arkadaşlar şu elma diyeti yapanlar dikkatimi çrkiyor yapsammı acaba adcığımmı yapmıştı bilen veya yapanınız varmı
elma diyetini sanırım sho yapmıştı yada başka biri tam hatırlayamadım ama dayanamayıp yarım bırakmıştı....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar şu elma diyeti yapanlar dikkatimi çrkiyor yapsammı acaba adcığımmı yapmıştı bilen veya yapanınız varmı
mlzeyit canım diyetisyene sorarak yiyorum... şişkinlik yaparsa bırak dedi... zaten sadece 1 ufak salatalık hakkım var... geçen hafta şişkinlik yaptı bıraktım 2 gündür ii hissediyorum....
bi de iftardan sonra 30 dk yürüyüşümü yaptım bağırsak problemime yardımcı oldu... ama yarın yemem... genelde hafta da 2 en fazla 3 yiyorum
bhrcım listemde değişiklik yok ama yarın güzel gün benim için... istediğimi yiyeceğim canımmm
eşim bi yerden yer ayırt ettirdi... inanın kızlar heyecanlıyım :lepi:
elma diyetini sanırım sho yapmıştı yada başka biri tam hatırlayamadım ama dayanamayıp yarım bırakmıştı....
mlzeyit canım diyetisyene sorarak yiyorum... şişkinlik yaparsa bırak dedi... zaten sadece 1 ufak salatalık hakkım var... geçen hafta şişkinlik yaptı bıraktım 2 gündür ii hissediyorum....
bi de iftardan sonra 30 dk yürüyüşümü yaptım bağırsak problemime yardımcı oldu... ama yarın yemem... genelde hafta da 2 en fazla 3 yiyorum
bhrcım listemde değişiklik yok ama yarın güzel gün benim için... istediğimi yiyeceğim canımmm
bhrcığım çalışmamıştım zaten bugün eşimin telsizinden sınav evrakları toplanıyor denince aman dedim bugün sınav vardı eşimde kızdı ama yapacak bişey yok
selam kızlar uzun zamandır yoktum... 10 günlük izin almıştım sizden ama biraz uzadı babam beni zorla yazlığa götürdü orucu orda tutalım diye mecburen 15 gün orda kaldım... guruptan kovuldummu?::S beni bilgilendirirmisiiniz??
teşekkür ederim dosbacım yerimseniben
amanda aman çorbamı içtim kociş yoktu bugün kaçtım takımımın sayfasına iftardan önce tartıldım arkadaşlar77.5 yani bir haftada 1.400 gr vrmişim çok mutluyum çookkkkkkkkkkkk
buarada zeninciğiim cumartes, günü hedefim 78 di hedefimi geçmiş görünüyorum ayrıca su konusunda üzerime tanımam ama senide merak ettim doğrusu birşey daha değerlendirmelerin süper olmuş canımmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın??
diyet ,ramazan nasıl gidiyor... neler yaptın tatil nasıl geçti??
ahhh o anneler yok mu :))sabote etmeye çalışıyorlar bizim diyetleri...
ama ben bu defa çok destek görüyorum canım hem eşimden hem ailemden...
çünkü bu defa yapamazsam bi daha yapamam dedim veee tombik bi kızınız olur dedim şimdi hepsi tam destek :))
yemek iyiymiş de tatlılar biraz fazla kaçmış canımcım.ama kadayıf dolasıda süreki yaplıp yenen bişey değil ki...yerimseniben
üye adı: melis08
başlangıç kilosu: 67 (doğuma giriş 77, doğumdan çıkış 73)
ideal kilo: 55
diyete başlama zamanı: kasım 2008
hedefi: yılbaşına kadar 55
yaptığı spor : .şu an yokcadımın peşinden koşturmak
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 60.5
kişisel tecrübesi: çok su içince ve akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım benim bu hafta karnesinde yıldızlı yıldızlı pekiyi var:)) çünkü hedefine ulaştı, verdiği sihirli içecek sayesin de hoş kendisi yapmasa da bizlerin çok işine yarayacak… ama sevimli cadısının peşinde koşturmayı spordan sayamayız değimli kızlar… spor isterük spor isterük:)Ahh canım birde spor yapsan neler olacak tartıda bir düşünsene…
kızlar 121. etapta 13.takımın kişisel birincisine en sevdiğim şiir kitaplarımdan birini hediye edeceğim?
ve toplamda en çok su içen ve spor yapana da bulacağım bir hediye :)
not kimse benden çok su içemez gibi bir iddaam olduğundan su içme birincisi benim aceba kendime ne alsam, spor konusunda birincimiz olsun mu? bunu nasıl değerlendirelim, fikirlerinizi bekliyorum :))
selam arkadaşlar sonunda sınav çilesinden kurtuldum ve aranızdayım dünya varmış demek istiyorummmm :enbuyukkk:
bitti ve kafam rahat sonucuna dair bi bilgim yok henüz biraz zordu sorular 2 hafta sonra öğreniriz ne de olsa şimdi onun hesaplamalarına giremicem :sm_cool:
dönüşte özellikle yolları uzattım yarım saat oyalandım dolmuştan inince bugünki sporumu yapmış oldum sanırım darısı diğer günlere umarım aksamadan devam ederim bu arada zenimcim analizleri tam okuyamadım herkesinkini tek tek okuycam daha sonra sadece kendiminkine baktım şimdilik spor konusunda iyi gaza getirmişsin beni ben bu dopingle aksatmadan devam ederim heralde zemuszemus
amanda aman çorbamı içtim kociş yoktu bugün kaçtım takımımın sayfasına iftardan önce tartıldım arkadaşlar77.5 yani bir haftada 1.400 gr vrmişim çok mutluyum çookkkkkkkkkkkk
buarada zeninciğiim cumartes, günü hedefim 78 di hedefimi geçmiş görünüyorum ayrıca su konusunda üzerime tanımam ama senide merak ettim doğrusu birşey daha değerlendirmelerin süper olmuş canımmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar umarım herkesler iyidir.bu hafta kaçıncı olduk bilmiyorum ama sonuncumuyuz.biri hayır desin lütfen.geçmişi okuyamıyorum.işlerim çok.ay birde uykum var anlatamam.bhr cım bu arada gözün aydın hayatım,inşallah güzel sonuçlar alırsın.birazdan yeşil çay içecemsuyum iftardan beri 1.5 lt oldu.akşam yediklerimi yazayım. 1 çorba kaşığı tavuk 2 çorba kaşığı pilav bol salat ve 4ad tulumb tatlısı.daha birşey yok yarın oruç tutmuyorum kızlar hafta tatilim ve denize gitmek istiyorum.eylül 1-15 arası dniz muhteşem oluyor.kaçırmak istemiyorum,bir yandan üzülüyorum ama ne yapayım gitmek istiyorum.(timsah gözyaşları akıtıyorum).umarım eğlenebilirim.neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.
selam kızlar uzun zamandır yoktum... 10 günlük izin almıştım sizden ama biraz uzadı babam beni zorla yazlığa götürdü orucu orda tutalım diye mecburen 15 gün orda kaldım... guruptan kovuldummu?::S beni bilgilendirirmisiiniz??
Hedef kilolar (11 Eylül Cuma için) buradan devan edin şekercikler (zenincim bunlar yeterli mi başka istediğin bir şey varsa eklersin tatlım)
melis08: 59.5