Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar,
sabah nesfit istemedi canım 1 bardak ballı süt içtim 1 galeta yarım haşlanmış yumurta (aslında niyetim 1 yemekti ama kızım ortak çıktı bana) yedim.

afiyet olsun canım... bende nesfit yiyeyim diyorum ama zamanla sıkılıyorum...
günlük klaisk kahvaltı daha ii oluyor... ama artık bende değişiklik istiyorum kahvaltılarımda :((

öğleden sonra arkadaşıma gideceğim söyledim bişey yapmayacak :))
sadece çay içeceğim :)
şimdilik ben çıkayım biraz koşu bandımı kullanayım

afiyet olsun canım... bende nesfit yiyeyim diyorum ama zamanla sıkılıyorum...
günlük klaisk kahvaltı daha ii oluyor... ama artık bende değişiklik istiyorum kahvaltılarımda :((

evet sıkıyor canım arada değişiklik lazım, bu cuma değişecek denin değil mi canım konuş diyetisyeninle sıkılman çok normal bu sefer dışına çıkmaya başlarsın sıkıldığın için.
Bana ballı süt yada sadece sıck süt çok iyi geliyor çok güzel bağırsaklarımı çalışıtıyor.

evet sıkıyor canım arada değişiklik lazım, bu cuma değişecek denin değil mi canım konuş diyetisyeninle sıkılman çok normal bu sefer dışına çıkmaya başlarsın sıkıldığın için.
Bana ballı süt yada sadece sıck süt çok iyi geliyor çok güzel bağırsaklarımı çalışıtıyor.

canım bu cuma herşey serbest olcak ama asıl ne kadar yiyeceğim onu öğreneceğim
artık daha rahat olacağım

canım meyve yersin olmazsa listenden.
hadi kolay gelsin sana benim de 1 de dişçi randevum var.

yanımda galeta ve üçgen peynir götürmeyi planlıyorum
sanada geçmiş olsun canım

kilo koruma programı olacak değilmi canım? Ne zaman gidiyorsun annenlere?

teşekkrüler işim çok dişçim 1 aydır yoktu tatildeydi şimdi başlayacağız işlere.

kilo koruma programı olacak değilmi canım? Ne zaman gidiyorsun annenlere?

teşekkrüler işim çok dişçim 1 aydır yoktu tatildeydi şimdi başlayacağız işlere.

evet canım kilo koruma programı ... annemlere cuma sabah diyetisyene sonrada yola çıkacağım
koruma annemin yanında çok ii olcak :))
ama tabii ben gelince diyetime devam etmeyi düşünüyorum çünkü daha vermem gereken 5.5kilo var :((
diş konusu önemli ve birazcıkta zor... bende bi ara çok uğraşmıştım bilirim acısını :((

dosbacım canım sen hiç bizi sıkarmısın.aslında burda kimsenin sıkılmadığını düşünüyorum.belki sadece bana öyle geliyordur ama sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi hissediyorum.unutmadığınızdan emindim hayatım,iyiki varsınız teşekkürler.
bantda sıkıntı olmadığına sevindim. akşam çok çok az yemişsin hayatım.moral bozukluğun kimbilir ne kadar kalori yaktırdı sana,ama üzülmeni istemiyorum hayatım.üzüntüden değil keyiften yürümelisin canım benim,üzülcek bişeyin yok çünkü. Şeniz
bhrcım canım,her ailede malesef böyle sorunlar oluyor.biliyorsunki önemli olan az hasarla atlatmak,sizde bunu başardınız. ayrıca hem ruhen hemde bedenen böyle güzel bir insanın geçimsiz olması imkansız diye düşünüyorum.ayrıca toparlanma vakti geldi hayatım. bitki çayı yada bolsu ile başla istersen balım hadi bekliyoruz.
nachtigall canım,çok teşekkürederim.t4 testini nasipse yarın alacağım.dr da muhtemelen temiz çıkar dedi.kesinlikle haklısın canım sağlığın baş düşmanı stres ve üzüntü.midemde ve bağırsaklarımda oluşan şişlik içinde birara dr'a gitmiştim. birçok testten sonra oda bana,''psikolojin ne zaman düzelirse,rahatsızlığında ozaman geçer'' dedi. bende keşke kafama takmasam,sorun yapmasam diyorum ama inan olmuyor.yardım alırsam belki rahatlarım,hani olur ya iyi gelir belki diyorum.nefes darlığım ve çarpıntımda bellki geçer ozaman.
canım ben kondisyon bisikletini kaloriden çok basenlerimin sıkılaşması için istiyorum. sıkı bir vücut istiyorum anlayacağın.doğumdu kilo vermeydi derken iyice cıvıdı sinir oluyorum o yüzden.eğer epiliktik sıkılaşmada çok etkili dersen onu denerim.koşubandı şimdilik beni aşıyor hayatım.bisiklet daha uygun diye ondan alayım diyorum.
karamanlım,sağol hayatım.çok şükür iyi sonuçlar. canım zaten bahar ayları grip ayları,biraz daha dikkat etmek gerekiyor. hala iyileşememişsin canım ya üzüldüm,dilerim biranönce atlatırsın. opuyorumnanaktan
meliscim vakit kaybetmeden gideceğim psikoloğa.
güzelimcim holter taktılar hayatım. pazartesi sabah 10 da taktılar. salı günü 10 da çıkardılar. ondada sonuçlar temiz çıktı ,ondan sonra dr.psikolojik olabilir dedi. 1 gün robot gibi gezdim. heryerimde kablolar aman Allah ım bide kaşındırdıki sormayın.kaydirigubbakcemile3
ben iş bulacağınıza yürekten inanıyorum hayatım.Allah yardımcınız olsun.
vede çok çok geçmişolsun hayatım.üzüldüm bak şimdi.kadının yaptığına bak Çok üzgünüm çoook o konuyu bende okumuştum hayatım.hastayken aşırı sıcakta kalmak yada sıcak şeyler içmek mikropların fazlalaşmasına sebep oluyormuş. kendini biran iyi hissediyorsun ama iyileşme süreci uzuyormuş. mafoldumben
melzeyitim canım,inşallah kısa sürede toparlarsın kendini. :teselli:

Son düzenleme:
sağol emirelcim yok hayatım çok şükür bişey yok.sen nasılsın,herhangi bir diyet yapıyormusun.

yarıdan itibaren başlayacağım ama iştahım müthiş açıldı vitamin kullanıyorum herhalde ondan nasıl tutacağım bilmiyorum

canım kilo verdiğin zaman nasıl mutlu olacağını düşün.ayrıca yeşil çayda etkili oluyor,bi dene istersen.vitaminleri ne için kullanıyordun.

Merhaba ad'cığım,
Yarın saat kaçta gidiyorsun t4 testini almaya? Bence kafana tokadan başka bir şey takmamalısın.kaydirigubbakcemile5 Şaka bir yana, ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. Bir bakıyorsun ki herkes hayatına devam ediyor, sana olan olmuş. Psikolog rahatlama teknikleri önerebilir, muhakkak git. Ben bazen nefes teknikleri uyguluyorum. Yoga ile ilgili sitelerde bulabilirsin. Canım, dediğin gibi senin ihtiyacın bisiklet. Bi araştır, eliptik ile kollarını da sıkılaştırabilirsin. Ben faydasını görüyorum. Hem kollarımda hem bacaklarımda. Hangisi senin evine ve sana uygunsa onu al.

bhrcım canım,her ailede malesef böyle sorunlar oluyor.biliyorsunki önemli olan az hasarla atlatmak,sizde bunu başardınız. ayrıca hem ruhen hemde bedenen böyle güzel bir insanın geçimsiz olması imkansız diye düşünüyorum.ayrıca toparlanma vakti geldi hayatım. bitki çayı yada bolsu ile başla istersen balım hadi bekliyoruz.

çok teşekkür ederim canım benim sen güzel gördüğün için beni öyle güzel anlatıyosun :1hug:
şu vücut kırgınlığını da atlatayım inşallah çok daha dikkat edicem annem diyet yapmama izin vermiyo atlatana kadar ara ver iyileşince devam edersin diye kızıyo :utangac:

Merhaba ad'cığım,
Yarın saat kaçta gidiyorsun t4 testini almaya? Bence kafana tokadan başka bir şey takmamalısın.kaydirigubbakcemile5 Şaka bir yana, ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. Bir bakıyorsun ki herkes hayatına devam ediyor, sana olan olmuş. Psikolog rahatlama teknikleri önerebilir, muhakkak git. Ben bazen nefes teknikleri uyguluyorum. Yoga ile ilgili sitelerde bulabilirsin. Canım, dediğin gibi senin ihtiyacın bisiklet. Bi araştır, eliptik ile kollarını da sıkılaştırabilirsin. Ben faydasını görüyorum. Hem kollarımda hem bacaklarımda. Hangisi senin evine ve sana uygunsa onu al.

merhaba hayatım.yarın akşam üzeri giderim sanırım. haklısın herşey olacağına varıyor. psikologla rahatlıcağımı düşünüyorum gerçekten. ama yogayıda araştıracağım canım sağol.hatta gittiğim zaman dr da sorarım.
valla kollarında sıkılaşması gerçekten iyi olur.hafiften pazılı falan hoşuma gider açıkçası. yalnız fiyatı diğerinden dahamı fazla hayatım belirtirsen sevinirim. kaydirigubbakcemile2

Back
X