Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlıda ben de çok zorlanıyorum off ne olacak halimiz. Bu hafta sıkıyım ama haftaya 1-2 müsaade veririrm kendime. Dün akşam un helvası yedim zaten ççok az :(

tatlıda ben de çok zorlanıyorum off ne olacak halimiz. Bu hafta sıkıyım ama haftaya 1-2 müsaade veririrm kendime. Dün akşam un helvası yedim zaten ççok az :(

evet canım bende zorlanıyorum ama meyveden alıyormuşuz
benim günde 4 porsiyon meyvem var

Hoşgeldin Meliscim, sesine dikkat et, aman! Aralarda ılık bi şeyler içmeye gayret et. Bu yıl ders aralarında düzenli pastil almaya başladım ben de. "Strefen" galiba adı. Akşam yemeğimi yedim. Aman, ne fenaydı. Brokoliyi fazla haşlamışım. ıçine hangi baharatı koydumsa bi şeye benzemedi. Lokmalar resmen ağzımda büyüdü. Allahtan közlenmiş biber var da idare ettim.

çarpıntım genelde gece yattığım zaman oluyor.2 sene öncede rahatsızlanmıştım ozaman daha fazlaydı rahatsızlıklarım.çarpıntım çokçok fazlaydı,sol kolum sol göğsüm şiddetli ayrıyordu.kalbim bazen ağzımdan çıkacak gibi atıyordu. dr.gittiğimde bademciklerimden kanıma karışan mikrobun kalp kapakçığını sardığını öğrendim.6 ay ilaç tedavisinden sonra düzeldi. sonra çocuktu düşüktü derken bademcikleri aldıramadım. şimdide hafif çarpıntılarım başlayınca herhalde gene kalp kapakçığı arızalandı dedim. bu sefer daha çok küçük bir karartı gördü.yani rahatsızlıklarım psikolojikmiş.özelliklede hergün nefes almakta zorluk çekiyorum aldığım nefes yetmiyor. uzmana gitmeni öneririm dedi. kapakçıklada ilgili her sene muayne olcam.[/QUOTE]
Git canım aksatma....Belki holter takarlar öyle bulunabilir,psikolojik mi değil mi?
evet dosbacım iyi gidiyorum kendimi motive olmuş hissediyorum sanırım yeni arkadaşların heyecanı bana geçti.

günüm yoğundu sesim kısıldı sınıfım çok kalabalık sesim de incedir yetsin diye bağırıyorum. Yorgunum ama yarın işe gitmeyecek olmamın huzuru var.

Dikkat et meliscim.Sıcak bişeyler iç.Bu arada ders anlattıktan sonra sıcak bişeyler içmek ses telleri için zararlıymış.Öyle duymuştum.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Kızlar bu arada iş için temennide bulunanlara tekrar teşekkür ederim.Dünkü olaydan sonra çok moralim bozulmuştu çünkü.....

evettt kizlarrr ve yine yeni yeniden 1 bucuk gün dayanabildim patates diyetine..
tavsiye etmiyorum.. igrencc :))

bugün yediklerim

sabah 4 kuru kayisi

ögle 2 patates az yagli az tuzlu

aksam bir kase tarhana corbasi :sm_cool:
1 bucuk balik köftesi

ohhh yarasinn. dünya varmis :roflol:

Kızlar bu arada iş için temennide bulunanlara tekrar teşekkür ederim.Dünkü olaydan sonra çok moralim bozulmuştu çünkü.....
canım hayırlısı... olur inş. en kısa zamanda... bazen istediğim şeylere kolay ulaşamıyoruz ama olunca (bence) çok ii oluyor umarın seninde gönlünce olur

evettt kizlarrr ve yine yeni yeniden 1 bucuk gün dayanabildim patates diyetine..

bugün yediklerim

sabah 4 kuru kayisi

1 bucuk balik köftesi

afiyet olsun.... evet canım tek besinle belenmek pekte doğru değil... o hatayı aylar önce bende yaptım herbalife kullandım 2 kilo verdim ve hemen aldım
önemli olan dengeli hafif beslenmek

bugün yediklerim

sabah 4 kuru kayisi

1 bucuk balik köftesi

En iyisini yaptın aşkito.Bende kaç gündür dicem diyemedim,hergün patetes mi yenir diye?Nasıl dayandığını çok merak etmiştimCADIARZU.İnsanın içinde patates ağacı çıkar valla.ıyyyyyy:roflol:

gün aşırı 25gr yiyorum canım... sütlü yada bitter, fındıklı fıstıklı yasak :((
ama 25gr bayağı ediyor...milkaların 2 sırası :))

ama dosbacım çok güzel 2 günde bir çikolata ben çok sevdim senin diyetisyenini :)

Hoşgeldin Meliscim, sesine dikkat et, aman! Aralarda ılık bi şeyler içmeye gayret et. Bu yıl ders aralarında düzenli pastil almaya başladım ben de. "Strefen" galiba adı. Akşam yemeğimi yedim. Aman, ne fenaydı. Brokoliyi fazla haşlamışım. İçine hangi baharatı koydumsa bi şeye benzemedi. Lokmalar resmen ağzımda büyüdü. Allahtan közlenmiş biber var da idare ettim.

hoşbuldum canım. Sorma yaa peşpeşe bugün 6 saat, yüksek lisanslar az da lisanslar anfide çok kalabalık aralarda çay falan içtim.
Canım brokoliyi ben de tek yiyemiyorum yoğurtla çok güzel oluyor.

Dikkat et meliscim.Sıcak bişeyler iç.Bu arada ders anlattıktan sonra sıcak bişeyler içmek ses telleri için zararlıymış.Öyle duymuştum.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

teşekkürler canım ben hiç duymadım bilgim yok canım,
sen nasılsın?

hiç moralini bozma canım elbet bir gün bri olacak.

bugün yediklerim

sabah 4 kuru kayisi

1 bucuk balik köftesi

aştikocum hari,ka menün illa patates olması gerekmiyor, bu da güzel olmuş abartısız.

Yüzüme hapşıran kadından sonra grip oldum bende,her yerim ağrıyor bugün.İlaç içtim, o da kalbime çarpıntı yaptı.Yatayım dedim,kafayı kalbe takınca bende kk ya gireyim dedim.
Sıcak bişeyler içilmemesi gerektiğini üniversitedeyken hocamdan duymuştum.Çok sık hasta olurdu,nedeni oymuş.Ama o sigarada içiyordu.....

kızlar artık yarışmacı olarak aranızda olmayacağım melisciğimlede konuştum bir süre bu stresi yaşamak istemiyorum kafamı tam toplayamamışken birde diyet meselesi zaten aylardır aynı kiloda gelip gidiyorum melisciğim beni bir süre izinli gösterirsen sevinirim buralarda olacam ama yarışacak gücüm kalmadı onu biliyorum

canım baktım cevağ yazdım ama beklemem gerekiyor. 478 sn. yeni mesaj yollamıştım özelden :) buradan yazayım:

"bu bir uyarı mesajıdır, yeniden yollamanıza gerek yoktur, mesaj alıcıya gecikmeli olarak ulaşacaktır." diyor.

Hayırrlısı olsun canım inşallah olur.

Yüzüme hapşıran kadından sonra grip oldum bende,her yerim ağrıyor bugün.İlaç içtim, o da kalbime çarpıntı yaptı.Yatayım dedim,kafayı kalbe takınca bende kk ya gireyim dedim.
Sıcak bişeyler içilmemesi gerektiğini üniversitedeyken hocamdan duymuştum.Çok sık hasta olurdu,nedeni oymuş.Ama o sigarada içiyordu.....

gıcık kadın, geçmiş olsun tatlım.

kızlar artık yarışmacı olarak aranızda olmayacağım melisciğimlede konuştum bir süre bu stresi yaşamak istemiyorum kafamı tam toplayamamışken birde diyet meselesi zaten aylardır aynı kiloda gelip gidiyorum melisciğim beni bir süre izinli gösterirsen sevinirim buralarda olacam ama yarışacak gücüm kalmadı onu biliyorum

meleyitim mesaj alınmıştır. Kendini hazır hissedince dönersin ama seni bırakmıyoruz tabi hep buralardasın.opuyorumnanaktan

canım baktım cevağ yazdım ama beklemem gerekiyor. 478 sn. yeni mesaj yollamıştım özelden :) buradan yazayım:

"bu bir uyarı mesajıdır, yeniden yollamanıza gerek yoktur, mesaj alıcıya gecikmeli olarak ulaşacaktır." diyor.

Hayırrlısı olsun canım inşallah olur.

Teşekkür edrim canım.Çok sağol.İnşallah hayırlısı olur.O yazdığım p'li yerden gelince biraz şaşırdık netten araştırdığım kadarıylada ulaşmayan mailler orda toplanırmış.Bu yüzden emin olamadık ulaşıp ulaşamadığına cvnin.

Back
X