Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam anladım ayşegülüm hoşgeldin aramıza, gelince de konuşuruz.
kızlar bu sefer gerçekten çıktım annem kapıya geldi hava soğumadan götüreyim cadıyı.
öptüm herkesi.

Şimdi 45 dk eliptik bisiklete bineceğim. Arkasından da bir elma yiyeceğim. Kilo çizelgemi hazırladım, url bağlantısını kopyaladım. Ama göremiyorum. Benim bilgisayarda sorun var herhalde.

Canım url olan yerdeki tariften yapma olmuyor ordan başka var orda bir tarif ordan yap şifre istemeyn yerden ordan daha kolay oluyor.Bende senin gibi zorlandım başta.

tesekkur ederım canım kılom 77 suan baglı oldugum bı yet lıstem yok ama 3 ana 3 ara ogun yemeye calısıyorum sebze ve meyve agırlıklı beslenmeye özen gösterıyorum spor yapıyorum yuruyus ve plates yapıyorum

canım başlangıç kilon mu 77 yani henüz bu hafta mı başladın diyete öyle değilse eğer bu sporlarla ve 6 öğünle haftada kaç kilo veriyosun merak ettim vereliniortak

Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.

sende hoşgeldin canım a.s.
pizza lafımı geçti burdaaaa delikafadulden
uzun zamandır yemiyorum da tadına hasret kaldık valla 1 dilimle kurtarmışsın bence çok da fazla değildir kalorisi biz pizza manyakları bi oturuşta bi orta boy yiyoduk nerden geldi bu kilolaaarrr :oklava:

canım sen de gönlüne göre biriş bulacaksınz inşallah.
biliyorum baharım sen çok dikkat ettin bu hafta haftaya belki bu haftanınkşyle birlikte 2 kilo verir bir gün istediğini yeme hakkına kavuşursun :)

inşallah tatlım benim için özel sektör olayı bitti kafamda öyle soğudum ki atamam olsun diye dua ediyorum her gün..
canım regl olamamak şişiriyo olunca şişiriyo nedir bu bayanların dertleri bilmem haftaya kadar regl olursam bi de onun şişkinliği yansıyacak tartıya maydonoz suyu acaba ödem oluşmasına engel olur mu gerçekten bi denesem diyorum :uhm:

kızlar ya ben dogum konturol hapı kullannıyorum umarımzayıflamamı etkılemez aranızda kullanan varmı kılo aldımı

kesinlikle kilo yapıyor canım ilaç ismi vermek istemem ama özelikle benim hormon düzenleyici olarak kullandığım doğum kontrol hapı bende ani kiloya sebep oldu yoksa ben 65 falandım en fazla o ilaçlara başlamadan önce ama 85 i görmeme sebep oldu daha önce de kilo sorunum vardı 53 ten 65 lere kendim çıktım öğrencilik sonuçta düzensiz beslenmek demek sürekli makarna kızartma falan kilo yapmıştı okul bittikten sonra kullanmaya başladım doğum kontrol hapını dediğim gibi 7 ay kullandım ve sonuç ortada ama sen çok çok dikkat edersen yediklerine spor da yaparsan belki kilo sorunu yapmaz sende..

canım bir topikte okudum sıcak su içerek zayıflayanlar die deneyeyim dedim limon da iyi gider diye düşündüm özel bir nedeni yok içimimi kolaylaştırıyor.
varım canım.

sıcak su mideye tokluk hissi veriyormuş acıkmayı geciktirdiği için sanırım kilo verdirdiğini sanıyorlar tamamen iradeyle alakalı canım sen zaten çok aşırıya kaçmıyorsun bence spor yapmadığımız için yerimizde sayıyoruz :olmaz:

hangi yorumlar :kedi: anlamadım

kızlar ben biraz fıstığımı gezdireyim hava güzel sokak istiyor cadı. Gelince görüşürüz.

iyi gezmeler canım..

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.56 kiloyla evlendim doğumdan sonraki kilom 74.Umarım sizlerle beraber daha kolay kilo verebilirim.Kızım 1 yaşında oldu artık emzirmiyorum da.Şimdi tek hedefim eski kiloma geri dönmek.

hoşgeldin canım a.s. allah bağışlasın kızını da..valla burdaki bir çok arkadaş doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyo ben bekarken bu kadar kilo aldığm için kendime çoookk kızmaya başladım kötükedihüso

bu arada ben 66 idim bu sabah itibariyle 64,6 olmuşum yani 1,4 kilo vermişim hedef kilom 58 :)

yeni katıldın aramıza sanırım canım hoşgeldin sen de a.s. kızın çok tatlı ona kocaman bi maşallah diyorum ve nazar boncuğumu da ekliyorum ardına :nazar:
1 haftadaysa eğer verdiğin süpermiş 1,4 kilo yerimseniben

baharcığım sakın hazır çorbalardan içme içinde bir madde ödem oluşmasına su tutmasına sebeb oluyor kalorilere sakın aldanma

canım işyerindeyken de bazen hafif geçirmek için alırdım sürekli olmasa da ama içindeki hangi madde acaba ödem yapıyor ki :uhm:

herkese merhabalar.Cok uzul dilerim sizden bugun zamaninda kilomu belirtemedim,Kacgundur net baglintim yoktu ancak simdi geldi,maalesef kucuk bir yerdeyim ve internet kafe gibi bir imkani olmainca size katilmama imkansizdi.
bu hafta sadece 200 gr vermisim pek yemedigime ragmen vazla vermemisim,bence yeterli su icmedim sebep oldu,
gecmisi okuyamiyacam simdidaha sonra okurum,
anladigim kadariyle yeni arkadaslarimiz var Size hosgeldiniz dmek istedim,

bhr.87 teşekkür ederim canım kızım adına :)

kiloyuda evet bir haftada verdim.zaten bir haftadır diyet yapıyorum sanırım ilk hafta olduğu için fazla gitti.bakalım bi sonraki hafta ne kadar vericem keşke hep böyle devam edebilse.

ooo fikriyecim hoşgeldin fıstığım

hep gözüm seni arıyor,dedim ya interneti gitti yada tr.ye dönüyor ondan giremiyor.hem seni hemde sanberki çok öpüyorum :)
biz aşkitoyla sizin takıma katıldık canım inşallah hepberaber bütün fazlalıklarımızdan kurtuluruz.

herkese merhabalar.Cok uzul dilerim sizden bugun zamaninda kilomu belirtemedim,Kacgundur net baglintim yoktu ancak simdi geldi,maalesef kucuk bir yerdeyim ve internet kafe gibi bir imkani olmainca size katilmama imkansizdi.
bu hafta sadece 200 gr vermisim pek yemedigime ragmen vazla vermemisim,bence yeterli su icmedim sebep oldu,
gecmisi okuyamiyacam simdidaha sonra okurum,
anladigim kadariyle yeni arkadaslarimiz var Size hosgeldiniz dmek istedim,
Hoşbulduk canım

[sıze="2"]kızlar kimse sorduğuma cvp yazmadı ama 2 kere yazdım aynı şeyi.[/sıze]

ben bu yüzden doktora gittim hatta kendimden kis olmasında şüphheleniyodum ama hormonlarımda hiçbir eksiklik çıkmadı kisde çıkmadı yani sağlık açısından problemim yok eskiden beri hep böle oluyorum,azmedince oluyo ama inş. kilo verebilirim...

[sıze="2"]kızlar kimse sorduğuma cvp yazmadı ama 2 kere yazdım aynı şeyi.[/sıze]

canım bende bi hafta oldu daha diyete başlayalı ama bildiklerimi aktarayım

öncelikle sık ve az yemeye dikkat ediyorum.

aralarda genellikle meyve yiyorum.

gün içinde bol bol su içiyorum

yağlı,tatlı,hamurişi yemiyorum.günde yediğim ekmek 2 dilim unoyu geçmiyor.

yaklaşık 1 saat egzersiz ve yürüyüş yapıyorum.

YUKARIDAKİLERİ YAPARAK 1 HAFTADA 1,4 KİLO VERDİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.:1hug:

ayyy ayyy ayyy takımıma renk gelmiş
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar

kurallar ıyı ama yuzde hesabı nasıl yapıcam bıraz yardıma ıhtıyacım olur sanırım ben sabahları bıtkı cayı ıcıyorum bıberıye,funda,kekık,yesıl cay karıstırıyorum bı yerde duymustum toksınlerı atmaya zayıflamaya yardımcı oluyomus bıde lahana suyu ıcıyorum gunde ıkı bardak
canım saydığın bitki çayları bende sadece ödemi atıyor ama lahanayı merak ettim doğrusu

Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.
hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalar
kilon gayet ii son zamanlarda vermek gerçekten de zor

herkese merhaba a.s.
hoşgeldin merhaba canım a.s.

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bu arada ben ankaraya gidiyorum dedemin 7siydi mevlüt okutulacak ikigün kalmayı planlıyorum ve yarıyıl tatilinde 5 gün tatile gidecem karar aldım o güne kadar 63 kilo alacam
ii yolculuklar canım ... gelince görüşürüz

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.56 kiloyla evlendim doğumdan sonraki kilom 74.Umarım sizlerle beraber daha kolay kilo verebilirim.Kızım 1 yaşında oldu artık emzirmiyorum da.Şimdi tek hedefim eski kiloma geri dönmek.
hoşgeldin canım başlangıç kilolarımız aynı ama tek farkla benim daha bebeişim yok :)

kızlar baya yazmışsınız ben markete gidip gelene kadar :)
normalde markete kendim gitmezdim yakın olmasına rağmen hep erkek kardeşimi yollardım ama bu defa kendim gittim ne kadar kalori yakarsam kardır di mi yerimseniben
öğle yemeği için dolabı açtım bir tane kendime uygun bişey bulamadım dolapta patlıcan ve patates oturtmasıyla pilav vardı şimdi ben onları yesem en az 2 saat spor yapmam lazım tek başıma yediğimden çorba yapmaya da üşendim 1 dakikada hazırlanan hazır çorbalar var ya gidip onlardan aldım şu an onu içiyorum kupamla arkasına baktım 57 kaloriymiş çok hafif eğer doğruysa tabi :uhm:
ooo renk geldi baharcım :))
sana tavsiyem hazır çorba içme diyetisyenimin en başta yasakladığı şeylerden biri

baharcığım sakın hazır çorbalardan içme içinde bir madde ödem oluşmasına su tutmasına sebeb oluyor kalorilere sakın aldanma
sana katılıyorum canım

Tecrübeli arkadaşlardan ricam ilk hafta kilo verme sürecinde nelere dikkat etmek gerekir?
canım 6 öğün beslenmek en ideali... şok diyetlere başvurmayın... suyunuza dikkat edin
aralarda meyve yiyin ama sakın abartmayın şimdiden kolay gelsin

neyse kızlar size iyi muhabbetler,ben çıkıyorum akşama uğrarım tekrar...

görüşürüz canım

kızlar çook hastayım kilo bildirimi yapıp çıkıcam kusuruma bakmayın
başlangıç kilom 87
geçen hafta 82
bu hafta82
hedef 60 anne yanımda diyet miyet yapılmıyo kendi evime gidiyim tıkırtıkır gönderirim bu kiloları

Canım url olan yerdeki tariften yapma olmuyor ordan başka var orda bir tarif ordan yap şifre istemeyn yerden ordan daha kolay oluyor.Bende senin gibi zorlandım başta.

Güzelim, sanırım becerdim. Çok teşekkür ederim yardımın için :)

QUOTE=bhr.87;9546891] sende hoşgeldin canım a.s.
uzun zamandır yemiyorum da tadına hasret kaldık valla 1 dilimle kurtarmışsın bence çok da fazla değildir kalorisi biz pizza manyakları bi oturuşta bi orta boy yiyoduk nerden geldi bu kilolaaarrr :
[/QUOTE]

Baharcım, hoşbuldum. Ben de hem yiyorum hem vicdan azabı çekiyorum. Ne zor kadınların işi :)

hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalar
kilon gayet ii son zamanlarda vermek gerçekten de zor

Hoşbuldum canım. Sanırım bu saatten sonra sırf diyetle kilo veremeyeceğim. 10 gündür rejimdayim ama daha kayda değer kilo veremedim. Haftada 4 gün spor yapmadan olmayacak galiba. Ama umuyorum grubumuz beni motive edecek :asigim:

sende hoşgeldin canım a.s.
uzun zamandır yemiyorum da tadına hasret kaldık valla 1 dilimle kurtarmışsın bence çok da fazla değildir kalorisi biz pizza manyakları bi oturuşta bi orta boy yiyoduk nerden geldi bu kilolaaarrr :oklava:

Baharcım, az önce senden alıntı yapmayı beceremedim :) Hoşbuldum canım. Bizim işimiz zor benneyaptımki Yemek yemek isteriz, yiyince de vicdan azabı çekeriz.

canım bende bi hafta oldu daha diyete başlayalı ama bildiklerimi aktarayım

öncelikle sık ve az yemeye dikkat ediyorum.

aralarda genellikle meyve yiyorum.

gün içinde bol bol su içiyorum

yağlı,tatlı,hamurişi yemiyorum.günde yediğim ekmek 2 dilim unoyu geçmiyor.

yaklaşık 1 saat egzersiz ve yürüyüş yapıyorum.

YUKARIDAKİLERİ YAPARAK 1 HAFTADA 1,4 KİLO VERDİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.:1hug:

Teşekkür ederim canım sonunda cvp alabildim

bhr.87 teşekkür ederim canım kızım adına :)

kiloyuda evet bir haftada verdim.zaten bir haftadır diyet yapıyorum sanırım ilk hafta olduğu için fazla gitti.bakalım bi sonraki hafta ne kadar vericem keşke hep böyle devam edebilse.

çok güzel vermişsin canım sanırım spor sayesinde oldu inşallah bize de bi spor azmi gelecek siz yeni katılan arkadaşlarımız sayesinde yerimseniben

ben bu yüzden doktora gittim hatta kendimden kis olmasında şüphheleniyodum ama hormonlarımda hiçbir eksiklik çıkmadı kisde çıkmadı yani sağlık açısından problemim yok eskiden beri hep böle oluyorum,azmedince oluyo ama inş. kilo verebilirim...

hormonlarınla ilgili sorun yoksa sıkıntı yok vermenle alakalı canım benim tekrar kontrolüm olacak inş. herşey yolundadır tekrar hormon ilaçları falan kullanmak istemiyorum bende kilo yapıyo mafoldumben

ooo renk geldi baharcım :))
sana tavsiyem hazır çorba içme diyetisyenimin en başta yasakladığı şeylerden biri

canım ben de taraftarı değilim aslında hazır gıdaların içerisinde bir çok katkı maddesi var ama dolapta kızartma usulü yemekleri yemekten iyidir diye düşündüm doğrusu kaydirigubbakcemile3

Baharcım, az önce senden alıntı yapmayı beceremedim :) Hoşbuldum canım. Bizim işimiz zor benneyaptımki Yemek yemek isteriz, yiyince de vicdan azabı çekeriz.

zor hem de nasıl..erkekler bizim kadar az yese ve spor yapsa çok daha hızlı kilo veriyolar ama bizim regl dönemleri olsun hassaslığımız olsun hep tartıda + çıkmamıza sebep oluyo yemek konusuna gelince de yasaklar cazip gelirmiş ya her zaman diyette olmadığım dönemler aklımın ucundan geçmeyen yemekleri bazen canım çekiyo iyi mi :oklava:

Back
X