Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım takılma sen o kilo almak isteyenlerin yanına..
biz dünyanın artı kutbu onlar eksi kutbu...
ya am cidden kilo alamamak nası bişeydir hayal edemiyorum..istesem 2 haftada 20 kilo alabilirim

adcım takılma sen o kilo almak isteyenlerin yanına..
biz dünyanın artı kutbu onlar eksi kutbu...
ya am cidden kilo alamamak nası bişeydir hayal edemiyorum..istesem 2 haftada 20 kilo alabilirim

ay canım bırak şunları vallahi ne edepsiz çıktılar.inan yazdığım yazıyı görseniz gayet normal güzel bir yazı.ne alınganlarmış. yok biz zayıfız sizde şişgosunuz.biz nariniz falan filan deli ettiler beni yanımda olsalar yicem hepsini.

:roflol:

bu arada kızlar bu kilo almak isteynler topiğine uğradım.tüm samimiyetimle gayet güzel bir yazı yazdım.bir taşlamadıkları kalmdı bende verdim veriştirdim.ay deli ettiler beni kusurabakmayındeyip çıktım şimdi yine bakıcam birşey yazdılarsa yine yazıcam.

merak ettim gidip baktım canım hakkaten çok edepsizler yedikleri fazla yiyecekler enerji olarak bedenlerine vurduğu gibi dillerine de vurmuş maşallah diller pabuç gibi :oklava:
boşverin kızlar biz onlardan daha şanslıyız dikkat ettiğimiz ve sporumuzu yaptığımız sürece istediğimiz kiloya hem ineriz hem koruruz ama onlar dünyayı yeseler bir gram bile alamıyolar işte kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ad cım ne kadar iyi niyetli,ve güzel bir msj yazmışsın..inanamıyorum..içlerinde hiç mi olumlu bir insan yokta uyarmıyorlar arkadaşlarını hayret.boşver cnm yazma bir daha cvp..

sorma bhr cım oklava vücutlu olmaya meraklı var sanki. hemide uzun boylu amanın.ama sinir oldum gerçekten.inşallah hiç alamzlar kilo.bana o yazıları yazanlar için diyorum diğerlerine sözüm yok.
neyse gelelim kendimize.ben dünde oruç tutmadım ne yedin diye sorsanız akşama kadar bişeyde yemedim.ama bugün oruçluyum akşama iftara gidiyorum.iftarda ilk bolsu içerek kendimi tıkayacağımiçin çok fazla yemek yiyemem sanırım acayip su içiyorum ne tuhaftırki su içtikçe sanki bir yerden gidiyor hiç şişmiyorum. birazcık tatlıda yerim. nolur azcık yiyim kızlar nolur. :Saruboceq: tamammı kabülmü.inanın azcık yicem.hem ayrıca arkadaşta yoktur diye yeşilçayımıda aldım.siyah çay yerine ondan içicem. opuyorumnanaktan

ad cım ne kadar iyi niyetli,ve güzel bir msj yazmışsın..inanamıyorum..içlerinde hiç mi olumlu bir insan yokta uyarmıyorlar arkadaşlarını hayret.boşver cnm yazma bir daha cvp..

sorma hayatım ya üzülmedim desem yalan olur. mafoldumben sanırım yok aynı zihniyetler bir araya toplanmış. yazmıcam bir daha asla gitmem o topiğe.

adcım ben de dayanamadım baktım.gerçekten yanlış anlaşılacak hiçbirşey yok..ama çok zaıf olmaktan çok gocunuyorlar galiba...bişey demesekte kendi kendilerine kuruntu yapıyorlar..
gerçekten şaşırdım..çok kabalaşmışlardı...
sen orda yalnız kalmışsın..biz de yazabiliriz bişeyler istersen canım

boşver adcım uğrama bir daha oraya seviyesizce konuşmuşlar yaptıkları çok ayıp yok kalbimiz bizim yağ bağlamadı yok kolestrol bizim gibi narin hanımlarda bulunmaz vs vs vs..kolestrolle kilonun ne alakası varsa ben de yaşıma göre şu an çok üst kilolardayım ama kolestrol şeker vs yok çok şükür bilmeden boş konuşmalar yapıyolar işte..yazasım geldi de onlar zor tuttum kendimi değmez muhatap olarak almaya onları.. :oklava:

aman bhr ım sakın muhatap olma.bide senin canını sıkmasınlar.boşverdim gitti. shopaholicim bilmiyorumki hayatım ama albüm oluştur bölümünde yazıyor ama otomatik kendide küçültüyordu sanırım.sen eklemyi denedinmi hayatım.

shocum resmini gördüm canım bu eski halin mi yeni halin mi yoksa daha foto ekleyecek misin bu arada çok güzel ve hoş bi bayansın kiloların seni etkileyeceğini düşünmüyorum kaydirigubbakcemile5

shocum bitanem nerde resim göremedim.tamam ben beceriksizim :mymeka: ama yerini söyle belki bulurum.

kızlar ressimleri ekledim,pek net çıkmadı..bulanık,bu arada resimlerden kilo aldıgım halims adece mavi tişörtlü olan,malum kilolu olunca çok foto çekilmiyorum..
ad cım arkadaş listeme ekliyim seni..sen davet gönder ben bulamadım..özel albüm yaptım..sadece siz görün die

melis: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
patbori: 74.5
zenim: 71
bhr: 80.3
ad1:52.0

yazmayı unutmuştum meliscim kusura bakma hayatım anca aklıma geldi.bu arada zenincim özel mesaj atmıştın gördüğümde oğlum dibimdeydi,hemen çıkmak zorunda kaldım. sonraki günlerde gelip çok fazla duramadan çıktım.bilgileri yazarım dedim öyle kaldı tamamen dalgınlıktan hayatım kusura bakma.nolur yanlış anlamayın.bir dahakine hemen yazıcam hayatım söz.

Back
X