Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bunlar şişkinliği mi alıyor ağrıyı mı azaltıyor? hiç duymamıştım dosbam.

kekik adet sancısına ii geliyor... soğan suyu ise hem adet olmayı hem şişkinliğe ii geliyor... çok ii idrar söktürücü... ben daha önce soğan kürü uygulamıştım ii gelmişti canım hemen adet olmamı sağlamıştı

canım kekikte ii geliyor ama şu soğan kürünü dene derim hem adet düzensizliğine ii geliyor hem birazcıkta zayıflamana yardımcı oluyor

baharcım bu regl şişkinliği olduğu için ne iyi gelir bilmiyorum. Olup kurtulmak en iyisi.
,kaçamak yoksa öpücük var kaydirigubbakcemile3

bunlar şişkinliği mi alıyor ağrıyı mı azaltıyor? hiç duymamıştım dosbam.

dosbacım ben de duymuştum soğan kürünü ama ramazan günü midemi belki rahatsız eder dedim o yüzden cesaret edemedim..
meliscim ağrıya şişkinliğe bi faydası var mıdır bilmiyorum ama soğan suyu hem adet düzensizliklerine hem küçük kistlerin yok olmasına hem de düşük yapmış bayanların rahminin temizlenmesine çok faydalıymış tabi kilo vermeye yardımcı olduğu da söyleniyor..

bende deneyeceğim ama daha önceden sancı yapmıştı... acaba denesem mi

ben de ilk 2 gün yaptı şimdi geçti acaba markalardanda mı farkediyor? annemler de doğuş vardı içtim biz de doğa var ikisi de iyi gibi.
ama uzun süre kullanmayın diyorlar bağırsaklar alışıyormuş bu düzene.

form çayı evde varmış bi tane demledim şimdi... bakalım bu kadar yediklerimin üzerine ii gelir umarım

yok canım yaaa soğan değil soğan suyu soğanı 4 e bölüp 1 litre sudamı ne kaynatıyosun ılık bi şekilde tazeyken içiyosun öyle aklımda kalmış..

o zaman iyiymiş soğan iyi bir idrar söktürücüdür onu biliyordum bunu bilmiyordum. Aklımda olsun.
pişmiş soğan rahatsız etmez herhalde canım.

ben de dün yeşil çay almaya gittim marketye ne çok çeşit çıkmış. Sadesini içemiyordum limonlu alıyordum kokusu olmuyordu, gerçi artık içebilirim herhalde form çayın üzerine.
bir de kayısılı form çay vardı.

dosbacım bugün senin özgür yeme gününmüydü..ne yaptın?
canım evet bugün çooook yedim ama keyfim yerine geldi
neler yediğimi hiiiç anlatmayım ama inan yüzüm gülüyo 37 gündür hiç kaçamak yapmamıştım hakkım diye düşünerek huzurlu yedim

yok canım yaaa soğan değil soğan suyu soğanı 4 e bölüp 1 litre sudamı ne kaynatıyosun ılık bi şekilde tazeyken içiyosun öyle aklımda kalmış..
2 bardak klorsuz suyu kaynat içine 1 orta boy soğanı 4e böl at ve 5 dk kaynasın... altını ve ağzını kapat 15 dinlensin sonra süz ılık iç....
bunu yaptım ben ve 2 kilo vermiştim sonra dikkat etmediğim için aldım
faydasını görürsün dene canım

doğadan da iyi galiba patborim.
bilmem kızlar ben yeni içiciyim kaydirigubbakcemile5değerlendirmek için henüz erken

benimkide doğadan ...

sen spor yaptınmı patborim yazdıysan kaçırdım ben.
ben bugün de yapamadım.

eşim hafta sonları beni sokak sokak gezidriyor spordan sayılır belki.
dün bütün gün palladium alışveriş merkezindeydik yürü yürü yoruldum. Ayy size söylemeyi unuttum kış için harika kuyafetler vardı. Eşim alalım dedi yok dedim 2 ay süre ver ancak zaten kışlıklar giyilmeye başlanır 55 olacağım 2 ay sonra bana çokca bütçe ayıralım ödül olsun dedim. Tamam dedi sözü aldım.
bugün de bağdat caddesinde yürüdük çokca bi de kucakta kızımı taşıdım ara ara.

bence 2 gün baya spor yapmış oldum.

Back
X