Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam citir bebiklerr ben bugün cok ne$eliyimm.. sabah 70,5 ciktimm :dance: ilk günler böle cabuk gidip ve diyetimin ilerleyen zamanlarinda hayal kirikligi ya$asamda seviniyorum. artik $u 70 lerden ebediyyen kurtulmak istiyorum ve kendime inaniyorum. öglen 12 de kalktim 4 kepek bisküvi + bir bardak süt (224 kcal) birazdan tavuk corbasi yapicam.. hem oglum hem kendim icin, (340 kcal) onu yiyip oglumla gezmeye gidicez. aksamda 1 adet findikli müsli alirim yanima.. (107 kcal) ve insallah günü 671 kalori ile bitirecegim. ben 90 kilo ile diyete basladigimda.. sporun yani sira her yedigimin kalorisini hesapladim. hatta o dönemlerden kalma bir aliskanlik olarak her alisveriste aldigimin kalorisine bakiyorum. günde en fazla 1000 kalori tüketerek haftada 600 gr - 1000 gr arasi vermek mümkün. günde 600 kalori tüketerek ise 2 kilo garanti gibi bise :) tabi herkesin metabolizmasi farkli calisiyor. ben kendimde gözlemledigim bilgileri paylasmak istedim.. sevgilerr

Kalori konusunda dediğin doğru canım. Bi ara Osman Müftüoğlu'nun kitabından 1000 kalorilik bir diyet yapmıştım. Ama 2 hafta sürdürebildim. Bu zaman zarfında 3 kilo vermiştim. Bana 1000 kalori yetmiyor sanırım. Doymuyorum ve sonra bir hırsla buzdolabının derinliklerinde kayboluyorum. Şimdi uyguladığım diyet sanırım 1300-1400 kalorilik. Haftada 4 gün de bisiklete biniyorum. Bisikletin göstergesine göre 250 kalori yakıyorum. Ancak haftada 1 kilo gitmiyor. Acaba bünyem mi yavaş çalışıyor?

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gidecem nactigall canim ayni yastaymisiz ama ben bundan bi 10 sene önce bu yediklerimle coktan 60 lara düsmüstüm ne yapalim ama yine düsecem 60 a

Kesinlikle canım, yılmadan vereceğiz. Bir anda olmasa da biz bu işi başaracağız. Geçen yıl ekim ayında 70 ten başladım rejime. 6 ayda (biraz uzun zaman ama olsun) 59,5 e düştüm. Rejime ara verince(4 ay kadar) 2 kilo aldım. Yavaş verince de kilolar kolay kolay geri alınmıyor. Tabi 6 ay biraz uzun, kabul ediyorum:kedi:

Şimdi yediklerimi yazıyorum: kahvaltıyı biliyorsunuz. Öğleye doğru 1 pk etiform ve 1 bardak süt. Öğlen 4 köfte, salata, ayran, 1 dilim ekmek. Birazdan 5 kuru kayısı. Akşam da kıymalı fasülye var. Bu akşam kardeşim geliyor. Bir daha giremeyebilirim.
Sevgiler...

merhaba kızlar bende yediklerimi yazayım biraz fazla mı kaçtı ne sabah yarım simit klasik kahvaltı ve küçük bir parça tahinli çörek
öğle 3kaşık yoğut 1yemek kaşığı yulaf ve keten tohumu 1bardak süt ama ev gezmesine gittim yarım börek 1tane yalancı çiğ köfte yarım patatek püresi ve maalesef elmalı tavuk göğsü yedim

:umursamaz::kedi: 7 tane hurma yedim,uffffffffffff reng olayimde rahatlayimya deli gibi yemek yiyesim var her hangi yemek degil tatli tatliiiiiiiiiiiiiiiii imdat.kötükedihüso

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gidecem nactigall canim ayni yastaymisiz ama ben bundan bi 10 sene önce bu yediklerimle coktan 60 lara düsmüstüm ne yapalim ama yine düsecem 60 a
melyezit canim ne yaptin anneni götürmek istedigin zaman tel numarsini veririm adamin
baharcim sen nasilsin toparladin mi biraz kendini
askito canim süpersin bende o kadar cok istiyorum ki su 70 lerden kurtulmayi ama benim de az kaldi iki kilocuk
fikriye canim sen nasilsin valla bazen öyle oluyor cocuklar yemiyor aman cöpe gitmesin diye bizim midelere ama artik yapmiyorum

saol canım iyi diyelim iyi olalım insan herşeye alışıyo ya da alışmak zorunda kalıyo

Kalori konusunda dediğin doğru canım. Bi ara Osman Müftüoğlu'nun kitabından 1000 kalorilik bir diyet yapmıştım. Ama 2 hafta sürdürebildim. Bu zaman zarfında 3 kilo vermiştim. Bana 1000 kalori yetmiyor sanırım. Doymuyorum ve sonra bir hırsla buzdolabının derinliklerinde kayboluyorum. Şimdi uyguladığım diyet sanırım 1300-1400 kalorilik. Haftada 4 gün de bisiklete biniyorum. Bisikletin göstergesine göre 250 kalori yakıyorum. Ancak haftada 1 kilo gitmiyor. Acaba bünyem mi yavaş çalışıyor?

Kesinlikle canım, yılmadan vereceğiz. Bir anda olmasa da biz bu işi başaracağız. Geçen yıl ekim ayında 70 ten başladım rejime. 6 ayda (biraz uzun zaman ama olsun) 59,5 e düştüm. Rejime ara verince(4 ay kadar) 2 kilo aldım. Yavaş verince de kilolar kolay kolay geri alınmıyor. Tabi 6 ay biraz uzun, kabul ediyorum:kedi:

Şimdi yediklerimi yazıyorum: kahvaltıyı biliyorsunuz. Öğleye doğru 1 pk etiform ve 1 bardak süt. Öğlen 4 köfte, salata, ayran, 1 dilim ekmek. Birazdan 5 kuru kayısı. Akşam da kıymalı fasülye var. Bu akşam kardeşim geliyor. Bir daha giremeyebilirim.
Sevgiler...

canım metabolizma hızını ölçtürdün mü hiç yavaş çalışıyor olabilir bir baktır istersen

merhaba kızlar bende yediklerimi yazayım biraz fazla mı kaçtı ne sabah yarım simit klasik kahvaltı ve küçük bir parça tahinli çörek
öğle 3kaşık yoğut 1yemek kaşığı yulaf ve keten tohumu 1bardak süt ama ev gezmesine gittim yarım börek 1tane yalancı çiğ köfte yarım patatek püresi ve maalesef elmalı tavuk göğsü yedim

emirelcim ev gezmesine gidilince ne yazık ki fazla kaçıyo işte

:umursamaz::kedi: 7 tane hurma yedim,uffffffffffff reng olayimde rahatlayimya deli gibi yemek yiyesim var her hangi yemek degil tatli tatliiiiiiiiiiiiiiiii imdat.kötükedihüso

valla benim her zaman canım tatlı istiyo regl olsamda olmasamda özellikle çikolatalı tatlılara asla hayır diyemiyorummmmm cokacimcoook

yaaaa çok yemişsin cazalısın yarın epey kısmak lazım yediklerinden veya hareket lazım..kaydirigubbakcemile

7 tane çok değil mi bebem.ahh şu tatlı krizleri de olmasa ne iyi olur..

ben sabah yarım dilimel kahvaltı yaptım
öğlen fava yedim
arada 5 tane bisküvi ve kahve
akşam 1 kase çorba ve fava
ara azıcık kavun ve yarım armut
bu hafat kaçamak sayesinde kilo veremiyecekmişim gibi duruyor ama çıkmadık candan umut kesilmez.( bu arada eski komşumu gördüm bugün baya çok zayıflamışsın dedi.pek sevindirik haldeyimmopuyorumnanaktan)

melyezit canim ne yaptin anneni götürmek istedigin zaman tel numarsini veririm adamin
baharcim sen nasilsin toparladin mi biraz kendini
askito canim süpersin bende o kadar cok istiyorum ki su 70 lerden kurtulmayi ama benim de az kaldi iki kilocuk
fikriye canim sen nasilsin valla bazen öyle oluyor cocuklar yemiyor aman cöpe gitmesin diye bizim midelere ama artik yapmiyorum
az kalmis canim :) ha gayrettt.. belki ben yarin sabah görürümm o 6 li rakamlarii insallahh ya rabbimmm:hulya:sositososito
su tartilma olayini birakmam lazim.. afedersiniz wc ye ciktiktan sonra ilk isim lavabonun altindan tartiyi cekip üstüne binmek oluyor. bu huyumdan vazgecsem
daha az moral bozuklugu yasayacagim !:umursamaz:

aslinda biraz bünye ile birazda diyetin hangi asamasinda olmana bagli canim.
ben diyete basladim zaman .. yani 11 ay olavak neredeyse.
tikir tikir verdim.. hele ilk 2 haftasi 10 kiloya yaklasik verdim diye hatirliyorum.
hatta görümcem hala daha iddia ediyor 1 haftada verdin sen 10 kiloyu diye :roflol:
ondan sonrasinda cok zorlandim.
simdi ise 69 - 74 arasi gidip geldimm hep.. 69 a indim ama devamini getiremedim. az da yesem sporda yapsam takilip kaliyorum.
demem o ki eger diyetinin basinda deilsen kilo vermen daha güc olacak.
ama sakin vazgecme opuyorumnanaktan

cok abartmi$sin canim.:olmaz:. bence 2 günü günde sadece 1 dilim ekmek ve corbayla gecistirkaydirigubbakcemile5

ben bütün ömrüm boyunca cikolata ile beslenmeye raziyim :roflol:
hatta sicak bise gecsin bogazimdan diye cikolatali sicak puding bilem yerim :))
sabah kalktigim zaman ilk aradigim sey tatli oluyor.
ama kendimi tutuyorum cogu zaman..

tatli istegini bastirmak icin .. bol bol temiz hava ve spor birebirmiskaydirigubbakcemile5
mi$ Mi$ mi$ kolaydi dimi ??:))

yaaaa çok yemişsin cazalısın yarın epey kısmak lazım yediklerinden veya hareket lazım..kaydirigubbakcemile

7 tane çok değil mi bebem.ahh şu tatlı krizleri de olmasa ne iyi olur..

ben sabah yarım dilimel kahvaltı yaptım
öğlen fava yedim
arada 5 tane bisküvi ve kahve
akşam 1 kase çorba ve fava
ara azıcık kavun ve yarım armut
bu hafat kaçamak sayesinde kilo veremiyecekmişim gibi duruyor ama çıkmadık candan umut kesilmez.( bu arada eski komşumu gördüm bugün baya çok zayıflamışsın dedi.pek sevindirik haldeyimmopuyorumnanaktan)

oh oh bayiliyorum böle komsulara.. bizimde üst katta bir komsu teyzo$ varr
oy oy cok iyisin böyle cok güzelsin sakin daha verme dio.. kadini minciklayasim geliyo :roflol:zemuszemus

kızlar bir gün yoktum bizim diyet topiği çikolata, danino topiği olmuş şaştım sırnaşık şey

askitocum bu hafta azimli gördüm seni inşallah yarın sabah 60lı kilolarda olduğunu yazarsın merakla bekliyorum. İnsan eski kıyafetlerine girmeye başlayınca azim falan kalmıyor haklısın bende de öyle olmuştu. Efe paşa çok tatlı bayıldım.

adcım canını sıkma her ne kadar kızım gibisin deseler de öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.İnsanın kendi annesi gibi yar varmı

guzelimm özlemiştik tekarardan seni görmek çok güzel. Kızım için iyi dileklerine sağol iyi gerçekten ben de şaşırıyorum inşallah böye devam eder. Şimdi de boğazı kötü 2 gündür ama onu da atlatır sanırım. Düğün evinde yemesen içinde kalırmış afiyet olsun canım.

Nachtigall bugün üniversitede bizim konumuzda domuz gribiydi. Bir iş arkadaşımızın oğlu olmuş benim psikopat oda arkadaşım da dün onun ders yaptığı öğrencilere ben bugün ders yapmam dedi çocukları geri gönderdi rahatsızım dedi. Ne dediysem ikna edemedim. Kendimizi korumamız mümkün değil Allah korusun. Dün ve bugün yaklaşık 100'er kişilik sınıflarda ders anlattım. Markete alışveriş merkezine vasıtalara binip iniyoruz nelerden koruyabilirizki kendimizi. Sınıfta çocuklarda şaşkındı onlarla da konuştum. Elinizden geleni yapın ama abartmayın artık dedim. Ne yapalım hayat devam ediyor.
Bu arada kayınpederin de alemmiş ne kıymetli oğlu varmış. 500 gr vermiş olman ve kahvaltının değişmesi süper. Tüm listen mi değişti? paylaşırmısın bizimle canım.

karamanlim harika gidiyorsun hazır olduğun zaman takıma geri gel ne dersin kaydirigubbakcemile5

bhrım da yemiş gafreti bi de bahaneler sunmuş yok kardeşi almış da falan :umursamaz:

genciza canım ben hala melisin yediği şeyleri yiyemiyorum bebek yemeği gibi düşünüyorum onları nedense. Daninolarına da bu sebeple dokunmuyorum. Eşin de ne yapsın bir durucuğa bir sana bakıyordur, durucum yiyordur herhalde diyordur (duru maşallah 2 yaş gibi arkadaşlar, annesi de boylu poslu ama zayıfca :nazar:)

melzeyitim umarım daha iyisindir. Doktora gittinmi?

fikriyecim şu lafa bayıldım "tasarruf yapa yapa sismanladim". Ben de melisin yemediklerini yiyorum bazen :((( 7 tane hurma çok değil mi :bbo:

emirelcim acıbiberime katılıyorum yediklerin fazla kaçmış gerçekten, acıcık dikkat et tatlım.

kızlar 2 gündür akşam 9da sızıyorum saatlerin alınmasına alışamadım hala. Bi de melisin boğazı iltihaplanmış ateş falan yordu beni biraz. Tabi bu saatle uyukum bitti aklım da sizlerde kalmıştı bir bakayım dedim. 1 saattir buradayım geri döneyim kuzumun yanina. Babasını salona attık kuzumla yatıyoruz 2 gecedir (ateşini ölçüyorum da geceleri sık sık, benim kız 40 derece ateşi görmeden hali hareketi değişmiyor, koşup oynarken bir ölçüyorum 39.3 o yüzden sıkı takipteyim)

bu arada shopaholic geri gelecek, biraz sorunları varmış 2 haftaya falan tekrar aramızda olacak, patboriden de ses çıksa merak ettim onu da.

günaydın takım arkadaşlarım bugün nasılsınız bakalım?
ben sabah hastaneye gittim yanık merhemim bitmişti onu yazdıracaktım tekrar doktora ama hastaneleri görmeniz lazım girmekte beklemekte yürek ister doktorlar hemşireler görevliler ağızlarında maske ellerinde eldiven o şekilde dolaşıyorlar insanın öyle görünce giriş yaptırmak için sıraya giresi gelmiyo o yüzden geri döndüm eve tabi yakın olmasının verdiği avantaj merhemi yazdırmam şart yarın tatil o yüzden cuma öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum daha sakin oluyor bi geçemedi ne yanıkmış amaaaa kafamçokkarıştı

bugün canım klasik kahvaltı istemiyo o yüzden bir paket eti form meyveli bisküvi ile birlikte şekersiz meyveli çayımı içiyorum arada bir değişiklik yapmak lazım yoksa aynı yiyecekler diyetten bıktırıyo insanı sositososito

kızlar bir gün yoktum bizim diyet topiği çikolata, danino topiği olmuş şaştım sırnaşık şey

Nachtigall bugün üniversitede bizim konumuzda domuz gribiydi. Bir iş arkadaşımızın oğlu olmuş benim psikopat oda arkadaşım da dün onun ders yaptığı öğrencilere ben bugün ders yapmam dedi çocukları geri gönderdi rahatsızım dedi. Ne dediysem ikna edemedim. Kendimizi korumamız mümkün değil Allah korusun. Dün ve bugün yaklaşık 100'er kişilik sınıflarda ders anlattım. Markete alışveriş merkezine vasıtalara binip iniyoruz nelerden koruyabilirizki kendimizi. Sınıfta çocuklarda şaşkındı onlarla da konuştum. Elinizden geleni yapın ama abartmayın artık dedim. Ne yapalım hayat devam ediyor.
Bu arada kayınpederin de alemmiş ne kıymetli oğlu varmış. 500 gr vermiş olman ve kahvaltının değişmesi süper. Tüm listen mi değişti? paylaşırmısın bizimle canım.

bhrım da yemiş gafreti bi de bahaneler sunmuş yok kardeşi almış da falan :umursamaz:

aynen öyle oldu canım anladığım kadarıyla takımdaki herkes tatlı delisiiii delikafadulden
bahane arayana bahane çoktur canım hele ki zaafı olan bişeyse ne yazık ki çikolata da zaafım olan bişey :kedi:
domuz gribile ilgili dün tv de bir doktorun konuşmasını dinledim kaçarı yokmuş zaten bu gribe yakalanmanın şubat ayında hepimiz bu hastalığa yakalanmış olucaz dedi çünkü çok büyük bir hızla yayılan bir virüsmüş okulları falan da tatil ettiler ankarada ama nereye kadar tatil edilecekki dediğin gibi toplu taşım araçları alışveriş merkezleri bunlar en çok mikrobun yayıldığı yerler

kızlar 2 gündür akşam 9da sızıyorum saatlerin alınmasına alışamadım hala. Bi de melisin boğazı iltihaplanmış ateş falan yordu beni biraz. Tabi bu saatle uyukum bitti aklım da sizlerde kalmıştı bir bakayım dedim. 1 saattir buradayım geri döneyim kuzumun yanina. Babasını salona attık kuzumla yatıyoruz 2 gecedir (ateşini ölçüyorum da geceleri sık sık, benim kız 40 derece ateşi görmeden hali hareketi değişmiyor, koşup oynarken bir ölçüyorum 39.3 o yüzden sıkı takipteyim)

melisciğe de geçmiş olsun annesi a.s.

bugun ben de bahar gibi canim kahvalti etmek istemiyor.ama oglucumun kasar dilimi ve yarim yumurtasini yedim,1 bardak yesil cay ictim,oglende oglucuma mercimek corbasi apacam herhalde ben de yerim,ara icin kahvaltilik gevreginden yiyebilirmiyim acaba vwe ne kadar yiyebilirim ?aldigim gevregi tam tahilli.

Masallah Duruya ne iki yasinda hatta fazla,sadece kilosundan degil masallah cok da akili bir kiz.Benim ablamin oglu 2 yasinda ama sadece 11.500 gr kucucuk daha.

selam kizlar

hala 69 u göremedimm meliscimm ama cumaya ümitliyimmm:teytey:

sabah
2 catal spagetti ( gece esim yerken canim cekmisti.. aksamlari bisi canim cekiyorsa .. gece deilde sabah kalktigimda mutlaka tadina bakarim.en azindan gün icinde yakabilme olanagi var, aklinizda bulunsun)

yarim kâse CORNFLAKES (150 kcal)

ara müsli yerim.

sonrasida allah kerim..

merhaba kızlar dünden beri gelemedim.aslında geldim geçmişi okuyup yazıları yazdım ama malesef hata verdi sonrada giremedim zaten. sanırım sıkıntı vardı.tekrar gelmeye çalışırım.

Back
X