baharım bu yanık hangi yanık yeni mi yaktın yoksa 1 ay önce falan yakmıştın o mu:bbo: teşekkürler ablası melis için bugün daha iyi.
Bazı balıklar da kızartmadan güzel olmuyor :kedi: aifyet olsun tatlım.
fikriyecim melisi kabızlık için götürmüştüm doktora, bir alaca başladık artık daha iyi problem çözüldü gibi görünüyor. Boğaz enfeksiyonu için götürmedim babası doktor o tedavi ediyor ama geçti daha iyi ateşi çıkmadı dünden beri.
Kahvaltılık gevreği 1 kase light süt yada yoğurtla yiyebilirsin tatlım.
Bu arada canım annem neredeyse aç gezer bütün gün ama hep kiloludur yani aç kalınmakla kilo verilmiyor, metebolizma duruyor çünkü.
Fikriyecim tam tahıllı ekmek daha sağlıklı Sanberk için de. Verebilirsin ben de melise hep tam buğday veriyorum.
aSkiTocum hepimizde aynı problem var gün içinde dikkat edip akşama kaçırmak ben de yaptım ne kadar iradesizim diye de kızdım kendime. 3 bardak sütün seni tatmin edeceğine eminmisin akşama gözün dönmesin?
adcım evet sitede problem vardı neden anlamadım yine saldırılar var herhalde.
Nachtigall diyet listeni not ettim aslında tabi olay bu artık hepimiz biliyoruz ama arada kaçamaklar yapıyoruz hep

( melis için teşekkürler canım, daha iyi bugün.
Kajuya ben de bayılırım eşime yasakladım alamıyor.
guzelimm evet canım yaa kaçırdık bu hafta toparlansak iyi olur. Herkesin regli bitti sanırım artık bahane yok.
genciza caanım hem öğlen hep akşam kaçamak üzer seni :kedi:
melzeyitim istediğğin zaman dönebilirsimn takıma tatlım biliyorsun.
dosbacım çok geçmiş olsun sen gidip döndünmü halanın yanına? Kendine dikkat et tatlım bir an önce iyileş.