Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

orda yağmur çok dimi melisim.haberlerde izliyorum heryeri sel başmış sana yakınlardada varmı bişeyler.yollar falan çok fena. inşallah hayırlısı ile diner.(korkutmadan ver bereketini ya Rabbim)
ya aslında hava iyise presnsesi gezdirirsen rahatlar belki dicektim yağış sonradan aklıma geldi. kafamçokkarıştı

cumartesi beni iftara çağıracak var mı aranızda ama kızımla senağlama
eşim nöbetçi, annem anneannemde olacak, babam iftara davetli, ablamlar kayınvalidelerine davetli :a015:
iyiki kızım var :teselli:
buyur gel, otobüse bindiğiniz zaman 1,5 sana benim evde olursunuz melisle :)
diyetfalan hak getire ama süper yemekler yaparım... keşke gelsen o kadar sevnirim ki...

orda yağmur çok dimi melisim.haberlerde izliyorum heryeri sel başmış sana yakınlardada varmı bişeyler.yollar falan çok fena. inşallah hayırlısı ile diner.(korkutmadan ver bereketini ya Rabbim)
ya aslında hava iyise presnsesi gezdirirsen rahatlar belki dicektim yağış sonradan aklıma geldi. kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben trakyadayım malumunuz burayı sel aldı gitti resmen köylerdeki durum tv de gördüklerinizden çok daha kötü malesef :((
heryer su olunca canım hiç su içmek istemiyor ama mecburiyetten içiyorum :)

diyetisyenimin pek hoşlanmadığı birşey söyledim bana kızacaksınız biliyorum ama ne yapayım...
öğün atlamamak gerekli biliyorum ama bazen canım istemiyor ve lokma atamıyorum ağzıma...
sabahtan beri zorladım kendimi ama yok canım istemiyor.. yağmurun getirdiği depresyon sanırım... öğleden sı,onra aç kurtlar gibi saldırıya geçeceğimi bile bile hiçbirşey yemedim, yiyemedim.
1,5 lt su içtim sadece ve 1 fincan yeşil çay...

merhaba arkadaşlar anlaşılan ad1 arkadaşımıza orda saydıkları yetmiyormuş gibi gelip burda söylenmeye başlanılmış bencede bu konunun uzamasına gerek yok tamamen iyi niyetle yazılan şeyler yanlış anlaşıldı ve konu uzadı bu haddeye geldi bir daha da kimse kimsenin topiğine uğramaz bu olaydan sonra merak etmesinler saldırı falan diye konuşmuşlarda herneyse noktaaaaaaaaa.

meliscim buyur gel iftara canım bizim evde kalabalık kalabalıkta iftarın tadı ayrı güzel olur çünkü gerçi eve gelen misafirlerin tabağını tıka basa dolduruyorum aç kalkmasınlar diye ama sen takım arkadaşımsın kilo almana kıyamam o yüzden ne kadar istersen o kadar alırsın yemeklerden kaydirigubbakcemile3

selam fıstıklar..az sonra çıkıcam..dışarıda işlerim var..biraz da alışveriş yapayım diyorum..şimdiden bayram alışverişi için didinmem lazım..çünkü kendime uygun bişiy bulamıyorummm:gitme:eşimde kızdı bugün sanki bişiyin yokmuş gibi hiç giyinmiyosun artık dedi...şişmanda olsam alışveriş yapmam gerek sanırım:umursamaz:

selam fıstıklar..az sonra çıkıcam..dışarıda işlerim var..biraz da alışveriş yapayım diyorum..şimdiden bayram alışverişi için didinmem lazım..çünkü kendime uygun bişiy bulamıyorummm:gitme:eşimde kızdı bugün sanki bişiyin yokmuş gibi hiç giyinmiyosun artık dedi...şişmanda olsam alışveriş yapmam gerek sanırım:umursamaz:

SHOCUM Bende bulamıyorum diye günlerce ağlıyordum ama bigün kalktım ve bir sürü kıyafet aldım inan buldum hiçde zor olmadı

aslında benim ideal kilom 63 lerde ama 68 de fena durmuyor ben 67 ile hamile kaldım yani çok kilolu değildim ama acayip ödem oluştu bende o halimi görseydiniz anlardınız 45 numara terlik olmuyordu allahtan yaza geldide terliklerle falan geçirdim ya kış olsaydı
zayıflama dönemim okadar kolay olduki 6 aydan kısa sürede 64e düştüm 32 kilo verdim ama çok azimliydim şimdi o azmigöremiyorum kendimde

ben de çok şişmiştim yaza denk gelmişti.
canım o ne azim öyle 6 ayda 32 kilo :1shok:alkisalkisalkis

melzeyitçim ve meliscim hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..opuyorumnanaktan
sayenizde incelicem kızlar...sositososito

rica ederriz tatlım.

anne olmak zor iş.hepimiz aynı dertten müzdaribiz.ortak yanlarımızdan bir tanesi annelik.diğer yönleri saymıyorum hepimiz biliyoruz. bir kadını tanımasanda,huylarını bilmesende aslında nereye temas ettiğin zaman onun kalbini yakalayabileceğini anlamak zor değil. ama gerçekten neresine temas edersen et yakalayabileceğin bir kalbi olmayan kadınlarda var. yanlışıkla kapılarını çaldık bu kadınların,kapıdan kovulduk. boş çıkmadım tabi ordan.bir iki laf doldurup elime verdikleri kirli tabaklarını ayıp olmasın diye bir iki lafta ben doldurup geri verdim. üzgünüm.
ben unuttum hayatım.hatta keşke yazıp sizin canınızıda sıkmasaydım diyorum şimdi.nolue keyfinizi kaçırmayın.
50 yi görsem göbek atıcam. bu gidişle zor sanırım.bide diyordum ''beni 49 yaz melisim'' diye. kaydirigubbakcemile4 yok deve. 50 yi zor görcem 49 hak getire. :mymeka:

canım baştan sona kadar okudum tamamen haklısın bunu sen de biz de biliyoruz ama uzatmayacağız, bu da bize ders olsun herkesi dost bilip de bazı topiklere gidip yazmayacağız tamam mı tatlışkolar. Çok şaşkınım olanlardan, bu kadar yanlış anlaşılmandan dolayı :1shok:
canım kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor, ama belki de görürsün 49'u ama kaçamak yok :jeyyar:

evet hayatım çok yağmurluydu şimdi açtı ıstanbul böyledir bardaktan boşanırcası yağıp 5 dk. sonra açar. Karşı (avrupa yakası) çok fenaymış burada altyapı falan çok iyidir problem yok burada ama çok can sıkıcı haberler.

buyur gel, otobüse bindiğiniz zaman 1,5 sana benim evde olursunuz melisle :)
diyetfalan hak getire ama süper yemekler yaparım... keşke gelsen o kadar sevnirim ki...
arkadaşlar ben trakyadayım malumunuz burayı sel aldı gitti resmen köylerdeki durum tv de gördüklerinizden çok daha kötü malesef :((
heryer su olunca canım hiç su içmek istemiyor ama mecburiyetten içiyorum :)

keşke ne güzel olur davetin için sağol canım. ınşallah bir gün hepinizi gezebilirim.
Evet sel çok fena inşallah çok daha fazla zarar vermez.
suyunu iç canım aksatma.

meliscim buyur gel iftara canım bizim evde kalabalık kalabalıkta iftarın tadı ayrı güzel olur çünkü gerçi eve gelen misafirlerin tabağını tıka basa dolduruyorum aç kalkmasınlar diye ama sen takım arkadaşımsın kilo almana kıyamam o yüzden ne kadar istersen o kadar alırsın yemeklerden kaydirigubbakcemile3

sağol hayatım, anlaşılan o ki sen beni çok yedirirsin, gerçi cuma tartılma geçmiş olur ama haftaya ancak sende aldıklarımı verebilirim ekstradan veremem. Ama kızıma iyi olur tabi kilo alır.:emir_bebek:

bulursun canım benim 90 kiloluk arkadaşım o kadar şık giyiniyor ki sen çok kilolu değilsin herşey de bulabilirsin. Giyin süslen şöyle bayramda herkes süslü olsun fotolarınıza bakacağım kaydirigubbakcemile3

bu arada 2 dilim ekmek ve bir tabak menemen yedim ama su içemiyorum burda şuan müsait bir ortam yk

ben de oruca o yüzden başladım sütüm kesilmesin diye tutmuyordum ama baktım ki işte de ortam müsait değil yiyemiyorum ne de olsa açım, oruç tutayım dedim. Çokda mutluyum midem inanılmaz rahat.
Ama dün gıcık oldum bir hocamız ingiltereye gitmişti çikolata getirmişti getirdi ikram ederken burnumuza soktu bir güzel kokuyordu insan azıcık düşünceli olur yani.

Son düzenleme:
slm kızlar şuan ağlıyorum..
buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın

bıktım evlilikten
sorumluluktan
zaten 4 saatlik toplantıdan çıkmışım ,,yorgunummmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

ah be kuzum bu kocalar niye böyle üzülme sakın sen üzülürken inan duymuyor o oda pişman olmuştur inan biraz sakinleş bazen bende bıkıyorum evlilikten keşke bekar anne olsaydım diyorum benim arkadaşlarım daha yeni evlendi halen bekar olanlar var derdim neydi diyorum bazzen ama genelde düşün mutlu bir evlilikte olması gereken şeyler den biride arada bir tartışmak sıkma sakın canını bak bende üzüldüm

canım benim arkadaş listemde gözükmüyosun halbuki benseni ekledim diye biliyorum 1 senedir allah allah çok ilginç neyse arkadaşlık teklif ettim kabul edermisin

buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın

bıktım evlilikten
sorumluluktan
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

:(( üzülme canım yaa.. bazen böyle zamanlar oluyor işte...

bıktım evlilikten
sorumluluktan

ne olmuş benim patborime. Hayatım sıkma canını sorun ne bilmiyorum ama eminim önemli bir şey değildir. İnanı bazen çıldırtıyorlar. İkiniz de sakin kafayla düşünün anlayacaksınız birbirinizi biraz sabır sadece.
Paylaşabilirsin dinleriz hayatım.
seni çok çokkkkkk seviyorum. Üzülme tamam mı.:sinifsinif:

ayrıca hayatım yanında paylaşacak kimse olsa da kiminle ne kadar ne paylaşabilirsin ki. Benim tüm ailem yanımda eşimle hiç bir tartışmamı anlatmamışımdır anlatmam da üzülsünler mi. Arkadaşlarıma da analatmam birbirimizi tırtıklar gen birbirimize anlatır unuturuz. Siz de öyle yapın şekercim. ınsanın eşi en iyi dostu insanı bazen deli etseler de.

selam kızlar ankarada da yağış var elektriklerimiz yoktu yeni geldi
geç kalktım moralim bozuk... eşim aradı iş ile igili sorunları vardı tam 25 dk onu dinledim... sonra benimde moralim bozuk dedim ve beni dinlemeden kapattı :(( tabii eşekliğimi farkettim diye aradı sonra ama benim moralim zaten daha da bozulmuştu... işte erkek milleti böyle ama eşim olmadan da hayatımın bi anlamı yok... patbori bi de senin sıkıntını okuyunca canım inan daha da sıkıldı... hallolur ama önce sabır ve sukunet... sonra herşey kendiliğinden çözülür... canım bu durumlarda sana destek olmak başka bişi yapamıyoruz vee gerçeten seni seviyoruz

dosbam sen de sıkma canını bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar. Seni de çok seviyoruz.

bugün çok sevgi yumağı olduk takımcım.

diyetisyenimin pek hoşlanmadığı birşey söyledim bana kızacaksınız biliyorum ama ne yapayım...
öğün atlamamak gerekli biliyorum ama bazen canım istemiyor ve lokma atamıyorum ağzıma...
sabahtan beri zorladım kendimi ama yok canım istemiyor.. yağmurun getirdiği depresyon sanırım... öğleden sı,onra aç kurtlar gibi saldırıya geçeceğimi bile bile hiçbirşey yemedim, yiyemedim.
1,5 lt su içtim sadece ve 1 fincan yeşil çay...
kendini çokda fazla zorlama hayatım.istemeyince yenilmiyor gerçekten.ben biara sarıkırmızı diyeti yaptım.her saat birşey yiyorsun.bazen yiyemiyordum atladığım çok oluyordu. yağmur benide fena etkiler. tam bir çöküş yaşarım. aman sakın fazla yeme hayatım.

merhaba arkadaşlar anlaşılan ad1 arkadaşımıza orda saydıkları yetmiyormuş gibi gelip burda söylenmeye başlanılmış bencede bu konunun uzamasına gerek yok tamamen iyi niyetle yazılan şeyler yanlış anlaşıldı ve konu uzadı bu haddeye geldi bir daha da kimse kimsenin topiğine uğramaz bu olaydan sonra merak etmesinler saldırı falan diye konuşmuşlarda herneyse noktaaaaaaaaa.
o kadar.

bulursun hayatım ya sıkıntı yapma nolur. şöyle git içine sinen şeyler al.bakımını tabi ihmal etme hayatım.adamlar haklı. biraz sıkılınca hemen salıveriyoruz kendimizi. gidipşöyle salına salına alışverişini yap hayatım.
bıktım evlilikten
sorumluluktan

canım kıyamam ya.karıkoca arasında oluyor böyle şeyler hayatım.bunlar gerçekten tuzu biberi evliliğin. bu küslüğün sonunda güzel bir barışma merasimi temenni ediyorum. öpüldün şeker. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

off ya kaçırmışım yine muhabbeti:(( sahurda ir tabak çorba içtim ve yarım kase yoğurt yedim sadece yaklaşık 1,5 litrede su içtim,sahy-urda da zeytinyağlı bamya var bu ara yoğurda ağırlık vermek istiyorum vücuttaki yağ yakımına yardımcı olduğunu biliyorum eee oda bize lazım dimi,bu arada dün akşam 50tane karın hareketi yaptım plateste bugünde yapıcam:)

Back
X