Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim canım liste tamam verebilirsin.. tatil dönüşü herkes içler acısı ama haftaya süper olacak inanmak yeterli...

tamam kallistem sağol. Evet haftaya süper olacak :lepi:

melisim ben 12.30 a kadar bekleyeyeyim canım 2 kişi var gelecekmi biliyorum.. eğer işin varsa bekleme diye yazayım dedim kızlarım evde onlarda kontrol eder çünkü

tamam canım.

zenimcim tamam bence senin listeler de motive edici olacak, herkes hedef belirleyecek. Ayrıca bu hafta da tatil kiloları var haftaya koçluk sistemini devreye sokalım.
herkes hergün ne yediğini yazmayı unutmasın.
düşünelim neler yapılabilir.
tecrübelerile sabittir ne kadar çok paylaşım yaparsak bu işi o kadar çok beynimize yerleştiriyoruz ve kilo veriyoruz. Paylaşım olmayınca kilo verme ilk işimiz olmaktan çıkıyor bir kenarda unutuluyor ve kilo veremiyoruz ya da alıyoruz.
Hadş bakalım bol paylaşımlari gisin kilolar kaydirigubbakcemile4

hedef belirlemek haftaık olarak eğer stress yaratmıyorsa kişide ki bu kişinin ruhsal yapısıyla ilgilidir...
stress varsa hormonlar işin içine girerler ve kilo vermeyi zorlaştırır.

ee biz ne yapacağız peki, mesela ben 71 olcam demiştim ama 72 oldum yani hedefimden uzağım, kendi kişisel değerlendirmemi yaptıüımda biliyorum ki bu kadar kaçamakla sonuç bu, bu hafta suyu az içtim, sporu az yaptım.
sevdiğim bir sözdür "emek olmadan yemek olmaz" ee ben bunu hak etmiştim fazlasını değil.

ama bir hedefim olmadan da ilerleyemem ki, benim haftaya hedefim 70 olmak yani 2 kilo vermek istiyorum bunu söylüyorum beynime bakalım belki olur belki olmaz ama sanki bu hafta hedefimi tutturamadım diye dövdünüz mü beni :)))

su içmeye özen göstereceğim meliscimin verdiği ve diyetsyenimin onayladığı karışımı da yapacağım, haftada 3 gün plates, diğer günler ki haftasobu sınavım var benimde ama haftaiçi en azından bol yürüyüş yapıp kilolara veda deyeceğim.

bana hedef .çok iyi geliyor motive ediyor. Ama bundan stres olan kişiler belirlemesinler tabi.

benim çıkmam lazım kuzenim geldi yalovadan.

ben oruçluydum bu hafta çok güzel kilo verdim. Bak neler yapıyorum biraz zenim ve dosbanın listelerinden yararlandım kendime uyarlkadım.
sahurda mutlaka yarım litre su, 1 yeşil (form) çay, 1 bardak süt içiyorum. Onun dışında 1 dilime ekmekle peynir domates biber az da bal yiyorum. Bala düşkünlüğümü bilirsiniz artık hepiniz.
iftarda da çorba sonra kızımı yedirip ara veriyorum yarım saat kadar sen de bir şeylerle oyalanabilirsin mesela tüm yemekleri masaya getirmeyip mutfağa gidip gelebilirsin ne bileyim işte bir şekilde biraz oyalan. Yemekte de toplam 4 kaşık olmak üzere herşey yedim. Bol salata tabağımı salata ile doldurdum yani. Bu hafta her akşam 1 börek yedim belki yemeseydim daha çok verirdim. Ama onun yerine pide yemedim onu ekmek yerine saydım. 1.5 litre de su içtim 1 fincan yeşil çay içtim ytana kadarş. Sen daha fazla su içebilirsin ben bu kadar becerebildim.
tatil kiloları olduğu için çabuk gider.
canım çok güzel açıklamışsın..bir kaç gün daha regl dönemimdeyim..oruç tutmaya başlayınca senin ,zenim ve dosbanın listelerinden de faydalanıp birşeyler yapabilirim..

bugün neler yedim,
sabah tipik kahvaltı, aradabir şeftali 1 bardak süt ile

şuana kadar 2 kupayeşil çay içtim ve 1 lt su :))

brde hanımlar aranızda sigara kullanan var mı?
diyetle birlikte sigara içme sıklığınızda bir değişim oldumu?
ben sanki arttırdım biraz :(
evet zenimcim ben de diyetteyken aşırı içiyorum sigarayı...sanki ağız boşluğunu onunla dolduruyorum..eşim de çok kızıyor bu duruma

zenimcim tamam bence senin listeler de motive edici olacak, herkes hedef belirleyecek. Ayrıca bu hafta da tatil kiloları var haftaya koçluk sistemini devreye sokalım.
herkes hergün ne yediğini yazmayı unutmasın.
düşünelim neler yapılabilir.
tecrübelerile sabittir ne kadar çok paylaşım yaparsak bu işi o kadar çok beynimize yerleştiriyoruz ve kilo veriyoruz. Paylaşım olmayınca kilo verme ilk işimiz olmaktan çıkıyor bir kenarda unutuluyor ve kilo veremiyoruz ya da alıyoruz.
Hadş bakalım bol paylaşımlari gisin kilolar kaydirigubbakcemile4

evet gerçekten bol paylaşımda bulunalım..hepimiz için faydalı oluyor..mesela zenimin bize gönderdiği liste beni çok motive etti...durumumu görmemi sağladı..ve koçluk sistemi de iyi..aradaki samimiyeti arttırıyor

patbori
1-bu hafta 3 kilo vermeyi hedefliyorum
2-yürüyüşe başlayamam ama mekik çekme ve sopa hareketlerine başlamalıyım..fırçamın sapını çıkardım bile..bel inceltmede çok faydalı
3.günde 2 lt su içmeliyim
4.bitki çaylarımı hayatıma yavaş yavaş sokmalıyım..
5.ekmek azaltmalıyım..pilav ve makarnadan uzak durmalıyım
6.misafirliklerde ikram edilen tatlılardan 2 çatal yeter de artar bile..

kızlar çok yoğunum yazamıyorum kilomu bilddireyim 63,75...bu hafta bende bi marefet yok inş..gelecek haftalara..hepinizi öptüm..

selam canlarım diyetisyenden geliyorum kuş gibi hafifldim belki kilo olarak değil ama psikolojik olarak :1rolleyes:
sanırım listeyi vermişsiniz sabah girip yazamadım ama 67.9 u gördüm :dance: :teytey:
neyse hataya trtıya yansır umarım...
diyetim değişmedi ama 35 gündür aynı şeyleri yeekten sıkıldım .... yarın iftarda istediğim şeyleri istediğim kadar yiyeceğim kaydirigubbakcemile5 istdiğin kadar ye hiç sorun değil ama ne yediğini ne kadar yediğini yazmalısın dedi...
kızlar diyetisyenim çok disiplinli... nerde ne zaman moralvereceğini çok iyi biliyor... bugün inanın çok motive etti beni... çok mutlu ayrıldım yanından...
alışverişe çıkacaktım kızdı..."seni incecik yapmadan alışverişe göndermem boşuna para harcama dedi" keyfim yerine geldi bile...

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlere de haftaya inş. diyorum
bu arada patbori sen azimlisin haftaya bireyselde derece bekliyorum senden...

patbori
1-bu hafta 3 kilo vermeyi hedefliyorum
2-yürüyüşe başlayamam ama mekik çekme ve sopa hareketlerine başlamalıyım..fırçamın sapını çıkardım bile..bel inceltmede çok faydalı
3.günde 2 lt su içmeliyim
4.bitki çaylarımı hayatıma yavaş yavaş sokmalıyım..
5.ekmek azaltmalıyım..pilav ve makarnadan uzak durmalıyım
6.misafirliklerde ikram edilen tatlılardan 2 çatal yeter de artar bile..

patboricim ebn de elbise dolabımın askısını alıp alıp çeviriyordum bir ara çok faydalı oluyorrhihoyyyt

canım iyiyim çok şükür..dün gece nöbetçiydim bu sabah çıktım nöbetten ve eşimde böbrek taşı düşürüyor o yüzden dükkan bekliyorum,bir de yarın sabah tekrar 24 saat nöbete gidicem..yarım saat yürümeyi düşünüyorum dosbacım ama umarım halim olur..bide eşim kayınvalidemlere yemek ayarlamış benden habersiz..kaç parçaya bölüncem bakalım:umursamaz:akannehir

canım iyiyim çok şükür..dün gece nöbetçiydim bu sabah çıktım nöbetten ve eşimde böbrek taşı düşürüyor o yüzden dükkan bekliyorum,bir de yarın sabah tekrar 24 saat nöbete gidicem..yarım saat yürümeyi düşünüyorum dosbacım ama umarım halim olur..bide eşim kayınvalidemlere yemek ayarlamış benden habersiz..kaç parçaya bölüncem bakalım:umursamaz:akannehir

geçmiş olsun canım...sıkma kendini bu kadar yoğunlukta... zaten yeterince hareket halindesin... neyse şu yoğunluğu atlat sonra devam edersin

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlere de haftaya inş. diyorum
bu arada patbori sen azimlisin haftaya bireyselde derece bekliyorum senden...

canım inşallah güzel güzel veririz kiloları..bu arada seni çok pozitif gördüm yaa...çok sevindim senin adına .ne güzel de kilo veriyorsun..

patboricim ebn de elbise dolabımın askısını alıp alıp çeviriyordum bir ara çok faydalı oluyorrhihoyyyt
evet canım demokrasilerde çareler tükenmiyor di mi? kaydirigubbakcemile3

selam kızlar. umarım herkesler iyidir.dosbacım moralin yerine gelmiş ne güzel.artık üzülmeyin kızlar toplayın kendinizi bu sıkı sıkıya ama kendimizi sıkmadan sarılalım diyetlere.hatta çok bunalan olursa tatlı yesin. işin püf noktasını artık hepimiz biliyoruz herşeyden ye ama az ye.masadan of şişdim diyerek kalkma.midende biraz boşyer bırak. böyle olunca kilo vereceğini herkes biliyor ama bu nefsimiz yokmu bu nefsimiz.sanırım önce nefsimizi köreltmemiz lazım.valla kızlar sorunu biliyoruz çözümü biliyoruz. uygulamak yada uygulamamk elimizde tabiki ama uygulmak için burdayız.melisim sen uygulama başlamışsın bile.bende başladım yavaş yavaş.az yediğimde huzurlu ve rahatım. ne yalan söyliyim otururken canım bişey isteyip biraz yediğimde o bile şişirmiyor.neyse bu arada meliscim malesef hayatım yoğun olduğum için bu hafta pek katılamadım ama haftaya daha iyi olur umarım.

kızlar biraz önce tartıldım ve tam tamına 78 kilo olmuşum keşke şu tartı işi busaatte olsaymış neyse en azından bu haftaki hedefime ulaştım bu arada oruçtum bugün ama çok rahatsızlandım galiba tutamayacağım allahım affeder umarım çok rezil bi durum korkuyorum düşüp bayılacam diye

kızlar ben her şeyden yiyiyorum az az( az yemek için değilde su içemekten yer kalmıyor) o yüzden güzel kilo veriyorum...yani bu haftalar daha iyi vermeye başladım.yani şöle diyeyim bayrama fıstık bi girmeliyim.sonrada eşimin memlektetine gideceğiz o zamanda iyice fit olmak istiyorum dua edin inş...

merhaba kızlar bu aralar gelemiyordum ama bundan sonra inş daha sık gelebilirim pazar günü iftara misafirlarim var kalabalık 15 kişi kadar sonra kardeşim gelecek onun ameliyat işivar yoğun günlar beni bekliyor anlayacağınız

Back
X