Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13.TAKIM 125.ETAP

ad1 (52.9 / 52.5/ 0.4 / 0.76 %)
dosba (66,1/ 65.5/ 0.6/ 0.91%)
melankoli_84(72.5 / 72.5 /0.0/ 0.0%)
shopaholic (74.4 /73.5/ 0.9/ 1.21%)
bhr.87 (83.3 / 83.3 / 0.0 / 0%)
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (76.8 /77.0/-0.2/-0.26%)
patbori (75.6 / )
fikriye_bg (72.0 / )

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( )

hepinize günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.geçmişi henüz okumadım.şuan gitmem gerekiyor tekrar uğramaya çalışırım.meliscim biraz toparlıyım dedim ama imşallah doğru olmuştur. fikriye sen ve patbori kaldı.asutaha listeye girdimi emin olamıyorum ama sanırım bu hafta paylaşım haftası. öpüldünüz kızlar.

yardımcı olabildiysem ne mutlu.şimdi çıkıyorum,bugün gelmeye çalışacağım. 400 gr verdim ama almayız inşallah. hadi hayırlısı shoda güzel kilo vermiş.

hepinize günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.geçmişi henüz okumadım.şuan gitmem gerekiyor tekrar uğramaya çalışırım.meliscim biraz toparlıyım dedim ama imşallah doğru olmuştur. fikriye sen ve patbori kaldı.asutaha listeye girdimi emin olamıyorum ama sanırım bu hafta paylaşım haftası. öpüldünüz kızlar.

olmuş canım doğru olmuş. Asutahanın paylaşımı pek iyi değildi gelirse bakarız. Patbrim bu hafta hiç gelmedi. Fikriye de 2 gündür yok diğer topiklerde de yok sanırım internti arızalı.

bhrcım seninde regl nedeniyle şişkinliğin vardır canım sanırım kaçamak yapmadın ve listene uymuştun??
sho gayet ii vermiş acaba neler yaptı bu hafta...
meliscim izinliler ne durumda dönen yok sanırım :((
ya takım dağıldı gün içinde giriyorum kimse olmuyor artık... melisim sen yğunsun melzeyit bu hafta haklı olarak dağıldı ama yine de iyi geldi
adcım saolsun vakit buldukça burda
bahar ve ben hep burdayız melankoli ile saatlerimiz tutmuyor :((
ama ben çok üzülüyorum artık... nazar mı değidi bize :((

Kızlar kurallarımıza göre uyarılar yapmak durumundayım:

- "1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu".
Bu kurala istinaden melzeyitim seni uyarıyorum önümüzdeki 3 hafta kilo alamazsın (az almışsın 200 gr ama)
- "1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir".
kuralına istinaden kendimi, baharı ve melankoliyi uyarıyorum. Bir kezs daha sabit çıkma hakkkımız var başka yok bu 1. uyarı.

ödül alan kimse yok ne yazıkki spopaholiccim 100 gr daha verseymişsin istediğin tatlıyı hakkedecektin.

bhrcım seninde regl nedeniyle şişkinliğin vardır canım sanırım kaçamak yapmadın ve listene uymuştun??
sho gayet ii vermiş acaba neler yaptı bu hafta...
meliscim izinliler ne durumda dönen yok sanırım :((
ya takım dağıldı gün içinde giriyorum kimse olmuyor artık... melisim sen yğunsun melzeyit bu hafta haklı olarak dağıldı ama yine de iyi geldi
adcım saolsun vakit buldukça burda
bahar ve ben hep burdayız melankoli ile saatlerimiz tutmuyor :((
ama ben çok üzülüyorum artık... nazar mı değidi bize :((

shoya sorarız ne yapmış haftaya işe başlayınca daha sık gelebilir herhalde.
izinlilerden dönen yok, yeni üye alalım diyorum ben bir bakınayım.
ben yoğun olmadığım zamanlar (bir de yorgunluktan bayılmadığım zamanlar) buradayım.
canım sen herkesi saymışsın gelmeyen bir patbori kaldı o da nedense gelmiyor arık diyete motive olamıyor galiba gelse motive edeceğiz ama.

melisciğim cezamı ay inanmıyorum tamam bu hafta verecem söz veriyorum ayrıca bu izin meselesi gerçekten çok oldu bakacak olursak 2 aydan fazladır izinde olanlar var bencede yeniler takıma heyacan katıyor alalım sayımıza göre başkanım bi düzenleme yapar diye dşünüyorum

asutahaya baktım da gün içinde sıkça geliyor ama takıma uğramıyor başka topiklerde yazıyor

eskiden olduğu gibi yine bir hafta içinde katılama göre karar ver
canım

dosbacığım vallahi çıtır oldun şekerim tebrik ederim seni
shocum senide adcığım ayrıca senide tebrik ediyorum kendime ise kocaman bir oklava gönderiyorum ama bu hafta benim için kötüydü biliyosunuz özürdiliyorum

melisciğim cezamı ay inanmıyorum tamam bu hafta verecem söz veriyorum ayrıca bu izin meselesi gerçekten çok oldu bakacak olursak 2 aydan fazladır izinde olanlar var bencede yeniler takıma heyacan katıyor alalım sayımıza göre başkanım bi düzenleme yapar diye dşünüyorum

aynı fikirdeyim canım. Yenilerde de yazıp kaçıyorlar işte bakalım daimi birilerini bulabilsek iyi olur, eskiler de dönerse beklerler en ufak boşluıkta alırız.

eskiden olduğu gibi yine bir hafta içinde katılama göre karar ver
canım

dosbacığım vallahi çıtır oldun şekerim tebrik ederim seni
shocum senide adcığım ayrıca senide tebrik ediyorum kendime ise kocaman bir oklava gönderiyorum ama bu hafta benim için kötüydü biliyosunuz özürdiliyorum

evet tamam canım öyle yapacağım.

cezalar fena biz de uyarı aldık. Bir ayda 1 kere kilo alma 2 kere sabit çıkma hakkı var ama 1 kilo da verilmeli 1 ay içinde bakalım ne yapacağız. Shocumun işi bitti neredeyse tabi 100 gr verir ve de kilo almazsa.

5.TAKIM **125.etap**

canzi3445 ( 75.1 / 75.1 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 63.4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
xTABU ( 93.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 79.0 / 77.3 / 1.7 / 2.15% )
mersa ( 77.5 / 78.0 / -0.5 / -0.65% )
cedric ( 107.2 / 105.3 / 1.9 / 1.77% )
Pia ( 60 / 62.6 / -2.6 / -4.33% ) ( 9.takımdan ayrılan arkadaşımız geri döndü bizimle devam ediyor )

5.Takım toplam kilo ( 462.2 / 461.7 / 0.5 / 0.11% )

Selam fıstıklar nasl bu hafta bildirim durumu :)) umarım iyi bir sonuç vardır sizde biz yine vasatız eksiler bir bitse iyi olacakta...

13.TAKIM 125.ETAP

ad1 (52.9 / 52.5/ 0.4 / 0.76 %)
dosba (66,1/ 65.5/ 0.6/ 0.91%)
melankoli_84(72.5 / 72.5 /0.0/ 0.0%)
shopaholic (74.4 /73.5/ 0.9/ 1.21%)
bhr.87 (83.3 / 83.3 / 0.0 / 0%)
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (76.8 /77.0/-0.2/-0.26%)
patbori (75.6 / 75.6 / 0.0 / 0%)
fikriye_bg (72.0 / 72.0 / 0.0 / 0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (634.1 / 632.4 / 1.7 / 0.27%)

Son düzenleme:
hoşgeldin kallistem, biz de vasatız :( haftaya daha iyi oluruz umarım.

patbori ve fikriye canlarım kiolalrınızı sabit geçtim, kurallar gereği biliyorsunuz bildirim 12'ye kadar. Bu ilk haftanız, haftaya bildirim yapmazsanız çok üzgünüm.

Back
X