çok acıktııııııııııııııııımmmmm...
iftara az kaldı.
ama yaklaşık 1 kilo vermiş görünüyorum zemuszemus
oruca ara verince insan ilk gün çok acıkıo...
bende eski kiloma dönmüşüm.... bu demekki yağdan veryorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftara az kaldı.
ya bende vermek istiyorum bende bende bugün bende eve yürüyerek gidecem 25 dakika yada 30 dakika eder buda başlangıç için iyi bir süre
selam guzeller
ziyretleriniz beni cok mutlu etti kizlar tam destek hep destek deyip bize guzel enerji ve motivasyon verdiniz
cok sagolun allah hepinizden razi olsun ve ben bugun itibariyle galiba harekete geciyorum erkenden kalkip cocuklari okula biraktiktan sonra evde biraz spor yapmaya karar verdim iftar ve sahurlari daha dikkatli beslenmeye karar verdim insallah cumaya bunun guzel sonucnu alirim
guzel bir hafta olsun hepimiz icin guzel gunler dilerima.s.
akşam ne güzel kaynatmışsınız vallahi ya böyle kaynatacağınız zaman melisciğim telefonumu çaldırın bende katılayım ben nezaman gelsem kimseler olmuyor bende kapatıyorum sonrada herkeşler buralara geliyor kıskanıyorum
günaydın kızlar..eşim böbrek taşı düşürüyor..o yüzden giremedim bu ara pek
herkese günaydın arkadaşlar..
gece aşırıya kaçırmadan kurtardım yediklerimi yazayım:
2 bardak siyah çay (gece kahvaltının yanında alışmışım onsuz olmuyo napim tai birer şekerle birlikte eskiden 2 şer şekerli içerdim bir çay bardağı çayı teke düşürdüm yakında şekersiz içmeye başlayacağım inşallah)
yarım kıymalı pide (kaçamak sayılırmı bilmiyorum ama ekmek veya normal pideden almadım hiç)
çok az peynir
domates salatalık
akşamüstü bi engel çıkmazsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum..
bu arada sanırım tiroid problemim yüzünden saçlarımda aşırı bi dökülme var ve canım çok sıkkın bir an önce sonuçlarımın çıkmasını ve gereken ilaçları kullanmayı temenni ediyorum yoksa saçım kalmayacak taramaya korkuyorum daha fazla dökülüyo diye o yüzden bu hafta saçlarımı da kısalttırıcam sanırım bi şöyle uzun saçla gezme hevesim var o da zehir oldu gerçi yılın yarısı saçlarım uzun yarısı omuzlarımda olur benim saçlarım çabuk uzuyodu pek de dökülmüyodu nazara mı geldim neeeklava:
günaydın melis..10 dk iyi yetiştirmişsin hepsini canım kaydirigubbakcemile3
bhrcım benim de çok dökülüyordu ama ilacı almaya başladıktan sonra azaldı şimdi daha iyiyim... o kadar dökülüyordu ki mutfağa su içmeye giderken bile başımı kapatıyordum halıları sürekli fırçalıyordum(
meliscim canım ya şu form çayını gündeme getirmen çok ii oldu:)) çok saol... bütün ramazan boyunca çektiğm sıkıntıyı halletti sanırım....
kızlar yediklerimi anneme anlattım şoke oldu :)) gece 1.5kilo fazla çıkıyordum ama form çayı ile birlikte sabah eski kiloma dönmüşüm... çok mutluyum...cumaya kadar veririm artık bu gazla:))
aynen öyle oluyo canım 2 gün öncede ben öyleydim mideme oturdu resmen yediklerim hızlı yemekten ama sen iyi yetiştirmişsin bu kadarını bile ben uykulu uykulu elime geçen ilk şeyi yiyip direk yatmıştım kaydirigubbakcemile3
haklısın canım hep biz bayanlar stres çekiyoruz erkek olmak varmış yaaa kaydirigubbakcemile3
sarımsak yağı+badem yağı+susam yağı bi de bir tane daha yağ vardı hatırlayamıyorum ama kuaförüm önermişti saçların döküldüğü zamanlar uygularsın diye ama şimdi tedirgin oluyorum bu yağlar saçtan kolay kolay arınamıyormuş diplere uygulayınca iyice beter olmasın sonra akannehir
bende favori sözüm olarak heryere yazıyorum :)
canlarım bu kahvaltılar beni sinir ediyor artık yemedim valla, 2 yumurta ile yağsız tavada omlet yaptım bir dilim ekmek ile yedim.
öğlen yemek getirmedim yanımda bende meyve yerm diyorum...
akşama sporum var ancak saat 9 gbi szlerle olabileceğim... hepinizi öptüm :)
iftara az kaldı.
oruca ara verince insan ilk gün çok acıkıo...
bende eski kiloma dönmüşüm.... bu demekki yağdan veryorum![]()
canım çok geçmişolsun.hayırlısı ile atlatır inşallah.günaydın kızlar..eşim böbrek taşı düşürüyor..o yüzden giremedim bu ara pek
inşallah hayatım istediğin kiloya hayırlısı ile gelirsinde şöööyle mis gibi bir tatil yaparsın.saol canım benim sonunda kurtuldm bu arada korkma sonuncu değiliz ama sondan ikinciyiz :kedi:
tatilde bizim yerimize de eğlen canım ben bu yıl hiç bir yere çıkamadım evden seneye ben ve hayalimdeki vücutla birlikte gideriz inşallah zemuszemus
hoşgeldin balım.umarım çoook güzel geçmiştir tatilin. :Saruboceq: seniizinli yazmıştık canımbenim. yok kovulma falan.selam kızlar uzun zamandır yoktum... 10 günlük izin almıştım sizden ama biraz uzadı babam beni zorla yazlığa götürdü orucu orda tutalım diye mecburen 15 gün orda kaldım... guruptan kovuldummu?::S beni bilgilendirirmisiiniz??
saraydada kalsan yine evim yine evim.inşallah hayatım hayırlısı ile evine dönüp rejime başlarsın.bekliyoruz.iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim haftaya cmrt evimdeim özledim artık ya insallah eve gidince tekrar diyete baslarım bakalım 1 hafta giremem ama ondan sonra daha sık gelirir insallah kendinıze iyi bakın
ay ne güzel ya 400 gr maşallah hayatım iyi gidiyorsun.darısı başıma.canlarım bu gün güzel bir gün
400 gr vermiş görünüyorum baskülde..umarım devamı gelir..
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 k.k peynir domates ve 1 tane incir reçeli yedim..
suyumu içmeye başladım...şimdiden 1 e yaklaştım
gerçekten şu ödem problemini atlatsan bisorun kalmıcak sanırım. üzme kendini hayatım. koşubandını açarsan süper tabi. ama yaptığın yürüyüşte az değil hani. ama düzenli yürüyüşler daha faydalı hayatım.hergün bantda yaptığın yürüyüşle çok şey farkedecektir.günadın arkadaşlar kilom 77.3 olsun biliyosunuz ödem problemi yaşıyorum o yüzden 77 diyemiyorum sltı süpriz olsun dün 3 litre suyumu içtim öğleden snrda çarşıya yürüyerekinmiştim bu spor sayılırmı aralıksız 1 saatten fazla yürüdüm bugün koşu bandımı açıyorum inşallah
ay buşişkinlik çok fena.üzülme hayatım,inşallah biranönce olur kurtulursun gerçi heray var ama çok şükür iyiki var,oda lazım artık sıkıntılarına katlanıyoruz canımcım.zenimcim bende hedef koymayı çok istiyorum ama hala regl olamadım ve onun şişkinliği var normalde göbeğim çok fazla değildir ama şu bir haftadır öyle şişki çok rahatsız oluyorum şimdi bi hedef koysam tartıda bu şişkinlik yüzünden aynı durursam üzüleceğim ama yine de bi hedef koymak gerekiyosa 300 gr olsun onu bile vermiş olursam sevineceğim yani hedefim 80.3
bende denesemmi diyorum gerçi herakşam iftardan sonra 1 fincan yeşilçay içiyorum oda yeterli sanırım. ama form çayı daha etkili idrar söktürmede değilmi melisim.bu form çay acayip idrar söktürücü gün içinde hiç bir şey içmememe yemememe rağmen sürekli wcdeyim. Hiç şişkinlik kalmadı.
canım çayların hepsini belirli bir sayıdan sonra önermiyorlar. kaldıki siyah içinde aynı şey geçerli.2-3 fincan yeterli sanırım.yeşil çayın hiç bir zararı yok bildiğim kadarıytla çok da sağlıklı.
ya herkes kilo vermiş ne güzel. ben tartılmaya korkuyorum şuan.perşembeye kadar sabredecem. tebrik ederim patboricim.harika gidiyorsun sanırım hedefine uleşcen hayırlısı ile. zemuszemusçok acıktııııııııııııııııımmmmm...
iftara az kaldı.
ya bende vermek istiyorum bende bende bugün bende eve yürüyerek gidecem 25 dakika yada 30 dakika eder buda başlangıç için iyi bir süre
bende denesemmi diyorum gerçi herakşam iftardan sonra 1 fincan yeşilçay içiyorum oda yeterli sanırım. ama form çayı daha etkili idrar söktürmede değilmi melisim.
canım çayların hepsini belirli bir sayıdan sonra önermiyorlar. kaldıki siyah içinde aynı şey geçerli.2-3 fincan yeterli sanırım.
ya herkes kilo vermiş ne güzel. ben tartılmaya korkuyorum şuan.perşembeye kadar sabredecem. tebrik ederim patboricim.harika gidiyorsun sanırım hedefine uleşcen hayırlısı ile. zemuszemus
bencede iyi hayatım bende iş çıkışlarında yürüyorum gerçi yarım saat ama idare eder sanırım.napıyım koşubandım yokki. :gitme:
kızlar çok yorgunum sırtım ağrıyor ama spora gideceğim yinede...
plates yapıyorum ben, eminim döndüğümde eve daha az ağrım olacak ama bu yağmurlu havada battaiyenin altında kitap okumak isterdimbence de git hayatım ama çok ağır spor yapma bence.
geçmiş olsun canım ne zordur canı çok acıyordur bende bazen kum döküyorum allah kimseye vermesin birde birşey soracam soracam unutuyorum o fotoğraftaki güzel kandın senmisin
canlarım umarım herkesler iyidir.şuan işyerindeyim birazdan çıkacağım. hepinizi çok öpüyorum. bugün görümcemin doğum günü sanırım kutlucaz.birazcık pasta yerim söz azıcık yicem. zaten iftar sonrası tıkanıyor insan.melisim tulumbayıda arad yiyorum işte hayatım napıyım tatlıya dayanamıyorum.inan normal zamanda bu kadar üstüne düşmem ama ramazanda çok fena oldum. kızmayın bana yaa. :sinifsinif: neyse şimdi çıkıyorum ne güzel bol bol sohbet etmişsiniz ben yokken gelemiyorum malesef .buakşamda gelemem ama düzene sokmam lazım kendimi çalışma hayatı ben zorluyor.alışmışım evde oturmaya.oğlumuda çok özlüyorum.şimdiden sıkıldım çalışmaktan.ama devam edicemtabi bırakma gibi bir lüksüm yok.zaten alıştıktan sonra düzelirim.şimdilik hepinizi öpüyorum.meliscim 5.takıma bende uğrarım hayatım. hedefimide yazıcam unutmadım.sonra görüşürüz.
plates yapıyorum ben, eminim döndüğümde eve daha az ağrım olacak ama bu yağmurlu havada battaiyenin altında kitap okumak isterdim
şimdi kalkıp giyinmem ve taaa spor salonuna kadar yürümem gerekli...
yani artık hiç analizimiz yapılmayacak mı?kızlar bir kötü haber püsküüt döndü tatilden analiz tarihini kaçırmıştık ya ben tatildeydim döndüm toparlayamadım. Mazeretimiz kabul edilmedi analizimiz yapılmayacak zaten 6-7 takımın yapılıyor sadece. Olsun zenim de bizimkini yapar.
canlarım umarım herkesler iyidir.şuan işyerindeyim birazdan çıkacağım. hepinizi çok öpüyorum. bugün görümcemin doğum günü sanırım kutlucaz.birazcık pasta yerim söz azıcık yicem. zaten iftar sonrası tıkanıyor insan.melisim tulumbayıda arad yiyorum işte hayatım napıyım tatlıya dayanamıyorum.inan normal zamanda bu kadar üstüne düşmem ama ramazanda çok fena oldum. kızmayın bana yaa. :sinifsinif: neyse şimdi çıkıyorum ne güzel bol bol sohbet etmişsiniz ben yokken gelemiyorum malesef .buakşamda gelemem ama düzene sokmam lazım kendimi çalışma hayatı ben zorluyor.alışmışım evde oturmaya.oğlumuda çok özlüyorum.şimdiden sıkıldım çalışmaktan.ama devam edicemtabi bırakma gibi bir lüksüm yok.zaten alıştıktan sonra düzelirim.şimdilik hepinizi öpüyorum.meliscim 5.takıma bende uğrarım hayatım. hedefimide yazıcam unutmadım.sonra görüşürüz.
kızlar bir kötü haber püsküüt döndü tatilden analiz tarihini kaçırmıştık ya ben tatildeydim döndüm toparlayamadım. Mazeretimiz kabul edilmedi analizimiz yapılmayacak zaten 6-7 takımın yapılıyor sadece. Olsun zenim de bizimkini yapar.
kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim: