Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayııııırr.melzeyit bir yere gidemezsin hayatım yaa. canım benim illaki yazı yazmak isteyen olacaktır.bunları alınganlık yaptı diye değerlendirme ama. sen yazdın bizde yazacaz tabiki. kaptan melis, sende yardımcı kaptansın hayatım. sizler bizlerin her yazısına kızıp mevkii terkederseniz kaptanla kaptan yardımcısı dayanmaz buraya. ayrıca kaptan yardımsı olarak tabiki buraya uyarı ve bilgi yazıları yazıcan hayatım,kimsenin kızdığını yada alındığını zannetmiyorum been.

bhrcım hoşgeldin. nasılsın hayatım daha iyisin inşallah. bende tam seni yazacaktım hatta shopaholic te göremiyorum birkaçgündür. geldiğine sevindim canım.inşallah oda gelir,valla merak ediyorum ne yalan söyliyim.

saol tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın online iken çok karşılaşamıyoruz mafoldumben

çok sağol hayatım bende iyiyim. evet karşılaşamıyoruz gerçekten.aslında hergün gelmeye çalışıyorum birkaçgün hariç diğer günler hep burdayım ama fırsat bulup yazamıyorum.malum, patronun kardeşi tam karşımda oturuyor o biryerlere gidince ancak öyle yazabiliyorum. nasıl toparlandınmı biraz.

adcığım gerildim bi anda daha öncede bu tarz uyarılarda bulunduğumuz düşünülürse tepkiler tuhaf oldu neyse kusura bakmayın sinir anıyla söyledim bazen dilime hakim olamıyorum

valla gribi atttım da dün gece sabah ezanına kadar hiç uyuyamadım canım nefes alıp verirken göğüs kafesimde ağrı oldu üşüttümmü ince mi çıktım dışarı bilmiyorum bi de ilk defa çarpıntım oldu gece tedirgin oldum biraz ama geçti sonra

bence gereksiz bir gerginlik olmus.. melzeyit cok hakli.
burasi diyet geyigi deil bir yarisma topigi.
eger herkes kafasina göre takilacaksa adil olmaz. hem bize hemde belkide bu yarismaya girmek isteyipte giremeyenlere.

burcuözge fistik gözüm yollarda kaldi..
bugünden itibaren yaz buraya ne yer ne icersin :)

kizlar burcuözge arkadasimiz kendi hikayesini yazacaktir.
ben su kadarini söyleyim.. diyet yapmak istiyormus ama birtürlü basarili olamiyormus.
bende ona destek verecegimizi .. yarismada olmasa bile en azindan ne yiyip ne ictigini yazarsa.
ona yardimci olabilecegimizi söyledim.

adcığım gerildim bi anda daha öncede bu tarz uyarılarda bulunduğumuz düşünülürse tepkiler tuhaf oldu neyse kusura bakmayın sinir anıyla söyledim bazen dilime hakim olamıyorum
anladım hayatım gerildiğini. ama şunu unutmaki burası bir gemi bizlerde tayfaları.kaptan ve yardımsı yol gösterecekki biz bu gemiyi itelim dimi hayatım. hem yol gösterin hemde destek.bizlerde size tabi. opuyorumnanaktan a.s.

valla gribi atttım da dün gece sabah ezanına kadar hiç uyuyamadım canım nefes alıp verirken göğüs kafesimde ağrı oldu üşüttümmü ince mi çıktım dışarı bilmiyorum bi de ilk defa çarpıntım oldu gece tedirgin oldum biraz ama geçti sonra

canııım üşüttmüşsün sen hayatım. benimde öyle olur bazen dikkat etmediğim zaman hemen üşütüveririm. sakın hırkasız ceketsiz çıkma hayatım.çorap muhakkak giy. takımcığım hepimize diyorum. sıkı giyinin,aman hava açtı diye sizde açılıp saçılmayın. kurtulalım şu hastalıklardan yaw. :olmaz: kaydirigubbakcemile4

akşamları sadece iş çıkışı çarşıya kadar yürüyorum oda2 dk falan tutuyor. çarşıda sonrası otobüsle eve gitmek zorundayım. çok uzak.benim spor bu. kondüsyon bisikleti alabilirsem belki evdede çalışabilirim.

yaw elinizin altında imkan var ama üşeniyorsunuz. :mymeka: benimde olursa bendemi böyle olurumkine. :a015: kaydirigubbakcemile

hay maşallah 3 tane akannehir
o zaman tebrik ederim seni hayatım 2-3 taneden yarıma düşmek büyük başarı. alkisalkisalkis

niçün moralin bozukkine ortağım benim. biliyorsun 1 ay boyunca ortağız. anlat bana derdini. görmedim yazını sitede sorun var diye herseferinde geldiğimde geçmişi okumadım.hayırdır hayatım önemli bişey yok dimi. :1hug:

oh ne güzel az yemek yedin e sporuda yaptın deymeyin keyfine.ama sporu yapabilirsen biraz daha yap hayatım. ayrıca dr çocuk için ne dedi,rutin kontrolmü.

tamam hayatım hoş geldin. sendede varmı kilo. :uhm:

aşkito zoru başardı başarmayada devam ediyor. alkisalkisalkis
aman hayatım sakın salma kendini. gayet iyiydin ne oluyor bakem. sıkıntını sakın yemeklere bulaştırma hayatım o zaman daha lezzetli oluyorlar yedikçe yiyorsun. ama sonrada üzüntünün en kilolusunu yaşıyorsun. (ne diyorum ben yaa) kendini toparlamanı ve bana akşam güzel şeyler yazmanı temenni ediyorum. hadi canım. :1hug:
ahanda sana benden çiçek a.s.

ahh güzelim var tabi olmaz mııı:çok üzgünüm:

bence gereksiz bir gerginlik olmus.. melzeyit cok hakli.
burasi diyet geyigi deil bir yarisma topigi.
eger herkes kafasina göre takilacaksa adil olmaz. hem bize hemde belkide bu yarismaya girmek isteyipte giremeyenlere.

burcuözge fistik gözüm yollarda kaldi..
bugünden itibaren yaz buraya ne yer ne icersin :)

kizlar burcuözge arkadasimiz kendi hikayesini yazacaktir.
ben su kadarini söyleyim.. diyet yapmak istiyormus ama birtürlü basarili olamiyormus.
bende ona destek verecegimizi .. yarismada olmasa bile en azindan ne yiyip ne ictigini yazarsa.
ona yardimci olabilecegimizi söyledim.

canım dün gelecekti söz vermiştim ancak misafirlerim vardı bütün gün hazırlık yaptım...

sennde dediğin gibi ben hikayemi anlatayım tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım...

yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle...
esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim...
dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab

merhaba fıstıklar a.s.

kahvaltıda bir kk. kaşar,yarım domates,iki lokma incir reçeli,1,5 dilim uno
öğlen komşuya çaya gittim orda bikaç çubuk yedim sadece
az öncede bir fincan şekersiz nescafe ve 6 adet kepekli bisküvi
akşam daha belli değil

melzeyitcim ben kendi adıma kk.ya girdiğim zamanlarda ilgilendiğim topiklere eşit zaman ayırmaya çalışıyorum ama bundan sonra buraya daha çok zaman ayırmaya çalışacağım.emeğin ve uyarın için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:

canım tekrar hoşgeldin.resimlerine bakacağım hayatım.
yeni evliyim diyorsun,öncelikle şunu söylemeliyimki yeni evli olupta,bünyesi müsait olupta kilo almayan bayana rastlamadım ben. yani en dikkat etmen gereken dönemdesin canım. eğer kuvvetli iradeye sahipsen yapman gereken herşeyden önce kafanda bu işi netleştirmek.gerçekten kilo vermek istiyorsan ve ben kendimi birkaç ay sıkarım diyorsan hemen başla hayatım. ayrıca bir gerçek daha varki ne kadar zayıf ve nekadar sıkı bir vücutla hamile kalırsan inan bana doğum sonrası okadar rahat edersin. ama dediğim gibi kendini inandırman ve asla ümitsizliğe kapılmamandır. çünkü zaman gelecek dikkat ettiğin zaman kilo veremediğin günler olacaktır bunlar seni yıldırmasın hepimizin başına geliyor. o yüzden hala burdayız kendimizi bu kadar salmasak bu işi çözecez ama malesef veremedim olmadı deyip hemen üzülüyoruz. burasıda bu yüzden var bu üzgünlüğü uzatmamak adına birbirimizin hemen toparlanmasını sağlıyoruz.
canım sen bunları illaki biliyorsundur ama yinede yazayım dedim. öptüm . a.s.

genciza canım hayırlı yolculuklar allah yolunu açık etsin sakın kilo alma demiyorum sakın hasta olma bebişinede iyi bak

iyi aksamlar kizlar kimsecikler yok topikte bence melyezit hakli canlarim burada ne kadar cok katilim olursa insan o kadar motive oluyor yaptigiu bir yanlis varsa onu buluyor
bana gelince aslinda bunlari söylüyorum ama bende fazlaburda olamiyorum sebebine gelince ben ise sabah gidiyorum isyerinde girme imkanim hic yok cünkü makinada calisiyorum öglen geliyorum yemek hazirliyorum onu kaldiriyorum ve kizimi tekrar okula birakip tekrar ise gidiyorum ikindin 4.5 tan sonra ancak evde oluyorum malum eve gelincede ev isi yemek derken inanin kizlar koltuga kendimi zor atiyorum ama buraya girmedigim zaman inanin ki huzursuz oluyorum sanki bir suc islemisim gibi geliyor
yani sonuc itibariyle ben günde en az 1 kere girerim aksamlarida esim olmadigi zaman ve bu haftada 3 kere oluyor antremana gidiyor o zaman aksamlari da giriyorum
zaten benim burdan baska girdigimde yok
kendinize iyi bakin kizlar yarin büyük gün

arkadaşlar bir haftalık katılımlarınıza baktım biraz önce
buyrun 29.10.2009-05.11.2009 itibariyle
ad1 toplamda 35 kez katılımda bulunmuş (iş ortamının müsait olmadığını biliyoruz gayet iyi)
dosba 54 kez katılımda bulunmuş
fikriye_bg 24 mesajı olmakla beraber diğier topikte geçirdiği vakitin bize ayırdığı vakitten kat ve kat fazla
güzelimm 20 seninde temmuz annelerinde gçirdiğin vakti burayada ayırmanı istiyoruz
Nachtigall 28 mesaj
aSkiTo 24 mesaj
genciza 19 mesaj
acıbiber2053 12 mesaj
emirel 12 mesaj
bhr.87 22 mesaj (iki haftadır hasta olduğunun farkındayız artık kendine geldiğine öre daha çok buralarda görmek istiyoruz)

arkadailar bazı arkadailarımızı katılımlarındaki gözle görülür bir düşüklük var bunu başkanımızın değerlendirmeye alacağını belirtmekte fayda görüyorum
sırada bekleyen gerçekten zayıflamak isteyen bir sürü insan var yer olmadığı için izizndeki atrkadaşlarımızı bile almakta zorlanıyoruz birbirimize sıra vermeye çalışıyoruz acıbiber ve emirel u özellikle sizin için geçerli fikriyeciğim senin içinde diğer topiğe ayırdığın vakti bizede ayırmalısın

t

melyezitcim senin mesaj sayacak kadar vaktin olabilir ama benim küçük bir bebeğim ve 17:30 dan sonra gelen bir pc var...gerçi sana açıklama yapmak zorundada hissetmiyorum kendiğmi...eğer bir problem varsa melis bize bildirir eğer takıma faydalı olmak istiyorsan bu enerjini zayıflamak için kullanırsan daha iyi olur...

günaydinnn
kizlar cok mutluyum 68 i gördüm sonunda
size rica ediyorum hatta yalvariyorum hemen spora baslayinn..
kesinlikle basli basina diyet yetmiyorr..
aylardir 69 dan assagisini görememistimmm
hic bisey yapamiosaniz yürüyüyün!! bari vazgectiginiz yemeklerin bir anlami olsun.
en azindan 1 hafta deneyin .. farki sizde göreceksiniz.

acibiber güzel cok gecmis olsun, icini ferah tut distendir annesi, oglum 16 aylik ..
bi ara atesi 5 gün boyunca 38-39 arasi gitti geldi. ama baska hic birseyi yoktu. maalesef böle annelerin babalarin yürekleri agizlarina geliyor ama merak etme emi 1-2 güne bomba gibi olur kuzun.

melzeyit canim ben yeni katildigim icin isinma turlariydi :) farkindaysan bir kac gündür katilimim daha :) tabiki kimsenin hakkini yemek istemeyiz.

sabah
2 dilim az yagli az recelli kepekli ekmek.

evet canım ya çocuğu olan her şeyi görüyor ama insan hele ki şu gripten dolayı tedirgin oluyor.benim oğlumda 8 aylık ilk dişlerimiz önceden çıkmadığı için bilmiyorum inş diştendir diyorum..

daha önce spor ve yanında çok ağır olmayan bir diyetle birlikte 4 ayda 16 kilo vermiştim canım biliyorum sporun faydalarını ve ne kadar sıkılaştırdığını bir de kendime gelip başlayabilsem zaten hiç bir sorun kalmayacak :gitme:

çok geçmiş olsun canım a.s.

tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun hedefin kaçtı az kaldı sanırım

melzeyitcim katılım konusunda haklısın daha çok katılımda bulunup birbirimize destek olmak elbette isteriz ancak sitedeki sorunu göz önünde bulundurmamışsın 3-4 gün siteye girmekte çok büyük zorluk çektik bir çoğumuzun yazdıkları ulaşmadı sayfa hata verdi vs. ben zaten bilgisayarı açtığımda ilk önce bu sayfayı açıyorum mümkün olduğunca katılımda bulunuyorum online olan yoksa çıkıyorum yazacaklarımı yazdıktan sonra bir sohbet ortamı varsa zaten katılıyorum..bunları şikayet etmek anlamında söylemedim yanlış anlama sadece açıkladım tabi ki burası bir yarışma ve belli kuralları var daha dikkatli olacağım kendi adıma..

inşallah canım moralini bozma herşey istediğin gibi olur umarım :teselli:

saol canıma.s.

başkanımızın çok hoş ve yumuşak bir dili olduğu için o rica ediyor ve bizde onu hiç kırmıyoruz evet senin deyiminle sivri bir dile sahi olduğun içi aynı sivrilikte cevap alıyorsun..bence kızacak hiç bir şey yok..

aşkito zoru başardı başarmayada devam ediyor. alkisalkisalkis aman hayatım sakın salma kendini. gayet iyiydin ne oluyor bakem. sıkıntını sakın yemeklere bulaştırma hayatım o zaman daha lezzetli oluyorlar yedikçe yiyorsun. ama sonrada üzüntünün en kilolusunu yaşıyorsun. (ne diyorum ben yaa) kendini toparlamanı ve bana akşam güzel şeyler yazmanı temenni ediyorum. hadi canım. :1hug: ahanda sana benden çiçek a.s.

Adcım, sanırım kendime geldim. Aslında bir şey yok. Herşey iki gün önce yediğim tavuk dönerle başladı. Beyaz ekmeği nasıl özlemişim anlatamam. Dün akşamüstü de diyetisyeni aradım. Kaçırdıklarımı (siz de biliyorsunuz. Netice itibari ile içtiğim sudan haberiniz oluyor) anlattığımda çok kaçırmışsın dedi. Orada zaten çöktüm. En küçük kaçırmam bile olay oluyor. Diyorum ya, nazi subayı. Ondan sonra akşam dengem bozuldu. Spor yaparken ilk defa yarıda kestim. Buzluktan içli köfteleri çıkardım. Sabah, moralim çok bozuktu. Öğleye doğru iyice sıkıldım. Ve öğleden sonra çok üzgünüm ama bir kumpir yedim. Bilmiyorum sorun ne? Üstelik hiç de beğenmedim. İyi yapamamışlar gibi geldi.Ama buna rağmen yedim. Sabah yediğim ikramdan da zevk almadım. Ancak, şundan eminim: kumpiri yedikten sonra midem çok kötü oldu. Dik duramıyorum. Mide fesadı bu mu acaba? Galiba, şimdi iyiyim. Adcım, bu hafta çok kötü bir ortaktım. Kusuruma bakma. Bir daha olmayacak. Belki de sorun bu aralar yorgun olmamdı. Hırsımı yemekten aldım. Sanrım, daha iyiyim. Kaldığım yerden devam edeceğim.

[FONT="Comic Sans MS [B] inşallah canım moralini bozma herşey istediğin gibi olur umarım :teselli:[/FONT][/B][/QUOTE]

Sağol canım. Kumpirden sonra düzeldim galiba 

[quote="burcuözge, post: 9941272tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım... yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle... esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim... dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab[/QUOTE"]

Hoşgeldin canım. Dediğin gibi, dur demek lazım. Geçmişinde çok güzel kilo vermişsin. Tebrikler. O zaman şimdi de verirsin.

yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:

Sağlıkla git, sağlıkla gel canım.

Back
X