Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM **121. ETAP **

ad1 ( 52.8 / 53.0/-0.2/-0.38%)
dosba (68.1 / 66.9 / 1.2 / 1.76%)
acıbiber2053 (63.0 / 61.6 / 1.4 / 2.22%)
melankoli_84(71.0 /72.5 / -1.5 / -2.11%)
shopaholic (73.7 / 74.4 / -0.7 / -0.95%)
emirel ( 61.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (80.6 / 81.4 / -0.8 / -0.99%)
zenim (72.0 / 70.5 / 1.5 / 2.08%)
poly (65.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (60.5 / 59.8 / 0.7 / 1.16%)
melzeyit (78.4 / 77.4 / 1.0 / 1.28%)
patbori (76.5 / 74.6 / 1.9 / 2.48%)
TingiwingyxD (76.3, geri dönmek üzere ayrılmıştı, şimdi kendi isteği ile ayrıldı)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

13. TAKIM **121. ETAP **

ad1 ( 52.8 / 53.0 / -0.2 / -0.38%)
dosba (68.1 / 66.9 / 1.2 / 1.76%)
acıbiber2053 (63.0 / 61.6 / 1.4 / 2.22%)
melankoli_84(71.0 /72.5 / -1.5 / -2.11%)
shopaholic (73.7 / 74.4 / -0.7 / -0.95%)
emirel ( 61.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (80.6 / 81.4 / -0.8 / -0.99%)
zenim (72.0 / 70.5 / 1.5 / 2.08%)
poly (65.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (60.5 / 59.8 / 0.7 / 1.16%)
melzeyit (78.4 / 77.4 / 1.0 / 1.28%)
patbori (76.5 / 74.6 / 1.9 / 2.48%)
TingiwingyxD (76.3, geri dönmek üzere ayrılmıştı, şimdi kendi isteği ile ayrıldı)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (696.6 / 692.1 / 4.5 / 0.65%)

tamamdır listemiz gülizgül de gelirse ekleriz.

melisim yaptım ama sanırım bazı yerleri bozdum.ne çabukta unuttum.bu arada üzgünüm kızlar 200 gr fazla çıktım. sanırım 2 gündür wc ye gidemediğimden olsa gerek emin değilim,wc den sonra bakcam duruma.ama yinede bu hafta daha dikkatli olacağım arkadaşlar.neyse öpüyorum hepinizi biraz işlerim var yine gelirim.

iftara misafirim var tatlım ondan koşturuyorum kızım uyurken ne yapsam kardır.
twing gelmeyeceğini yazmış okullar açılınca bilg. kalkıyormuş ortalıktan.
200 gr birşey değil hayatım sabahtan akşama farkeder.
sana da iyi çalışmalar canım.
çok öpüyorum.
ben buralardayım

anladım haklı kızcağız ne yapsın.başarılı bir dönem diliyorum ona. bende öpüyorum.
iyiyim melzeyitim.bilg.sorun var sanırım.tam okuyamadım ama işimi halledeyim tekrar gelirim.kolay gelsin hayatım.

melisim canım dışarı çıkmalıyım bu saate kadarda bakamadım listelere, seninde misafirin varmış sen işine koşturmacana bak ben dışarda işimi halledip döndüğümde bizim listeyle sizinkinin kontrollerini yapıp paylaşıma bırakırım canım...

kızlaaaaarrr kilo mu söylüyorum
66.9 zemuszemus :sm_cool: :teytey:
bu hafta çok mutluyum... bu kadar beklemiyordum hedefimi geçtim umarım haftaya da ii olur bayrama keyifli girerim :Saruboceq:
tabii bu iftar öncesi olduğu için bayağı farketti darısı yarın sabahta bu rakamı görebilmek
yanii 1.200 vermiş oldum
huhuhu kızlar bende hedefime 100 eksiğim 77.4 ama akşama çok var olurda giremezsem yazıla77.4 diye melis başkannn
hehe 1 kilo daha gitmiş mutluym mutluyum mutluyum bide kaınvalidem gitdiğinde mutlu olacam sofra hazırlayacam gece görüşürüz
tebrikederim kızlar inşallah haftayada böylle mutlu olursunuz.

merhaba kızlar birazdan kilo mu ölçüp yazacağım ve galiba bu hafta kendi rekorumu kıracak gibi gözüküyorum.bende kendimi çok mutsuz hissediyorum kaç zamandır evden çıkmıyorum ben merkezden 15 km uzakta oturuyorum ve oğlumla çıkamıyorum bir hafta sonlarım var ama cumartesi eşim ist gidecekmiş zaten her akşam yok namaza gidiyor(hadi ona bozulmuyorum ramazan sonuçta) bugün traşa gidecekmiş birde.hep yalnızım hep yalnız.insan görmeyeli bir insanla yüz yüze sohbet etmeyeli uzun zaman oldu ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bile..oysaki genç kızken çok sosyaldim bu durumdan çok sıkıldım artık.birde hafta sonu olmayınca iyice bozuldum.böle olunca agresifleşiyorum oooooffffffffff o zamanda yemeğe veriyporum kendimi
canım bulunduğun yerde komşun yokmu.sanırım yenisin orda.ben ilk evlendiğim zaman kirada oturmuştum.apartmanda kimseyi tanımıyordum.bir kandil günü helva yapıp tüm binaya dağıttım.böylelikle birbirimizi tanımış olduk. canım benim havalar iyice bozmadan oğlunda fazla ayaklanmadan sıkıldığında koy arabasına gezdir mahallende seninde kafan dağılır. sen bir adım at gerisi gelir.
canım sıkılmıyo değil valla bu duruma herkes evlendikten sonra çıkmaz jinekologtan ben evlenmeden bi girdim çıkamaz oldum mafoldumben kasımdan bu yana kontrollerim oluyordu mayısta ilaç kullanmayı bıraktım hormon testlerim normale döndüğü için şimdi de başka bir hormon değerim yükselmiş yarınki test nasıl bi test neden yapılıyo bi bilgim yok ve moralim bozuk gerçekten (bu arada özel jinekologuma değil bu sefer endokrinoloji bölümüne gidiyorum canım)
biz seni evlendirelim en iyisi hayatım. a.s laelaelaelaelae

afiyet olsun şekerler...
iftarımı yazayım
1 cup çorba
1/2cup fasülye
3 köfte
1/2cup yoğurt
salata
50gr pide
1 light cola
2 hurma
dosbacım seni bir diyet listesine bağlı kalarak en uzun diyet yapanımız olarak tebrik etmek istiyorum.

kızlar geçmişi okudum geldim bugün çok takılamayacam kızımla babannesi kavga etmiş babaannesini dövmüş evden kovmuş oda babasına anlatınca kızım babasına küstü babasıda ona küstü arada ben kaldım sabahtan akşama kadar kayınvalidem kızımla didşiyor akşamdan sabaha babası kızım kendini sokaklara attı sokaktan içeri getiremiyorum cadımı bide görseniz öyle masum bişey kikendi suçlu ama bütün suç başakasınınmış zanneder kızıma acırsınız
bir tanıdıkta senin gibi kayınvalidesini sevmezdi. çocuğunun yanında kadına kızardı. yada arkasından söylenirdi.kadında gerçi biraz sinirdi,ama annesi sevmiyor diye çocukda babaannesini sevmiyordu.babaannesi ne yaparsa yapsın istemiyordu onu. birden aklıma o arkadaş geldi.

ya ben çok yemiyorum gerçekten ama anlamıyorum yazarkende utanmıyo değilim:utangac:kimse beni kadar hızlı kilo almıyo sanırım,ama farklı bi durum var ortada ben zaten birden 5kg almadım ki sadece tartının azizliğine uğradım ve 2kg fazla tartıyo diye biliyoduk ama meğer doğru tartıyorumş ama mazeret değil tabiki offffff offffffff:çok üzgünüm:
melankolicim bende kendime hep derdim az yiyorum niye olmuyor.sonra az yiyorum dediğimden birazcık daha az yemeğe başladım istediğim oldu.mideni şişirmeye dikkat et hayatım gerisi oluyor o zaman.
malesef migrenim geçmiyor...

regl dönemimde ilk 3 gün, yumurtlama dönemimde ise 2 gün sürüyor...
ilaç içsemde pek faydalı değil, mümkünse serum taktırıyorum yada iğne yaptırıyorum...
bugün iğne yaptırdım mesela...
birde benim ağrı eşiğim çok düşük, ben elime iğne batsa 2 saat acı çekerim. migrene dayanmam mümkün olmuyor...
yarın tüm düşünme yetimi kaybedeceğim mesela...... ama buna alıştım, artık bununla yaşıyabiliyorum...
ne zor bişey bu,üzüldüm hayatım ne diyim. :gitme:

patborim sen nasıldın bugün eşinle hallettin mi problemini karşılaşamadık.
canım hallettik şükür...dün gece beni ikna çalışmalarıyla uğraştı :kedi:
bi baktım yine sahura kalkamamışım..3 gündür sahursuzum..artık dayanamıyorummm..sahursuz tutmak çok zor

shocum bi ara elma diyeti yapmışsın sanırsam neler yaptın kilo verdin mi kaç gün yaptın anlatırsan sevinirim

ay melzeyitim ben de baktım o elma diyetine..iyi bişey gibi geldi bana..hem de çok kilo veriyorlar yapanlar
sabah 1 tostla kahvaltı yapıp yatana kadar 1 veya 2 kilo yeşil elma yiyorlar
su ve yeşilçayda bolca içiliyor..yapmayı mı düşünüyorsun

meliscim sabah tartıldığımda 300 gr daha vermiş görünüyordum..fakat bir türlü gelip yazamadım..okula zor yetiştim...şimdi de aynen senin gibi koşturuyorum..iftara misafirimgelecek

adcım canımın içi 200 gr aldın diye mi üzülüyorsun..yerim seni bennn..kilon süper hayatımmmsen korumaya çalışş..
ayrıca 200 gr 1 bardak suda bile farkediyor opuyorumnanaktan

Back
X