Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

guzelimm ne oldu tatlım sana neden canın sıkkın?

genciza canım evet iyi gerçekten anne sütü aldığı için hastalıkları atlatma süresi 2 gün oluyor. Ben hastalan sanydım ne kadar sürerdi düşünemiyorum. Kabızlıkla ilgili herşey yolunda haftaya doktorunu arayacağım tedaviye nasıl yön vereceğiz diye çünkü ilaçla yapıyor şimdilik, fobisini unutan kadar devam ederiz herhalde. Evet canım çok ıkınıyor ama yapmıyordu, tüm günü kötü geçiyordu.

karamanlim keşke bir panoromik film çektirseymişsin hangileri çürük görebilirdiniz. Ağrıyan diş diğerleriyle çok karışır. Geçmiş olsun canım başına bir sürü iş çıkmış.

fikriyecim yemek yaparken atıştırman bence kilo verememenin sebebidir yada arada masum zannettiğimiz atıştırmalar. Çok fazla yemek yemeyip tüm gün atıştırarak çok kilo alabiliriz (annem gibi). Teşekkürler canım inşallah yaşamaz bir daha yavrucuk çok acı çekti. Dedemiz de doktor yerimseniben çift yönden kuşatıldık yani :)

aSkiTocum azmine hayran kaldım, 60lı kiloları görmüşsün harikasın.

Nachtigall canım izin dönüşü gibi 59.8 olarak kilonu kaydedeceğim, güzel kilo vermişsin tebrikler sen de 50li kiloları gördün

dosbam şehir dışındaydın kilo alman normal, hayatım ben de ve bir çoğumuz da hedeflediğimiz kiloya düşemedik diskalifiye olmasın opuyorumnanaktan hepimizin gitmesi lazım o zaman :bbo: bu ayı uyum ayı ilan edelim. Bugünden sonra yeni bir ay başlıyor ne de olsa. Seni seviyoruz, sen gidersen ben de giderim :1ninca:
meliscim aslinda bundan 10 gün önce gitmistim yazmistimda buraya o zaman cekilmisti ama kendi dr iltihap oldugu icin net görünmüyor dedi ve iltihap icin bir hap verdi gönderdi ama hafta oratsi baska iki disim agrimaa basladi bende aradim hemen gelin dediler ama kendi dr izinliymis onun yerine baskasi bakiyordu onun icin oldu sali tekrar kendi dr gidecegim
cok gecmis olsun canim,gercekten insani cok sinir edilecek bir durum bu.mafoldumben
evet fikriyecim ya kadina diyorum ama neyseki haftaya kendi dr gidecem
Kızlar günaydın,
Serin bir gün. Kendinize dikkat edin:kedi: Kilomu bildireyim: 59,8. Meliscim, geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığım için iki haftalık 800 gr verdim diye yazıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Ortalamam da -1,15.

Canım, geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötüdür. Nasıl bir doktora düştün sen?

Canım, geçen yıl diyetisyene başladıktan sonra ben de çok fazla beslenme hatası yaptığımı farkettim. Bunu farketmemi sağlayan dietisyenin verdiği beslenme çizelgesiydi. Aralarda irili ufaklı o kadar çok gereksiz şey yiyormuşum ki. Sana da bir çizelge yapmanı tavsiye ediyorum. Günde 3 ana öğün, 3 ara öğün olmalı.ılk başladığımda bana yazdığı diyeti yazıyorum:
KAhvaltı: 2 dilim uno ekmek (dilimi 25 gr olmalı, istediğin esmer olabilir)
2 parça peynir (1 dilimi orta yağlı diğer parça dil peyniri olabilir)
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ya da 5 zeytin
Haftada 1 yumurta
1. ara: 1 porsiyon meyve + 2 ceviz ya da 6-7 fındık ya da badem
Öğle: 1 tane un kepekli sandviç ekmeği ( ben okulda yemek yiyorum diye böyle
yapmıştı)
4 köfte/ 1 but / 2 baget / 3 dilim peynir / 1 orta balık ve salata, ayran/yoğurt
2. ara: 1 bardak diet süt+ 1 pk etiform/ 4-5 kaşık müsli
Akşam: 7-8 kaşık kıymalı sebze
1 kase çorba
1 bardaka ayran/ 1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
3. ara: 2 porsiyon meyve

Bu diyet özellikle akşam yemeği açısından dolu. Daha sonraki haftalarda küçük değişiklikler yaptı. Ama yapabiliyorsan muhakkak yediklerini hem buraya hem çizelgene yaz. Ben de 60 a düşeceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile5
sagol canim ya aslinda cok genc güleryüzlü bir dr du ama oldu iste
kızlar buraya yazmıştım kendimi iyi hissetmiyorum ogünden beridir gribim.çok fazla değildi gerçi ama dünden beri biraz daha hissedilir oldu sanki.
canim gecmis olsun kendine aman dikkat et oglusuna gecmesin evde daha olmazsa maske tak canim benim kizkardesim öyle yapiyor
Ay ne sinir bir dişçiymiş öyle o.Zaten git gel yoruyor insanı birde ondan sonra bişey yiyip içmemek.Geçmiş olsun canım.

Yemek yemek,tuvalet ihtiyacı,su,regl kiloyu çok etkililiyor arkadaşlar.Ben sabah tartılmayı unuttum yemek yedim öyle tartıldım ama ben bu hafta kilo vermdim gibi geliyor ondan 65 kiloyum dedim.Ama gören herkes göbekten ve basenden verdiğimi söylüyor.Aynaya bakınca bende farkediyorum.....Ama sporla verebildim kiloyu,sporla sıkılaştım.Spora bu hafta başlarım tekrar.Kaç gündür grip,farenjit,kalp derken çok yoruldu zaten vücudum.Bir de sporla kendimi yormadım.
evet canim ya bide orda beklemek o aciyi cek ama agrimayan disine olsun
ve kizlar bugün gercekten cok mutluyum sabah tartida 71.8 ciktim ama birsey dikkatimi cekti kizlar kolumdaki saat bile 100 gr geliyor onun icin üzerinizde hicbirsey yokken tartilin
sali gününyüzmeye gittim uzun bir aradan sonra herkes ne kadar zayifladigimi söyledi bu insani dahada motive ediyor

karamanlım oluyor bazen böyle kendi dişçine gidince düzeltirsin problemi. Senin de ben gibi birçok dişinde problem var herhalde. Çok dikkat ederim küçüklüğümden beri ama arka dişlerimin çoğu dolgu hep, yapı herhlade. Abnlamın hiç çürüğü yoktur neredeyse.

canım gerçekten çok farkediyor, iç çamaşırlar da 100 gr farkediyor en az. Canım sen çok güzel kilo vermişsin. Bu hafta da hep 4den sonra yemedin mi? başka birşe yaptınmı?

karamanlım oluyor bazen böyle kendi dişçine gidince düzeltirsin problemi. Senin de ben gibi birçok dişinde problem var herhalde. Çok dikkat ederim küçüklüğümden beri ama arka dişlerimin çoğu dolgu hep, yapı herhlade. Abnlamın hiç çürüğü yoktur neredeyse.

canım gerçekten çok farkediyor, iç çamaşırlar da 100 gr farkediyor en az. Canım sen çok güzel kilo vermişsin. Bu hafta da hep 4den sonra yemedin mi? başka birşe yaptınmı?
sali gidecegim zaten evet canim dislerimin cogu dolgu dolgu olmayan dislerim cok az nerdeyse
evet cok farkediyor meliscim aslinda söyle bir basa döndüm bugünde ben bu gruba katildigim da 82 kilo ile katilmistim biliyorsun cok ilac kullandim bu arada ama su son birbucuk aydir gercekten en son 4 te yiyorum bazen öglen gec yersem daha birsey yemiyorum suyu cok iciyorum suyun cok faydasini gördüm gercekten egerki cok midem kazinirsa meyve yiyorum yada sadece salata yiyorum

YENİ GURUPLAR:
bhr.87 (82.6) ile fikriye (71.0)
astiko (69.9) ile dosba (66.8)
güzelim (65.0) ile genciza (63.1)
emirel (62.5) ile acıbiber (61.3 )
melis (60.2), nacticall (59.8) ve ad (54.1)

NOTLAR:
1. kızlar herkes eşine sahip çıksın denetlesin.
2. kurban bayramına kadar olan yarış başlamıştır. Kilo verenler güzel bir bayramlıkla ödüllendirileceklerdir :) Kendinize 1 beden küçük bayramlık bakmaya başlayın, hadi bayramda en güzel biz olalım herkes ne kadar zayıfladığımızı konuşsun.
Ay ne güzel olurdu.ARADA 40 beden alıyorum hep 38 yada 36 beden alsam ne güzel olurdu.55'e düşmem lazım valla.Bu hafta spora başlamam lazım.Eşleştirme güzel olmuş canım.Birbirini denetlemek daha kolay ve iyi olur.
valla güzelimcim sen zaten çoook güzel kilo verdin.insanlar söylüyormuş gerçi ama farketmemesi mümkün değil. vereliniortak kendini iyice topladıktan sonra tekrar bizleri şaşırtcağını düşünüyorum sen yaparsın hayatım.opuyorumnanaktan
İnşallah canım.Bu aralar kendimi iyi hisetmiyorum ama çarpıntım fazla oluyor.Grip ilaçlarıda ağır geldi biraz,değiştirdiler ilaçları şimdi....Bütün gün evdeyim 1 bardak kaldırasım gelmiyor,yorgun hissediyorum çok kendimi.
tamam canım inşallah artık en kısa zamanda 80 li rakamlardan kurtulurum yoksa bunalıma gircem yakında haberiniz olsun :jeyyar:

İnanıyorum canım ben sen istedin mi yaparsın.Moralini bozma yeter ki.

canım baktım da takımdan izne ayrıldığında da 77 imişsin bi de kortizon tedavisi gördüğü işçin ayrıldı yazmışız , kimse inanmayacak dönünce :)))

Kızlar site ile ilgili bilginiz var mı?Deli oldum.Foruma girmek istemiyorum valla,çok bekliyorum çünkü açılması için.

canım baktım da takımdan izne ayrıldığında da 77 imişsin bi de kortizon tedavisi gördüğü işçin ayrıldı yazmışız , kimse inanmayacak dönünce :)))

evet canim öyle olacak valla aslinda takima dönmekte istiyorum meliscimm bos yer oldugunda döneyim deneyeyim 12. ayda romatizma dr unda randevum var bakalim nediyecek

sanırım 2. yiz askito da 3. bireyselde. 1 takım kaldı açıklamayan sonucunu ama baktım onlarda da pek birşey yok.
1. olan kişi 2.5 kilo vermiş isveç diyeti yapmış.

evet canim öyle olacak valla aslinda takima dönmekte istiyorum meliscimm bos yer oldugunda döneyim deneyeyim 12. ayda romatizma dr unda randevum var bakalim nediyecek

tamam canım haberleşiriz, şu an 1 kişilik yerimiz var melzyitle bir konuşayım geleyim diyordu bakalım bir yer ayarlarız sana istediğin zaman.
inşallah her şey yolundadır senin ağrıların yok zaten değilmi bildiğim kadarıyla.

of yazdım doldurdum kayboldu gitti :)

melisim canım evet sitede saldırı var..geçen sefer olan mevzuu aynen..

melisim bazı yeni arkadaşlarımız etiket düzenlemeleriyle oynamışlar bu durumu izah edebilirmisin yumuşak ve açıkça bir dille :)) özellikle fikriyenin okuduğundan emin olarak...sabah farkedip temizledim lütfen elleşmeyelim arkadaşlar etiketlere hehehee :)))

tamam kallistecim uyarı yaparım fikriye de yeni üyemiz paylaşım alanını takip etmediği için konudan habersizdir bir daha yapmaz.

güzelim saldırılar oluyor siteye arada takmışlar kafaya daha önce de olmuştu. Birkaç güne geçer.
Canım bu saldırıların bize bir zararı olur mu sence girememekten başka?Bu kadar yoğun bir siteye taktılarsa vardır bi bildikleri.

Geçmiş olsun.Ne romatizması var sizde?İnşallah iyi şeyler söyler doktorunuz.Romatizma tedavisinde kortizon ilaçları çok şişiriyor.Ağrı çekmektense içmek daha iyi ama.Allah şifa versin.

tamam canım haberleşiriz, şu an 1 kişilik yerimiz var melzyitle bir konuşayım geleyim diyordu bakalım bir yer ayarlarız sana istediğin zaman.
inşallah her şey yolundadır senin ağrıların yok zaten değilmi bildiğim kadarıyla.

tamam canim sen uygun oldugu zaman haber verirsin yok canim cok az kaldi agrilarim sadece sag kolumda var biraz ama cok fazla degil

arkadaşlar daha önce de konusu geçmişti etiketlerle oynamıyoruz diye paylaşım alanında da tartışılmıştı hatırlarsınız. Yeni arkadaşlar için de tekrarlayalım:
kallistemin tabiriyle etiketlerle elleşmeyelim lütfen.

NOT: kallistecim sitemize saldıranların elleri kırılsın. Bu arada etiketleri silmek için çok uğraşmışsın sabah 3 satırdı. Ellerine sağlık.

Canım bu saldırıların bize bir zararı olur mu sence girememekten başka?Bu kadar yoğun bir siteye taktılarsa vardır bi bildikleri.

Geçmiş olsun.Ne romatizması var sizde?İnşallah iyi şeyler söyler doktorunuz.Romatizma tedavisinde kortizon ilaçları çok şişiriyor.Ağrı çekmektense içmek daha iyi ama.Allah şifa versin.

canim bende iltihapli romatizma var 4 senedir

bir zararı olmaz herhalde canım, hasta ruhlu insan mı yok, uğraşıyorlardır zaten problemi çözmek için.

tamam canim sen uygun oldugu zaman haber verirsin yok canim cok az kaldi agrilarim sadece sag kolumda var biraz ama cok fazla degil

bayaa toparlamışsın canım zaten. Bir daha tekrarlanmız umarım canım.

canim bende iltihapli romatizma var 4 senedir

Geçmiş olsun canım bende bişey için gittiğimde doktora seni bide ramotolog görsün dedi,gittim 1 ay git gel bir sürü tahlil yaptılar,Sonra doktor bana sen slesin dedi,Ölebilirsin,kapl krizi geçirebilirsin,beyin kanaması falan dedi.Ben şok içinde dinliyorum tabi doktoru,bana rapor çıkardı hemen 2 reçete ilaç verdi.Sonra sana göz testi yapmadık demi bir ilaç için dedi.Hayır deyince ilk başta onu yaptırman lazım dedi.Bende bu süre zarfında 6 tane doktor gezdim 5 tanesi bişeyin yok senin ana tesitinin pozitif çıkaması hiçbirşey ifade etmez dedi.Bende hiç ilaç kullanmadım öyle dediler diye.Şu an hiçbir şikayetim yok.Ama ana testi her seferinde pozitif çıkyor neden oluyor hala anlamış değilim.Diğer antikor testleri hep negatif.Ay o günü hatırladım birden çok üzülmüştüm,depresyona girmiştim valla.Evde babama hep ben ölcekmişim biliyormusun diye gezip durmuştum evde.

ARKADASLAR ETIKETLER ILGILI BU TOPIGINI N HIC YAZDIGIMI HATIRLAMIYORUM BEN ACIKCASI AMA FIKRIYE DIYORSA OYLEDIR HERHALDE
NASIL OYNAMISIM ANLAMADIM acaba I harfi bende yok ayni sekilde diyer turkce harfleride ondan mi anlamadim.neyse sorun burdan cikiyorsa ok yapmaaaaaaaaaaaaam

Back
X