Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydinnn
kizlar cok mutluyum 68 i gördüm sonunda
size rica ediyorum hatta yalvariyorum hemen spora baslayinn..
kesinlikle basli basina diyet yetmiyorr..
aylardir 69 dan assagisini görememistimmm
hic bisey yapamiosaniz yürüyüyün!! bari vazgectiginiz yemeklerin bir anlami olsun.
en azindan 1 hafta deneyin .. farki sizde göreceksiniz.

acibiber güzel cok gecmis olsun, icini ferah tut distendir annesi, oglum 16 aylik ..
bi ara atesi 5 gün boyunca 38-39 arasi gitti geldi. ama baska hic birseyi yoktu. maalesef böle annelerin babalarin yürekleri agizlarina geliyor ama merak etme emi 1-2 güne bomba gibi olur kuzun.

melzeyit canim ben yeni katildigim icin isinma turlariydi :) farkindaysan bir kac gündür katilimim daha :) tabiki kimsenin hakkini yemek istemeyiz.

sabah
2 dilim az yagli az recelli kepekli ekmek.

canım biliyorum poğaça ne kadar tehlikeli
ama çeyrek yedim inan sabahki ekmek ve yağ hakkımı kullandım ama köfte meselesini anlamadım

canım günlük 4 köfte büyüklüğünde et yeme hakkım var eğer 1 poğaça yersem 2 dilim ekmek 2tk yağ ve 1 köfte yerine sayılıyor... değişim programına geçtim.... artık değiştirerek yiyebiliyorum

aşkito benim takım arkadaşımdın dimi :))
bana böyle gaz verecek biri lazımdı :)) bende yürüyüş ve spor yapmak istiyorum başlıyorum ama hep sonunu getiremiyorum :((

anladım canım ya burda bir pastane var sıcak poğaçalar oluyo kendimi zor tutuyorum vallahi canım istiyor ama yarımdan az yemeye çalışıyorum düşünüyorumda önceden 2 bazen 3 tane yiyodum ayyyyyyy

dosbikim ben 90 kilo ile diyete basladigimda 6 aylik bir bebegim vardi.
atiyordum onu arabasina .. karda kista özellikle kürenmemis yollarda bayir yukari yürüyordum. kan ter icinde kaliyordum.

ama simdi o kadar ugrasmiyorum..
hadi canim azcik gayrett bak bayrama citir olcazz ama dimii

atiyordum onu arabasina .. karda kista özellikle kürenmemis yollarda bayir yukari yürüyordum. kan ter icinde kaliyordum.

valla hergün bana böyle destek olursan sana çok dua ederim :Saruboceq:
şimdi gezmeye gidiyorum ama akşamkoşu bandımı açacağım görüşürüz kızlar

yeni fotoraflarina baktim,cok guzel,yorumlar da yazdim,Canim bebebisin kac aylik?Benimki bu ayin 14 de 15 aylik olacak,
yorumlarınızı okudum fikriyecim inanın nasıl mutlu oldum anlatamam. çok çok teşekkürederim kızlar. Şeniz opuyorumnanaktan kucağımdaki bebiş eşimin yiğeni,4 aylık. benim zibidi hemen arkamızda oturuyor. ordada çok paspal çıkmışım gibi sanki iş çıkışı gitmiştik. ama eşim beğenince koyuverdim işte. sizlerde beğendiniz teşekkürler.
canım benim, oğlumun 20 ayı bitti çok şükür. 28 şubat 2008 doğumlu.

aycanim ya insan calisip bide hafta sonu dinlenemedigi zaman cok kötü oluyor aman kendine iyi bak
karamanlım birdaha pazar günleri okadarhrıpalamıcam kendimi,gerçekten hayatım haftaiçi berbat geçiyor.

ay bütün gecebir ara yükseldi hemen ateş dürücü verdim. ne babası ne de ben uyudum.şimdi ayağımda sallıyorum inş bugün çıkmaz çıkarsa doğru doktora..saol arkadaşım tabii önerilerinize ihtiyacım var.ne de olsa siz benden tecrübelisiniz:ecrin_bebek:
hayırlısı ile atlatır inşallah hayatım.sanırım dediğin gibi diş çıkarıyor o zaman.ama boğaz enfeksiyonuda aşırı ateş ve iştahsızlıkta yapar.ihmal etme hayatım,dr a götür.şimdi salgın var.birkaç arkadaşımın çocuklarıda boğazları kızarmış ateşleri var yemek yemiyorlar.benim zibidide dün doğrudürüst bişey yemedi,herhangi bir sıkıntısı yokgibi ama tedbiri elden bırakmamak lazım.bugünde devam ederse yarın doğru dr.a
canım benim sen iste yeterki,seve seve paylaşırım. opuyorumnanaktan

adcığım eksik isimler kimler güzelim normal cuma listesinden kopyalama yaptım hatırlatırsan onlarıda yazayım kendimi yazmadım çünkü uzun zamandır biliyosun listede yokum karamanlımı yazmadım oda listeye dün dahil oldu başka kim var gözümden kaçan
canım benim sen yoksun diye şaka takıldım.zaten yoktun hayatım biliyorum esprisine işte. opuyorumnanaktan

günaydııııınnnn a.s.
sanada günaydın dosbam benim.öğlen oldu ama patron ansızın gelince ancak yazıyorum.idare ediverin. kaydirigubbakcemile4
kızlar kahvaltımı çok hafif yaptım çünkü bugün gezmeye gideceğim
1kk peynir
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
biraz öncede ara yaptım 1 mandalina
evet çok hafif iyi eğlenceler hayatım.sen ölçünü bilirsin balım. opuyorumnanaktan :nazar:

arkadaşlar bir haftalık katılımlarınıza baktım biraz önce
buyrun 29.10.2009-05.11.2009 itibariyle
ad1 toplamda 35 kez katılımda bulunmuş (iş ortamının müsait olmadığını biliyoruz gayet iyi)
dosba 54 kez katılımda bulunmuş
fikriye_bg 24 mesajı olmakla beraber diğier topikte geçirdiği vakitin bize ayırdığı vakitten kat ve kat fazla
güzelimm 20 seninde temmuz annelerinde gçirdiğin vakti burayada ayırmanı istiyoruz
Nachtigall 28 mesaj
aSkiTo 24 mesaj
genciza 19 mesaj
acıbiber2053 12 mesaj
emirel 12 mesaj
bhr.87 22 mesaj (iki haftadır hasta olduğunun farkındayız artık kendine geldiğine öre daha çok buralarda görmek istiyoruz)

arkadailar bazı arkadailarımızı katılımlarındaki gözle görülür bir düşüklük var bunu başkanımızın değerlendirmeye alacağını belirtmekte fayda görüyorum
sırada bekleyen gerçekten zayıflamak isteyen bir sürü insan var yer olmadığı için izizndeki atrkadaşlarımızı bile almakta zorlanıyoruz birbirimize sıra vermeye çalışıyoruz acıbiber ve emirel u özellikle sizin için geçerli fikriyeciğim senin içinde diğer topiğe ayırdığın vakti bizede ayırmalısın

t

Sevgili melyezit, şimdiki mesajımı okulda cep tel.den atıyorum. Yazım hataları için şimdiden özür. Bazı arkadaşların katılımı gözle görünür derecede az demişsin. Çalışan, özellikle bilgisyaar başında çalışmayan arkadaşları mesajları doğal olarak az olur diye düşünüyorum. Azlık çokluk sınırını da öğrenmek isterim. ona göre elbette mesajlarımı arttırırım. ki, genel toplamda/ 4 haftalık sürede fena bi katılımım da yok diye düşünüyordum ben aslında. dünkü mesajımda moralimin bozukluğundan yakındığımda sağolsun aşkito biraz düzeltemek için bi kaç şey yazmış. Biz destek grubu olduğumuza göre asıl desteğin ihtiyaç anında önemli olduğunu düşünüyorum. Bu mesajımın yanlış anlaşılmamasını özellikle istiyorum. Sadece benim nacizane önerim. Sevgiler

arkadaşlar bu katılım olayıyla ilgi neden bu kadar tepki verildi anlamış değilim
bu başkan ve başkan yardımcısının aldığı ortak karardı bunu daha öncede sizden önceki arkadaşlarada buşekilde yada başka şekillerde uyarı amaçlı yapmıştık
yaptığıma yapacağıma pişman oldum kimseyi kırmak gibi bi derdim yoktu kırılan varsada özür dilemeyi açıkça düşünmüyorum olması gerekeni yazdımmm:(((((((

fikriyeciğim yazında ki kızgınlığı seziyorum biz dün melisle konuştuk herkese objektif olmak zorundayım çoğumuzun TEK KIZI VE TEK OĞLU VAR bunuda haturlatmakta bir sakınca görmüyorum şuan kızılacak bir durumda görmüyroum bu topiğinde bir amacı var birbirimize destek olarak üzerimizdeki kilolardan kurtulmak az katılımla kimse birbirine destek olamıyor

yok canim hic de kizginim falan olmadim,sadece niye diyer topiklerde daha sik gorunuyorum diye acikladim,ben size hakk veriyorum,tabiki katilmammak ve tecrubemizi paylasmadan takimimiza fazla yardimci olamayiz.:lepi:

Bugun dr bebek arabasiyla gittik,markete ugradik ve yarimsaatten fazla yuruyus yapmis oldum,kahvaltim bir elma ara yogurt,yarim saat sonra oglen yemegimi yapcam taze fasulye ve 1 dilim ekmek.

vallahi helal olsun diyorum akannehir
azime bak yaaa alkışlıyorum alkisalkisalkis
bu gün itibariyle topikinizi inceleme altına alıyorum :1hug:
kolay gelsin tüm kiloyla mücadele takımınaŞeniz

arkadaşlar bu katılım olayıyla ilgi neden bu kadar tepki verildi anlamış değilim
bu başkan ve başkan yardımcısının aldığı ortak karardı bunu daha öncede sizden önceki arkadaşlarada buşekilde yada başka şekillerde uyarı amaçlı yapmıştık
yaptığıma yapacağıma pişman oldum kimseyi kırmak gibi bi derdim yoktu kırılan varsada özür dilemeyi açıkça düşünmüyorum olması gerekeni yazdımmm:(((((((

Sevgili Melzeyit,
Mesajına kırıldığımı söyleyemeyeceğim. Sadece, sen bir şey yazdın ve ben de kendimi açıklamak adına yanıt verdim. Tepki ile de verilmiş bir yanıt değildi.
Ayrıca, mesajımda bir öneride de bulunmuştum. Yani, sadece topic'e katılım ile ilgili olarak yazılmış bir mesaj değildi.

Kızlar, bu saate kadar neler yediğim yazsam mı bilemiyorum. Kahvaltı aynı. 2 dilim ekmek,1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve kahve. Öğleye doğru ikram yedim. Hatta bisküviyi ikiye ayırarak sadece içindeki kremayı yedim. Dün akşam 4 içli köfte yedim. Canım çok sıkkın. Bu akşamdan itibaren yeni sayfa açacağıma inanmak istiyorum.

Aşkito, tebrik ediyorum seni. Darısı başımıza...

günaydinnn
kizlar cok mutluyum 68 i gördüm sonunda
size rica ediyorum hatta yalvariyorum hemen spora baslayinn..
kesinlikle basli basina diyet yetmiyorr..
aylardir 69 dan assagisini görememistimmm
hic bisey yapamiosaniz yürüyüyün!! bari vazgectiginiz yemeklerin bir anlami olsun.
en azindan 1 hafta deneyin .. farki sizde göreceksiniz.

acibiber güzel cok gecmis olsun, icini ferah tut distendir annesi, oglum 16 aylik ..
bi ara atesi 5 gün boyunca 38-39 arasi gitti geldi. ama baska hic birseyi yoktu. maalesef böle annelerin babalarin yürekleri agizlarina geliyor ama merak etme emi 1-2 güne bomba gibi olur kuzun.

melzeyit canim ben yeni katildigim icin isinma turlariydi :) farkindaysan bir kac gündür katilimim daha :) tabiki kimsenin hakkini yemek istemeyiz.

sabah
2 dilim az yagli az recelli kepekli ekmek.

akşamları sadece iş çıkışı çarşıya kadar yürüyorum oda2 dk falan tutuyor. çarşıda sonrası otobüsle eve gitmek zorundayım. çok uzak.benim spor bu. kondüsyon bisikleti alabilirsem belki evdede çalışabilirim.

aşkito benim takım arkadaşımdın dimi :))
bana böyle gaz verecek biri lazımdı :)) bende yürüyüş ve spor yapmak istiyorum başlıyorum ama hep sonunu getiremiyorum :((
yaw elinizin altında imkan var ama üşeniyorsunuz. :mymeka: benimde olursa bendemi böyle olurumkine. :a015: kaydirigubbakcemile

anladım canım ya burda bir pastane var sıcak poğaçalar oluyo kendimi zor tutuyorum vallahi canım istiyor ama yarımdan az yemeye çalışıyorum düşünüyorumda önceden 2 bazen 3 tane yiyodum ayyyyyyy
hay maşallah 3 tane akannehir
o zaman tebrik ederim seni hayatım 2-3 taneden yarıma düşmek büyük başarı. alkisalkisalkis
Sevgili melyezit, şimdiki mesajımı okulda cep tel.den atıyorum. Yazım hataları için şimdiden özür. Bazı arkadaşların katılımı gözle görünür derecede az demişsin. Çalışan, özellikle bilgisyaar başında çalışmayan arkadaşları mesajları doğal olarak az olur diye düşünüyorum. Azlık çokluk sınırını da öğrenmek isterim. ona göre elbette mesajlarımı arttırırım. ki, genel toplamda/ 4 haftalık sürede fena bi katılımım da yok diye düşünüyordum ben aslında. dünkü mesajımda moralimin bozukluğundan yakındığımda sağolsun aşkito biraz düzeltemek için bi kaç şey yazmış. Biz destek grubu olduğumuza göre asıl desteğin ihtiyaç anında önemli olduğunu düşünüyorum. Bu mesajımın yanlış anlaşılmamasını özellikle istiyorum. Sadece benim nacizane önerim. Sevgiler
niçün moralin bozukkine ortağım benim. biliyorsun 1 ay boyunca ortağız. anlat bana derdini. görmedim yazını sitede sorun var diye herseferinde geldiğimde geçmişi okumadım.hayırdır hayatım önemli bişey yok dimi. :1hug:

Bugun dr bebek arabasiyla gittik,markete ugradik ve yarimsaatten fazla yuruyus yapmis oldum,kahvaltim bir elma ara yogurt,yarim saat sonra oglen yemegimi yapcam taze fasulye ve 1 dilim ekmek.
oh ne güzel az yemek yedin e sporuda yaptın deymeyin keyfine.ama sporu yapabilirsen biraz daha yap hayatım. ayrıca dr çocuk için ne dedi,rutin kontrolmü.
vallahi helal olsun diyorum akannehir
azime bak yaaa alkışlıyorum alkisalkisalkis
bu gün itibariyle topikinizi inceleme altına alıyorum :1hug:
kolay gelsin tüm kiloyla mücadele takımınaŞeniz
tamam hayatım hoş geldin. sendede varmı kilo. :uhm:

Kızlar, bu saate kadar neler yediğim yazsam mı bilemiyorum. Kahvaltı aynı. 2 dilim ekmek,1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve kahve. Öğleye doğru ikram yedim. Hatta bisküviyi ikiye ayırarak sadece içindeki kremayı yedim. Dün akşam 4 içli köfte yedim. Canım çok sıkkın. Bu akşamdan itibaren yeni sayfa açacağıma inanmak istiyorum.
aşkito zoru başardı başarmayada devam ediyor. alkisalkisalkis
aman hayatım sakın salma kendini. gayet iyiydin ne oluyor bakem. sıkıntını sakın yemeklere bulaştırma hayatım o zaman daha lezzetli oluyorlar yedikçe yiyorsun. ama sonrada üzüntünün en kilolusunu yaşıyorsun. (ne diyorum ben yaa) kendini toparlamanı ve bana akşam güzel şeyler yazmanı temenni ediyorum. hadi canım. :1hug:
ahanda sana benden çiçek a.s.

gider canim gider.. ama biraz daha kararli olman lazim.madem kacamaklarin cogaliyor, günde 2-3 litre su icmeye calis. ve spor yap. evde bisiklette varmis.. daha ne ..gecenin bir yarisi bile olsa mekik cekmeden yatmiyorum.
inanirmisin karnim ta$ gibi oldu 1 haftada.ve bu kaslar hep yag yakacakkkaydirigubbakcemile4

yeappppppppppp !!!

daha önce spor ve yanında çok ağır olmayan bir diyetle birlikte 4 ayda 16 kilo vermiştim canım biliyorum sporun faydalarını ve ne kadar sıkılaştırdığını bir de kendime gelip başlayabilsem zaten hiç bir sorun kalmayacak :gitme:

ay bütün gecebir ara yükseldi hemen ateş dürücü verdim. ne babası ne de ben uyudum.şimdi ayağımda sallıyorum inş bugün çıkmaz çıkarsa doğru doktora..saol arkadaşım tabii önerilerinize ihtiyacım var.ne de olsa siz benden tecrübelisiniz:ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun canım a.s.

ve hepinize günaydin opuyorumnanaktannasilsiniz birazdan ise gidecem gitmeden bi güünaydin diyeyim istedim
bugün neler yiyecegim sabah aslinda hicbirsey canim istemior ama mecbur yiyecegim 1 dilim tam tahilli ekmek biraz beyaz peynir birkac zeytin domates salatalik bu benim hergünkü kahvaltim
öglene biber dolmasi var yaninda salata
aksama henüz bilmiyorum ama yemem galiba
aralarda 1 elma yiyorum aksama dogru acikirsam meyve yiyorum
ve 2.5 litre su 3 de olabilir
tek eksigim hala spor yapmiyorum ufffffffffff bu konuda cok tembelim yamafoldumben
bu arada 70.4 kiloyum kizlar zemuszemus

tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun hedefin kaçtı az kaldı sanırım

arkadaşlar bir haftalık katılımlarınıza baktım biraz önce
buyrun 29.10.2009-05.11.2009 itibariyle
ad1 toplamda 35 kez katılımda bulunmuş (iş ortamının müsait olmadığını biliyoruz gayet iyi)
dosba 54 kez katılımda bulunmuş
fikriye_bg 24 mesajı olmakla beraber diğier topikte geçirdiği vakitin bize ayırdığı vakitten kat ve kat fazla
güzelimm 20 seninde temmuz annelerinde gçirdiğin vakti burayada ayırmanı istiyoruz
Nachtigall 28 mesaj
aSkiTo 24 mesaj
genciza 19 mesaj
acıbiber2053 12 mesaj
emirel 12 mesaj
bhr.87 22 mesaj (iki haftadır hasta olduğunun farkındayız artık kendine geldiğine öre daha çok buralarda görmek istiyoruz)

arkadailar bazı arkadailarımızı katılımlarındaki gözle görülür bir düşüklük var bunu başkanımızın değerlendirmeye alacağını belirtmekte fayda görüyorum
sırada bekleyen gerçekten zayıflamak isteyen bir sürü insan var yer olmadığı için izizndeki atrkadaşlarımızı bile almakta zorlanıyoruz birbirimize sıra vermeye çalışıyoruz acıbiber ve emirel u özellikle sizin için geçerli fikriyeciğim senin içinde diğer topiğe ayırdığın vakti bizede ayırmalısın

t

melzeyitcim katılım konusunda haklısın daha çok katılımda bulunup birbirimize destek olmak elbette isteriz ancak sitedeki sorunu göz önünde bulundurmamışsın 3-4 gün siteye girmekte çok büyük zorluk çektik bir çoğumuzun yazdıkları ulaşmadı sayfa hata verdi vs. ben zaten bilgisayarı açtığımda ilk önce bu sayfayı açıyorum mümkün olduğunca katılımda bulunuyorum online olan yoksa çıkıyorum yazacaklarımı yazdıktan sonra bir sohbet ortamı varsa zaten katılıyorum..bunları şikayet etmek anlamında söylemedim yanlış anlama sadece açıkladım tabi ki burası bir yarışma ve belli kuralları var daha dikkatli olacağım kendi adıma..

inşallah canım moralini bozma herşey istediğin gibi olur umarım :teselli:

aşkitocum azmine hayran kaldım,şaşırdım,maşallah maşallah maşallah. :nazar: a.s.

öğle yemeği olarak 1 tabaktan fazla sadece ıspanak yedim. cokacimcoook

arkadaşlar tamam herkes istedği gibi katılsın üzerine alınacaklar alınmammış alınmayacaklar alınmış aslında hatam bu yaptığım analizi buraya koymamaktı arkadaşlar aramızda sadece ce deyip kaçanlar var onalra bi uyarıydı sonuçta hepimiz sürekli burda değiliz

melisciğim ben yokum artık başkan yardımcılığını gönüllü devam ettirmek isteyen varsa ki zaten sanada pek yardımım olmadı kendine bi yardımcı seç sen bende boşalan bi yer olursa katılırım yoksa arada bi cee der kaçarım arkadaşım

bhrcım hoşgeldin. nasılsın hayatım daha iyisin inşallah. bende tam seni yazacaktım hatta shopaholic te göremiyorum birkaçgündür. geldiğine sevindim canım.inşallah oda gelir,valla merak ediyorum ne yalan söyliyim.

Back
X