Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melis: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
patbori: 74.5
zenim: 71
bhr: 80.3
ad1:52.0
shopaholic:72.5
TinqiwinqyxD:76.5
melankoli_84:70

sanırım yaptım:))

oğluşun gündüz uyumamasına bir şekilde alıştm lakin birde gece çıktı.bazen o kadar yoruluyorum hem bedenen hem ruhen bütün her şeyi yiyesim geliyor

asyacım hoşgeldin biraz faydamız olduysa sevindim. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
melzeyitim çaldırırım artık hayatım ne bileyim geç oldu eşine ayıp olur dedim.
Okulların açılmasına az kaldı biraz daha sabret hayatım.
Zayıflayınca dolabı dağıtmak harika bir fikir. Ben de yenilemek istiyorum dolabımı çok sıkıldım.
Polycim yoğunluğunu anlıyorum izinli yazarım hayatım.
shopaholic canım sen de çay falan iç hayatım wc problemin halloluyor benimki oldu.
adcım canım çalışmak en iyisi boşver evde çok bunalmıştın ve sen onun için yapıyorsun bunu hiç unutma maddi ve manevi olarak. Yavrum ne kadar özlüyor seni demekki terliğinle yatıyor. Sen bir annesin ve elinden gelenin en iyisini verdin ve veriyorsun ona sakın üzülme hayatım. Melis de çok düşkün bana hayatımda beni bu kadar seven ve karşılıksız seven biri daha olmamıştı. Ne kadar bağlılar şaşıyorum bazen tüm hayatlarıyız şu an onların. İşten gelince saatlerce sarılıp oturalım hiç şikayeti yok ellerimi yıkamama izin vermiyor. Ama bu böyle bizim başka hayatlarımız da var ben çalışmasam mutsuz olurdum ve mutsuz anne mutsuz çocuk demek Ktlanacağız hayatım. Ayy biri beni sustursum yarama bastın adcım.
Canım kilo almak isteyen topiğine bakamadım ama bakacağım canını sıkma tepkimizi koyarız hayatım. Ne tuhaf insanlar sataşacak yer alıyorlar demekki.
Umarım iftarda dışarıda çok abartmamışsındır.
Evet günlerdir uğramayanlar var takipteyim. Canım çok kişiyiz izinli olanlar da var alkisalkisalkis
zenim canım ohh yine yüzün gülmül cumaya kadar böyle gider umarım bu hafta iyisin. Ben de senin adına çok mutlu oluyorum.
Canım umarım yılbaşına zayıf gireceksin, çok hırslısın kilo vermek konusunda. D.günü planın harika, alkolik olduğunu tabi düşünmüyoruz zaten bu bize düşmez yargılamak asla.Kıızımı bir yere atabilirsem yanında olurum ama kışın tekne sallar be gülüm.
shopaholicim ben doğum yaptıktan tam 9 ay sonra aynı kiloma indim sonra aldım duraklasım falan şimdi verdim yine aynıyım. Doğrup hemen aynı kiloya inenlere ben de gıcığım.
dosbacım sabah fazla çıkman normal hayatım sahurda yediklerini içtiklerini atamamışsızndır. Hergün aynı saatte tartıl hayatım ramazanda onu baz al, sıkma canını.
patborim afiyet olsun hiç de abartılı değil iftarın, erişteyi biraz azaltırsan iyi olur tanbii, tabağına 4-6 kaçık yemek yok toplamda gerisini dsalata ile doldur canım.
canım harikasın yaa türk kahvenbi al bize de yap ama sonra zayıfladıktan sonra planlarını anlat.
chocolategirl, bitter çikolata gelmiş ziyatemize hoşgeldin canım. Umarım hep beraber derece yaparız.
melankoli çok az geliyorsun hayatım listeden ve sanırım analizlerden de haberin yok. Neyse halletmişsin listeye eklemişsin kilonu.
acıbiber seni de çok az görür olduk, oğluş düzene girecek canını sıkma gün gün hareketleniyor tabi daha zor oluyor herşey.

yazmadığım kise kadıysa affola.

kızlar ne çok yazmışsınız harikasıznız da 11 sayfa oku cevap yaz 1 saatimi aldı valla.
patborim sormuşsum yok sorun yok hayatım şöyle oldu: dün işten geldim eve eşimle alışverişe gittik sonra eve geldim kızım yapıştı yemek iftar sonra annemlere uğradık eve geldim kızımı uyuturken sızmışım gelemedim. Ama uykuda bile aklım kaldı.

iftarım 1 hurma, yarım kase çorba (kızım bayıldı çorbaya ona koyduğumu bitirdi yenisini almaya üşendim benimkinden yedirdim yarısı bitti), 1 dilim fırın makarna, 1 biftek, 1 köfte. ıftarda kızımdan fırssat bulup salata yapamadım eksikliği çok belliydi.
Annemlerde yarım künefe :tomato::tomato::tomato:
suyumu da bitiremedim akşam 1 lt bile olmadı sızınca form çayımı da içemedim.
bunlar kötü haberler.

Gelelim iyilerine:
sahurum iyiydi: 1 dilim pide arasına kaşar domates biberle yapılan tost, form çay, suyumu içiyorum, sütüm bitmiş içemedim.

veeeee iftar öncesi 60 kiloyum, cumadan beri yarım kilo vermişim :))
ramazanda çok geç yemek çay meyve ya da tatlı yiyoruz normal zaman olsa saırım bu yemeye 2 katını verirdim çünkü yeme faslını 7de kapatırdım.

günaydın kızlar günaydın meliscim
sahurumu yaptım yatıyorum
meliscim tartıda iftar öncesini baz almaya karar verdim :)) bayağı farkedyor
tartıda bu hafta hedefime çok az kaldı zaten

cumartesi beni iftara çağıracak var mı aranızda ama kızımla senağlama
eşim nöbetçi, annem anneannemde olacak, babam iftara davetli, ablamlar kayınvalidelerine davetli :a015:
iyiki kızım var :teselli:

günaydın kızlar günaydın meliscim
sahurumu yaptım yatıyorum
meliscim tartıda iftar öncesini baz almaya karar verdim :)) bayağı farkedyor
tartıda bu hafta hedefime çok az kaldı zaten

günaydın tatlım ben de yatacağım birazdan.
sevindim hedefine az kalmasına :lepi: hep iftar öncesi tartılıyorsan en doğrusu odur. Normal zamanda sabaha denk gelir bence.

meliscim bize gel... istanbuldaki kadar güzel olmasada ankarada da iftar güzledir her zaman beklerim canım

sağol canım yaa olur gelirim. opuyorumnanaktan
Hiç yankız oyturmadım mı evde çok oturdum ama iftar ya hiç yanlız yapmadım buruldum birden

ben ilk defa öğrenci iken yalnız iftar yapmıştım :((
bi de geçen eşimi bekar arkadaşları ile gönderdim... napıyım çok sıkmamak lazım dedim gönderdim ama insan bi tuhaf oluyo:((
canım ben yatıyorum
yarın görüşürüz
öpüyorum

senin 1kilomuydı hedefin canım bu hafta?
benim de 1'di, yarım gitti yarım da gidebilir belki 2 gün var.

yok canım 800gr idi 700 gitti 100 kaldı...1 kg ben ulaşamadığım için hedef olarak koymuyorum ulaşamayınca çok üzülüom :((
sen verirsin canım hareketlisin ben ramazanda çok hareketsiz kaldım bi tek akşamları yaptığım yürüyüş onuda dün akşam yapmadım bu akşam da maç var belki yürüyemem

ben ilk defa öğrenci iken yalnız iftar yapmıştım :((
bi de geçen eşimi bekar arkadaşları ile gönderdim... napıyım çok sıkmamak lazım dedim gönderdim ama insan bi tuhaf oluyo:((
canım ben yatıyorum
yarın görüşürüz
öpüyorum

evet istediklerinde yollamak lazım tabi sıkınca olmuyor, benim eşim de bana yapışır gitmez bir yere ya da beni de götürürdü erkek arkadaşlarının içine :) şimdi kızımızda var hiç çıkmadı çıkarsa ne yapar bilmem bizide mi götürmek ister :bbo:

yok canım 800gr idi 700 gitti 100 kaldı...1 kg ben ulaşamadığım için hedef olarak koymuyorum ulaşamayınca çok üzülüom :((
sen verirsin canım hareketlisin ben ramazanda çok hareketsiz kaldım bi tek akşamları yaptığım yürüyüş onuda dün akşam yapmadım bu akşam da maç var belki yürüyemem

100 kalmış ohh iyi, hedefini geçersin herhalde bu hafta inşallah. Ben de 2 gün kaçamak yapmayım da ulaşayım.

iyi geceler tatlım öpüyorum.

melisciğim çoruma da gelebilirsin heryerde insan sevdikleriyle olunca iftar çok güzel oluyor bu arada kızlar hedefime büyük ihtimal ulaşamayacağım bilginiz olsun 77.5i birkere gördüm birdaha görmedim 78 de takılı kaldım bazen 77.9u görüyorum şimdiden özürdilerim elimden geleni yapıyorum ama ancak bukadar oluyor

bu arada sahurda yediklerimide yazayımda 1 bardak süt 1 armut 1 dilim börek 4 zeytin birkaç domates ve 1 adet köfte şimdide 2 bardak çay ve sigaramı içtim oh rahatladım

melisciğim çoruma da gelebilirsin heryerde insan sevdikleriyle olunca iftar çok güzel oluyor bu arada kızlar hedefime büyük ihtimal ulaşamayacağım bilginiz olsun 77.5i birkere gördüm birdaha görmedim 78 de takılı kaldım bazen 77.9u görüyorum şimdiden özürdilerim elimden geleni yapıyorum ama ancak bukadar oluyor

oraya da geleyim :)
sen elinden geleni yapıyorsun canım özür dilemene gerek yok, bugün ve yarın hiç kaçamak yapma emin 77leri göreceksin. Ben de bu 2 gün hiç kaçamak yapmayacağım.

bu arada sahurda yediklerimide yazayımda 1 bardak süt 1 armut 1 dilim börek 4 zeytin birkaç domates ve 1 adet köfte şimdide 2 bardak çay ve sigaramı içtim oh rahatladım

afieyet olsun arkadaşıma

Back
X