Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dosbacım merhaba nasılsın şekercim
1 kilo değişmiş 800 grmış. Geçen haftaki kilom 61.3 müş.
merhaba kızlar bende yarın belki geç gekirim diye kilo bildiriminde bulunayım dedim 61.1 gram
canlarım kaçamaklar haftası benden 600 gram götürmüş tamı tamına 72.0 gösteriyor tartım...
meliscim çayın faydasını gördüm, diyetisyen metabolizmayıda hızlandırıyor dedi ki ben bu çayı hep yaparım :))
bu arada günaydınlar herkese, patborim merakla seni ve kilonu bekliyorum :)
günaydın arkadaşlar şuan ki kilom78.4 500 gr gitmiş onada şükür herkesler azda olsa vermiş bu iyi bişey
bugün orucuma başladım diyırum ama daha niyetlenmedim sabah tansiyonum iyiydi 10*8 tabi ilerleyen zamanda füşmez ise no problem
Herkese günaydın,
Ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan su sınavlar bir gecse 1 gün boyunca uyuyacagım sabah 8 de iş başı yapıyorum,6 da çıkıyorum eve gitmem 7 oluyor sporumu yapıyorum iftara kadar iftardan sonra derse oturuyorum 12 ye kadar sahura kalkınca hafif spor sonra sahur sonra uyumadan yine derse oturuyorum 3-4 saat uykuyla duruyorum anlayacagınız,
Kilo durumuma gelince artık kas yapıcı program uyguluyor sayılırım bu alıştırma evrem 20sindne sonra dikkat kas agırlıklı beslenme yapacagız + agırlık istasyonu ekleyecegim sporuma, kilo cizelgemi de vucuttaki yag kütlesi kaybından yapacagım hedefim vucutta 10-12 kg yağ kütlesi olması:lepi:
Bu hafta kilo olarak aynıyım ama vucut ölçümlerim farklı;
Yağ kütlesi:-300 gr
Kas kütlesi:+300 gr
Kilo :65 kg
Not: bu hafta bana anlayış gösterdiğiniz hepinize tesekkür ederim kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederimalkisalkisalkis
ya meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss çok utanıyorummmmmmmmmmmmm
:kedi:senağlama
76.5 kilo geldim sabah
gitmeden 71 .5 mişim
yani -5 kilooo
şu an bütün 13 .takım üyeleri önünde söz veriyorum ..haftaya 3 kilosunu vermiş olacağım
ya meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss çok utanıyorummmmmmmmmmmmm
:kedi:senağlama
76.5 kilo geldim sabah
gitmeden 71 .5 mişim
yani -5 kilooo
şu an bütün 13 .takım üyeleri önünde söz veriyorum ..haftaya 3 kilosunu vermiş olacağım