Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde sunu düsünüyorum. ben haftasonlari esim evde diye kendime izin veriyorum ..
kendisi diyet yapmama gicikta biraz :)
1 kg falan garanti aliyorum haftasonlari. aslinda bu aliskanligida biraksam tam züper olucak..
aslinda insanlarin bize 'kilo mu aldin?' diye sormasi bize daha iyi gelir :))
cünkü bende 6-7 aydir 69-74 arasi gidip geliyorum .. sirf insanlarin ayy cok zayiflamissin daha verme ne gerek var böyle cok iyisin demelerinden kaynaklaniyor.
hakkat yaa iyiyim böyle falan diye düsünmeye basliyor insan.
ama asil hedefimizi unutmamamiz gerekk...
insanlarin bizi iyi görmesi deil bizim kendimizi rahat hissetmemiz önemli.
HEDEFE DOGRU HUCUUUM :roflol:
birde sunu düsünüyorum. ben haftasonlari esim evde diye kendime izin veriyorum ..
1 kg falan garanti aliyorum haftasonlari. aslinda bu aliskanligida biraksam tam züper olucak..
ah bu esler hem zayif olmamizi istiyorlar hem de sabute etmekten cok zevk alirlar,Bizimki de is yerinden tel aciyor cani irmik helvasi istemis,ck kizdim ona tama yaparim ama ben ne yapacam?irmik helvasi bu ya,al disirda ye dedim,kizdi bana,kac aydir beni zorlamamk icin bisey yaptirmazmis da bugun bisey istemis burnundan cikartmismisim......uffffffffffffff yaptim tabiki,2 kasik ben de yedim hehehehee yemedim,Kendimi zor tutum sonra ya ben cocukmuyum da kendimi kontrol edemeyecekmiyim dedim ve yemedim,unuttum bile.Bence bu kendim icin diyorum bisey canim isteyince dur azicik 1 kasik yiyim de canim cekmesin yok ben de bu gecmiyor basladim mi yemegi kendimi durduramiyorum,Ben de ya yok ve ya yok diye kuralli geciyor.
Aslinda coktan bisey dusunuyorum,biz bu rejimleri yapiyoruz ve surekli biseyler yemmek icin kendimizi tutuyoruz,inanin benim psiholojigim yoruluyor.bence haftada bir gun kendimize diyetten dinleme gunu olmalidir,mesela hafta sonundan bir gun.Tabi dinlemek derken deli gibi yemek yemegi anlima gelmiyor,Mesela disirdasiniz sizin sevdginiz biseyi sinirli miktarda yiyebilirsiniz.Bence hele uzun zamndir rejim yapanlar icin faydali olur.
kızlar komşumuz davet etti akşam yemeğine ve mantı vardı önce ben yemeyim falan dedim gönül koydu ille de yiyecesin diye ben de yedim oklavayı hakettim galibaklava:
kızlar komşumuz davet etti akşam yemeğine ve mantı vardı önce ben yemeyim falan dedim gönül koydu ille de yiyecesin diye ben de yedim oklavayı hakettim galibaklava:
bu arada bugün görümcem geldi "hala diyet yapıyomusun baya zayıflamışsın " dedi acayip mutlu oldum:dance:
canım diyet için 4 aylık bi program hazırlamıştık...tabii ben hedefe ulaşamadım ama diyetisyenim biliyorsun diyet boyunca listemde hemen hemen hiç değişiklik yapmadı (60 gün) bende çok sıkıldım canım.... şimdi korumaya geçtik koruma da bile kilo verebiliyorum... bi süre böyle devam edeyim sonra kendim zaten öğrendim neler yapmam gerektiğini diyorum
canım insan çok mutlu oluyor... ben memlekete gidince çok güzel tepkiler aldım ama biraz fazla gaza getirmişler hemen yörüngeden çıktım :)) şimdi sadece ne istediğimi düşünüyorum :))
ah bu esler hem zayif olmamizi istiyorlar hem de sabute etmekten cok zevk alirlar,Bizimki de is yerinden tel aciyor cani irmik helvasi istemis,ck kizdim ona tama yaparim ama ben ne yapacam?irmik helvasi bu ya,al disirda ye dedim,kizdi bana,kac aydir beni zorlamamk icin bisey yaptirmazmis da bugun bisey istemis burnundan cikartmismisim......uffffffffffffff yaptim tabiki,2 kasik ben de yedim hehehehee yemedim,Kendimi zor tutum sonra ya ben cocukmuyum da kendimi kontrol edemeyecekmiyim dedim ve yemedim,unuttum bile.Bence bu kendim icin diyorum bisey canim isteyince dur azicik 1 kasik yiyim de canim cekmesin yok ben de bu gecmiyor basladim mi yemegi kendimi durduramiyorum,Ben de ya yok ve ya yok diye kuralli geciyor.
Aslinda coktan bisey dusunuyorum,biz bu rejimleri yapiyoruz ve surekli biseyler yemmek icin kendimizi tutuyoruz,inanin benim psiholojigim yoruluyor.bence haftada bir gun kendimize diyetten dinleme gunu olmalidir,mesela hafta sonundan bir gun.Tabi dinlemek derken deli gibi yemek yemegi anlima gelmiyor,Mesela disirdasiniz sizin sevdginiz biseyi sinirli miktarda yiyebilirsiniz.Bence hele uzun zamndir rejim yapanlar icin faydali olur.
Kızlar günaydın,
Dün akşam eve geldiğimde çok yorgundum. Erkenden de yattım. Dün öğlenekmek arası tavuk döner yedim. Ekmeğin çoğunu yemedim. Akşam da 1 kase çorba ve kabak yedim. Keşke tavuğun ekmeğini daha da mı az yeseydim :kedi: Şimdi de kahvaltı saati. Menü aynı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, zeytin ezmesi ve kahve.
Hepinize güzel günler..
günaydın canlarım sabah aç karnına sirkeli ballı suyumu içtim pazartesinden beri içiyorum
bugün kahvaltımı çeyrek simit az pogaça yemek zorunda kaldım ama poğaça sıcacıktı dayanamadım bu arada bağırsak problemim var arkadaşlar bugün 4.günüm halen çıkamadım umarım bugün halledecem
melis kuzuyada afiyet olsun hım yerim onu ben kahvaltı niyetine