Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masem gidiyorum nasıl katıldığımıda yazayım 19 haftalık bebeğimi kaybetmenin şokunu üzerimden yeni atmıştımki babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim oğlum 4.sınıfa kızm 1sınıfa başlamıştı ikisi içinde kritik sınıflar babam benim yanımda tedavi görüyordu çok üğzgündüm üzüldükçe yiyiyordum yedikçe moralim bozuluyordu dahada gitgide kilo almaya başlamış tım diyet falan yapamıyordum kendimden iradesizliğimden nefret ediyordum ama yapamıyordum kk zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine çekinerek mesaj yazdım sabah ilk işim mesaja bakmak oldu hiç bir takım beni kabul etmemişti çok üzülmüştüm daha sonra melisin beni takıma davet ettiğini gördüm oka dar sevinmiştimki oturup ağlamıştım artık yeni bir başlangıç yapıyordum bana yazılan her mesaja nasıl mutlu oluyordum arkadaşlarım vardı bana destek oluyorlardı başarmaya başlamiştım evet kiloda veriyordum vbana bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim beni hiç tahmin edemedikleri kadar sevindiriyorlardı evet şu aralar irademe maalesefki sahip olamıyorum burayada pek sık katılamıyorum şu anda çok üzgünüm sizin motivasyonunuzu düşürdüğüm takıma zarar verdiğim başkalrının hakkınıyediğim için özür dilerim bu takımda yazmıyorsan git denildiği için gideceğim hiç aklıma gelmemişti mezun olarak gimek isterdim çok üzgünüm ama yinede sizi seviyorum gerçekten bilmesenizde bana çok destek oldunuz göz yaşlarıyla geldiğim takımıma göz yaşlarıyla veda ediyorum hoşçakalın hakkınızı helel edin

hopppaaaa bu mesajda nerden çıktı emirelim.
kim sana git diyor, ya ben okuduklarımı algılayamıyorum ya da herkes bugün alıngan olmuş. Kızlar yapmayın böyle.

emirel ya siz bugün çokmu gerginsiniz banamı denk geldi kim git dedi nezaman dedi ben gidinmi dedim neler oluyooooooorrrrrrrrrrr melisssssssssssssss imddddddddddddatttttttttttttttttttt
resmen darağacına asıldım nedir bu ya ben konuyu unutmaya çalıştıkça

gerginlikten koskocaman bir dilim kek yedim işte kendimi kaybetmişim. Yarın da cuma :(((

asistanım sinir etti beni bugün onunla da tartıştım bugün kötü bir günüm sanırım.

Canımmm, çok üzüldüm. Afiyet olsun bari. Senden değerli değil ya. Ben de bölümdeki biriyle hiç anlaşamıyorum. Sonra kendime diyorum ki, değer mi Çağla? Gününe girmeyi hakediyor mu? Tabi, söylendiği gibi kafadan çıkarmak kolay olmuyor

hopppaaaa bu mesajda nerden çıktı emirelim.
kim sana git diyor, ya ben okuduklarımı algılayamıyorum ya da herkes bugün alıngan olmuş. Kızlar yapmayın böyle.

düşünüyorum çokmu sert yazım diye geçmişe bakıp geliyorum nedir bu resmen ipe çekildim melisciğim bunu sonkez birde ben büyük harfkerle yazacam ama yeter artık bütün gün açıklama yapmaktan yoruldum ben böyle bir tavrı 1 yıldır ilk defa yaşıyorum daha öncede bu yarışmaya bir sürü arkadaş geldi gitti ama ben kimseyi kırmadım kırdıklarımız olduysada bi şekilde özür diledim ama bu kadarı yeter yani

ARKADAŞLAR BU MEAJ KONTROLÜNÜN HERKESİN KATILIMINI SAĞLAMAK İÇİN YAPTIK VE BU KARAR BAŞKAN MELİS VE BEN BAŞKAN YARDIMCISI MELZEYİT TARAFINDAN ALINMIŞTIR

ferdacım biraz önce alt komşuda tartıldım ve 63 kg.çıktım.muhtemelen yarın sabah 300-400 gr. daha az çıkacaktım hep öyle olmuştu çünkü ama sen 63 olarak geç canım.

bu arada alt komşu demişken bende aşağıda bi dilim baklava yedim:kedi: ama serviste 4 dilim vardı 3 ünü geri çevirmiş oldum:icecream:

akşam yemeğimdede 3 ızgara köfte,salata ve diyet kola vardı.

masem gidiyorum nasıl katıldığımıda yazayım 19 haftalık bebeğimi kaybetmenin şokunu üzerimden yeni atmıştımki babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim oğlum 4.sınıfa kızm 1sınıfa başlamıştı ikisi içinde kritik sınıflar babam benim yanımda tedavi görüyordu çok üğzgündüm üzüldükçe yiyiyordum yedikçe moralim bozuluyordu dahada gitgide kilo almaya başlamış tım diyet falan yapamıyordum kendimden iradesizliğimden nefret ediyordum ama yapamıyordum kk zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine çekinerek mesaj yazdım sabah ilk işim mesaja bakmak oldu hiç bir takım beni kabul etmemişti çok üzülmüştüm daha sonra melisin beni takıma davet ettiğini gördüm oka dar sevinmiştimki oturup ağlamıştım artık yeni bir başlangıç yapıyordum bana yazılan her mesaja nasıl mutlu oluyordum arkadaşlarım vardı bana destek oluyorlardı başarmaya başlamiştım evet kiloda veriyordum vbana bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim beni hiç tahmin edemedikleri kadar sevindiriyorlardı evet şu aralar irademe maalesefki sahip olamıyorum burayada pek sık katılamıyorum şu anda çok üzgünüm sizin motivasyonunuzu düşürdüğüm takıma zarar verdiğim başkalrının hakkınıyediğim için özür dilerim bu takımda yazmıyorsan git denildiği için gideceğim hiç aklıma gelmemişti mezun olarak gimek isterdim çok üzgünüm ama yinede sizi seviyorum gerçekten bilmesenizde bana çok destek oldunuz göz yaşlarıyla geldiğim takımıma göz yaşlarıyla veda ediyorum hoşçakalın hakkınızı helel edin

olmaz nereye gidiyosun kupayı eline almadan,herkez zor zamanlarda tutunacak sarılacak bir şeyler arar,sevgilerin kocamanını beslediğin arkadaşlarından nasıl ayrılmayı düşünürsün ve biz seni bir yere bırakmazken:teselli:elimiz kesilse hemen iyleştirmeye çalışırız çünkü o bizim bir parçamız,şimdi elim kesildi git ben seninle uğraşamam dersek elimiz kesilir ve eksik kalırız,inş. anlatmak istediğimi ifade edebilmişimdir,işte sen o elin parmaklarından birisin o yüzden bir yere gidemezsinopuyorumnanaktan

başkalarının hakkını yiyiyorsunuz demek yerine daha motive edici olsaydı bu mesaj elimizden geleni yapardık..emirelcim gitmekte kararlıysan eyvallah derim bende yeter ki sen üzülme..

olmaz nereye gidiyosun kupayı eline almadan,herkez zor zamanlarda tutunacak sarılacak bir şeyler arar,sevgilerin kocamanını beslediğin arkadaşlarından nasıl ayrılmayı düşünürsün ve biz seni bir yere bırakmazken:teselli:elimiz kesilse hemen iyleştirmeye çalışırız çünkü o bizim bir parçamız,şimdi elim kesildi git ben seninle uğraşamam dersek elimiz kesilir ve eksik kalırız,inş. anlatmak istediğimi ifade edebilmişimdir,işte sen o elin parmaklarından birisin o yüzden bir yere gidemezsinopuyorumnanaktan

desteğin ve duyarlılığın için saolasın şeker..a.s.

ben şimdiye kadar hiç bir arkadaşa sırada bekleyenler var tarzında bir söz duymadım bende bu sitede hiç kimseyi kırmadığımı birtek kırıcı söz kullanmadığımı düşünüyorum yanlışım varsa lütfen biri yazsın

arkadaşlar ne kadar gerilmiş ortam hiç böyle bir tartışma yaşanmazdı neler oluyor sanırım herkesin gergin bir gününe denk geldi kötükedihüso

arkadaşlar bir haftalık katılımlarınıza baktım biraz önce
buyrun 29.10.2009-05.11.2009 itibariyle
ad1 toplamda 35 kez katılımda bulunmuş (iş ortamının müsait olmadığını biliyoruz gayet iyi)
dosba 54 kez katılımda bulunmuş
fikriye_bg 24 mesajı olmakla beraber diğier topikte geçirdiği vakitin bize ayırdığı vakitten kat ve kat fazla
güzelimm 20 seninde temmuz annelerinde gçirdiğin vakti burayada ayırmanı istiyoruz
Nachtigall 28 mesaj
aSkiTo 24 mesaj
genciza 19 mesaj
acıbiber2053 12 mesaj
emirel 12 mesaj
bhr.87 22 mesaj (iki haftadır hasta olduğunun farkındayız artık kendine geldiğine öre daha çok buralarda görmek istiyoruz)

arkadailar bazı arkadailarımızı katılımlarındaki gözle görülür bir düşüklük var bunu başkanımızın değerlendirmeye alacağını belirtmekte fayda görüyorum
sırada bekleyen gerçekten zayıflamak isteyen bir sürü insan var yer olmadığı için izizndeki atrkadaşlarımızı bile almakta zorlanıyoruz birbirimize sıra vermeye çalışıyoruz acıbiber ve emirel u özellikle sizin için geçerli fikriyeciğim senin içinde diğer topiğe ayırdığın vakti bizede ayırmalısın

t

biri bana burda nerede birilerinin gitmesi gerektiğimi yazsın evet enaz katılım sizindi uyardım sadece fikriyeyede gerekli ikazı yaptım oda gerekli cevabı verdi anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum

ben şimdiye kadar hiç bir arkadaşa sırada bekleyenler var tarzında bir söz duymadım bende bu sitede hiç kimseyi kırmadığımı birtek kırıcı söz kullanmadığımı düşünüyorum yanlışım varsa lütfen biri yazsın
kesinlikle katılıyoruö beni de üzen sinirlendiren kıran bu tavır oldu...saolemirel hisselerime tercüman oldun..

emirel ve acıbiber yeter bakın uzatmıyorum burası sanal bir ortam yanlış bişey yazmak istemiyorum ama yeter size kendimi ifade etmek zorunda değilimö bir saat içinde bütün iyi şeyleri alıp götürdünüz
kapatın konuyu sıkıntınızıda kapatın yeter artık açıklama yapmıyorum siz nasıl alglıyosanız öyle olsun biraz pozitif olun hayat negatif bakmakla geçmiyor hatırlatayım istedim ben şuan yazdıkalrımdan hiç bir şekide PİŞMAN olmadığımı maksadımı aşmadığıma üzerime düşen görevi yaptığıma inanıyorum ağlamak isteyen ağlasın siinirlenmek isteyen sinirlensin küfretmek isteyen küfretsin ama ben duymuyorum artık hissetmiyorum sizde artık susun

başkalarının hakkını yiyiyorsunuz demek yerine daha motive edici olsaydı bu mesaj elimizden geleni yapardık..emirelcim gitmekte kararlıysan eyvallah derim bende yeter ki sen üzülme..

kesinlikle katılıyoruö beni de üzen sinirlendiren kıran bu tavır oldu...saolemirel hisselerime tercüman oldun..

bakın ben ne seni nede kardeşini tanırım kimseyi tyanımadanda tavır takınmam size karşıda tavrım aynı ben sadece sırada bekleyen okadar insan varken katılımın düşüklüğünden bahsettim boş alınganlıklar yapıyosunuz söyleyim

sen susmak istersen susuabilirssin ama LÜTFEN bize "susun" diyerek ne yapacağımıza karışmazsan sevinirim arkadaşım..is
işte bu usluptan hoşlanmıyoruz sadece..yoksa kimseye küfrettiğimiz yok öyle şeyler de yapmayız...

emirel ya siz bugün çokmu gerginsiniz banamı denk geldi kim git dedi nezaman dedi ben gidinmi dedim neler oluyooooooorrrrrrrrrrr melisssssssssssssss imddddddddddddatttttttttttttttttttt
resmen darağacına asıldım nedir bu ya ben konuyu unutmaya çalıştıkça

canım bence de imdattttt.

Canımmm, çok üzüldüm. Afiyet olsun bari. Senden değerli değil ya. Ben de bölümdeki biriyle hiç anlaşamıyorum. Sonra kendime diyorum ki, değer mi Çağla? Gününe girmeyi hakediyor mu? Tabi, söylendiği gibi kafadan çıkarmak kolay olmuyor

ben de anlaşmak zorundayım çünkü asistanım ama kafayı yedi bugün kori,dorun ortasında bağırmak zorunda kaldım çok gerildik bölümcek şimdi de burada :(( ismin de çok güzelmiş :kedi:

düşünüyorum çokmu sert yazım diye geçmişe bakıp geliyorum nedir bu resmen ipe çekildim melisciğim bunu sonkez birde ben büyük harfkerle yazacam ama yeter artık bütün gün açıklama yapmaktan yoruldum ben böyle bir tavrı 1 yıldır ilk defa yaşıyorum daha öncede bu yarışmaya bir sürü arkadaş geldi gitti ama ben kimseyi kırmadım kırdıklarımız olduysada bi şekilde özür diledim ama bu kadarı yeter yani

ARKADAŞLAR BU MEAJ KONTROLÜNÜN HERKESİN KATILIMINI SAĞLAMAK İÇİN YAPTIK VE BU KARAR BAŞKAN MELİS VE BEN BAŞKAN YARDIMCISI MELZEYİT TARAFINDAN ALINMIŞTIR

canım ben de sözümün arkasındayım evet kızlar dün özelden konuştuk melzeyit sağolsun eskilere bakıp kontrolü yaptı amacımız kimseyi kırmak değildi sadece ve sadece katılımı arttırmaya çalışmaktı bu durumda ben de özür dilerim herkesten ama bu hatırlatmaları sık sık yapmak zorundayız katılım katılım diye.

ferdacım biraz önce alt komşuda tartıldım ve 63 kg.çıktım.muhtemelen yarın sabah 300-400 gr. daha az çıkacaktım hep öyle olmuştu çünkü ama sen 63 olarak geç canım.

bu arada alt komşu demişken bende aşağıda bi dilim baklava yedim:kedi: ama serviste 4 dilim vardı 3 ünü geri çevirmiş oldum:icecream:

akşam yemeğimdede 3 ızgara köfte,salata ve diyet kola vardı.

tamam canım. tebrikler azminden.

kaydirigubbakcemile3

canım bak o cümlede de amaç şu. Hepimiz için tabi takıma girerken yada girmek isterken çok umutluyuz kilo vermeye hevesliyiz şimdi bekleyen bir çok insan gibi. ama zamanla ne oluyor paylaşımımız ve motivasyonumuz azalıyor tabi kilo verişimiz de. Cümle bu konuya dikkat çekmek içindir.

arkadaşlar ne kadar gerilmiş ortam hiç böyle bir tartışma yaşanmazdı neler oluyor sanırım herkesin gergin bir gününe denk geldi kötükedihüso

benim öyle gerçekten ohhh bir geleyim kızlarla konuşayım da rahatlıyayım dedim olmadı.
Neyse kızlar bugün böyleydi. Konuyu değiştireyim. Bölümüzün öğrenci kulübü var bugün seçim günüydü ben de kulübün danışmanıyım kaç gündür öğrenciler gelip gidiyor başkanlık yarışı. Çok bunalttılar beni bugün çok gergin bir toplantı yaptım onlarla kendi başlarına bıraksam birbirlerine girerlerdi herhalde neyse başkan ve yardımcılarını ben seçtim (demokrasiden uzak, diktatör gibi kötükedihüso) ama yorgan gitti kavga bitti. Böyle işte o da gerdi beni.

Bu arada p.tesinden itibaren vize haftası 2 hafta dersim yok çok mutluyum kızıma da diş hediği yapacağım hem de kocaman hakketti tabi 15 ay bekledik :)))

acıbiber senin oğluşunda çıkıyordur dişi tam zamanı

bu nu senin yazdığını söylemedim sen uyarıda bulundun daha sonra ki bunları da okuyunca gerçekten çok üzüldüm bunua açıklık getireyim geçmişi okursan görürsün kim yazdı hatırlamıyorum

kızlar 1-2-3 tıp.
konuyu kapatıyorum.
bu konuda artık konuşmuyoruz tamam mı.
emirel acıbiber ve melzeyit kimse takımdan ayrılmasın. Ben melzeyite böyle bir yük yüklemekle çok pişman oldum inanın ama iş işten geçti.

Lütfen bu mesajdan sonra bu konuda kimse bir şey söylemesin yoksa uzadıkça uzar. Keşke sanal olmasa da karşılılı oturup konuşabilsek birbirimizi daha iyi anlardık.

Bu arada p.tesinden itibaren vize haftası 2 hafta dersim yok çok mutluyum kızıma da diş hediği yapacağım hem de kocaman hakketti tabi 15 ay bekledik :)))

acıbiber senin oğluşunda çıkıyordur dişi tam zamanı

bencede haketmiş canım dile kolay 15 ay bekletmiş herkesi koca bi kazanla yapsanda hakkıdır kaydirigubbakcemile3

Back
X