Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

guzelimm ne oldu tatlım sana neden canın sıkkın?

genciza canım evet iyi gerçekten anne sütü aldığı için hastalıkları atlatma süresi 2 gün oluyor. Ben hastalan sanydım ne kadar sürerdi düşünemiyorum. Kabızlıkla ilgili herşey yolunda haftaya doktorunu arayacağım tedaviye nasıl yön vereceğiz diye çünkü ilaçla yapıyor şimdilik, fobisini unutan kadar devam ederiz herhalde. Evet canım çok ıkınıyor ama yapmıyordu, tüm günü kötü geçiyordu.

karamanlim keşke bir panoromik film çektirseymişsin hangileri çürük görebilirdiniz. Ağrıyan diş diğerleriyle çok karışır. Geçmiş olsun canım başına bir sürü iş çıkmış.

fikriyecim yemek yaparken atıştırman bence kilo verememenin sebebidir yada arada masum zannettiğimiz atıştırmalar. Çok fazla yemek yemeyip tüm gün atıştırarak çok kilo alabiliriz (annem gibi). Teşekkürler canım inşallah yaşamaz bir daha yavrucuk çok acı çekti. Dedemiz de doktor yerimseniben çift yönden kuşatıldık yani :)

aSkiTocum azmine hayran kaldım, 60lı kiloları görmüşsün harikasın.

Nachtigall canım izin dönüşü gibi 59.8 olarak kilonu kaydedeceğim, güzel kilo vermişsin tebrikler sen de 50li kiloları gördün

dosbam şehir dışındaydın kilo alman normal, hayatım ben de ve bir çoğumuz da hedeflediğimiz kiloya düşemedik diskalifiye olmasın opuyorumnanaktan hepimizin gitmesi lazım o zaman :bbo: bu ayı uyum ayı ilan edelim. Bugünden sonra yeni bir ay başlıyor ne de olsa. Seni seviyoruz, sen gidersen ben de giderim :1ninca:

kızlar dün akşamakadar bir türlü siteye giremedim saldırılar var siteye sanoırım daha öncede olmuştu.
Gelelim kiloma 60.4

kızlar kilolarıkaydediyorum da 2 notum olacak:
Nachtigall canım geçen haftaki kilon 60.5 muş yani 700 gr vermişsin
aSkiTocum o kadar karamsar br portre çizdinki bu hafta kilo veremedin yada 300-500 vermişsin sandım. Oysa 1.4 kilo vermişsin ayrıca tebrikler :lepi:

bu gün cuma olduğunu unutmuşum dün ve bugün nelelr yediğimi yazayımda bana bir sopa gösterin
ekstraları yazayım öğle yemeğinden sonra bir poşet bisküvi akşam çorbadan sonra 2tabak mantı daha sonra saat 24 gibi 1 dilim çikoltalı pasta sabah yine pasta kilom 62,5 bu gdişle dubaya döneceğim offf ama bu gün her yediğimi yazayım bari gerçi utancımdan yazamıyorum ki

bu gün cuma olduğunu unutmuşum dün ve bugün nelelr yediğimi yazayımda bana bir sopa gösterin
ekstraları yazayım öğle yemeğinden sonra bir poşet bisküvi akşam çorbadan sonra 2tabak mantı daha sonra saat 24 gibi 1 dilim çikoltalı pasta sabah yine pasta kilom 62,5 bu gdişle dubaya döneceğim offf ama bu gün her yediğimi yazayım bari gerçi utancımdan yazamıyorum ki

canım sana ne yapalım bilmem ki, eve birinimi diksek elin her uzandığında eline vursa uzaktan sopa bir işe yaramıyor. Hadi bugün yeni bir gün sabah yediğini unut ve şu andan itibaren dikkat et, yeni bir ay da başlıyor bu ay hedefini belirle bence sen bu ay 59lu kiloları gör hayatım. Hadi canım görelim seni, yine dereceler yap yine guru duyalım seninle.

kızlar sabah wcye gitmeden gözümü açar açmaz tartılmıştım. 60.4 çıktım (biraz moralim bozuldu tabi dikkat ettim o kadar sadece 300 grfarketmiş) sonra kahvaltı yaptım wcye gittim ve şimdi 60.2 çıktım demek kahvaltı yapmadan tartılsaymışım bu saatlerde 59lu kiloları gçrebilecekmişim. Neyse yarına artık.

kızlar nooldu bana yaaa :(( yine ümitsizlik başladı... sanırım hastalığın verdiği moral bozukluğu ama toparlanamıyorum :((
sanki kilolu kalsam nolcak havalarına girdim

selam kızlar 2-3 gündür siteye girmekte zorlanıyorum. bazen takılıp kalıyor,tekrar takılmadan hemen yazayım.ben yine kilo aldım kızlar 54,1 kilodayım. sanırım diskalifiye oldum.gerçekten üzgünüm.meliscim gitmekte istemiyorum ama uygulamak zorundaysan da anlarım.gerçekten çok üzgünüm. dikkat etmeye çalıştım ama olmadı.sanırım fazla rahat davrandım. geçmişi okumaya çalışacağım.hepinizi öpüyorum.

dosbacım bayaa kilo verdin şimdi eskiye göre herşey daha çok yakışıyor üzerine herkes ne çok kilo vermişsin diyor işte bundan kaynaklanıyor yetinmen.
Ama sen otur düşün gerçekten olmak istediğin kilo ne, eğer buysa tamam de ama yok ben daha zayıf olmak istiyorum, her giydiğim de oram çıktı buram çıktı demek istemiyorum, istediğim her şeyi giymek istiyorum ve çok yakıştığını görmek istiyorum diyorsan devam. Bunun kararını sen vereceksin tatlım.

adcım dosbaya yazdıklarımı oku hepimiz için durum aynı hepimizin toplu diskalifiye olmamız lazım bu durumda. Bu ayı uyum ayı ilan edelim diyorum :kedi:

kızlar buraya yazmıştım kendimi iyi hissetmiyorum ogünden beridir gribim.çok fazla değildi gerçi ama dünden beri biraz daha hissedilir oldu sanki.

fikriyecim yemek yaparken ve aralarda atıştırmayı kesersen çok kısa zamanda görürsün emin ol. Tebrikler verdiğin 500 gr için.

hanimlar ve kizlar ben bu ay rengl olamiyacam galiba ayin 8 de olmaliydim.nerdeyse ikinci kez olmamam gerekiyordu,dr da gitmedim acaba niye oyle olduki?Aslinda daha once de ayni durum yasamistim dr iklim degisikliginden kaynaklaniyor demisti,bu sefer bir ay icinde bulgaristana gidip geldim saonbahar da denk geldi.Umarim gecikme sebebi bu.

ferdacim bende kahvalti etmeden once tartildim ve kilomu soyledim,simdi bir cay ictim,yarim yumurta yedim,1 zeytin kilom 71.5 gozukuyor.bencede kahvalti etmeden tartilmak lazim,hele aksam tartilirsak daha da cok kilolu gozukuyoruz.

Back
X