meliscim aslinda bundan 10 gün önce gitmistim yazmistimda buraya o zaman cekilmisti ama kendi dr iltihap oldugu icin net görünmüyor dedi ve iltihap icin bir hap verdi gönderdi ama hafta oratsi baska iki disim agrimaa basladi bende aradim hemen gelin dediler ama kendi dr izinliymis onun yerine baskasi bakiyordu onun icin oldu sali tekrar kendi dr gidecegimguzelimm ne oldu tatlım sana neden canın sıkkın?
genciza canım evet iyi gerçekten anne sütü aldığı için hastalıkları atlatma süresi 2 gün oluyor. Ben hastalan sanydım ne kadar sürerdi düşünemiyorum. Kabızlıkla ilgili herşey yolunda haftaya doktorunu arayacağım tedaviye nasıl yön vereceğiz diye çünkü ilaçla yapıyor şimdilik, fobisini unutan kadar devam ederiz herhalde. Evet canım çok ıkınıyor ama yapmıyordu, tüm günü kötü geçiyordu.
karamanlim keşke bir panoromik film çektirseymişsin hangileri çürük görebilirdiniz. Ağrıyan diş diğerleriyle çok karışır. Geçmiş olsun canım başına bir sürü iş çıkmış.
fikriyecim yemek yaparken atıştırman bence kilo verememenin sebebidir yada arada masum zannettiğimiz atıştırmalar. Çok fazla yemek yemeyip tüm gün atıştırarak çok kilo alabiliriz (annem gibi). Teşekkürler canım inşallah yaşamaz bir daha yavrucuk çok acı çekti. Dedemiz de doktor yerimseniben çift yönden kuşatıldık yani :)
aSkiTocum azmine hayran kaldım, 60lı kiloları görmüşsün harikasın.
Nachtigall canım izin dönüşü gibi 59.8 olarak kilonu kaydedeceğim, güzel kilo vermişsin tebrikler sen de 50li kiloları gördün
dosbam şehir dışındaydın kilo alman normal, hayatım ben de ve bir çoğumuz da hedeflediğimiz kiloya düşemedik diskalifiye olmasın opuyorumnanaktan hepimizin gitmesi lazım o zaman :bbo: bu ayı uyum ayı ilan edelim. Bugünden sonra yeni bir ay başlıyor ne de olsa. Seni seviyoruz, sen gidersen ben de giderim :1ninca:
evet fikriyecim ya kadina diyorum ama neyseki haftaya kendi dr gidecemcok gecmis olsun canim,gercekten insani cok sinir edilecek bir durum bu.mafoldumben
sagol canim ya aslinda cok genc güleryüzlü bir dr du ama oldu isteKızlar günaydın,
Serin bir gün. Kendinize dikkat edin:kedi: Kilomu bildireyim: 59,8. Meliscim, geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığım için iki haftalık 800 gr verdim diye yazıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Ortalamam da -1,15.
Canım, geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötüdür. Nasıl bir doktora düştün sen?
Canım, geçen yıl diyetisyene başladıktan sonra ben de çok fazla beslenme hatası yaptığımı farkettim. Bunu farketmemi sağlayan dietisyenin verdiği beslenme çizelgesiydi. Aralarda irili ufaklı o kadar çok gereksiz şey yiyormuşum ki. Sana da bir çizelge yapmanı tavsiye ediyorum. Günde 3 ana öğün, 3 ara öğün olmalı.ılk başladığımda bana yazdığı diyeti yazıyorum:
KAhvaltı: 2 dilim uno ekmek (dilimi 25 gr olmalı, istediğin esmer olabilir)
2 parça peynir (1 dilimi orta yağlı diğer parça dil peyniri olabilir)
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ya da 5 zeytin
Haftada 1 yumurta
1. ara: 1 porsiyon meyve + 2 ceviz ya da 6-7 fındık ya da badem
Öğle: 1 tane un kepekli sandviç ekmeği ( ben okulda yemek yiyorum diye böyle
yapmıştı)
4 köfte/ 1 but / 2 baget / 3 dilim peynir / 1 orta balık ve salata, ayran/yoğurt
2. ara: 1 bardak diet süt+ 1 pk etiform/ 4-5 kaşık müsli
Akşam: 7-8 kaşık kıymalı sebze
1 kase çorba
1 bardaka ayran/ 1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
3. ara: 2 porsiyon meyve
Bu diyet özellikle akşam yemeği açısından dolu. Daha sonraki haftalarda küçük değişiklikler yaptı. Ama yapabiliyorsan muhakkak yediklerini hem buraya hem çizelgene yaz. Ben de 60 a düşeceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile5
canim gecmis olsun kendine aman dikkat et oglusuna gecmesin evde daha olmazsa maske tak canim benim kizkardesim öyle yapiyorkızlar buraya yazmıştım kendimi iyi hissetmiyorum ogünden beridir gribim.çok fazla değildi gerçi ama dünden beri biraz daha hissedilir oldu sanki.
evet canim ya bide orda beklemek o aciyi cek ama agrimayan disine olsunAy ne sinir bir dişçiymiş öyle o.Zaten git gel yoruyor insanı birde ondan sonra bişey yiyip içmemek.Geçmiş olsun canım.
Yemek yemek,tuvalet ihtiyacı,su,regl kiloyu çok etkililiyor arkadaşlar.Ben sabah tartılmayı unuttum yemek yedim öyle tartıldım ama ben bu hafta kilo vermdim gibi geliyor ondan 65 kiloyum dedim.Ama gören herkes göbekten ve basenden verdiğimi söylüyor.Aynaya bakınca bende farkediyorum.....Ama sporla verebildim kiloyu,sporla sıkılaştım.Spora bu hafta başlarım tekrar.Kaç gündür grip,farenjit,kalp derken çok yoruldu zaten vücudum.Bir de sporla kendimi yormadım.
ve kizlar bugün gercekten cok mutluyum sabah tartida 71.8 ciktim ama birsey dikkatimi cekti kizlar kolumdaki saat bile 100 gr geliyor onun icin üzerinizde hicbirsey yokken tartilin
sali gününyüzmeye gittim uzun bir aradan sonra herkes ne kadar zayifladigimi söyledi bu insani dahada motive ediyor