile
selam arkadaşlar..bugün konsantre olamıyorum derslere falan sabahtan beri bir üniteyi zor bitirdim ona moralim bozuk sadece 2 günüm kaldı ama ben dikkatimi toparlayamıyorum mafoldumben
kızlar albümüme fotoğraflarımı koydum kısa saçlı hallerim bakında nasıl kötü olduğunu görün şekerler zuzu albümümde
selam arkadaşlar..bugün konsantre olamıyorum derslere falan sabahtan beri bir üniteyi zor bitirdim ona moralim bozuk sadece 2 günüm kaldı ama ben dikkatimi toparlayamıyorum mafoldumben
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzz...nöbetçiyim öğleden sonra anca girebilirim...hepimize hayırlı kaçamaksız bir gece diliyorum veee öpüyorumma.s.