Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç gün çikolata yiyebiliyorsun?
tatlıda ben de çok zorlanıyorum off ne olacak halimiz. Bu hafta sıkıyım ama haftaya 1-2 müsaade veririrm kendime. Dün akşam un helvası yedim zaten ççok az![]()
evet dosbacım iyi gidiyorum kendimi motive olmuş hissediyorum sanırım yeni arkadaşların heyecanı bana geçti.
günüm yoğundu sesim kısıldı sınıfım çok kalabalık sesim de incedir yetsin diye bağırıyorum. Yorgunum ama yarın işe gitmeyecek olmamın huzuru var.
canım hayırlısı... olur inş. en kısa zamanda... bazen istediğim şeylere kolay ulaşamıyoruz ama olunca (bence) çok ii oluyor umarın seninde gönlünce olurKızlar bu arada iş için temennide bulunanlara tekrar teşekkür ederim.Dünkü olaydan sonra çok moralim bozulmuştu çünkü.....
evettt kizlarrr ve yine yeni yeniden 1 bucuk gün dayanabildim patates diyetine..
tavsiye etmiyorum.. igrencc :))
bugün yediklerim
sabah 4 kuru kayisi
ögle 2 patates az yagli az tuzlu
aksam bir kase tarhana corbasi :sm_cool:
1 bucuk balik köftesi
ohhh yarasinn. dünya varmis :roflol:
evettt kizlarrr ve yine yeni yeniden 1 bucuk gün dayanabildim patates diyetine..
bugün yediklerim
sabah 4 kuru kayisi
1 bucuk balik köftesi
gün aşırı 25gr yiyorum canım... sütlü yada bitter, fındıklı fıstıklı yasak(
ama 25gr bayağı ediyor...milkaların 2 sırası :))
Hoşgeldin Meliscim, sesine dikkat et, aman! Aralarda ılık bi şeyler içmeye gayret et. Bu yıl ders aralarında düzenli pastil almaya başladım ben de. "Strefen" galiba adı. Akşam yemeğimi yedim. Aman, ne fenaydı. Brokoliyi fazla haşlamışım. İçine hangi baharatı koydumsa bi şeye benzemedi. Lokmalar resmen ağzımda büyüdü. Allahtan közlenmiş biber var da idare ettim.
Dikkat et meliscim.Sıcak bişeyler iç.Bu arada ders anlattıktan sonra sıcak bişeyler içmek ses telleri için zararlıymış.Öyle duymuştum.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Kızlar bu arada iş için temennide bulunanlara tekrar teşekkür ederim.Dünkü olaydan sonra çok moralim bozulmuştu çünkü.....
bugün yediklerim
sabah 4 kuru kayisi
1 bucuk balik köftesi
Yüzüme hapşıran kadından sonra grip oldum bende,her yerim ağrıyor bugün.İlaç içtim, o da kalbime çarpıntı yaptı.Yatayım dedim,kafayı kalbe takınca bende kk ya gireyim dedim.
Sıcak bişeyler içilmemesi gerektiğini üniversitedeyken hocamdan duymuştum.Çok sık hasta olurdu,nedeni oymuş.Ama o sigarada içiyordu.....
kızlar artık yarışmacı olarak aranızda olmayacağım melisciğimlede konuştum bir süre bu stresi yaşamak istemiyorum kafamı tam toplayamamışken birde diyet meselesi zaten aylardır aynı kiloda gelip gidiyorum melisciğim beni bir süre izinli gösterirsen sevinirim buralarda olacam ama yarışacak gücüm kalmadı onu biliyorum
canım baktım cevağ yazdım ama beklemem gerekiyor. 478 sn. yeni mesaj yollamıştım özelden :) buradan yazayım:
"bu bir uyarı mesajıdır, yeniden yollamanıza gerek yoktur, mesaj alıcıya gecikmeli olarak ulaşacaktır." diyor.
Hayırrlısı olsun canım inşallah olur.