Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam kızlar kilo almak isteyenlerde konuyu kapattım artık kimse o tarafa geçmesin lütfen. Anlamadığım şekilde çok hassaslar.
şişmanlar mutlu olur derler doğruymuş herhalde bizden mutlusu var mı

merak ettim gidip baktım canım hakkaten çok edepsizler yedikleri fazla yiyecekler enerji olarak bedenlerine vurduğu gibi dillerine de vurmuş maşallah diller pabuç gibi :oklava:
boşverin kızlar biz onlardan daha şanslıyız dikkat ettiğimiz ve sporumuzu yaptığımız sürece istediğimiz kiloya hem ineriz hem koruruz ama onlar dünyayı yeseler bir gram bile alamıyolar işte kaydirigubbakcemile3

bizden size edepsiz falan filan diye saygı sevıyesını dusuren bırsey cıkmadı soyledıklerımıze dıkkat ederım, yeter artık herkes kendı topiğinde kalsın dunden berı tacız edıp duruluyor topiğimiz, canınız tartısmak ıstıyorsa o alan burası degıl bayanlar. yeter artık

arkadaşlar kimseye cvp vermeyelim lütfen....takımımızda çok mutluyuzzz ve tadsızlıga gerek yokkkhihoyyythihoyyyt

bizden size edepsiz falan filan diye saygı sevıyesını dusuren bırsey cıkmadı soyledıklerımıze dıkkat ederım, yeter artık herkes kendı topiğinde kalsın dunden berı tacız edıp duruluyor topiğimiz, canınız tartısmak ıstıyorsa o alan burası degıl bayanlar. yeter artık

neyse tamam arkadaşım uzatmayalım artık karşılıklı olarak yanlış anlaşılmalar olmuş. Tamamen iyi niyetli bir ziyaret yanlış anlaşılmış siz de hassassınız olur böyle şeyler.
Kapatalım hadi konuyu sizin topikte kapattık buradada kapatım güne güzel başlayalım lütfen.

arkadaşlar kimse cevap yazmasın konu kapansın lütfen.

shopaholiccim senin cephede durum nasıl kilonda oynama varmı?
teşekkürler iltifatın için.

canımm regli dönemim düşüş henüz yok ama cumaya kadar olucanı düşünüyorum...ve wc problememim var..canım sen benim fotolara baktın mı her gün girip bakıcam artık ibret olsun die...çok kilo almışım dimi:olmaz::oklava:

baktım canım çok güzelmişsin ve zarifmişsin. Çok değişmişsin gerçekten, hadi çok azim yap da eski haline yine dön. Kilolu halin de güzel ama zayıf halin çok daha güzel.
kilolu halinde kaç, zayıf halinde kaç kilosun?

canım zayıf hallerim sanırım 53 -54 civarı..
kilolu halim ise 76 o fotoda...
benim aslen 48 e düşmüşlüğüm bile var 67 lerden ama hiç 77 olmamıştımm:gitme:

canım yine vereceksin kilolarını hiç üzülme iste yeter..
aslında suç biz de 1-2-3 kilo aldığımızda önlememizi almıyoruz ben 8-9 kilo alınca uyanıyorum çok uğraştırıyor sonra.
berna laçine benzetiyorlar değil mi seni, ama inan sen daha güzelsin.opuyorumnanaktan

ben doğuma 77 ile gitmiştim, 67ye indiğimde kendimi o kadar hafif hissediyordum ki. Her kilo insana yük, 1 kilo bile ne kadar ağırlık yapıyor.

einim bu takımda hepimiz istediğimiz kilolara geleceğiz.

oraya da geleyim :)
sen elinden geleni yapıyorsun canım özür dilemene gerek yok, bugün ve yarın hiç kaçamak yapma emin 77leri göreceksin. Ben de bu 2 gün hiç kaçamak yapmayacağım.

bende yapmayacam hatta 5.takımdan birisi kaçamak yaptığım gün iki gün meyve yiyorum demiş bende öyle yapacam gerçi farkındaysanız pek kaçamak yapmıyorum ama

afieyet olsun arkadaşıma

canım çok teşekkür ederim kızlar hiçbirinizi tanımasamda melis dışında hiçbirinizin ismini bilmesem de kendime hepinizi çok yakın hissediyorum biliyorum ki yaşadığınz şehirlere gelsem sizler varken asla yabancılık çekmem

günaydın şeker arkadaşlarımmm

günaydın güzel bayan

tamam kızlar kilo almak isteyenlerde konuyu kapattım artık kimse o tarafa geçmesin lütfen. Anlamadığım şekilde çok hassaslar.
şişmanlar mutlu olur derler doğruymuş herhalde bizden mutlusu var mı
kesinlikle bizden mutlusu yok kendimizi çok sıkmadan vermeye çalışıyoruz

tartışmak bizlere göre değil arkadaşlar kendinizi lütfen strese sokmayın

arkadaşlar kimseye cvp vermeyelim lütfen....takımımızda çok mutluyuzzz ve tadsızlıga gerek yokkkhihoyyythihoyyyt

kesinlikle çok güzel söyledin biz böyle çok mutluyuz

neyse tamam arkadaşım uzatmayalım artık karşılıklı olarak yanlış anlaşılmalar olmuş. Tamamen iyi niyetli bir ziyaret yanlış anlaşılmış siz de hassassınız olur böyle şeyler.
Kapatalım hadi konuyu sizin topikte kapattık buradada kapatım güne güzel başlayalım lütfen.
arkadaşlar kimse cevap yazmasın konu kapansın lütfen.

kapattık gitti istanbulu sel götürüyormuş melisciğim sizin orda durumlar nasıl

o ben doğumda nerdeyse 100 lü rakamları görmüştüm doğumdan sonra 96 kiloydum şimdide canım çıkıyor vermek için

shocum baktım sonunda fotoğraflarına çok güzel çıkmışsın ama kilolarını verdiğin zaman dahada güzel olaaksınberna laçin kusura bakmasın ama sen dahagüzelsin

canım çok teşekkür ederim kızlar hiçbirinizi tanımasamda melis dışında hiçbirinizin ismini bilmesem de kendime hepinizi çok yakın hissediyorum biliyorum ki yaşadığınz şehirlere gelsem sizler varken asla yabancılık çekmem
kapattık gitti istanbulu sel götürüyormuş melisciğim sizin orda durumlar nasıl

o ben doğumda nerdeyse 100 lü rakamları görmüştüm doğumdan sonra 96 kiloydum şimdide canım çıkıyor vermek için

ben de öyle hissediyorum herkesi kardeşim gibi.
buradada öyle sahura kalktığımda o kadar çok gök gürültüsü şimşek ve yağmur vardı ki kızım uyanmasın diye dua ettim. Şimdi yağmıyor ama gri bir hava çok tatsız. Bir kaç gün yağar herhalde, İstanbulun meşhur yağmurları başladı sanırım en kötüsü işe gitmek oluyor :(
öyle canım ne kadar kilolu hamile kalırsan o kadar zor oluyor. Ben en kilolu halinle 60 ile hamile kaldım yoksa ideal kilom hep 55 ti. Eğer 55e düğşüp hamile kalsaydım şimdi kilo sıkıntım olmayacaktı.

ben de öyle hissediyorum herkesi kardeşim gibi.
buradada öyle sahura kalktığımda o kadar çok gök gürültüsü şimşek ve yağmur vardı ki kızım uyanmasın diye dua ettim. Şimdi yağmıyor ama gri bir hava çok tatsız. Bir kaç gün yağar herhalde, İstanbulun meşhur yağmurları başladı sanırım en kötüsü işe gitmek oluyor :(
öyle canım ne kadar kilolu hamile kalırsan o kadar zor oluyor. Ben en kilolu halinle 60 ile hamile kaldım yoksa ideal kilom hep 55 ti. Eğer 55e düğşüp hamile kalsaydım şimdi kilo sıkıntım olmayacaktı.

aslında benim ideal kilom 63 lerde ama 68 de fena durmuyor ben 67 ile hamile kaldım yani çok kilolu değildim ama acayip ödem oluştu bende o halimi görseydiniz anlardınız 45 numara terlik olmuyordu allahtan yaza geldide terliklerle falan geçirdim ya kış olsaydı
zayıflama dönemim okadar kolay olduki 6 aydan kısa sürede 64e düştüm 32 kilo verdim ama çok azimliydim şimdi o azmigöremiyorum kendimde

melzeyitçim ve meliscim hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..opuyorumnanaktan
sayenizde incelicem kızlar...sositososito

nihayet adetim bitti ve bende oruca kavuştum:)) sahurda sadece bir kase çorba içtim,ve yarım kase yoğurt yedim,nerdeyse 1,5lt de su içtim,iki günede vücudumdaki şişlik iner bunun içinde yeşil çay tüketmeye başladım,bu akşam iftara davetliyim az yemeyi düşünüyorum artık kendime bi çeki düzen vermemin zamanı geldi,sınavlarıda atlattım çok şükür ya geçerim yada seneye sınıf tekrarı:S ama yinede kurtuldum ya sınavdan stresi yetti inanın...neyse kızlar akşama uğrarım yine
e hadi gözünaydın hayatım.sınav stresinden sende kurtuldun.inşallah güzel sonuçlar alırsınız.tabi silkelen ve başla bir yerden canımcım hadi bekliyoruz. kaydirigubbakcemile5

ben 5.takımdan chocolategirl...
şeker kızlar...siz ne şekersiniz böyle,ne güzel şeyler yazıyorsunuz,okudum hepsini.çok sevdim sizleri...
hep beraber derece yapalım bu hafta inşallah ...diyeceğim ama ben ramazan dolayısıyla çevrimdışıyım kaydirigubbakcemile3
hepinize öpücükler yolluyorum
hoşgeldin hayatım bizlerde sizleri seviyoruz. inşallah hayatım ne güzel olur beraber derece yapsak. opuyorumnanaktan

shocum bhrcığm sizi arkadaş olarak ekledim
bu arada adcığım şu kilo almaya çalışanların bilmem neyine gitmişsin caanının sıkmışlar istersen döveyim onları kıskançlıktan böyle onlar kilo almıyolar ya çok sinirlendim ama gitmiyorum gruplarına arkadaşımı kırmışlar ama boşver
yok bitanem hiç bulaşma elinde kalırlar falan uğraş dur sonra. kaydirigubbakcemile3 boşverdim hayatım.unuttum bile.
dosbacığımda gelmişş hoş gelmiş buarada biliyomusunuz 2 yıldan fazladır türk kanallarındaki dizileri izlemiyoru mşuanda huha dev adam 12 dev adam açık 30 sayıya yakında öndeyiz size tavsiyem dizi konusunda bende çanak anten var cnbc tnt e2 izlemeniz süper macera komedi gençlik dizileri var ve kesinlikle bizmklerle alakası yok
bu arada benim bilgisayardamı sorun var acaba f5 yapıyorum sadece benim yazılarım çıkıyor
öyle diziler varki insanların psikolojisini bozuyorlar.eşim hiç sevmiyor bir iki dizi hariç izlemiyoruz,onlarıda film almadıysakbakıyoruz. bizdede smart var melzeyitim.full paketini aldık (çok indirim yapmışlardı)bol film belgesel iyi oluyor gerçekten.

kızlar aylar önce yazdığım ama şuan biraz gerisinde olduum bir yazıyı buldum :)) sizlerle de paylaşmak istedim, beni motive ediyor bu yazı... sizlerde böyle planlarınızı yazsanıza bence çook motive edici olur:))

buarada doğumgünüm için planımı anlatayım :)

ben 60 kilo olacağım diye başlamıştım yola ama şimdi inat ediyorum ki 57 olacak :)
5 ekimde istanbulda ortaköyden tekneye bineceğiz akşam, sadece arkadaşlarım olacak ( heyy sizlerde benim arkadaşımsınız ona göre yanii gelseniz ay ayy ay ne mutlu olurum :) )sonra balıklar ızgarada pişerken içmek isteyenler için alkol içmeyenlerede meşrubat falan olacak.
boğazda güneşin batışını izleyeceğiz bu arada manzara eşsiz istanbul boğazı :)) tekne hareket halinde tabii, modayı görmeden olurmu yada sarayburnunu yada ne bileyim işte yalılar falan... hava kararınca pasta gelecek ve şampanya patlatacğım 28 yaşında ve hala bekar olmam şerefine :))) ama en büyük ödül sağlıklı ve zayıf olmama, ilk yudumu giden 30 kilo için içeceğim :)) bana veremezsin edemezsin diyenlere inat :)
pastadan koca bir dilim yemeyide düşünmüyorum buarada, diyet eziyetine bir daha kalkışmaya iç niyetim yok! ( tabii bi bebek için almışsam o zaman ayrı ama yedim diye kilo almayacağım )

yaklaşık 4 saat teknede olacağız... sonra bi yerde ineriz artık...hımm müziği sordunuz değil mi, ben türkü dinlemeyi çok seviyorum kesin zeynebim türküsü çalacak birkere :)
müzik öğretmeni olan çok yakın arkadaşıma söyleteceğim türksanat müziği o manzaraya süper gider ee şebnem ferahtan sil baştanı da söyletiriz :))
varsa şarkı isteğiniz şimdiden söyleyin, şimdi o akşam istersiniz bilmiyorum falan der üzülürüm valla ben şimdiden öğretirim ona :)

valla bana katılmak isteye olurmu bilmiyorum ama yanımda bulunan battaniye ile ortaköyde caminn yanında oturmak, üşüdüğümde ona sarılmak ve susmak istiyorum... kendimi seviyorum şuanda da ama kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile içimden dualar ederek susacağım...
dua kısmı bitince yüksek ihtimal sıcak şarap içeceğim :))

ya beni alkolik sanacaksınız ama vallahi değilim sadece arada bi iki kadeh haftada bir kez çoğu zaman ayda bir kez içerim zaten:)
yok hayatım melzeyitin dediği gibi bizde mahalle baskısı yok.inşallah hayallerine kavuşursun.aslında gelmeyi çok isterdim ama malesef olmaz.evlenmeden bende alkolü çok severdm,eşimle hala o günlerimizi özleriz.benim eşim malesef mideyi bozdu.alkolüde bıraktı.artık bir yavrumuz var sigarada içmiyoruz.anlıyacağın yeşilaycı olduk.iyikide olduk.bu arada benimde sesim güzeldir, :kedi: tsm ye bayılırım.güzel olan hertür müziğide dinlerim.önceden folklördeydim.çalışma sonraları biryerlerde takılırdık çok sulugöz olduğumdan damlaları hem yere hem kalbime akıtarak şarkılar söylerdim .bugünlerinin tadını çıkar hayatım.evlendikten sonra zor oluyor. fırsat olursa bişeyler yaparız belki ama eskidenki tat başka tabi.

adcım [/COLOR]canım çalışmak en iyisi boşver evde çok bunalmıştın ve sen onun için yapıyorsun bunu hiç unutma maddi ve manevi olarak. Yavrum ne kadar özlüyor seni demekki terliğinle yatıyor. Sen bir annesin ve elinden gelenin en iyisini verdin ve veriyorsun ona sakın üzülme hayatım. Melis de çok düşkün bana hayatımda beni bu kadar seven ve karşılıksız seven biri daha olmamıştı. Ne kadar bağlılar şaşıyorum bazen tüm hayatlarıyız şu an onların. İşten gelince saatlerce sarılıp oturalım hiç şikayeti yok ellerimi yıkamama izin vermiyor. Ama bu böyle bizim başka hayatlarımız da var ben çalışmasam mutsuz olurdum ve mutsuz anne mutsuz çocuk demek Ktlanacağız hayatım. Ayy biri beni sustursum yarama bastın adcım.
Canım kilo almak isteyen topiğine bakamadım ama bakacağım canını sıkma tepkimizi koyarız hayatım. Ne tuhaf insanlar sataşacak yer alıyorlar demekki.
Umarım iftarda dışarıda çok abartmamışsındır.
Evet günlerdir uğramayanlar var takipteyim. Canım çok kişiyiz izinli olanlar da var alkisalkisalkis
anne olmak zor iş.hepimiz aynı dertten müzdaribiz.ortak yanlarımızdan bir tanesi annelik.diğer yönleri saymıyorum hepimiz biliyoruz. bir kadını tanımasanda,huylarını bilmesende aslında nereye temas ettiğin zaman onun kalbini yakalayabileceğini anlamak zor değil. ama gerçekten neresine temas edersen et yakalayabileceğin bir kalbi olmayan kadınlarda var. yanlışıkla kapılarını çaldık bu kadınların,kapıdan kovulduk. boş çıkmadım tabi ordan.bir iki laf doldurup elime verdikleri kirli tabaklarını ayıp olmasın diye bir iki lafta ben doldurup geri verdim. üzgünüm.
ben unuttum hayatım.hatta keşke yazıp sizin canınızıda sıkmasaydım diyorum şimdi.nolue keyfinizi kaçırmayın.

cumartesi beni iftara çağıracak var mı aranızda ama kızımla senağlama
eşim nöbetçi, annem anneannemde olacak, babam iftara davetli, ablamlar kayınvalidelerine davetli :a015:
iyiki kızım var :teselli:
sorman hata.artık sizlerin burdada bir evi var.hepiniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. :teselli: gerçekten öyle iyiki yavrularımız var. ve dilerim vicdanlı bizleri seven çocuklar olurlar. :Saruboceq:

sağol canım yaa olur gelirim. opuyorumnanaktan
Hiç yankız oyturmadım mı evde çok oturdum ama iftar ya hiç yanlız yapmadım buruldum birden
yanlız iftar buruk oluyor gerçekten. normal günlerde yanlız takılabilirdim ama ramazanda yanlız iftar yaparsam ki yapamam oturur ağlardım.ama şimdi oğlum var onunla çok daha keyifli olur sanırım.

Kapatalım hadi konuyu sizin topikte kapattık buradada kapatım güne güzel başlayalım lütfen.arkadaşlar kimse cevap yazmasın konu kapansın lütfen.
niye geldi bu cazgır şimdi anlamadım akannehir vallah kapattım melisim.hiç gitmedimde.

50 yi görsem göbek atıcam. bu gidişle zor sanırım.bide diyordum ''beni 49 yaz melisim'' diye. kaydirigubbakcemile4 yok deve. 50 yi zor görcem 49 hak getire. :mymeka:

Back
X