Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gidiyor sanırsam canım uğraşıyorum iştegünaydın melzeyitim.iyiyim hayatım sen nasılsın. diyet nasıl gidiyor.
shopaholic canım sanada günaydın.tüm arkadaşlarıma günaydın. umarım herkesler iyidir.
canım ya senin işinde zor. kızına bağırıyor falanmı. üzüldüm şimdi.
kızlar kilo almak siteyenler topiğine baktınızmı hiç.anacım biz verelim diye yakınıyoruz,onlar alalım diye.çok kilo almak isteyen varsa evlenmesini tavsiye edicem.ay çıldırmış bunlar. komik valla.
afiyet bal şeker olsun baharcımm..ama yaramasınnŞeniz
kızlar bu hafta herkesin tartıda yüzü gülecek sanırım:sm_cool:
ben hariç sanırım ama ben de bugünden itibaren sıkıcam artık cumaya kadar...regli dönemim ve wc problemmim var bu aralaar...ama geçicek inşaallah
ben de 1 dilim ekmekli kahvaltımı yaptım..
canım sağol hayatım. gerçektende yemeği orta pastayı azıcık yedim.sonrasındada yeşil çayımı içtim.gerçekten rahatladım. ne yalan söyliyim evde oturmaya alışmışım. çalışmak zorluyor.hele oğlumdan ayrılmak en zor olanı o.bazen diyorum oğlum senle günlerimin kıymetini bilememişim. maddi sıkıntım olmasa inanın çalışmazdım.ama evde durmaktanda iyice bunalmıştım.yavruma yetebileyim istiyorum umaarım başarırım.
ne yalan söyliyim yeşil çaya çok alışmışım. beni çok rahatlatıyor.sende memnunsun dimi patborici.birara kahvaltılarda bile onu içiyordum.ramazandan sonra tekrar başlıcam inşallah.
yeşil çayın gerçekten de faydası var canım ben de ramazan girdiğinden beri içecek vakit bulamıyordum ama 3 gün önce içmeye başladım çok rahatlatıyor gerçekten
bende gergin oluyorum hayatım.gerçiherkes böyle ama istisnalar olabiliyor.hayattaki en zor sorumluluklar bize verilmiş. en önemliside anne olmak. sana seni bu zorgünlerde anlayabilecek,anlayışlı yakışıklı sağlıklı bir eş diliyorum.
inşallah canım Allah herşeyin hayırlısını versin biz yapı olarak çok daha güçlüyüz erkeklerden bu stresli dönemleri bile mümkün olduğunca yansıtmıyoruz birkaç günde atlatıyoruz bunun verdiği stresi sıkıntıyı bile :lepi:
meliscim 1-2 gündür içmiyordum yeşil çay dün mide şişliğim vardı hemen aklıma geldi içtim.inan rahatladım.ben yeşilçaya devam ediyorum.
valla bana olursun hatta 59 olursun gibi geliyor.
umarım faydasını görürüm bu yarım saatin.
iş iyi melisim bu aralar durgunluk var yatıyoruz.ramazandan sonra canlanmalar olur inşallah. alışmaya çalışıyorum.evde durumlar iyi bir sıkıntımız yok çok şükür.eşimde yardımcı oluyor sağolsun ama pürüzleri oluyor arada. oğluma kıyamıyorum.bağırasım kızasım gelmiyor.yemek yemediği zaman kaşlarımı çatıyorum azarladığımda oluyor.ama ne kadar yaramaz olursa olsun bağıramıyorumm.pazar günü denizee gittiğimizde yemek yemek istemedi.sofradaki şeyleri ayağıyla iteklemeye başladı sinirlenip.babasıda bacağıda okkalı bir tokat çaktı.kalbimin nasıl acıdığını anlatamam.bir müddet nefes alamadım.oğlumda canı yandığı için irkildi ağlamaya başladı.öyle bir badire atlattık.ona vurulmasını istemiyorum.okadar tatlıki bazen ayağımdan terliğimi çıkarıp üstüne yüzünü koyup yatıyor.boynuma sarılıp saçlarımla oynuyor.nebileyim keşke şartlar daha iyi olsaydıda ilk günden itibaren daha farklı yaşasaydım oğlumu.ama bunada şükürler olsun.asla yakınmıyorum ama keşke demedende alamıyorum kendimi.bundan sonra dememeye özen göstericem inşallah.çok konuştum. öptüm.
ah be canım adım hiç bukadar üzülme çocuklar annelerini okadar iyi kullanıyor ki bunu sakın unutma o şimdi birde senden onu bırakıp gittiğin için öc almak isteyecek hertürlü yaramazlığı yapacaktır aslında keşke imkanın olsada kreşe gidebilse gerçi seninki daha kreş yaşına gelmede kreşe başlayınca aslında hayatta tek olmadıklarını anlıyorlar bütün hırçınlıkları bir dönem sonra normale dönüyor kızım bana neden ben kreşe gidiyorum demişti birkeresinde bende ona çok şanslı bir cocuk olduğunu özel olduğu için kreşe gittiğini herkesin böyle bir şansı olmadığını anlatmıştım ozaman ikna olmuştu benimkide bu ara çok mutsuz babaanesi bizde olduğu için kadını istemiyor evde resmen depresyonda neyapacağımı şaşırdım bi bitseydi ramazan hiç bir ramazanın bitmesini bukadar çok istememiştim o ağlayınca benimde canım acıyor kadını boğasım geliyor ama yapacak bişey yok
kızlar kilo almak siteyenler topiğine baktınızmı hiç.anacım biz verelim diye yakınıyoruz,onlar alalım diye.çok kilo almak isteyen varsa evlenmesini tavsiye edicem.ay çıldırmış bunlar. komik valla.
iyi gidiyor sanırsam canım uğraşıyorum işte
sorma ya bende üzülüyorum ama yarın kurtaracam kızımı hehehe bağırıyorda kısıtlıyor biraz kızı benim kızım özgür ruhlu bir çocuk oyüzden biz bile onu frenlemeye çaba sarf etmiyoruz o nerde ne yapması gerektiğini bilen bir çocuk ama kayınvalidem onunla çouk oluyor kavga ediyor tabi benimkininde işine gelmiyor kadın 75 benim ki 6 yaşında ama işte napacaksın yaşlı birgün bizde aynı öyle olacağız
kesinlikle evlensinler birde çocuk yapsınlar tamam ama bazıları neyaparsa yapsın almıyor işte almıyor
hımmm bide doğrup 1 hafta sonra aynı kilosuna inenlere ne demeliiiiidelikafaduldenhaksızlık bu allahım yaaa:1no2:
dosbacım kilolar resmen sana hile yapmışlar..diyetisyenin yanında az vremiş görünüyorlar eve gelince fazla kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bişiy danışcam size..hani şu tv de bir korse reklamı çıkıyor 2 bedne inceltiyormuş..bayrama kadar zayıflıcam demiştim ama olmadı..ondan alsam nasıl olur sizce..etek giymeyi düşünüyorm bayram da pantalon daha çok kilolarımı belli edebilir..sizce alayım mı?ya da kullanan var mı çevrenizde?
kızlar ya bişiy danışcam size..hani şu tv de bir korse reklamı çıkıyor 2 bedne inceltiyormuş..bayrama kadar zayıflıcam demiştim ama olmadı..ondan alsam nasıl olur sizce..etek giymeyi düşünüyorm bayram da pantalon daha çok kilolarımı belli edebilir..sizce alayım mı?ya da kullanan var mı çevrenizde?
sorma canım yaaaa :)) nasıl bozuldum ama o anlamadı:)) çünkü pazar günü yediklerimi görünce ii 100 gr vermişsin diye mutlu bilenem oldu laelaelaelaelae ama ben tartıda 67.5 gördüm hemde kaç defa yaaa :)) tabii ona tartıldığımı söylemiyordum bugün dayanamadım söledim inan şimdi yine 67.6yım çok komik yaa(
gerçekten işin zormuş Allah kolaylık versin hayatım.inşallah hayırlısı ile döner evine sizde rahatlarsınız.iyi gidiyor sanırsam canım uğraşıyorum işte
sorma ya bende üzülüyorum ama yarın kurtaracam kızımı hehehe bağırıyorda kısıtlıyor biraz kızı benim kızım özgür ruhlu bir çocuk oyüzden biz bile onu frenlemeye çaba sarf etmiyoruz o nerde ne yapması gerektiğini bilen bir çocuk ama kayınvalidem onunla çouk oluyor kavga ediyor tabi benimkininde işine gelmiyor kadın 75 benim ki 6 yaşında ama işte napacaksın yaşlı birgün bizde aynı öyle olacağız
kesinlikle evlensinler birde çocuk yapsınlar tamam ama bazıları neyaparsa yapsın almıyor işte almıyor
napıyım brc ım kıyamıyorum hayatım.ayyy kıyamam yaaa annelik böyle bişey heralde ama her ağladığında da ilgini belli etme canım yoksa her zaman bekler :1hug:
benim de öyle iki tane yakın arkadaşım var canım deli gibi yemek yerler ama bir gram alamamaktan yakınıyolar bu da bi rahatsızlık işte ama keşke birazda bizde olsaydı şu özellik di mi yerimseniben
zenincim sağol hayatım seninde günün güzel olsun inşallah. senin adına sevindim.tavsiyeni denemeye çalışıcam hayatım.canlarım gününüz aydın ve çook güzel olsun :))
benim garip bir şekilde bu kapalı,bulanık ve yağmurlu havada çok mutluyum :)
tartıda sabah yüzüm güldü... hemde nasıl :))
cuma gününe kadar böyle gitse keşke...
kendime yeşil çay yaptım az evvel ve değişik lezzetler deniyorum :) yeşil çayın içine arada yemem gereken elmayı rendeledim miss gibi oldu valla çayın tadı daha da hoş oldu, şiddetle tavsye derim :))
şu ana kadar 1,5 lt su içtim.
sabah ılık suya elma sirkesi döktüm ama bir yudum aldım sadece, ığğ oldum çünkü...
oysaki ben sirkeyi çok severim, salatalarda bol bol kullanıyorum ama sabah içemeyeceğim...
öğle arasında iş yerinde kendi kendime birkaç hareket yapmak istiyorum ama bakalım, olmazsa akşam komşuma gideceğim yürüyüş bandını kulllanmak için. yağmur var parkta yürüyemem(
canım birdahakine kendi tartınıda götür yanında en azından durum netleşmiş olur.üzme kendini bukadar vereceğini hepimiz biliyoruz.selam kızlar... nasılsınız...ben yine ii değilim(
yaa dün iftara yakın tartıda çok ii rakam görmüştüm ama bugün diyetisyende sadece 100 gr vermiş olarak görünüyorum
eve geldim wc çıktım vee tartıda yine ii rakamlar(neden sabah çıkamadım ki
(
neyse cumaya kadar hedefime çok bişi kalmadı zaten sıfır taviz kuralını uyguluyoruz... en ufak gram hatası yapmamaya söz verdim, yiyeceklerimdeki 5 gr bile önem vereceğim
sizler neler yaptınız... adcım ve melzeyitcim hakikaten anne olmak çok zor ama eminim bi o kadar güzel...
dengeli beslenmede çok yeme aldırıyor az yeme verdiriyor. yani geç yemek yemeler aslında metabolizmalarını daha çok hızlandırıyor.doğal olarak alamzlar.ama evlenince ister istemez yemek olayı düzene giriyor.var benimde öyle bi komşum 43-44 kilo kadar ve 1 yaşında bebeği var...kilo almaya çalışıo ama nafile(
hele bi arkadaşım vardı sinir şey geceleri 2tabak mantı 1 ekmek yer yatardı kilo almak için ama sabah yine aynı kilosunda... bak özledim şimdi deli kızı:)) ama evlenince 3-4 kilo aldı çok tatlı olmuş
bende gördüm hayatım ama okadar para vermeni tavsiye etmem. dükkanlarda satılandan alabilirsin hayatım gayet güzelleri uygun fiyata var.kızlar ya bişiy danışcam size..hani şu tv de bir korse reklamı çıkıyor 2 bedne inceltiyormuş..bayrama kadar zayıflıcam demiştim ama olmadı..ondan alsam nasıl olur sizce..etek giymeyi düşünüyorm bayram da pantalon daha çok kilolarımı belli edebilir..sizce alayım mı?ya da kullanan var mı çevrenizde?
bu arada kızlar bu kilo almak isteynler topiğine uğradım.tüm samimiyetimle gayet güzel bir yazı yazdım.bir taşlamadıkları kalmdı bende verdim veriştirdim.ay deli ettiler beni kusurabakmayındeyip çıktım şimdi yine bakıcam birşey yazdılarsa yine yazıcam.