selam citir bebiklerr ben bugün cok ne$eliyimm.. sabah 70,5 ciktimm :dance: ilk günler böle cabuk gidip ve diyetimin ilerleyen zamanlarinda hayal kirikligi ya$asamda seviniyorum. artik $u 70 lerden ebediyyen kurtulmak istiyorum ve kendime inaniyorum. öglen 12 de kalktim 4 kepek bisküvi + bir bardak süt (224 kcal) birazdan tavuk corbasi yapicam.. hem oglum hem kendim icin, (340 kcal) onu yiyip oglumla gezmeye gidicez. aksamda 1 adet findikli müsli alirim yanima.. (107 kcal) ve insallah günü 671 kalori ile bitirecegim. ben 90 kilo ile diyete basladigimda.. sporun yani sira her yedigimin kalorisini hesapladim. hatta o dönemlerden kalma bir aliskanlik olarak her alisveriste aldigimin kalorisine bakiyorum. günde en fazla 1000 kalori tüketerek haftada 600 gr - 1000 gr arasi vermek mümkün. günde 600 kalori tüketerek ise 2 kilo garanti gibi bise :) tabi herkesin metabolizmasi farkli calisiyor. ben kendimde gözlemledigim bilgileri paylasmak istedim.. sevgilerr
Kalori konusunda dediğin doğru canım. Bi ara Osman Müftüoğlu'nun kitabından 1000 kalorilik bir diyet yapmıştım. Ama 2 hafta sürdürebildim. Bu zaman zarfında 3 kilo vermiştim. Bana 1000 kalori yetmiyor sanırım. Doymuyorum ve sonra bir hırsla buzdolabının derinliklerinde kayboluyorum. Şimdi uyguladığım diyet sanırım 1300-1400 kalorilik. Haftada 4 gün de bisiklete biniyorum. Bisikletin göstergesine göre 250 kalori yakıyorum. Ancak haftada 1 kilo gitmiyor. Acaba bünyem mi yavaş çalışıyor?
merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gidecem nactigall canim ayni yastaymisiz ama ben bundan bi 10 sene önce bu yediklerimle coktan 60 lara düsmüstüm ne yapalim ama yine düsecem 60 a
Kesinlikle canım, yılmadan vereceğiz. Bir anda olmasa da biz bu işi başaracağız. Geçen yıl ekim ayında 70 ten başladım rejime. 6 ayda (biraz uzun zaman ama olsun) 59,5 e düştüm. Rejime ara verince(4 ay kadar) 2 kilo aldım. Yavaş verince de kilolar kolay kolay geri alınmıyor. Tabi 6 ay biraz uzun, kabul ediyorum:kedi:
Şimdi yediklerimi yazıyorum: kahvaltıyı biliyorsunuz. Öğleye doğru 1 pk etiform ve 1 bardak süt. Öğlen 4 köfte, salata, ayran, 1 dilim ekmek. Birazdan 5 kuru kayısı. Akşam da kıymalı fasülye var. Bu akşam kardeşim geliyor. Bir daha giremeyebilirim.
Sevgiler...