13. TAKIM **120. ETAP **
ad1 ( 52.8 / 52.8 / 0.0 / 0%
dosba (68.4/ 68.1 / 0.3 / 0.44 %)
acıbiber2053 (63.5 / 63.0 / 0.5 / 0.79%)
melankoli_84(66.0 / 71.0 / -5.0 / -7.58%)
shopaholic (74.5 / 73.7 / 0.8 / 1.07%)
emirel ( 61.5 / 61.1 / 0.4 / 0.65%)
bhr.87 (79.9 / 80.6 / -0.7 / -0.88%)
zenim (72.6 / 72.0 / 0.6 / 0.83 %)
poly (65.0 / 65.0 / 0.0 / 0 %)
melis08 (61.3 / 60.5 / 0.8 / 1.31%)
melzeyit (78.9 / 78.4 / 0.5 / 0.63%)
patbori (71.5 / 76.5 / -5.0 / -6.99%) (eski üye)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (815.9 / 822.7 / -6.8 / -0.83%)
Gelelim canlarım tek tek değerlendirmesine…
üye adı:melankoli_84
başlangıç kilosu:69 du ama baskül hatası olmasından kaynaklı biraz karışık
ideal kilo: 59
diyete başlama zamanı[hatırlayamıyorum

(
hedefi:eylül sonuna 64 olmak
yaptığı spor : yaklaşık 10km tempolu yürüyüş.
bu Cuma tartıda kendini kaç göreceğine söz verdi:inş. bir dahaki cuma 2kg zayıflamış olarak göreceğim kendimi
kişisel tecrübesi:bol su yemeklerden önce elma sirkeli su
Melankoli_84 sevgili arkadaşım bu hafta 5 kilo almış görünüyor ama bunlar hep tatil kiloları, haftaya kilolarında bir düşme olacağına inanıyorum çünkü yakın zamanda alınan kilolar daha çabuk veriliyor…
Sirkeli suyu aslında çok kişiden duydum ama bizi bu konuda biraz aydınlatırmısın?
Üye adı: shopaholic
başlangıç kilosu: 77
ideal kilo: şu tombişş görüntüden kurtulması içinen kötü 58 olması gerek sonrası apayrı bir mevzu ..
diyete başlama zamanı: 1.5 ay oluyor
hedefi: yılbaşına kadar 58 olmak
yaptığı spor : hergün yürüyüşümü yapıyorumm..asansör kullanmıyorum,tv izlerken yan simitlerden kurtulmak için bel egzersizleri yapıyorum..aslında basen kalça egzersizleri eklemem gerek ama üşeniyorum..çöp dökmeye iniceksem mesela çöpü 2 parçaya ayırıp 2 defa inip çıkıyorum merdivenlerden..
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 72.9
kişisel tecrübesi: sporsuz bu iş olmuyor kızlar..zamanında düzenli yürüyerek 18 kilo vermiş biri olarak..hemen sonuc bekleden aksatmayalım yürüyüşlerimizi..ilk ay hiç kilo vermemiştim yürürken ama sonrasında aniden çok dehşet incelmelerim olmuştu..selülitlerim bile gitmiştii..yürüyüşe devam
bunun yanında sabahları sarımsak yuttugumda her gün tartı olumluydu veee ıhlamur çokk istahımı kaptır benim..ve en önemlisi ve benim ihmal ettiğim detay suu..bol suuu
belirlediği hadeften uzak görünsede ben bu haftanın en başırılı isimlerinden canım arkadaşım, düzenli bir hale getirmek için uğraştığı sporun faydasını görüyor… ihmal ettiklerinin farkında olduğundan bizlerin takım arkadaşımıza su içmesini hatırlatmamız gerekli…
üye adı: Poly
Başlangıç kilosu:70
ıdeal kilo: 57
Başlama zamanı:01.07.2009(kkda başladıgım tarih)
Hedefi : 12-15 kg den fazla vucudumda yag olmaması bunuda simdiki hesaplara göre 51 kg yakalayacagım
yaptığı spor :Eliptik bisiklet,ip atlama, wii fit yoga,wii fit step(15 günde bir spor kombinasyonumu degiştiriyorum)
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: böyle bir söz veremem bu beynime şartlandırma sinyali olarak gideceginden vucut direniyor ben şu kadar zamanda şu olacagım demiyorum bunun baska bir nedeni de mesela hedefin 55 olmak 3 ay diyet yapacagım 55 e inecegim dersen diyete başlar diyeti bitirirsin bence saglıklı beslenme konusunda hepimiz birer bebeğiz bunu ögrenip alışkanlık haline getirmek bizim kilo sornumuza kalıcı çözüm olur bilimsel olarakta bu hafta 2 kilo verecgim diye kendine zorlarsan stress olursun stress=kortizon hormonu=kilo olarak dönebilir canım
kişisel tecrübesi:yaptıklarımın hepsini hayatıma yerleştirdim uyamadan diş fırçalamak gb alışkanlıgım oldu artık bunları zayıflamak için degil saglıklı bir yaşam için yapıyorum sabah uyanınca 15 dk spor mutlaka yaparım sabah kalkınca 2 bardak su içerim sabah kahvaltısından önce yeşilçay içerimcild güzellğim için akşam sporumdan sonra mutlaka süt içerim kas kaybı olmasın diye ana ögünlerim de 4 besin grubundan hepsini alırım yada almaya çalışırım hazır ürün kullanmayı minimumda tutarım karışık bitki çayı asla içmem eger şişkinliğim varsa sıcak su ve bir ilacım var onu alırım sporsuz gün geçirmem günde 2 kare bitter çikolata yerim(bes.uzm verdi) spordan sonra soguk duş mutlaka alırım kan dolaşımı hızlansın diye ayrıca ben diyette degil beslenme eğitimindeyim umarım beslenme okulundan kendime ve cevreme faydalı bilinçli beslenmeyi başarıyla ögrenmiş uygulayan biri olarak mezun olacagım :))
poly çok güzel ve düzenli besleniyor, bizlerle de deneyimlerini sık sık paylaşıyor, ondan öğreneceğimiz çok şey var… ben en çok yaptığı spora hayranım… lütfen bizi spor konusunda hep destelesin :))
Üye Adı:melzeyit
başlangıç kilosu: 82.4
ideal kilo: 63
diyete başlama zamanı: Şubat 2008
hedefi: doğum gününde yani 31 Aralıkta 65 kilo olmak,
yaptığı spor : hşuan yok
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 78 :))
kişisel tecrübesi: yemeklerden önce 1 bardak süt yeme isteğini azaltıyor 6 öğün mümkünse 7 öğün zayıflamanın tek çaresi benmi moralim yüksekse 6 değiklse2 öğün tercih ederim
ayrıca kahve hımmm kesinlikle günde 1 bardak içilmeli şeker meyvelerden alınmalı zero sugar hayat felsefem bol su bol spor ben yapıyormuyum hayır neden ben bu takımdan ayrılmayı göze alamıyorum sanırsam
400 gramla hedefine ulaşamayan ama kilo veren güzel arkadaşım bu ara tansiyon sorunları yaşıyor ve bu bizleri üzüyor… dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve her hafta sağlıkla daha çok daha çook kilo verir. Ama spor konusunda şiddetli desteğe ihtiyacı var…
üye adı: gulızgul
başlangıç kilosu: 70
ideal kilo: 56
diyete başlama zamanı: 07/06/2009
hedefi: 58-56
yaptığı spor : .hergün 30 dk yürüryüş, 15 dk ab rocket le çalışma.
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 63
kişisel tecrübesi: her gün sabah 1 bardak ılık suyla güne başlıyor.yemeklerden 20 dk önce mutlaka ılık su içiyor.midesini tok tutması için ..ve yürüryüşe çıkmadan 15 dk öncede soğuk su içiyor.arada bi tatlı kaçamağı yaptığı zamanda hemen üzerine limonlu su içiyor.
Listede kaç kilo verdiğini göremedim ama gulızgul ama bu yazdılarınla vermiş olduğuna eminim :)
Şuanda 63,75 miş hımm ne kadar verdiğini çözemedim açıkcası…
Birde ben merak ettim spordan önce neden soğuk su içiyor?
üye adı:dosba
başlangıç kilosu:74
ideal kilo:60
diyete başlama zamanı:şubat
hedefi:2 ayda 60 a ulaşmak yani Kasım başında 60 kilo olmak istiyor.
yaptığı spor : yürüyüş
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi:67.9
kişisel tecrübesi: öğün atlamamak gerek!!!!
Ahh benim canım 200 gramla hedefinden uzaksın ama bence her şey yolunda . az ama öz olsun kilo verelimde… dosbacım kişisel tecrübende öğün atlamak gerek ama başka neler yapıyorsun? Yürüyüşün yaklaşık ne kadar sürüyor? Biraz daha ayrıntı lütfen...
üye adı: bhr.87
başlangıç kilosu: 84 (takıma girdiğimde 82)
ideal kilo: 53
diyete başlama zamanı: haziran 2009
hedefi: nisan sonuna kadar 53,yılbaşına kadar en az 70 olmak
yaptığı spor : şimdilik spor yok ama sınavlardan hemen sonra düzenli yürüyüş ve 15 dk sıkılaştırıcı egzersizler
bu cuma tartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: bu hafta aynı görmeyi umuyorum :)
kişisel tecrübesi: daha önce düzenli spor ve kararlılıkla istediğim kiloya ulaştım yine ulaşacağıma eminim :)
o bence kendini asıl bu hafta göstecek, sınavlar bitiyor şükür ve spora ağırlık vererek haftaya kesin kişisel birincimiz olacak :)) tartıda yüzü pek gülmedi bu hafta ama haftaya güller açtıracak hepime :)
üye adı: melis08
başlangıç kilosu: 67 (doğuma giriş 77, doğumdan çıkış 73)
ideal kilo: 55
diyete başlama zamanı: kasım 2008
hedefi: yılbaşına kadar 55
yaptığı spor : .şu an yok

cadımın peşinden koşturmak
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 60.5
kişisel tecrübesi: çok su içince ve akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım benim bu hafta karnesinde yıldızlı yıldızlı pekiyi var:)) çünkü hedefine ulaştı, verdiği sihirli içecek sayesin de hoş kendisi yapmasa da bizlerin çok işine yarayacak… ama sevimli cadısının peşinde koşturmayı spordan sayamayız değimli kızlar… spor isterük spor isterük:)Ahh canım birde spor yapsan neler olacak tartıda bir düşünsene…
üye adı:acibiber2053
başlangıç kilosu:13.takıma girdiğimde 68 ama doğumdan çıktığımda 71.4
ideal kilo:56
diyete başlama zamanı:mayıs 2008
hedefi

cakta 56 olmak
yaptığı spor : oğluşu ayakta sallamak:)
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi:63
kişisel tecrübesi: spor şart.....
alkisalkisalkisyerimsenibenyerimseniben karnesine yıldızlı pekiyi alan bir düğer üyemizde acıbiberimiz adı acı ama kendisi pek tatlı… oda Melis gibi bebeğiyle uğraşıyor spor diye ama olmaz ki… melise söylediklerimiz onun içinde gereli spor isterük spor isterük :)
üye adı
atbori
başlangıç kilosu: 82
ideal kilo: 60
diyete başlama zamanı: 9 şubat 2009
hedefi: ilk hedefim yeni yıla 65 kilo ile girmek
yaptığı spor : .plates yürüyüş ip atlama
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 74.5
kişisel tecrübesi:
günde en az 2 lt su içmek 6 öğün beslenip sağlıklı kilo vermek...şok diyetlerden kaçmak
çünkü biliyorum ki ne kadar çabuk verirsem o kadar çabuk alırım
evet kişisel tecrübene sonuna kadar katılıyorum :)) bu hafta tartıda ne gördün tam olarak bulamadım sende de tatil kiloları mevcut eminim en kısa zamanda vereceksin...
önümüzde ki hafta bireysel birincilik beklediklerimdensin :)) sporları hangi sıklıkla yapıyorsun bizimle paylaşırmısın…
üye adı:emirel
başlangıç kilosu:71 kilo takıma girdiğimde 69
ideal kilo :56
diyete başlama zamanı:4nisan 2009 takıma katılma 24 nisan 2009
hedefi : morali bozuk hedef konusunda kararsız
yaptığı spor : şu aralar yapmıyor
cumartesi kendini kaç kilo göreceğine söz verdi: ............
kişisel tecrübe :sağlıklı kilo vermek lazımmış sonra kel kalabilirsiniz
saçlarıyla sıkıntı yaşayan sevgili arkadaşım hedef konusunda da biraz sıkıntılı maalesef ama sporda yapmıyor. Bu hafta tartıda 400 gram eksik görünüyor ama motivasyonunu tamamlarsa hedefini kendini zorlamadan belirlerse neler yapar neler?
Bu hafta benim ondan beklentim kendine tam bir rota çizmesi… spor yapmaya başlaması ... ha gayret hedef kilonla arandaki mesafeyi bence kasımda kapatır manken olursun :))
üye adı: zenim
başlangıç kilosu: 87
ideal kilo: 57
diyete başlama zamanı: 4 temmuz 2009
hedefi: doğum gününde yani 5 ekimde 60 kilo olmak, en kötü ihtimalle 65 :))
yaptığı spor : hergün yürüyüş, haftada 3 gün plates.
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 71 :))
kişisel tecrübesi: sabahları aç karnına ılık su tok tutuyor, gün içinde beşibiryerde çay içiyor, yeşil çayı elinden bırakmıyor.
bizzat kendimle ilgili değerlendirmeyi yapıyorum;
ben bu hafta hedefimden uzağım malumunuz bol bol kaçamak yaptım. neymiş kaçak 2 den çok olursa kilo biraz zor veriliyormuş :)
ama bu hafta ki durumu haftaya telafi edeceğim :)
herhangi bir hatam varsa lütfen düzeltiniz...
canlarım bu hafta bence 13. takım birinci olacak ama nasıl?
tüm takım arkadaşlarım en fazla 2 kez kaçamak yaparsa, günde 2.5 lt su içerlerse ve mümkünse günde 2 fincan bitki çayı yada yeşil çay tüketirlerse ve günde en az yarım saat yürüyüş yaparlasa söylermisiniz bana 13. takımı kim tutar?