Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bhrcım koruma pogramı çok kolay canım... haftada 3 gün istediğim şeyi yiyorum ama hepsinin tek tek ölçülerini verdi... aslında yaşam şeklimizin olması gerektiği kadar

melzeyitcim annemin canim actifry .. diyette oldugum icin ödünc aldim.. kizartilmis tadi vermiyor. alma degmez bence.. buharda pisiriyo.. bir kasik yag atiosun ama sonunda yag dipte yüzüyo.. sadece buharla pisiriyo.
300 liraya almisti sanirim. ya 150 ya 170 euroya.

diyetteki altin kural. karbonhidratla proteini ayni anda tüketmemek ..
ben böyle yaparak verdim o kadar kiloyu.

egzersizden vazgecip 1 saat 40 dakika yürüyüs yaptim.. aksamda 100 mekik cekerim.

valla hayatım ne kadar yapsanda bitmez ev işleri biz hatunlar biryerden bişeyi muhakkak buluruz.evdeyken rahat oluyor insan zamanım var diye geniş davranıyor,yapası gelmiyor falan.bizler işi şansa bırakmıyoruz malesef işler bitmeden oturup dinlenmek yok.ben o yüzden akşamlaı pek sık gelemiyorum. eve gelince yemekti,mutfaktı,çocuktu,kocaydı kaydirigubbakcemile3 derken bi bakmışım hooop sabah oluvermiş.
evdesin nede olsa hayatım takma kafana halledersin yeterki sağlığın iyi olsun senden önemlimi şekercim.

canım yaa üzülüyorum ben sana valla hayırlısı ile iyileşmeni diliyorum hayatım.lütfen dikkat et kendine. karamanlım dan çok çektim,( kaydirigubbakcemile3 )o bitti şimdi sen başladın.komaya sokcanız beni üzüntü koması. :1shok:

amin hayatım amin hemde yüzbin kere amin.
valla havalara dikkat kızlar sakın grip olmayın.bol bol elleri yıkayın öpüşmekte yok ha ona göre. :olmaz: :oklava:

spoooooor.... benim için çok zor ama ne yaparım bilmiyorum bir çare bulmam lazım.

valla biz hatunlar bazen kendimizi salıverioruz. nede olsa böylede iyi şikayet eden yok diye. arada söylesinler böyle.yüzümüze şak diye yiyince lafları etki ederde kurtuluruz canına yandığımın kilolarından. Çok üzgünüm çoook

haydi bakem sopalar ortaya. :oklava: nachtigal nasılsın eşim benim.

meliscim aynı şeyleri düşünüyoruz. kötükedihüso

yedinmi tırtıl kurabiyeden bacım. kaydirigubbakcemile3

çoook geçmişolsun karamanlım. valla başladı boğaz enfeksiyonları çocuklarda yine.bir arkadaşımın çocuğuda boğazlarında rahatsızlandı.dünden beri ateşli geziyor çocuk. inşallah kısa sürede atlatır hayatım.çook öpüyorum. :teselli:
canim seninde dedigin gibi cok cektim ama atlattim sayilir
evet canim ya yazik kuzum nasil kötü oldu iki gün havalardan
günaydın arkadaşlar dün akşam balığımı yedim az yağda hamsi tavamı ve soğan salatamı yedimmi yedim bide üzernie tatlı yedimmim 3-4 tane tulumba cık
sabahta 3 zeytin yarım su bardağı süt
3-4 dilim peynir 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı kuşburnu yedim yeşil çayımı içtim

ama öğlene doğru tansiyon yine yerlerde biraz çubuk kraker yedim banamısın demedi ayranda yoktu kantinde 5-6 tanede cizi yedim 3-4 tane kayısı ama banamısın demiyor
canim ne yapiyorsun nasilsin aman kendine dikkat et
herkese merhaba,kacgundur yazamiyorum,Kendimi cok yogun hissediyorum ve nedensiz moralim bozuk.
kahvalti disirda oldugumuz icin bir peynirli gozleme yedim,
ara 1 armut
oglen daha birsey yapmadim belki de biskuvi cay yerim,canimbisey yemek istemiyor.
canim ya havalardan dir sabah kalktigim zaman bende öyle hissediyorum
askito sagol canim cocuklar iste bir yerlerden kapip geliyorlar

alıntı yaptım o kadar yok nereye gitti bunlar neyse
adcım 62 kiloydum bu hale geldim daha önce 60lara kadar düştüm sonra nasıl oldu bilmiyorum alıvermişim kiloları
aşkido canım ya nasıl bu patates yanlızca patates mi yiyiyorsun mrrak ettim

öğle yediklerimi yazayım 2tane salatalık 2 kaşık yoğurt tedim daha sonra ev gezmesine gittim yarım börek yarım poğaça 3 sarma ve yarım irmikli sütlü tatlı yedim yemek zorunda kaldım yemeğince kızıyorlar

afiyet olsun emirel.valla bu evsahipleri hep aynı diyet falan anlamıyolar.bide ters ters bakarlar aaa senin ihtiyacınmı var diye.sanki illa 100 kg. olmak lazım diyet için.

emirelcim walla basarabilene kopyalicam simdi patates diyetini buraya..
ben hic yapamadim. ama 1 bucuk gün patates yiyebildim süper ödem atiyor.

iyi akşamlar kızlar,
hastalara geçmiş olsun havalar çok dengesiz dikkat edin canlar.

ben neler yedim yazayım sabah sütle corn flakes 1 kase
öğlen tost
akşam mantarlı tavuk, çok az makarna

astikocum sorun olabilir linki sil istersen isteyen internetten bulur yada kkda varsa onun linkini verebilirsin.

birşey merak ettim dosbacım neden yollarınız ayrılıyor diyetisteninle?

bu arada bugün görümcem geldi "hala diyet yapıyomusun baya zayıflamışsın " dedi acayip mutlu oldum:dance:

iyi akşamlar kızlar,
hastalara geçmiş olsun havalar çok dengesiz dikkat edin canlar.

ben neler yedim yazayım sabah sütle corn flakes 1 kase
öğlen tost
akşam mantarlı tavuk, çok az makarna

astikocum sorun olabilir linki sil istersen isteyen internetten bulur yada kkda varsa onun linkini verebilirsin.

birşey merak ettim dosbacım neden yollarınız ayrılıyor diyetisteninle?

canım diyet için 4 aylık bi program hazırlamıştık...tabii ben hedefe ulaşamadım ama diyetisyenim biliyorsun diyet boyunca listemde hemen hemen hiç değişiklik yapmadı (60 gün) bende çok sıkıldım canım.... şimdi korumaya geçtik koruma da bile kilo verebiliyorum... bi süre böyle devam edeyim sonra kendim zaten öğrendim neler yapmam gerektiğini diyorum

bu arada bugün görümcem geldi "hala diyet yapıyomusun baya zayıflamışsın " dedi acayip mutlu oldum:dance:

canım insan çok mutlu oluyor... ben memlekete gidince çok güzel tepkiler aldım ama biraz fazla gaza getirmişler hemen yörüngeden çıktım :)) şimdi sadece ne istediğimi düşünüyorum :))

aslinda insanlarin bize 'kilo mu aldin?' diye sormasi bize daha iyi gelir :))
cünkü bende 6-7 aydir 69-74 arasi gidip geliyorum .. sirf insanlarin ayy cok zayiflamissin daha verme ne gerek var böyle cok iyisin demelerinden kaynaklaniyor.
hakkat yaa iyiyim böyle falan diye düsünmeye basliyor insan.
ama asil hedefimizi unutmamamiz gerekk...
insanlarin bizi iyi görmesi deil bizim kendimizi rahat hissetmemiz önemli.
HEDEFE DOGRU HUCUUUM :roflol:

dosbikim yok anacim ben yapamadim o diyeti :)) böö igrencc :roflol:
2nci günün ortasinda patates görecek gözüm olmuyor.
yapabilene bravo :)

Back
X