Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım çok ii moral olmuş sana eşinle yaptığın bu küçük alış-verişa.sbende bakıcam bu hafta merkezde neler var neler yok diye demirparkta lcw da etek beğenmiştim onu almayı düşünüyorum bakalım daha gözüme ne çarpıcak-tatlicadiarzu-

canım benim kızmadığına sevindim inşallah çok güzel sonuçlar alacağız.benim fena değil dosbacım idare ediyor işte.dün kot alırken farkettimki kilo verdikten sonra özellikle basen bölgem cıvımış.kotta gerçekten daha belirgin durdu.birde ben hafif açık renk istedim o sayede gerçeklerle yüzleştim.acil sıkılaşmam lazım.bunuda kondisyon bisikleti ile yapabilirim diye düşünüyorum.yürüyüş bandı şuan alamam ama bisiklet için şansımı zorlıcam.basen bölgesini iyi çalıştırırmı bisiklet birbilgin varmı hayatım bu konuda.yada kızlar bildiklerinizi yazın lütfen. bu konuya çok taktım.umarım fiziği düzeltebilirim

adcım çok ii moral olmuş sana eşinle yaptığın bu küçük alış-verişa.sbende bakıcam bu hafta merkezde neler var neler yok diye demirparkta lcw da etek beğenmiştim onu almayı düşünüyorum bakalım daha gözüme ne çarpıcak-tatlicadiarzu-

melankolim çok güzel indirimler var.açık çarşı, zmn.collesione hepsi indirimde,merserize bluzlara bayıldım zaten çok şık şeyler var hiç kaçırma derim hayatım.

selam kızlar nasılsınız ben çok sıkıcı bir gün geçiriyorum dışarı çıkmaya halim yok evde oturuncada zaman geçmiyo bugün ne yapacağımı şaşmış vaziyetteyim 2 gündür yerimden kıpırdayamıyorum sanırım hastane işleri beni biraz yordu yarına kadar umarım toparlarım çünkü artık yürüyüşlere başlamak istiyorum kaydirigubbakcemile4

demirparka yakınsan git tabi hayatım kesin ordada indirimler vardır.ama uzaksan ordaki markaları çarşıdada bulabiliyorsun.eşim gidelim dedi ama ben üşendim diye gitmedik zaten havada bozuktu. vakit kaybı olur diye geçmedik.

bhr cım hayatım yapabilirsen eğer sadece anahtarını alıp şöyle bi 10 dk yürü hayatım iyi gelir.tabi bunaldın normaldir. ama yattıkçada insanın yatası geliyor.

demirparka yakınsan git tabi hayatım kesin ordada indirimler vardır.ama uzaksan ordaki markaları çarşıdada bulabiliyorsun.eşim gidelim dedi ama ben üşendim diye gitmedik zaten havada bozuktu. vakit kaybı olur diye geçmedik.

bakıcam yarın inş. canım demirpark çok yakın 10dk da ordayıma.smerserizelerede bakıcam:))))ee bayram geliyor dimi,inş. bide eski halime gelicem o zaman değmeyin keyfime tutmasın beni kimse bol bol alış-veriş yapıcamkaydirigubbakcemile4

ii akşamlar kızlar iftarımı yaptım geldim
1 cup çorba
3 köfte
1/2cup yoğurt
1 enginar
salata
2 hurma
1 light cola
şimdi çayımın yanına tatlım var bugün güllaç almadım kazandibi yiyeceğim
yarın benim tartı günüm
perşembe akşam yola çıkıyoruz şimdilik sadece 200 gr vermiş görünüyorum yarın belli olur artık

selam kizlar nasilsiniz bakalim sagolun benim haftalardir adim bile gecmemis demek insan uzak kalinca unutuluyormus neyse olsun bakalim ben evimdeyim ve bugün ise basladim türkiyede kilo almadim hatta burda son zamanlarda aldigim kilolrida verdim simdi 76 kiloyum araniza cok yeni arkadaslar katilmis nasil size iyi bir moral olmustur herhalde kendinize iyi bakin ben firsat buldukca aranizda olmaya calisirm

iyiyim canim sagol evimdeyim sen nasilsin valla cok istiyorum ama buraya gelince agrilarim yeniden cogaldi ve ben haplara yeniden basladim

canım Allah şifa versin... oranın havası yaramıyor sanırım sana ...
ama kilo vermene çok sevindim...her zaman bekleriz canım ... hatta takıma dön isersen belki daha motivasyonun artar??

adcım seni rüyamda gördüm... çok güzel bi evin vardı ve kalabalık toplanmıştı... ortam çok güzeldi :))
ben iftardan önce bi 15 dk uyumuşum o arada gördüm uyanınca bende şaşırdım ama artık rüyalarda bile buluşuyoruz :))

canım Allah şifa versin... oranın havası yaramıyor sanırım sana ...
ama kilo vermene çok sevindim...her zaman bekleriz canım ... hatta takıma dön isersen belki daha motivasyonun artar??

dönmeyi cok istiyorum canim söyle 1-2 hafta bir bakayim eger kilo almazsam dönerim herhalde tabiki alirnirsam bos yer varsa yoksa da bosalasiya kadar beklerim

kızlar gerçekten bi güne nasıl başlarsan öyle devam ediyo akşam babamla tartıştık hiç yoktan yere canımı sıktı artık evde oturmak bana işkence gibi geliyo her yaptığım göze batıyo en acilinden iş bulmam lazım ama sektör durgun kpss kasım atamalarında da şansım ne kadardır bilmiyorum bi ümitle bekliyorum ama olmayınca daha çok üzülüyorum motivasyonumu düşürüyo tüm bu stresler hastane,işsizlik,evde oturmak,tartışmalar sıkıldım herşeyden gerçekten !!!

kızlar gerçekten bi güne nasıl başlarsan öyle devam ediyo akşam babamla tartıştık hiç yoktan yere canımı sıktı artık evde oturmak bana işkence gibi geliyo her yaptığım göze batıyo en acilinden iş bulmam lazım ama sektör durgun kpss kasım atamalarında da şansım ne kadardır bilmiyorum bi ümitle bekliyorum ama olmayınca daha çok üzülüyorum motivasyonumu düşürüyo tüm bu stresler hastane,işsizlik,evde oturmak,tartışmalar sıkıldım herşeyden gerçekten !!!

baharcım hepimizin dönem dönem böle sıkıntıları oluyor... biraz sabret eminim herşey güzel olcak.. bu döenemde sende hassaslaştın baban ne dese alınabilirsin... bazen büyüklerimizde hata yapabilio... alttan almak lazım canım
hem sters bütün hastalıkların başı..sağlığını düşün...

Back
X