Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese iyi geceler.Nasılsınız diye bakayım dedim ama kimse yok.ben bu gunlerde kilo almsam yineden çok iyi olur.iştahım cok biraz fazla hareket yapmaya öalışıyorum ama kendimi cok şiş hissediyoru.uf reng olayım da rahatlayı.Hamileyim diye korktum bugun hamilelik testi aldım sabh uygulacam bakalı.hamile olmama dua edin.

merhaba kızlar a.s.
bugün eşim evdeydi ve biraz kaçırdım yemeği.
sabah kahvaltıda üç dilim uno,sucuklu yumurta,kaşar
öğlen 6-7 kepekli bisküvi
dışardaydık orda bikaç peynirli çubuk geç geldik gelincede mantar soslu makarna bi porsiyon.
az öncede 7 erik yedim

baskülümüde alamadım adam yapıldı demişti ama yine aynı bozuk.bi daha sinbo marka bişey alan....

herkese iyi geceler.Nasılsınız diye bakayım dedim ama kimse yok.ben bu gunlerde kilo almsam yineden çok iyi olur.iştahım cok biraz fazla hareket yapmaya öalışıyorum ama kendimi cok şiş hissediyoru.uf reng olayım da rahatlayı.Hamileyim diye korktum bugun hamilelik testi aldım sabh uygulacam bakalı.hamile olmama dua edin.
Canım, günaydın. Testi yaptın mı, ne oldu?

baskülümüde alamadım adam yapıldı demişti ama yine aynı bozuk.bi daha sinbo marka bişey alan....

Ahhh, ahh. Baskül deme bana. Sinbo sabah hala 61.5 gösteriyor. Yeni aldığım da 62,5 gösteriyor. Camdan aşağı fırlatıp atasım geliyor ikisini de. Kendi vücudumu tanıyorum. 62 olmama imkan yok. Basenlerim dışarı fırlıyor. 61,5 da olamam. Bi şey yemiyorum ki. Kilo verdiğimi de anlıyorum. Kilo mu aldım yani?

Hangi marka almak lazım? Ya da dijital olmayanlardan mı almak gerek?

Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve var. Birazdan okula gideceğim. Akşamüstü geleceğim. Tartı konusunda önerilerinizi bekliyorum.

canım testi yaptın mı merak ettim inş hayırlısı olur hakkında bi kadınlar ilk çocukta drt gözle bekliyoruz çift çizgiyi donra her adet gecikmesinde korkulu gözlerle acaba diyoruz teste bakerken..CADIARZU
merhaba kızlar a.s.
dışardaydık orda bikaç peynirli çubuk geç geldik gelincede mantar soslu makarna bi porsiyon.
az öncede 7 erik yedim

ay benimkişde sucuk yapacak bugün biraz vicdan azabı çekecektim yalnız değilmişim.ay ne kötüyüm yaakafamçokkarıştı
Canım, günaydın. Testi yaptın mı, ne oldu?

Ahhh, ahh. Baskül deme bana. Sinbo sabah hala 61.5 gösteriyor. Yeni aldığım da 62,5 gösteriyor. Camdan aşağı fırlatıp atasım geliyor ikisini de. Kendi vücudumu tanıyorum. 62 olmama imkan yok. Basenlerim dışarı fırlıyor. 61,5 da olamam. Bi şey yemiyorum ki. Kilo verdiğimi de anlıyorum. Kilo mu aldım yani?

Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve var. Birazdan okula gideceğim. Akşamüstü geleceğim. Tartı konusunda önerilerinizi bekliyorum.

canım bence bir baskülü kaldır diğeri de hep aynı yerde dursun öyle tartıl.boşu boşuna yenisine para verme..

selam kızlar herkesler iyidir umarım.aklımda kalanları yazayım. nachtigall im canım hangi tartının doğru gösterdiğini anlamak istiyorsan. marketten 1 kg bişey al şeker olur çay olur. aytık net kilosu 1 kg olsunda bişey al işte.2 tartıdada tart hangisi doğruysa onda tartılırsın değilsede onların ayarları var sanırım. 1 kg mı gösterinceye kadar ayarlarsın. yada yerinde ayartlat ama yinede onların yanındada 1 kg bişey tart onlarda görsünler daha iyi olur sanırım kafan rahatlar. ayrıca halı,örtü vs.üstünde olmasın. terezide olan biryerde olursa onlar iyi çıkıyor yoksa çok hassas dijitaller.
bhr cım bu boya da şükür hayatım ben topuklu giymeyi çok severim o zaman 1.60dan fazla oluyorum olmasan bile gene iyi hayatım.
acıbiberim kocan baya uzunmuş biranönce topuklu giyemeye alış hayatım. kaydirigubbakcemile3
gencizacım elektronik eşya şans işi hayatım,arada oluyor öyle sıkma canını.
fikriyecim umarım hamile değilsindir canım. testi yaptınmı bende merak ettim.
bu arada bhrcım mesleğini seviyordun sanırım ama canım bak bu sıralar milli eğitim bazı sınavlar açıyormuş diye duydum yada halk eğitim kusrlar açıyor karıştırdım yaaa aman. neyse bak ne dicem eşimin hala kızı icramemurluğunda çalışıyor bazı sınavlar olduğunda haberi oluyor ben şimdi şu işide iyice öğrenir sana yazarım. ama sende hayatım bakabilirsin elinin altında bilgisayar var. kpss ye girmişolmak gerekiyor bazı sınavlara girmek için.e sen girmişsin barajı geçmişsinde. netten bol bol araştır,bende sana yazıcam canım
melis bana neden güldün yaaaaa. mafoldumben (demogoji yapıyorum)
ya kızlar şu xtargel jel için yorum yazın bana.bak bidaha sormaycam. Çok üzgünüm çoook naniknanik
neyse şimdilik hoşçakalın hepiniz öpüyorum.
dosba 600 gr mı vermişsindir umarım hayatım.melzeyit izninin tadını çıkar sen hiiiç gelme. özletin kendinizi emi. sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
selam kızlar herkesler iyidir umarım.aklımda kalanları yazayım. nachtigall im canım hangi tartının doğru gösterdiğini anlamak istiyorsan. marketten 1 kg bişey al şeker olur çay olur. aytık net kilosu 1 kg olsunda bişey al işte.2 tartıdada tart hangisi doğruysa onda tartılırsın değilsede onların ayarları var sanırım. 1 kg mı gösterinceye kadar ayarlarsın. yada yerinde ayartlat ama yinede onların yanındada 1 kg bişey tart onlarda görsünler daha iyi olur sanırım kafan rahatlar. ayrıca halı,örtü vs.üstünde olmasın. terezide olan biryerde olursa onlar iyi çıkıyor yoksa çok hassas dijitaller.
bhr cım bu boya da şükür hayatım ben topuklu giymeyi çok severim o zaman 1.60dan fazla oluyorum olmasan bile gene iyi hayatım.
acıbiberim kocan baya uzunmuş biranönce topuklu giyemeye alış hayatım. kaydirigubbakcemile3
bu arada bhrcım mesleğini seviyordun sanırım ama canım bak bu sıralar milli eğitim bazı sınavlar açıyormuş diye duydum yada halk eğitim kusrlar açıyor karıştırdım yaaa aman. neyse bak ne dicem eşimin hala kızı icramemurluğunda çalışıyor bazı sınavlar olduğunda haberi oluyor ben şimdi şu işide iyice öğrenir sana yazarım. ama sende hayatım bakabilirsin elinin altında bilgisayar var. kpss ye girmişolmak gerekiyor bazı sınavlara girmek için.e sen girmişsin barajı geçmişsinde. netten bol bol araştır,bende sana yazıcam canım
ya kızlar şu xtargel jel için yorum yazın bana.bak bidaha sormaycam. Çok üzgünüm çoook naniknanik
dosba 600 gr mı vermişsindir umarım hayatım.melzeyit izninin tadını çıkar sen hiiiç gelme. özletin kendinizi emi. sengözlerimebaksanab
haklısın şeker zaten bu aralar görüntümr pek takar oldum kendime pek bakar oldum şimdi sıra topuklu ayakkabı dakaydirigubbakcemile3 ay o kremler işe yarıyor mu hiç bir bilgim yok ama annemi denek olarak kullanmayı planlıyoruz.:lepi: kaç para acaba bende alsam mi ki işe yarar mı ki?

acıbiberim 75 ml 38 tl imiş. zaten topikte üst kısımda reklamı var bende ordan gördüm.

olsaydı fena olmazdı ama yaa yerimseniben

yok işte canım ne yapalım yüklenelim topuklulara :)

özelde çalıştım bu sektörde 10 ay kadar ama şantiye durumu çıktı ortaya şantiye şartları da bir bayanın kalmasına hiç uygun değil o yüzden işi bırakmak durumunda kaldım anlayacağın bürolarda çok fazla iş yok bu sektörde ancak şantiyelerde canım mafoldumben

şantiye şartları zor gerçekten canım, dur bakalım bir kapı açılır inşallah.

158cm canım ya buna rağmen eşim 183 cm düşün sen bizim fotoyu ayy yaaa topuklu da giymiyorum eminim çok komik oluyoruzdur

sen topuklularını giy şekerim kaydirigubbakcemile5

Canım, sabah aç karnında tartılacağım iki tartıda. Hangisi daha az gösterirse onu tartım yapacağım ve yerinden hiç oynatmayacağım kaydirigubbakcemile3

canım tartılar arasında fark olması çok normal, diyetisyninki hangisi ile aynı?
eğer yeniyle tartılmaya karar verirsen baskül değişikliğini bildiririz fark çıkmaz kilolar arasında yani kilo almış görünmezsin sadece tartın değişmiş görünür.

regl olmadığın için iştahın çoktur kendini frenlemeye çalış canım mesela sakız çiğne falan ağzını oyala bir şekilde. Testin sonucunu ben de merak ettim, kuzucuklar küçükler henüz.

merhaba kızlar a.s.
az öncede 7 erik yedim

azıcık kaçmış bugün telafi edersin artık canım.

biri ile tartıl canım psikolojin bozulur yoksa kafamçokkarıştı
benimki tefal dijital, 2 kere üstüste çıkınca hiç farklı göstermedi bazen duruş pozisyonumdan 100 grcık oynuyor o kadar.
yeni tartı alma canım artık diyetisyeninle hangisi tutuyorsa onu kullan bence yada direk yenisini kullan.

canım testi yaptın mı merak ettim inş hayırlısı olur hakkında bi kadınlar ilk çocukta drt gözle bekliyoruz çift çizgiyi donra her adet gecikmesinde korkulu gözlerle acaba diyoruz teste bakerken..CADIARZU

ay benimkişde sucuk yapacak bugün biraz vicdan azabı çekecektim yalnız değilmişim.ay ne kötüyüm yaakafamçokkarıştı

canım bence bir baskülü kaldır diğeri de hep aynı yerde dursun öyle tartıl.boşu boşuna yenisine para verme..

benim kocişte sucuk yaptı 3 ince dilim yedim :kedi:

canım bilmem gülmemişimdir güldüysemde :tomato: bana
melzeyiti dün gördüm buralarda ama srelam bile vermedi okudu gitti :1no2:

haklısın şeker zaten bu aralar görüntümr pek takar oldum kendime pek bakar oldum şimdi sıra topuklu ayakkabı dakaydirigubbakcemile3 ay o kremler işe yarıyor mu hiç bir bilgim yok ama annemi denek olarak kullanmayı planlıyoruz.:lepi: kaç para acaba bende alsam mi ki işe yarar mı ki?

evet topuklu ayakkabılar alkisalkisalkis
ayyy yazık kadına 2 kardeş pek kötüsünüz görsem de bir konuşsam teyzeyle :kızgın:

araştırmaz olur muyum canım sürekli memurlar netteyim bi ilan falan yayınlandı mı diye ama yok ne yazık ki :1no2: sen de kulağına geldiğinde öyle bişey beni haberdar edersen çok mutlu olurum canım :utangac:

yok işte canım ne yapalım yüklenelim topuklulara :)

şantiye şartları zor gerçekten canım, dur bakalım bir kapı açılır inşallah.

valla şu anda kendi yükümü zor kaldırıyorum yazık bi de bana topukluları giyersem halim ne olur kaydirigubbakcemile3 babete devam çıtır olana kadar sositososito
şantiye zaten ben de istemiyorum canım çalışan arkadaşlarım var şantiyede erkek olmalarına rağmen çekilmez diyolar ama napsınlar iş yok erkek olunca bi de çalışmadan duramıyolar onlar hiç evde oturamıyolar

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim eve az önce geldim komsum ameliyat oldu onu ziyarete gittim kizlar ben gercekten kilo vermeye basladim 72 kiloyum sadece dikkat ediyorumcok su iciyorum aksamlari yemiyorum bu kadar
canım senin adına çok sevindim. isteyince oluyor gerçekten önce istemek lazım. hadi böyle devam etde bize örnek ol hayatım. opuyorumnanaktan

canım bilmem gülmemişimdir güldüysemde :tomato: bana
melzeyiti dün gördüm buralarda ama srelam bile vermedi okudu gitti :1no2:
evet topuklu ayakkabılar alkisalkisalkis
ayyy yazık kadına 2 kardeş pek kötüsünüz görsem de bir konuşsam teyzeyle :kızgın:
atma domatesleri kıyamam ben sana canım benim. a.s.
valla azmin gözünüzü seveyim insana anasını bile harcatıyor. vereliniortak ama görsem bende söylerim teyzeye. :roflol:
araştırmaz olur muyum canım sürekli memurlar netteyim bi ilan falan yayınlandı mı diye ama yok ne yazık ki :1no2: sen de kulağına geldiğinde öyle bişey beni haberdar edersen çok mutlu olurum canım :utangac:
tabiki hayatım ne demek,hemencecik yazarım. sen iyi ol yeterki. :teselli: a.s.

valla şu anda kendi yükümü zor kaldırıyorum yazık bi de bana topukluları giyersem halim ne olur kaydirigubbakcemile3 babete devam çıtır olana kadar sositososito
:roflol: a.s.

kızlar bugün işe geç geliyorum diye 8.30 kalktım.normalde 6.30 da kalkıyorum hersabah oğlumda kalkıyor beraber kahvaltı edelim istiyorum. neyse oğluşumda uyuyunca geç kalktık 8.30 da yani. sonra giyinip işe geldim. kahvaltıda etmeyince kepekli grissini alayım dedim. yeşil çayla beraber az biraz yedim az öncede şekersiz nescafe ile yedim.kalorisine bakayım dedim bir tanesi31 kaloriymiş.yedikten sonra kafa çalıştı.neyse 2 tane kaldı onuda bıraktım pazartesi yerim çok yemiyeyim. :roflol:
neyse kızlar ben çıkıyorum yine gelicem öptüm sizi.

kaçtan sonra yemiyorsun karamanlım? ben 7 demiştim ama daha erkenden mi başlıyorsun?

evet canim daha erken basliyorumsaat 4 den sonra birsey yemiyorum egerki cok midem kazinirsa meyve yiyorum ve günlük nerdeyse 3litreye yakin su iciyorum simdilik tek eksigim spor insallah haftaya onada baslarim evde spor aletlerim var onlara baslayacagim kizim oldugu icin disari cikip yürüyemiyorum haftada 1 kerede yüzmeye gidiyorum ama birkac haftadir hasta oldugum icin gitmedim bu hafta onada baslarim iste bende durumlar böyle

Back
X