Anladım canım. Tabi, şantiye olmaz. Haklısın. Hiç ummadığın anda önünde bir güzellik belirir canım. :1hug:
umarım canım çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım. Tabi, şantiye olmaz. Haklısın. Hiç ummadığın anda önünde bir güzellik belirir canım. :1hug:
158cm canım ya buna rağmen eşim 183 cm düşün sen bizim fotoyu ayy yaaa topuklu da giymiyorum eminim çok komik oluyoruzdur
Canım, sabah aç karnında tartılacağım iki tartıda. Hangisi daha az gösterirse onu tartım yapacağım ve yerinden hiç oynatmayacağım kaydirigubbakcemile3
umarım canım çok teşekkür ederim
bence çok mantıklıalkisalkisalkis
Canım, iyi geceler, güzel rüyalar. opuyorumnanaktan
Canım, günaydın. Testi yaptın mı, ne oldu?herkese iyi geceler.Nasılsınız diye bakayım dedim ama kimse yok.ben bu gunlerde kilo almsam yineden çok iyi olur.iştahım cok biraz fazla hareket yapmaya öalışıyorum ama kendimi cok şiş hissediyoru.uf reng olayım da rahatlayı.Hamileyim diye korktum bugun hamilelik testi aldım sabh uygulacam bakalı.hamile olmama dua edin.
baskülümüde alamadım adam yapıldı demişti ama yine aynı bozuk.bi daha sinbo marka bişey alan....
canım testi yaptın mı merak ettim inş hayırlısı olur hakkında bi kadınlar ilk çocukta drt gözle bekliyoruz çift çizgiyi donra her adet gecikmesinde korkulu gözlerle acaba diyoruz teste bakerken..CADIARZUherkese iyi geceler.Nasılsınız diye bakayım dedim ama kimse yok.ben bu gunlerde kilo almsam yineden çok iyi olur.iştahım cok biraz fazla hareket yapmaya öalışıyorum ama kendimi cok şiş hissediyoru.uf reng olayım da rahatlayı.Hamileyim diye korktum bugun hamilelik testi aldım sabh uygulacam bakalı.hamile olmama dua edin.
ay benimkişde sucuk yapacak bugün biraz vicdan azabı çekecektim yalnız değilmişim.ay ne kötüyüm yaakafamçokkarıştımerhaba kızlar a.s.
bugün eşim evdeydi ve biraz kaçırdım yemeği.
sabah kahvaltıda üç dilim uno,sucuklu yumurta,kaşar
öğlen 6-7 kepekli bisküvi
dışardaydık orda bikaç peynirli çubuk geç geldik gelincede mantar soslu makarna bi porsiyon.
az öncede 7 erik yedim
baskülümüde alamadım adam yapıldı demişti ama yine aynı bozuk.bi daha sinbo marka bişey alan....
Canım, günaydın. Testi yaptın mı, ne oldu?
Ahhh, ahh. Baskül deme bana. Sinbo sabah hala 61.5 gösteriyor. Yeni aldığım da 62,5 gösteriyor. Camdan aşağı fırlatıp atasım geliyor ikisini de. Kendi vücudumu tanıyorum. 62 olmama imkan yok. Basenlerim dışarı fırlıyor. 61,5 da olamam. Bi şey yemiyorum ki. Kilo verdiğimi de anlıyorum. Kilo mu aldım yani?
Hangi marka almak lazım? Ya da dijital olmayanlardan mı almak gerek?
Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve var. Birazdan okula gideceğim. Akşamüstü geleceğim. Tartı konusunda önerilerinizi bekliyorum.
haklısın şeker zaten bu aralar görüntümr pek takar oldum kendime pek bakar oldum şimdi sıra topuklu ayakkabı dakaydirigubbakcemile3 ay o kremler işe yarıyor mu hiç bir bilgim yok ama annemi denek olarak kullanmayı planlıyoruz.:lepi: kaç para acaba bende alsam mi ki işe yarar mı ki?selam kızlar herkesler iyidir umarım.aklımda kalanları yazayım. nachtigall im canım hangi tartının doğru gösterdiğini anlamak istiyorsan. marketten 1 kg bişey al şeker olur çay olur. aytık net kilosu 1 kg olsunda bişey al işte.2 tartıdada tart hangisi doğruysa onda tartılırsın değilsede onların ayarları var sanırım. 1 kg mı gösterinceye kadar ayarlarsın. yada yerinde ayartlat ama yinede onların yanındada 1 kg bişey tart onlarda görsünler daha iyi olur sanırım kafan rahatlar. ayrıca halı,örtü vs.üstünde olmasın. terezide olan biryerde olursa onlar iyi çıkıyor yoksa çok hassas dijitaller.
bhr cım bu boya da şükür hayatım ben topuklu giymeyi çok severim o zaman 1.60dan fazla oluyorum olmasan bile gene iyi hayatım.
acıbiberim kocan baya uzunmuş biranönce topuklu giyemeye alış hayatım. kaydirigubbakcemile3
gencizacım elektronik eşya şans işi hayatım,arada oluyor öyle sıkma canını.
fikriyecim umarım hamile değilsindir canım. testi yaptınmı bende merak ettim.
bu arada bhrcım mesleğini seviyordun sanırım ama canım bak bu sıralar milli eğitim bazı sınavlar açıyormuş diye duydum yada halk eğitim kusrlar açıyor karıştırdım yaaa aman. neyse bak ne dicem eşimin hala kızı icramemurluğunda çalışıyor bazı sınavlar olduğunda haberi oluyor ben şimdi şu işide iyice öğrenir sana yazarım. ama sende hayatım bakabilirsin elinin altında bilgisayar var. kpss ye girmişolmak gerekiyor bazı sınavlara girmek için.e sen girmişsin barajı geçmişsinde. netten bol bol araştır,bende sana yazıcam canım
melis bana neden güldün yaaaaa. mafoldumben (demogoji yapıyorum)
ya kızlar şu xtargel jel için yorum yazın bana.bak bidaha sormaycam. Çok üzgünüm çoook naniknanik
neyse şimdilik hoşçakalın hepiniz öpüyorum.
dosba 600 gr mı vermişsindir umarım hayatım.melzeyit izninin tadını çıkar sen hiiiç gelme. özletin kendinizi emi. sengözlerimebaksanab
olsaydı fena olmazdı ama yaa yerimseniben
özelde çalıştım bu sektörde 10 ay kadar ama şantiye durumu çıktı ortaya şantiye şartları da bir bayanın kalmasına hiç uygun değil o yüzden işi bırakmak durumunda kaldım anlayacağın bürolarda çok fazla iş yok bu sektörde ancak şantiyelerde canım mafoldumben
158cm canım ya buna rağmen eşim 183 cm düşün sen bizim fotoyu ayy yaaa topuklu da giymiyorum eminim çok komik oluyoruzdur
Canım, sabah aç karnında tartılacağım iki tartıda. Hangisi daha az gösterirse onu tartım yapacağım ve yerinden hiç oynatmayacağım kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler.Nasılsınız diye bakayım dedim ama kimse yok.ben bu gunlerde kilo almsam yineden çok iyi olur.iştahım cok biraz fazla hareket yapmaya öalışıyorum ama kendimi cok şiş hissediyoru.uf reng olayım da rahatlayı.Hamileyim diye korktum bugun hamilelik testi aldım sabh uygulacam bakalı.hamile olmama dua edin.
merhaba kızlar a.s.
bugün eşim evdeydi ve biraz kaçırdım yemeği.
sabah kahvaltıda üç dilim uno,sucuklu yumurta,kaşar
öğlen 6-7 kepekli bisküvi
dışardaydık orda bikaç peynirli çubuk geç geldik gelincede mantar soslu makarna bi porsiyon.
az öncede 7 erik yedim
Ahhh, ahh. Baskül deme bana. Sinbo sabah hala 61.5 gösteriyor. Yeni aldığım da 62,5 gösteriyor. Camdan aşağı fırlatıp atasım geliyor ikisini de. Kendi vücudumu tanıyorum. 62 olmama imkan yok. Basenlerim dışarı fırlıyor. 61,5 da olamam. Bi şey yemiyorum ki. Kilo verdiğimi de anlıyorum. Kilo mu aldım yani?
Hangi marka almak lazım? Ya da dijital olmayanlardan mı almak gerek?
Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve var. Birazdan okula gideceğim. Akşamüstü geleceğim. Tartı konusunda önerilerinizi bekliyorum.
canım testi yaptın mı merak ettim inş hayırlısı olur hakkında bi kadınlar ilk çocukta drt gözle bekliyoruz çift çizgiyi donra her adet gecikmesinde korkulu gözlerle acaba diyoruz teste bakerken..CADIARZU
ay benimkişde sucuk yapacak bugün biraz vicdan azabı çekecektim yalnız değilmişim.ay ne kötüyüm yaakafamçokkarıştı
canım bence bir baskülü kaldır diğeri de hep aynı yerde dursun öyle tartıl.boşu boşuna yenisine para verme..
selam kızlar herkesler iyidir umarım.aklımda kalanları yazayım. nachtigall im canım hangi tartının doğru gösterdiğini anlamak istiyorsan. marketten 1 kg bişey al şeker olur çay olur. aytık net kilosu 1 kg olsunda bişey al işte.2 tartıdada tart hangisi doğruysa onda tartılırsın değilsede onların ayarları var sanırım. 1 kg mı gösterinceye kadar ayarlarsın. yada yerinde ayartlat ama yinede onların yanındada 1 kg bişey tart onlarda görsünler daha iyi olur sanırım kafan rahatlar. ayrıca halı,örtü vs.üstünde olmasın. terezide olan biryerde olursa onlar iyi çıkıyor yoksa çok hassas dijitaller.
bhr cım bu boya da şükür hayatım ben topuklu giymeyi çok severim o zaman 1.60dan fazla oluyorum olmasan bile gene iyi hayatım.
acıbiberim kocan baya uzunmuş biranönce topuklu giyemeye alış hayatım. kaydirigubbakcemile3
bu arada bhrcım mesleğini seviyordun sanırım ama canım bak bu sıralar milli eğitim bazı sınavlar açıyormuş diye duydum yada halk eğitim kusrlar açıyor karıştırdım yaaa aman. neyse bak ne dicem eşimin hala kızı icramemurluğunda çalışıyor bazı sınavlar olduğunda haberi oluyor ben şimdi şu işide iyice öğrenir sana yazarım. ama sende hayatım bakabilirsin elinin altında bilgisayar var. kpss ye girmişolmak gerekiyor bazı sınavlara girmek için.e sen girmişsin barajı geçmişsinde. netten bol bol araştır,bende sana yazıcam canım
ya kızlar şu xtargel jel için yorum yazın bana.bak bidaha sormaycam. Çok üzgünüm çoook naniknanik
dosba 600 gr mı vermişsindir umarım hayatım.melzeyit izninin tadını çıkar sen hiiiç gelme. özletin kendinizi emi. sengözlerimebaksanab
haklısın şeker zaten bu aralar görüntümr pek takar oldum kendime pek bakar oldum şimdi sıra topuklu ayakkabı dakaydirigubbakcemile3 ay o kremler işe yarıyor mu hiç bir bilgim yok ama annemi denek olarak kullanmayı planlıyoruz.:lepi: kaç para acaba bende alsam mi ki işe yarar mı ki?
selam kızlar herkesler iyidir umarım.aklımda kalanları yazayım. nachtigall im canım hangi tartının doğru gösterdiğini anlamak istiyorsan. marketten 1 kg bişey al şeker olur çay olur. aytık net kilosu 1 kg olsunda bişey al işte.2 tartıdada tart hangisi doğruysa onda tartılırsın değilsede onların ayarları var sanırım. 1 kg mı gösterinceye kadar ayarlarsın. yada yerinde ayartlat ama yinede onların yanındada 1 kg bişey tart onlarda görsünler daha iyi olur sanırım kafan rahatlar. ayrıca halı,örtü vs.üstünde olmasın. terezide olan biryerde olursa onlar iyi çıkıyor yoksa çok hassas dijitaller.
yok işte canım ne yapalım yüklenelim topuklulara :)
şantiye şartları zor gerçekten canım, dur bakalım bir kapı açılır inşallah.
canım senin adına çok sevindim. isteyince oluyor gerçekten önce istemek lazım. hadi böyle devam etde bize örnek ol hayatım. opuyorumnanaktanmerhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim eve az önce geldim komsum ameliyat oldu onu ziyarete gittim kizlar ben gercekten kilo vermeye basladim 72 kiloyum sadece dikkat ediyorumcok su iciyorum aksamlari yemiyorum bu kadar
atma domatesleri kıyamam ben sana canım benim. a.s.canım bilmem gülmemişimdir güldüysemde :tomato: bana
melzeyiti dün gördüm buralarda ama srelam bile vermedi okudu gitti :1no2:
evet topuklu ayakkabılar alkisalkisalkis
ayyy yazık kadına 2 kardeş pek kötüsünüz görsem de bir konuşsam teyzeyle![]()
tabiki hayatım ne demek,hemencecik yazarım. sen iyi ol yeterki. :teselli: a.s.araştırmaz olur muyum canım sürekli memurlar netteyim bi ilan falan yayınlandı mı diye ama yok ne yazık ki :1no2: sen de kulağına geldiğinde öyle bişey beni haberdar edersen çok mutlu olurum canım![]()
:roflol: a.s.valla şu anda kendi yükümü zor kaldırıyorum yazık bi de bana topukluları giyersem halim ne olur kaydirigubbakcemile3 babete devam çıtır olana kadar sositososito
tabiki hayatım ne demek,hemencecik yazarım. sen iyi ol yeterki. :teselli: a.s.
:roflol: a.s.
kaçtan sonra yemiyorsun karamanlım? ben 7 demiştim ama daha erkenden mi başlıyorsun?