Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok teşekkür ederim canım benim sen güzel gördüğün için beni öyle güzel anlatıyosun :1hug:
şu vücut kırgınlığını da atlatayım inşallah çok daha dikkat edicem annem diyet yapmama izin vermiyo atlatana kadar ara ver iyileşince devam edersin diye kızıyo :utangac:
.

canım bunu sadece ben değil bütün takım biliyor. :1hug:
annen haklı hayatım.şimdi diyet yapıcam diye daha da hastalanırsan hiç izin vermez sonra. iyileşince devam edersin nasıl olsa.Allah sağlık versin yeterki. :Saruboceq:

Canım,ben de hafif pazılı kol seviyorum ama o pazılara ulaşmak için daha çookk çalışmam lazımdelikafadulden Fiyatlara baktım şimdi hepsiburada'dan. 300 tl den başlıyor. Eğer almaya karar verirsen modeller üzerinde anladığım kadarı ile bi şeyler söylerim. Mekanik olanlar diğerlerine göre daha ucuz. Ama ben aralarında kullanım adına pek fark olmadığını düşünüyorum. Önemli olan denemek için bindiğinde rahat pedal çevirmen ve kollarının rahat olması. Linki gönderiyorum. Gönderemedim ya :bbo:

haklısın hayatım onlarada bakayım dicem ama bizim burda malesef otür yerler az ve çok pahalı.ama yinde bakacağım.

merhaba hayatım.yarın akşam üzeri giderim sanırım. haklısın herşey olacağına varıyor. psikologla rahatlıcağımı düşünüyorum gerçekten. ama yogayıda araştıracağım canım sağol.hatta gittiğim zaman dr da sorarım.
valla kollarında sıkılaşması gerçekten iyi olur.hafiften pazılı falan hoşuma gider açıkçası. yalnız fiyatı diğerinden dahamı fazla hayatım belirtirsen sevinirim. kaydirigubbakcemile2

uzman yardımı alman çok daha ii olacaktır canım aslında hepimiz dönem dönem rahatlamak adına bi uzmanla görüşmeliyiz ama hayat koşturmacası içinde ne yazık ki bu detaylara çok da önem veremiyoruz..
.

canım bunu sadece ben değil bütün takım biliyor. :1hug:
annen haklı hayatım.şimdi diyet yapıcam diye daha da hastalanırsan hiç izin vermez sonra. iyileşince devam edersin nasıl olsa.Allah sağlık versin yeterki. :Saruboceq:

canım beniiiimmmmm :1hug:

Bhr'cım, sen nasılsın? Üstündeki kırgınlık azalmıştır umarım. Geçmiş olsun.

saol canım iyi olmaya çalışıyorum elimden mendil düşmüyo nefes almakta zorlanıyorum işte ayaklandıkca nete girip size yazıyorum :utangac:

merhaba kızlar a.s.
bugün sabah bi yumurta,bi kk. peynir,bi domates,az göbek marul ve bi dilim uno
sonra komşuya çaya indim bikaç çubuk ve bi tabak kısır yedim.kısırı biraz kaçırdım sanırım şimdi şişkinlik hissediyorum :(
akşama balık-salata var sonrasındada meyve yerim
dün akşamda görümcemdeydik çorba,barbunya ve bi dolma yedim.dün ve bugün öğlen biraz kaçırdım hemen tartıya yansıdı çokta su içemedim iki gündür onunda etkisi var sanırım :(

saol canım iyi olmaya çalışıyorum elimden mendil düşmüyo nefes almakta zorlanıyorum işte ayaklandıkca nete girip size yazıyorum :utangac:

Canım, çok geçmiş olsun. Havalar da çok tutarsın. Bir gün çok sıcak, 1 gün çok serin. Dikkat et kendine, bol c vitamini almayı ihmal etme.

merhaba kızlar a.s.
sonra komşuya çaya indim bikaç çubuk ve bi tabak kısır yedim.kısırı biraz kaçırdım sanırım şimdi şişkinlik hissediyorum :(
akşama balık-salata var sonrasındada meyve yerim (
Canım, kahvaltın güzel olmuş. Akşam yemeğin de çok güzel.

Kahvaltıdan sonra ben de 1 pk etiform, 1 bardak light süt içtim. Sonra yediğimi yazsam mı bilmiyorum. 1 poaça. Dr bir kere poaça için en fena olanı demişti. Öğlen 2 baget, salata, ayran ve 1 dilim ekmek. Biraz önce 1 küçük elma. Akşama da fasülye, ayran, salata, 1 dilim ekmek var.

Dediğin gibi canım, su çok etkiliyor. Bugün 1 lt su, 3 bardak da yeşil çay içtim. 1,5 lt ye tamamlamak istiyorum suyu.

yarıdan itibaren başlayacağım ama iştahım müthiş açıldı vitamin kullanıyorum herhalde ondan nasıl tutacağım bilmiyorum

canım kolay gelsin evet vitamin iştah açıyormuş kendini oruçluymuşsun yememen gerekliymiş gibi hisset yardımı olur.

çok teşekkür ederim canım benim sen güzel gördüğün için beni öyle güzel anlatıyosun :1hug:
şu vücut kırgınlığını da atlatayım inşallah çok daha dikkat edicem annem diyet yapmama izin vermiyo atlatana kadar ara ver iyileşince devam edersin diye kızıyo :utangac:

seni seviyoruz tatlım dosba haklı. opuyorumnanaktan
iyileşince kaldığın yerden devam edersin şimdi yaparsan hastalığını atlatamazsın. Kızlar bir de önümüz kış salgın hastalıklar falan çok sıkı ve şok diyet yapanlar (herne kadar önermesem de insanın bazen ihtiyacı oluyor) vitamin takviyesi falan alsınlar. Bünyeniz zayıf düşer.

merhaba hayatım.yarın akşam üzeri giderim sanırım. haklısın herşey olacağına varıyor. psikologla rahatlıcağımı düşünüyorum gerçekten. ama yogayıda araştıracağım canım sağol.hatta gittiğim zaman dr da sorarım.
valla kollarında sıkılaşması gerçekten iyi olur.hafiften pazılı falan hoşuma gider açıkçası. yalnız fiyatı diğerinden dahamı fazla hayatım belirtirsen sevinirim. kaydirigubbakcemile2

Bizi haberdar et canım.

Canım,ben de hafif pazılı kol seviyorum ama o pazılara ulaşmak için daha çookk çalışmam lazımdelikafadulden Fiyatlara baktım şimdi hepsiburada'dan. 300 tl den başlıyor. Eğer almaya karar verirsen modeller üzerinde anladığım kadarı ile bi şeyler söylerim. Mekanik olanlar diğerlerine göre daha ucuz. Ama ben aralarında kullanım adına pek fark olmadığını düşünüyorum. Önemli olan denemek için bindiğinde rahat pedal çevirmen ve kollarının rahat olması. Linki gönderiyorum. Gönderemedim ya :bbo:

ben de çok hoşlanırım ama hiç yapmadım sıkılaştırıcı birşey kollar için, vurunca sallanıyor kafamçokkarıştı
sen yapıyormusun düzenli canım?

Canım, benim şimdi çıkmam lazım. Sınav hazırlayacağım. İlerleyen saatlerde tekrar görüşürüz. Sevgiyle kal..

kolay gelin, zor sorma ama.

canım benim çabuk iyileş.

merhaba kızlar a.s.
dün akşamda görümcemdeydik çorba,barbunya ve bi dolma yedim.dün ve bugün öğlen biraz kaçırdım hemen tartıya yansıdı çokta su içemedim iki gündür onunda etkisi var sanırım :(

canım evet kaçırmışsın :olmaz: hep de şişkinlik yapacak şeyler yemişsin, tartıya yansır bu akşam ve yarın dikkat et bari cumaya şişkinliğin insin bir de bitki çayları da iç gerçek kilon ortaya çıksın sositososito

Kahvaltıdan sonra ben de 1 pk etiform, 1 bardak light süt içtim. Sonra yediğimi yazsam mı bilmiyorum. 1 poaça. Dr bir kere poaça için en fena olanı demişti. Öğlen 2 baget, salata, ayran ve 1 dilim ekmek. Biraz önce 1 küçük elma. Akşama da fasülye, ayran, salata, 1 dilim ekmek var.

Dediğin gibi canım, su çok etkiliyor. Bugün 1 lt su, 3 bardak da yeşil çay içtim. 1,5 lt ye tamamlamak istiyorum suyu.

canım evet poğaçasırf yağ ve un çok fena yani. Bir dahiliye uzmanı ablamız var eşimin elinde puğaça görmüş bunu yiyeceğini sakın söyleme demiş kendini öldürecekmisin. Puğaça isteyince hep bu laf aklıma gelir ama seviyorum ben de çok :(
Hafta sonu cumartesi yada pazar bir kahvaltıda off olalım yiyelim ama sadece 1 gün, 2 gün yaparsak ne olur sonraki 2-3 gün o günlerde aldıklarımızı vermeye çalışırız cumaya zayıflayamayız.
suyu 2nin altına düşürm canım ,inan çok faydası oluyor. Ben de bu havalarda içemiyorum ama kendimi çok zorluyorum.

canım biraz ara vermek sana da iyi gelecek dönüşte diyetine daha sıkı sarılırsn. Ne kadar kalacaksın?
canım 9gün kalacağım sanırım son 3 gün eşimde gelecek

dosbacım canım sen hiç bizi sıkarmısın.aslında burda kimsenin sıkılmadığını düşünüyorum.belki sadece bana öyle geliyordur ama sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi hissediyorum.unutmadığınızdan emindim hayatım,iyiki varsınız teşekkürler.
bantda sıkıntı olmadığına sevindim. akşam çok çok az yemişsin hayatım.moral bozukluğun kimbilir ne kadar kalori yaktırdı sana,ama üzülmeni istemiyorum hayatım.üzüntüden değil keyiften yürümelisin canım benim,üzülcek bişeyin yok çünkü.
:
valla kk ya uğramadığım zaman hep bi yanım eksik hissediyorum iiki varsınız

merhaba kızlar a.s.
ufacık bi kaçamk hemen belli oluyor ama bi öğün atladığımız da hiç bişi olmuyo gıcık oluyorum yaaa :sinifsinif:

ben de çok hoşlanırım ama hiç yapmadım sıkılaştırıcı birşey kollar için, vurunca sallanıyor kafamçokkarıştı
sen yapıyormusun düzenli canım?

Haftada 2-3 kesin yapmaya çalışıyorum. Bazen 4 oluyor. Okullar açıldığından beri daha da fazla yapmaya başladım. Haftada 4 ü garantilemeye çalışıyorum ve farkı gördüm. Kollarım biraz toparlandı. Ahh, bi de kilo versem pazılar görünecek. O günler gelir umarım.opuyorumnanaktan

ohh, 9lara ve 10 lara ayrı ayrı quizler hazırladım. İçim çok rahatladı. Kontrol edildiklerinde daha bi şevkle çalışyorlar. kaydirigubbakcemile3
Senin günün nasıldı? Bugün dersin yoktu değil mi? Boğazın dinlenmiştir biraz.

Meliscim: Çok fena oldu değil mi poaça? Off. Görmeyeyim ben öyle şeyleri. Bu akşamdan itibaren dikkat etsem etkisi kaybolur mu acaba?

Dosbacım: Memlekette iyi vakit geçir. Bol su iç, kendine iyi bak. Fırsat bulup gelebilirsen buraya mutlu oluruz.

Gidip bari su içip geleyim.

Canım, çok geçmiş olsun. Havalar da çok tutarsın. Bir gün çok sıcak, 1 gün çok serin. Dikkat et kendine, bol c vitamini almayı ihmal etme.

tekrar teşekkür ederim canım meyve tüketiyorum vitamin almak için sanırım etkisi olur..
bu arada poğaça bu kadar kötü mü yaaa ben gidip tost yemekten iyidir diye düşünüyodum sonuçta çalışan insanlar çoğunlukla kahvaltı yapmadan çıkıyorlar evden mecburen yeniyo işte :uhm:

seni seviyoruz tatlım dosba haklı. opuyorumnanaktan
iyileşince kaldığın yerden devam edersin şimdi yaparsan hastalığını atlatamazsın. Kızlar bir de önümüz kış salgın hastalıklar falan çok sıkı ve şok diyet yapanlar (herne kadar önermesem de insanın bazen ihtiyacı oluyor) vitamin takviyesi falan alsınlar. Bünyeniz zayıf düşer.

bende sizi seviyorum canlarım benim ama bu kiloları verememek beni stres ediyo takıma bi faydam olmuyo tabi kendime de mafoldumben

canım evet poğaçasırf yağ ve un çok fena yani. Bir dahiliye uzmanı ablamız var eşimin elinde puğaça görmüş bunu yiyeceğini sakın söyleme demiş kendini öldürecekmisin. Puğaça isteyince hep bu laf aklıma gelir ama seviyorum ben de çok :(
Hafta sonu cumartesi yada pazar bir kahvaltıda off olalım yiyelim ama sadece 1 gün, 2 gün yaparsak ne olur sonraki 2-3 gün o günlerde aldıklarımızı vermeye çalışırız cumaya zayıflayamayız.
suyu 2nin altına düşürm canım ,inan çok faydası oluyor. Ben de bu havalarda içemiyorum ama kendimi çok zorluyorum.

poğaçayı kim sevmez ki hele bir de sıcak kaşarlı poğaçaysaaaa cokacimcoook
arada bir de yemek lazım canım her gün yemek elbette zararlı ama dışarıda kahvaltı yapıldığında veya pazar kahvaltılarında olmazsa olmazlardan poğaça ve simit delikafadulden

canım 9gün kalacağım sanırım son 3 gün eşimde gelecek

valla kk ya uğramadığım zaman hep bi yanım eksik hissediyorum iiki varsınız

ufacık bi kaçamk hemen belli oluyor ama bi öğün atladığımız da hiç bişi olmuyo gıcık oluyorum yaaa :sinifsinif:

bende sinir oluyorum :kızgın:
benimde aynen canım uğramadığım zaman aklım burda oluyo kızlar neler kaynatıyolardır diyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar özledim sizleri...ben kaç günlerdir gelemedim çünkü çok hasta oldum ağır bir faranjit geçiriyorum ve gribe çeviriyo gibi çok tıkanıyorum mümkün olduğunca yemem içmeme dikkat ediyorum gerçi yemek yapacak halim olmuyo aparatif şeylerle geçiriyorum öğünleri,adetim bitmedi yarın banyo yapıcam ve bikaç günde vücudum anca toparlar kendini,geçmişi okuyamadım aslında neler kaçırmışım merakda ediyorumCADIARZU

Meliscim: Çok fena oldu değil mi poaça? Off. Görmeyeyim ben öyle şeyleri. Bu akşamdan itibaren dikkat etsem etkisi kaybolur mu acaba?

Dosbacım: Memlekette iyi vakit geçir. Bol su iç, kendine iyi bak. Fırsat bulup gelebilirsen buraya mutlu oluruz.

Gidip bari su içip geleyim.

saol canım inş. ii geçer
ne güzel spor yapıyormuşsun benim en büyük eksiğim spor... suyu içebiliyorum
bugün başladım ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum :(

[
kızlar özledim sizleri...ben kaç günlerdir gelemedim çünkü çok hasta oldum ağır bir faranjit geçiriyorum ve gribe çeviriyo gibi çok tıkanıyorum mümkün olduğunca yemem içmeme dikkat ediyorum gerçi yemek yapacak halim olmuyo aparatif şeylerle geçiriyorum öğünleri,adetim bitmedi yarın banyo yapıcam ve bikaç günde vücudum anca toparlar kendini,geçmişi okuyamadım aslında neler kaçırmışım merakda ediyorumCADIARZU
geçmiş olsun canım... dikkat et sık hastalanmaya başladın vitamin falan al .... kekik çayı iç...Allah şifa versin

Back
X