günaydinnn
kizlar cok mutluyum 68 i gördüm sonunda
size rica ediyorum hatta yalvariyorum hemen spora baslayinn..
kesinlikle basli basina diyet yetmiyorr..
aylardir 69 dan assagisini görememistimmm
hic bisey yapamiosaniz yürüyüyün!! bari vazgectiginiz yemeklerin bir anlami olsun.
en azindan 1 hafta deneyin .. farki sizde göreceksiniz.
acibiber güzel cok gecmis olsun, icini ferah tut distendir annesi, oglum 16 aylik ..
bi ara atesi 5 gün boyunca 38-39 arasi gitti geldi. ama baska hic birseyi yoktu. maalesef böle annelerin babalarin yürekleri agizlarina geliyor ama merak etme emi 1-2 güne bomba gibi olur kuzun.
melzeyit canim ben yeni katildigim icin isinma turlariydi :) farkindaysan bir kac gündür katilimim daha :) tabiki kimsenin hakkini yemek istemeyiz.
sabah
2 dilim az yagli az recelli kepekli ekmek.
kizlar cok mutluyum 68 i gördüm sonunda
size rica ediyorum hatta yalvariyorum hemen spora baslayinn..
kesinlikle basli basina diyet yetmiyorr..
aylardir 69 dan assagisini görememistimmm
hic bisey yapamiosaniz yürüyüyün!! bari vazgectiginiz yemeklerin bir anlami olsun.
en azindan 1 hafta deneyin .. farki sizde göreceksiniz.
acibiber güzel cok gecmis olsun, icini ferah tut distendir annesi, oglum 16 aylik ..
bi ara atesi 5 gün boyunca 38-39 arasi gitti geldi. ama baska hic birseyi yoktu. maalesef böle annelerin babalarin yürekleri agizlarina geliyor ama merak etme emi 1-2 güne bomba gibi olur kuzun.
melzeyit canim ben yeni katildigim icin isinma turlariydi :) farkindaysan bir kac gündür katilimim daha :) tabiki kimsenin hakkini yemek istemeyiz.
sabah
2 dilim az yagli az recelli kepekli ekmek.