Çok sağol adcım, dün yazdan beri giyemediğim eteğimi giydim. Biraz kalçalardan sıktı tabi. Ama giyilecek şekle geldi sanırım. Sevindim, gittim çorap aldım -tatlicadiarzu- Farklı gimek için. Bu hafta 2-3 gün spor yapamayacağı. Regl oldum. Aslında iyi oldu. Çok gergindim. Sanırım geçen haftadan beri eşimle atışmalarımızın sebebi regl öncesi sıkıntıymış, yani benmişim.

Canım, hep beraber vereceğiz bu kiloları :1hug:
insan ne mutlu oluyor eskileri oldurunca kendine. ne mutlu sana hayatım.boşver biraz dar olsun. nede zamanla iyice bollaşacak. alkisalkisalkis
regl zamanı ne zordur yahu.iştah açılır,halsiz olunur,stresli olunur,ne ararsan var. eşlerin de anlayış göstermesi gerekiyor ama onlarada acımıyor değilim. :kedi: işleri zor. kaydirigubbakcemile3
aslında aralardada yiyorum kızlar bugünde erik yedim öğle arasında.bazen elma bazen diyet çubuk yiyorum.aralar kaynadığında çok acıkıyorum çünkü.
bugün kahve bisküviden sonraki arada
5-6 erik yedim
akşam az pilav ve türlü yedim ikisinede çok az yağ kattım.
ah keşke bende ara öğün yapabilsem.çok boşladım. kaydirigubbakcemile
Merhabalar, akşam yemeğinde 7 kaşık kıymalı kabak, 1 dilim ekmek ve ayran vardı. herkese afiyet olsun :)
sanada afiyet olsun canım.
selam kızlar oglen zeytın yaglı yesıl fasulye yedım dısarı cıktım 45 dk yurudum sonra carsıdaydım galata yedım cok acıkmıstım bır avuc fıstık yedım kucuk acuk ama
sımdı bır tabak daha zeytın yaglı fasulye yedım genede acım beynnıme ac degılım dıyorum basarabılırsem boyle yatıcam bugun yesıl cayımı fılanda cok guzel ıctım platesımıde yaptım superım vallaha kendımı taktır ettım
afiyet olsun canım. evet hayatım kesinlikle süpersin. bu aradainşallah yememeyi başarmışsındır. cokacimcoook
kızlar ne kdar dersim olduğunu biliyorsunuz 4te bitti dersim koşa koşa geldim dişçiye bugün randevum vardı dişimi çektirdim, şu an ağrım var biraz 3 saat birşey yemeyeceğim o saatten sonrada yemem zaten. Çok dengesixz beslendim bugün vakitsizlikten. Sabah geç uyanışım simit yedim yolda öğlen hiçbir şey yiyemedim dişçi öncesi yani 5.30 da sandviç döner yedim o kadar. Günü kapattım.
canım yoğunluk olduğu zaman valla insan sırf karnı doysun diye ne olursa yiyor.arada oluyor boşver hayatım. geçmişolsun inşallah ağrın geçmiştir.valla çektirdikten sonra birkaçgün ne olacağı belli olmuyor. benimde var bir diş çekilecek ilk fırsatta gideceğim. :1no2:
ii akşamlar kızlar hala memleketteyim
kilo almadım vermedim bu da fena değil
geçmişi okuyamadım sadece sanırım adın doğum günüymüş canım nice yıllara ...herşey gönlünce olsun
doosssbaaa kız özlettin kendini,yokluğun belli olmuyor desem yalan olur.inşallah keyfin yerindedir.kiloda almamışsın ne güzel. hayırlısı ile dönersin inşallah hayatım. opuyorumnanaktan bu arada teşekküredrim canım. a.s.
bende akşam yemeğinden sonra bi pikolata kaçamağı yaptım.napim artık fıstıklı çikolatalardan pikolataya kadar düştüm benim gibi tatlıkolik biri için büyük bi başarı :)
sonrada iki fincan yeşil çay içtim.
bencede büyük başarı hayatım keyfini çıkar. :lepi:
Gününüz aydın olsun, sağlıklı beslenme ile geçsin kızlar.
Kahvaltı yaptım. Bugün bir değişiklik var: 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 3 dilim ince tavuk salam (3 ince tavuk salam=1 parça peynir), kahve. Midem bayram yapıyoooo alkisalkisalkis
canım inşallah seninde günün aydın geçmiştir.
oh ne mutlu sana. alkisalkisalkis
merhaba kızlar bu aralar çok sık giremiyorum yazılanlara da cevap yazamıyorum ama aklım burda oluyo açıyorum bazen başında bile oturamıyorum öylece açık kalıyo mafoldumben
neyse hepiniz iyisinizdir inşallah ben de idare ediyorum sonra görüşürüz tekrar girmeye çalışacağım hoşçakalın :enbuyukkk:
canım üzülüyorum senin için.bu kadar bırakma kendini.senin canını sıkan başka şeyler de var bize söylemediğin.anlat balım rahatlarsın belki(atlatmak istersen tabi) yapabileceğimiz bişey varsa söyle hayatım. :teselli:
[