Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karamanlım canım geçen hafta kurstaydaydım çok yorgundum giremedim sana bişey sormak istiyodum iyi denk geldi annemdede iltihaplı romatizma var sen bio enerji uzmanına gitmiştin faydasını gördünmü bide ne kadar ücret alduı ve adresini verirmisin tavsiye edersen tabi

canim ben faydasini gördüm tam gecmis degil ama izinden geldigimden beri ilac kullanmadim ve agrilarim dayanilmayacak dercede degil bu adam konyada seans basina 50 tl aliyor benim dayimin kizinda da ayni rahatsizlik vardi onda hicbirsey kalmadi 3 senedir hicbir agrisi yok bende ona güvenerek gittim adresini veririm tabiki de

sormayın kızlar bazen bu düşüncesizlikleri beni deli ediyor.nasıl böyle bişey yapar anlamıyorum.bide kadıncağız kapıya gelmiş ben gidiyorum diye.kayınvalide tekrar zile basmış gelmiyormusunuz diye.bizimki yok deyip tekrar gelip yatmış. zili falan sesleri duyuyorum ama hani biryere gidiyorlarda bişey diyorlar falan gibi geldi. bana bide sen bilmiyormusun diyor.bunlar gideceği günü konuşuyorlar ama ben yanlarında yokumki bir araya gelince ya varmısın yokmusunu konuştuk yada makyaj malzemelerini. dedim ben bilsem gideceğini kahvaltıda biçıkarım yukarıya gideceği saate kadar yanında olurdum,terminale uğurlamaya muhakkak giderim ki her gidişinde muhakak yanında olmuşumdur. validede kabahat var.sen oğluna ne bakıyorsun beni çağırttır sen bilmiyormusun benim muhakkak geleceğimi.daha kendi oğlunu tanımıyor beni nasıl tanısın. işlerine gelince mangalda kül bırakmazlar. rahatsız etmeyelimmiş ya bunun rahatsızlığımı olur.lafa gelince ben kızım gibi görüyorum falan filan. ne rahatsızlığı arkadaşım artık biz bir aileyiz ha ben hasta olurum durumum müsait değildir anlarım rahatsız etmezsin ama bu durumda sen beni hala el gibi görüyorsan ben de böyle her hareketlerinde soğumaya devam ederim. kimse gözümde yok yeminederim sadece ve sadece evladım gerisi yalan.beni tek mutlu eden onun varlığıdır. başkada bişey yok.

canım baya dolmuşsun anlaşılan biraz sakin ol allah korusun sağlığını etkiler böyle çok düşünüp canını sıkmak biraz vurdumduymaz olmalı insan böyleleri daha çok yaranıyo biliyomusun :teselli:

dün akşamdan beri olan başağrım çok şiddetlendi artık ağrı kesici aldım mecburen.

aman canım dikkat et kendine işe ver kendini aklına getirmemeye çalış..

Haklısın canım şantiyelerde çalışmak bayanlar için çok zor oluyor.Benim arkadaşımda aynı bölümü bitirdi fakat bir inşaat firmasında çalışıyor şu anda memnun ordan.iNŞALLAH İSTEDİĞİN bir yerde bulabilirsin iş.

inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin herşeyi :Saruboceq:

hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız?Bu hafta birinci olamamışız ama durumumuzda çokta kötü değil.Bu hafta çoğunuz regldiniz zaten.Bu yüzden vücut şişti.Hftaya iyi bir performans çıkarabiliriz.Bende 3 gün yoktum aranızda düğün vardı,şehir dışındaydım.Bende 1 gün çok yedim düğün evinde.Bir sürü yemek canım çekti valla.Ama diğer günler diyete devam ettim.Bu süre zarfında sporumu yapamadım ama.Bugün yediklrim klasik kahvaltı,öğlen taze fasulye yoğurt.1 litre su içtim.30 dka yürüdüm.Bugün keyfim kırık biraz.Burnum ve boğazım yanıyor.Düğün evinde terli terli koşturunca üşüdüm,nezle oldum.

geçmiş olsun canım..

güzelim bende menier sendromu var vertigoyla aynı belirtiler ama daha yoğun ve atak lar halinde geliyor sıkıntılı bir süreç

melzeyitcim sen de dikkat et kendine canım tekrardan geçmiş olsun..

güzelim bende menier sendromu var vertigoyla aynı belirtiler ama daha yoğun ve atak lar halinde geliyor sıkıntılı bir süreç
Geçmiş olsun canım.Baş dönmesi zor.Umarım en kısa zamanda geçer.
canim gecmis olsun aman kendine dikkat et bu siralar herkes hasta
askito cok tatli bir oglun var allah bagislasin

Sağol canım.Evet herkes hasta.Düğüne gittim yerde öpüşmeyelim salgın var dedimde,aman sen bizi öpmek istemiyorsun dediler.Ne alkası varsa....Millet olarak öpüşmeyi çok seviyoruz.Sanki öpüşmeden hoşgeldin denmiyor.En azından şu salgın geçene kadar,bunlara duyarlı olsak.

nasılsınız canlarım ben evime geldim....çok gezdim çok yedim ve kilo aldım :(( dedim evime gideyim ayaklarımı uzatıp rahat rahat yeşil çayımı içip bu kilo üzerimde kalmadan vereyim istedim :(( ama herşeyin hayırlısını istemek lazımmış.... şimdi telefon aldım memlekette eniştem vefat etmiş halam şimdi ne haldedir.... öğleden sonra tekrar yola çıkacağım ne kadar kalırım bilmiyorum :(( çok üzgünüm meliscim bu hafta beni izinli yazabilir misin ?? canım :(( çok üzgünüm şimdilik buralardayım geçmişi okuyamayacağım

Canım, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Gerçekten bazen bazı şeyleri çok istememek gerekiyor ama netice itibari ile insanız.

domuz gribi malum çok yaygın... tv de söylemiyolar ama grip olanların %80i domuz gribi imiş.... artık ankarada hastaneye gidenlere test bile yapmıyolar çünkü çok fazla grip şikayeti ile gelen varmış :( lütfen diyet yaparken bağışıklılık sistemimize zarar verecek şok diyetler yapmayalım kendimizi hastalıklara karşı güçsüz bırakmayalım gün içinde aldığımız protein,kalsiyum,karbanhidrat oranlarına dikkat edelim vee en önemlisi vitaminlerimizi eksik etmeyelim kızlar gribe karşı yeşil çay koruyor kekik çayı direnci artırıyomuş... malum bizim için önemli 2 çay... eksik etmeyilim hepinize sağlıklı günler diliyorum

Canım, sağol. Sen de dikkat et kendine. Valla, ne yalan söyleyeyim. Sınıflarda camlar açık ders anlatıyorum sürekli. İnsan endişe ediyor tabi. Neyse ki cuma günü okullarda dezenfektasyon yapacaklar. Tabi, ne kadar işe yarar, göreceğiz.

günaydın günaydın günaydın özledim hepsinizi:)) dosbacığım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin kızlar bu ara keyfim yok sürekli baş dönmesi yaşıyorum yarın doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne oalacak

Canım, hastalığının adını ilk defa duydum. Tanımladığın kadarıyla ciddi bir şey. Geçmiş olsun, kendine dikkat et.

bu arada herkese merhaba güzel birgün diliyorum kızlar.anlatmak istediğim konu var. dün sabah oğluşum uyandığı için bizde 6 da kalktık. cumartesi geceside 6 da yatmıştı ve ogün doğru dürüst bişey yememişti. pazar günü bende hemen kalkıp kahvaltıyı hazırladım çeşit olsun fazla fazla yesin istedimçok acıktığını düşünerek. saat 7 gibi kahvaltıya oturduk.düşündüğüm gibi güzel yaptı kahvaltısını.geceden makinaya attığım çamaşırlarım vardı onları asayım dedim kahvaltıda sonra.bi baktım kayınvalidenin cumartesi günü kırdığı cevizlerin içleri benim balkonda ki cumartesi işten gelince yıkamıştım. ya zaten herşey balkona atılıyor diyede kızıyordum.neyse ona biraz canım sıkıldı ama hemen söndüm. daha sonra eşim klozet su akıtıyordu ve ben haftalardır söylüyordum onu yapayım bari dedi saat 9 u geçiyordu.bende evi temizleyeyim öğleden sonra rahat olayım bari dedim. öyle böyle biz işlere başladık. saat 12 ye doğru elektrik gitti.benim biraz işim kalmıştı.arada eşime kızdım.bazen sinirlerimi bozup durdu.temizlik yaparken farkında olmadan fazla ses yaptık sanırım(oğlumda dahil).aşağı kattakiler rahatsız oldu.onada üzüldüm.insanların tatil günlerinde uykusunu böldük. bana yapılsa bende sinir olurdum. elektrik hala gelmemişti.oğlumu yedireyim dedim.yemek istemedi onada sinir oldum.tatlı yapacaktım kremasını yapayım elektrik gelince bisküvilerini ezerim dedim. ama elektrik gelmedi. sonra uyuyakalmışız.ben uyurken anane trabzona dönmüş bende akşam eşime diyorumki üstkata çıkalım ananene ayıp oldu kadıncağız geldiğinden beri gidemedik. hem tatlı yaptım onun için çıkalım hadi çay içeriz diyorum adam bana ananem gitti.kapıya geldi sen uyuyordun deyince bnede şalter attı.beni uyandırmadığı gibi kadına kapıdan hoşçakal deyip tekrar yatmış. inanamadım.sinirimden ağladım. gideceği günü hiç konuşmamıştık yani bilmiyordum hatta dün akşam içinde sorarım diyordum. ama benim eşimde hata.böyle işte kızlar sadece içimi dökeyim rahatlayım istedim.

Canım, istediğin zaman konuş, içini dök. Eşler böyle potları hep kırar. Dediğin gibi seninle ilgili bir hata yok. Biraz duymamayı öğrenmemiz lazım. Bayramda İzmir'e arabayla gittik. Kayınpeder, bana biraz kızmış. Çünkü yolda arabayı eşim kullanmış, onun yükünü paylaşmamışım. Aman... Ben duymamaya, düşünmemeye çalışıyorum. Ne olursa olsun, el kızı oluyoruz. Kavga etmeyi bilirim ben de. Etmiyorsam eşimi arada bırakmamak istemem.

ben de bir yandan çok bunaldım derslerden bir yandan yaa sabır diyorum. Perşembe tatil çarşamba cuma da gitmiyorum biliyorsunuz güzel uzun bir tatil olacak benim için. Haftaya da son dersler sonra 2 hafta vizeler var derslerim olmayacak obnları düşünüp mutlu oluyorum. Ders anlatmayı çok seviyorum ama çok fazla olduğu için bunaltıyorlar. baharım nasıl oldun tatlım?

Ohh, ohh, süper. kaydirigubbakcemile3 Dinlenirsin biraz. Biz de çarşamba yarım gün, perşembe tatil, cuma da dezenfekte tatili. Cumartesi de kurs dezenfekte işi için yok. Bayram, bayram... Ben de severim ders anlatmayı da. Bu yıl ders yüküm çok. 9 lar çok sabır istiyor. Olsun, gene de güzel.

selamm sabah gec kalktimm öglen bir tabak ton balikli ve kasarli salata yedimm bi parca cikolata :) aksamada haslanmis brüksel lahanasi yiyecegim Bomba gibi geliyorum bu haftaaaaaaa :dance: ( allahim sen yüzümü kara cikarma :))))

Afiyet şeker olsun cnaım. Bir parça çikolata ne kadar küçük bir parça kaydirigubbakcemile3

hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız?Bu hafta birinci olamamışız ama durumumuzda çokta kötü değil.Bu hafta çoğunuz regldiniz zaten.Bu yüzden vücut şişti.Hftaya iyi bir performans çıkarabiliriz.Bende 3 gün yoktum aranızda düğün vardı,şehir dışındaydım.Bende 1 gün çok yedim düğün evinde.Bir sürü yemek canım çekti valla.Ama diğer günler diyete devam ettim.Bu süre zarfında sporumu yapamadım ama.Bugün yediklrim klasik kahvaltı,öğlen taze fasulye yoğurt.1 litre su içtim.30 dka yürüdüm.Bugün keyfim kırık biraz.Burnum ve boğazım yanıyor.Düğün evinde terli terli koşturunca üşüdüm,nezle oldum.

Canım, düğünler öyle oluyor. Bu hafta dikkat edersin artık kaydirigubbakcemile4
Aman kendine dikkat et. Pastil al, gargara yap. Boğazın ilerlemesin sakın.

bahar nactigall genciza sizler nasilsiniz

Canım, bugün diyetisyene gittim. 500 gr vermişim. Cumaya kadar üstüne 100-200 gr daha koyabilsem ne güzel olur. Pehh, eskiden olsa bu yediklerimle 0 beden olmuştum.
Benim tartı krizimi biliyorsun değil mi? Yeni tartı içime sinmedi. Gidip değiştirmeye karar verdim. Tabi satıcı kararımı nasıl bulacak, bilemem. Eski usul olanlardan alayım diyorum. Diyetisyen yeni bir menü verdi. Bu sefer yiyeceklerimi epey değiştirdi. Vücudu şaşırtmak istiyor galiba. Bu rejimden umutluyum sanki. Haftada 1 börek 1 kere de sütlü tatlı verdi. Hava kapalı, hafiften içim sıkıldı. Sen nasılsın canım?

iyiyim canım ama malum sıkıntıları atamadım üzerimden sürekli kafamda gelecek kaygısı çok zor..

Baharcım, sen daha öğrencisin. Bilemiyorum tabi neler yaşadığını ama daha 1 yılın var. Okulunu bi bitir, zaten mezun olunca iş seçeneğin de artacak. Ve, hiç ummadığın bir anda önüne çok güzel bir kapı açılacak. O kaygıyı kafandan biraz uzaklaştırmaya çalış canım, bence.

iyi aksimlar arkadaslar,nasilsiniz diye bakayim dedim,
bugun yediklerimi yazayim,sabah peynir,domates,salatali,ekmek yedim,oglen 4 tane sarma ve 1 dilim ekemek,ikindi 3 tane susamli cubuk yedim aksam yemegi icin fazla acikmayim diye.

b aharcim okulunu bitirene kadar cok sular diker neler degisecegi belli degil,herkes kismetiyle gelir.hic merak etme canim,simdi dusunmen gereken sey tek derslerin olmalidir.calismak icin zamnain var daha.

iyi aksimlar arkadaslar,nasilsiniz diye bakayim dedim,
bugun yediklerimi yazayim,sabah peynir,domates,salatali,ekmek yedim,oglen 4 tane sarma ve 1 dilim ekemek,ikindi 3 tane susamli cubuk yedim aksam yemegi icin fazla acikmayim diye.

Afiyet olsun canım. Öğle yemeğinde kıymalı kabak, 1 dilim ekmek ve ayran vardı. Birazdan kahve yapacağım. Akşam da aynılarını yiyeceğim.

Baharcım, sen daha öğrencisin. Bilemiyorum tabi neler yaşadığını ama daha 1 yılın var. Okulunu bi bitir, zaten mezun olunca iş seçeneğin de artacak. Ve, hiç ummadığın bir anda önüne çok güzel bir kapı açılacak. O kaygıyı kafandan biraz uzaklaştırmaya çalış canım, bence.

b aharcim okulunu bitirene kadar cok sular diker neler degisecegi belli degil,herkes kismetiyle gelir.hic merak etme canim,simdi dusunmen gereken sey tek derslerin olmalidir.calismak icin zamnain var daha.

kızlar önlisansı bitirdikten sonra bölümümde o kadar umutluydum ki çizim yapmayı da çok seviyorum çok yorucu bi iş ama sonuçta isteyerek yaptığım bi iş şu anda hem kendi işimi yapıp hem de açıköğretime devam etmeyi tercih ederdim ama vardır herşeyde bir hayır diyorum bakalım artık saolun canlarım desteğiniz için :1hug:

iyi olmaya çalışıyorum canım hastalığı atlattım da bunalımlar kolay kolay atlatılmıyo ne yazık ki..!
sen nasılsın?

ben iyiyim canim hastaligi bende atlattim ve guzel kilo vermeye basladim onun icin moralim de düzgün hayirdir kuzum ne derdin var bu hayatta hicbirseyi kafana degmez valla kendine ettiginle kaliyorsun

ben iyiyim canim hastaligi bende atlattim ve guzel kilo vermeye basladim onun icin moralim de düzgün hayirdir kuzum ne derdin var bu hayatta hicbirseyi kafana degmez valla kendine ettiginle kaliyorsun

canım aslında hepimizin taktığı şeylere takılıyorum ben de okul bitti işe gireyim diye bekledim 7 ay stresle girdim bu sefer işten ayrıldım 10 ay kadar sonra ona taktım durdum kpss ye girdim ona atanmayı bekliyorum bi yandan da özel sektörden iş bakıyorum ama yok yani bu döngü böyle devam eder durur hayat koşturmacası şimdi işe girsem belki bu defa da işimle ilgili bi sorun olacak ona takılacağım dert bitmez ki karamanlım yine de şükrediyoruz halimize işte..

Back
X