Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin guzelimm a.s.
ayy ne terbiyesiz kadınmış o öyle yaa kendi hasta diye milletidemi hasta etmeye çalışıyor:oklava:

bu arada kızlar aktardan yeşil çay aldım iki fincan demlemem için ne kadar koymam gerekecek.

Hoşbulduk canım.Evet sinir oldum bugünkötükedihüso.Ne yapıyorsunuz hanfendi dedim.Yüzüme hapşırdınız.Mendilim yoktu yanımda diyor salak kadın:1shok:.Sanki benim suratım mendilde.Deli oldum ya.Pis insan ne olcak.Mendilin yoksa elinle kapat ağzını bari.:tomato:

Canım nişanlım geldi ama birlikte çıkmak yerine ailce bişeyler yapalım dedik hava güzel olduğu için pikniğe gittik.Izgara bi kaç bişey yedim bide 2 dilim ekmek yedim.Colayı 1 bardak içtim.Ama sonra 2 kilometre koştum,ip atladım dağda.Anlıcağın her yerim ağrıyor...Yediklerimden eser kalmamıştır.

Çok güzel bir gün geçirmişsin güzelimm. Ne güzel.. Bu kadar çok aktivite ile fazladan da kalori yakmışsındır.

Bu arada marketteki kadın da gerçekten çok ayıp etmiş.

bu arada kaçamak yaptım :((
sabah klasik kahvaltı
ara 100gr elma
öğlen 2 dilim pizza 1 light cola
amaaaa 100dk açık havada yürüdüm
şimdide başka bişey yemem

Canın sağolsun canım. En azından öğlen yemişsin pizzayı. 100 dakikadada pizzadan pek bi şey kalmamıştır.

Canım nişanlım geldi ama birlikte çıkmak yerine ailce bişeyler yapalım dedik hava güzel olduğu için pikniğe gittik.Izgara bi kaç bişey yedim bide 2 dilim ekmek yedim.Colayı 1 bardak içtim.Ama sonra 2 kilometre koştum,ip atladım dağda.Anlıcağın her yerim ağrıyor...Yediklerimden eser kalmamıştır.

çok güzel bi gün geçirmişsin canım fazlasıyla da yakmışsın yediklerini hem temiz hava sağlık demek o kadar uzun zamandır doğal ortamlarda bulunmuyoruz ki yediğimiz hormonlu gıdalar ve kirli hava hep bu hastalıkların sebebi mafoldumben

İnşallah kızlar ya şu göbek olmadan pantolonlarımı giysem ne güzel olur.:Saruboceq:

ah ne güzel olur di mi :kedi:

İlk başta sağlık canım.Boşver yarın halledersin.

öyle tabi ki canım en başta sağlık..

Mikroplar o kadar çabuk yayılıyor ki herkes hasta oluyor.Bugün markete gittik alışveriş yapalım diye kadının biri şap diye yüzüme bir hapşırdı.Tabi ben şokdelikafadulden.Umarım hasta olmam bendeyasakkelime

yuh demek istiyorum var mı hakkaten öyle insanlar mendil yoksa insan eliyle veya koluyla kapatır terbiyesiz ne olacak :umursamaz:

bht.87 iyi etmişsin canım bencede.hasta hasta diyet yapacak değilsin.vücudunun toparlanması için gıdaya ihtiyacı var.iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edersin nasılsa.tekrar geçmiş olsun.a.s.

teşekkür ederim canım yapamadım zaten annem yok diyet falan dedi kendine gelince devam edersin dedi ne yaptıysa yedirdi hepsinden :kedi:

ii akşamlar kızlar
baharcım liste dışına çıkmam yasak tabiikide ama ben bu hafta düzenli yapamadım... ama ne yediysem çok az yedim sabah 400gr gitmiş gördüm... demekki vucüt vermeye alışınca :))
canım öğlenleri gezmelere gdiyorum artık çünkü tam 80 gündür kimse ile görüşmüyordum ama nereye kadar...
kolayını buldum
sabahları kahvaltıyı çok az yapıyorum
gittiğim yerde müsade istiyorum ve tabağımı kendim hazırlıyorum
bi daha da kalkı almıyorum çok az yiyorum
akşamda et gurubundan ne tüketmem gerekiyorsa yiyorum

diyet yapıyosun diye sosyal ortamlardan kopacak değilsin ya canım yavaş yavaş bünyeni de alıştırman lazım her besine az yersin en azından gözün kalmaz insanın önce gözü doyacak yoksa mide her şekilde dolar zaten..

bu arada kaçamak yaptım :((
sabah klasik kahvaltı
ara 100gr elma
öğlen 2 dilim pizza 1 light cola
amaaaa 100dk açık havada yürüdüm
şimdide başka bişey yemem

pizza mıııı kaydirigubbakcemile beni niye davet etmedin bakim dosbam cokacimcoook
afiyet olsun canım yürüyüp telafi etmişsin daha ne olsun yerimseniben

hoşgeldin guzelimm a.s.
ayy ne terbiyesiz kadınmış o öyle yaa kendi hasta diye milletidemi hasta etmeye çalışıyor:oklava:

bu arada kızlar aktardan yeşil çay aldım iki fincan demlemem için ne kadar koymam gerekecek.

ben bir çay fincanına bir çay kaşığı koyarak demliyorum canım yoksa çok acı oluyo ama bir tatlı kaşığı koyanlarda var

Son düzenleme:
misafirden dolayi patates diyetine tam anlamiyla baslayamadim..

sabah yok
öglen sebzeli pilav balik
aksam yarim tabak az yagli patates

Kızlar günaydın, dün geç geldik bugünün yemeğini yapıp kızımı uyutup bugünün dersini gözden geçirmem hayli geç oldu gelemedim, ama aklım buradaydı işe gitmeden bakayım dedim.
Bugün ve yarın derslerim çok yoğun biliyorsunuz 2 günü atlatsam tamamdır. ralarda gelmeye çalışırım.
Hepinizi öpüyorum. Bu hafta güzel zayıflayacağım kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar..aramıza yeni arkadaşlar katılmış..hepsine hoşgeldiniz diyorumm...umarım hep birlikti sağlıklı bir şekilde kilo veririz...
okullar açıldı yemek düzenim de oturdu sonunda..akşamları pek yememeye çalışıyorummeyve ile geçiştiriyorum...
dosbacım ne güzel zayıfladın..ben de artık 60lı kiloları görmek istiyorummmm yaaa..bana yardım eeeeeeeettttttttttttttttttt

patboricim ne demek ?? elimden ne gelirse hemen yaparım canım
istersen listemi tekrar paylaşabilirim...spor konusunda birbirimizi destekleyelim
meliscim canım kolay gelsin fırsat bulursan uğra canım ii çalışmalr

herkese gunaydınnn kızlar kahvaltımı bıtırdım bır yumurta bır kıbrıt kutusu peynır bıraz domates bır dılım ekmek sımdı bıtkı cayımı ıcıyorum

teşekkur ederim dosbacım dun pazar olunca bıraz fazla kacırdım sanırım kendımı suclu hıssedıyorum ama bır saat yuruyus yaptım kendımı yaramazlık yapmıs cocuk gıbı hıssedıyorum mafoldumben

günaydın kızlar..hepimize mutlu ve az kalorili bir hafta diliyorum..ben hafta sonu baya bi kaçırdım:((
ama telafi edicem spora başlıyorum tekrardan ..bir kç günlük yogunlugum var onu atlatmam gerek...şimdi de 1 dilim ekmekle kahvaltımı yapıcam..

Kızlar günaydın, dün geç geldik bugünün yemeğini yapıp kızımı uyutup bugünün dersini gözden geçirmem hayli geç oldu gelemedim, ama aklım buradaydı işe gitmeden bakayım dedim.
Bugün ve yarın derslerim çok yoğun biliyorsunuz 2 günü atlatsam tamamdır. ralarda gelmeye çalışırım.
İnşallah canım.Kolay gelsin sana.Arada uğrarsın.
yeşil çayımı alıp geldim kızlar..kimsecikler yok mu?:içelim:

Var ama sen gitmişsin canım.

Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum.a.s.Bu sabah 30 dklık bir yürüyüşten sonra.(iş başvurusu yapmaya gitttim ama cv verceğim kişi toplantıdaymış akşam üstü bana 1 yarım saatlik yürüyüş daha var yani kızlar.hihoyyytEve gelip sporumu yaptım 1 saat.Sonra klasik bir kahvaltı.Bugün kendime 1 yumurta ödülü verdim.Annemin diyetisyeni diyet yapanların bünyeye göre en az 1 yumurta yemesi gerektiğini söylemişti.....

uğramadığını görünce yine yoğun olduğunu anladım canım işlerini hallet kaynatırız sonra kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar..aramıza yeni arkadaşlar katılmış..hepsine hoşgeldiniz diyorumm...umarım hep birlikti sağlıklı bir şekilde kilo veririz...
okullar açıldı yemek düzenim de oturdu sonunda..akşamları pek yememeye çalışıyorummeyve ile geçiştiriyorum...
dosbacım ne güzel zayıfladın..ben de artık 60lı kiloları görmek istiyorummmm yaaa..bana yardım eeeeeeeettttttttttttttttttt

sende tekrardan hoşgeldin patboricim yeme düzenin oturduysa artık daha dikkatli olursun ahh 60ları ben de tekrardan görmek istiyorum ama daha çoookkkk var :gitme:

Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum.a.s.Bu sabah 30 dklık bir yürüyüşten sonra.(iş başvurusu yapmaya gitttim ama cv verceğim kişi toplantıdaymış akşam üstü bana 1 yarım saatlik yürüyüş daha var yani kızlar.hihoyyytEve gelip sporumu yaptım 1 saat.Sonra klasik bir kahvaltı.Bugün kendime 1 yumurta ödülü verdim.Annemin diyetisyeni diyet yapanların bünyeye göre en az 1 yumurta yemesi gerektiğini söylemişti.....

böyle fırsatlar iyi oluyor canım yoksa özellikle çıkıp yürümeyi gözümüz kesmiyo çoğu zaman yerimseniben
bu arada benim diyetisyenim haftada bir gün 1 tane yumurta önerdi sn kaç tane tüketiyorsun haftada?

Back
X