teşekkürler dosbacım ama nasıl ekliycem peki?
canım listeden alıntı yap altınada kendi hedefini yaz .... kopayala yapıştır yapabilirsin de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler dosbacım ama nasıl ekliycem peki?
günaydın kızlar günaydın meliscim
sahurumu yaptım yatıyorum
meliscim tartıda iftar öncesini baz almaya karar verdim :)) bayağı farkedyor
tartıda bu hafta hedefime çok az kaldı zaten
senin 1kilomuydı hedefin canım bu hafta?
benim de 1'di, yarım gitti yarım da gidebilir belki 2 gün var.
ben ilk defa öğrenci iken yalnız iftar yapmıştım(
bi de geçen eşimi bekar arkadaşları ile gönderdim... napıyım çok sıkmamak lazım dedim gönderdim ama insan bi tuhaf oluyo(
canım ben yatıyorum
yarın görüşürüz
öpüyorum
yok canım 800gr idi 700 gitti 100 kaldı...1 kg ben ulaşamadığım için hedef olarak koymuyorum ulaşamayınca çok üzülüom(
sen verirsin canım hareketlisin ben ramazanda çok hareketsiz kaldım bi tek akşamları yaptığım yürüyüş onuda dün akşam yapmadım bu akşam da maç var belki yürüyemem
melisciğim çoruma da gelebilirsin heryerde insan sevdikleriyle olunca iftar çok güzel oluyor bu arada kızlar hedefime büyük ihtimal ulaşamayacağım bilginiz olsun 77.5i birkere gördüm birdaha görmedim 78 de takılı kaldım bazen 77.9u görüyorum şimdiden özürdilerim elimden geleni yapıyorum ama ancak bukadar oluyor
bu arada sahurda yediklerimide yazayımda 1 bardak süt 1 armut 1 dilim börek 4 zeytin birkaç domates ve 1 adet köfte şimdide 2 bardak çay ve sigaramı içtim oh rahatladım