dosbacım canım sen hiç bizi sıkarmısın.aslında burda kimsenin sıkılmadığını düşünüyorum.belki sadece bana öyle geliyordur ama sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi hissediyorum.unutmadığınızdan emindim hayatım,iyiki varsınız teşekkürler.
bantda sıkıntı olmadığına sevindim. akşam çok çok az yemişsin hayatım.moral bozukluğun kimbilir ne kadar kalori yaktırdı sana,ama üzülmeni istemiyorum hayatım.üzüntüden değil keyiften yürümelisin canım benim,üzülcek bişeyin yok çünkü. Şeniz
bhrcım canım,her ailede malesef böyle sorunlar oluyor.biliyorsunki önemli olan az hasarla atlatmak,sizde bunu başardınız. ayrıca hem ruhen hemde bedenen böyle güzel bir insanın geçimsiz olması imkansız diye düşünüyorum.ayrıca toparlanma vakti geldi hayatım. bitki çayı yada bolsu ile başla istersen balım hadi bekliyoruz.
nachtigall canım,çok teşekkürederim.t4 testini nasipse yarın alacağım.dr da muhtemelen temiz çıkar dedi.kesinlikle haklısın canım sağlığın baş düşmanı stres ve üzüntü.midemde ve bağırsaklarımda oluşan şişlik içinde birara dr'a gitmiştim. birçok testten sonra oda bana,''psikolojin ne zaman düzelirse,rahatsızlığında ozaman geçer'' dedi. bende keşke kafama takmasam,sorun yapmasam diyorum ama inan olmuyor.yardım alırsam belki rahatlarım,hani olur ya iyi gelir belki diyorum.nefes darlığım ve çarpıntımda bellki geçer ozaman.
canım ben kondisyon bisikletini kaloriden çok basenlerimin sıkılaşması için istiyorum. sıkı bir vücut istiyorum anlayacağın.doğumdu kilo vermeydi derken iyice cıvıdı sinir oluyorum o yüzden.eğer epiliktik sıkılaşmada çok etkili dersen onu denerim.koşubandı şimdilik beni aşıyor hayatım.bisiklet daha uygun diye ondan alayım diyorum.
karamanlım,sağol hayatım.çok şükür iyi sonuçlar. canım zaten bahar ayları grip ayları,biraz daha dikkat etmek gerekiyor. hala iyileşememişsin canım ya üzüldüm,dilerim biranönce atlatırsın. opuyorumnanaktan
meliscim vakit kaybetmeden gideceğim psikoloğa.
güzelimcim holter taktılar hayatım. pazartesi sabah 10 da taktılar. salı günü 10 da çıkardılar. ondada sonuçlar temiz çıktı ,ondan sonra dr.psikolojik olabilir dedi. 1 gün robot gibi gezdim. heryerimde kablolar aman Allah ım bide kaşındırdıki sormayın.kaydirigubbakcemile3
ben iş bulacağınıza yürekten inanıyorum hayatım.Allah yardımcınız olsun.
vede çok çok geçmişolsun hayatım.üzüldüm bak şimdi.kadının yaptığına bak Çok üzgünüm çoook o konuyu bende okumuştum hayatım.hastayken aşırı sıcakta kalmak yada sıcak şeyler içmek mikropların fazlalaşmasına sebep oluyormuş. kendini biran iyi hissediyorsun ama iyileşme süreci uzuyormuş. mafoldumben
melzeyitim canım,inşallah kısa sürede toparlarsın kendini. :teselli: