Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

büssürü alıntı yaptım hepsine cevap yazacaktım ama meliscim tıp oynuyoruz deyince hepsini sildim :))
aşikotocum bana bomba gibi geldin akşam 30dk yürüyüş ile başladım
yarında devamı gelecek inş.
öğlen çok bişi yemedim patates salatası yedim 3 kaşık kadar ama akşam sadece çorba içerek telafi ettim canım
sabah herkesin güzel sonuç almasını diliyorum ve umarım herkes güne güzel uyanır a.s.

ARkadaşlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ben daha önce kalp spazmı geçirip 1 ay yatmıştım.Sonra ritm bozukluğu oluştu.Bu da stres kaynaklıydı.Bu aralarda üzüldüğüm ve kendimi sıktığım şeyler var.Bu yüzden kalbim dayanamadı yine bunlara.Bu yüzden kalp hzlı hızlı atmaya başlayınca baygınlık yaşıyorum.Bu yüzden sürekli yatmak zorunda kalıyorum ve ağrım oluşuyor.Doktora gidiyorum sürekli meliscim.Ritm bozukluğu var dendi.Doktorum fazla heyecan ve sinir yapmama gerektiğini söyledi.Geçiçi mi bu kalıcı mı anlayamadım bende.Bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü.Şu geçen günlerde yine kötü şeyler yaşadım ve bu yüzden yataktan kalkamadım.

Canım bu msj bir uyarı için bunu biliyoruz.Bu hafta katılım topiğimize az oldu sizinde belirttiğiniz gibi kimimiz rahatsızdı,kimimizin yavruları hastaydı.Çoğu arkadaşımız evli ve biz bekarlardan daha fazla sorumlulukları var o da doğru.Ama forma giripte başka yerde vakit geçiripte buraya hiç uğramıyorsa o da o kişinin kendini kandırmasından başka birşey değil diye düşünüyorum.Çünkü melis beni buraya kabul ettiğinde ben çok sevinip sanalda olsa çok azim etmiştim.Herkesten bu ilgiyi ve azmi beklemek sen ve melis için önemli.(Bizler içinde öyle)Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum,başımda çok ağrıdığı için kafamı toplayıp cümleleri düzenli yazmıyorum.(Hatam olduysa özür dilerim).BENİM İÇİN TEMMUZ ANNELERİNDE GEÇİRDİĞİN VAKTİ burda geçirmeni istiyoruz demişsinde tatlım ben hiç temmuz annelerinin olduğu topiğe girmedimki.Bu nerden çıktı anlamadım.
[Canım biliyorum uyarı amaçlı olduğunun bunun bilincindeyim.İlk takıma geldiğimizde kırmızı yazılarla meliscim belirli başlı şeyleri yazmıştı zaten.Sizlerde bu uyarıları takımımızın daha azimli ve daha çabuk kilo vermesi için yapılan bişey gibi geldi bana.Ne kadar paylaşım olursa sonuçta o kadar motivasyon yüksek oluyor.

en çok buna güldüm "BENİM İÇİN TEMMUZ ANNELERİNDE GEÇİRDİĞİN VAKTİ burda geçirmeni istiyoruz demişsinde tatlım ben hiç temmuz annelerinin olduğu topiğe girmedimki.Bu nerden çıktı anlamadım." karışmış tatlım be, bir de bekar canım arkadaşım ne yapsın bu topikte. Biz burada 4 temmuz annesiyiz de melzeyitim birimize yazmıştır :))

ay oku oku bitmedi,neyse
aksam 3 kofte,cacik,ekemk,daha sonra biraz lahana salatasi yedim acaba kotumu ettim,yarindan cok korkuyoruk,simdi tartiya bakmadim hic.umarim yarin iyi bir sonuc aliriz hepimiz.

yarın bak tatlım bakma şimdi.

bakın yarın bana kimse kızmasın şiştim akşam akşam kek yedim.

ARkadaşlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ben daha önce kalp spazmı geçirip 1 ay yatmıştım.Sonra ritm bozukluğu oluştu.Bu da stres kaynaklıydı.Bu aralarda üzüldüğüm ve kendimi sıktığım şeyler var.Bu yüzden kalbim dayanamadı yine bunlara.Bu yüzden kalp hzlı hızlı atmaya başlayınca baygınlık yaşıyorum.Bu yüzden sürekli yatmak zorunda kalıyorum ve ağrım oluşuyor.Doktora gidiyorum sürekli meliscim.Ritm bozukluğu var dendi.Doktorum fazla heyecan ve sinir yapmama gerektiğini söyledi.Geçiçi mi bu kalıcı mı anlayamadım bende.Bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü.Şu geçen günlerde yine kötü şeyler yaşadım ve bu yüzden yataktan kalkamadım.

canım unutma ki hayatta insan için en önemli şey sağlığı.... sağlık olmayınca en sevdiğin bile gözüne görünmüyo... yaşadığın stres nedir bilmiyorum ama gözünde ve içinde küçültmeye çalış.... sanma ki herkes çok mutlu :((
bende gereksiz okadar çok şeyi kafama taktım ki :(( sonuç benimde sağlık problemlerim var ve kalıcı :(( şimdi hiç bişeyi takmıyorum ama giden benden gitti şimdi elden bişey gelmiiyor

büssürü alıntı yaptım hepsine cevap yazacaktım ama meliscim tıp oynuyoruz deyince hepsini sildim :))
öğlen çok bişi yemedim patates salatası yedim 3 kaşık kadar ama akşam sadece çorba içerek telafi ettim canım
sabah herkesin güzel sonuç almasını diliyorum ve umarım herkes güne güzel uyanır a.s.
evet tıp oynayalım bu konuda.
Aman dosbam adcım da bilir biz neler atlattık burada kilo almak isteyenlerle problem yaşadık biliyorsunuz tıp oynamasaydık uzar giderdi, (aman duymasınlar gelirler susturamayız :))
afiyet olsun tatlım

canım benim dikkat et kendine, sıkmamaya çalış canını sağlık herşeyin üstünde ve öncelikli.

canım unutma ki hayatta insan için en önemli şey sağlığı.... sağlık olmayınca en sevdiğin bile gözüne görünmüyo... yaşadığın stres nedir bilmiyorum ama gözünde ve içinde küçültmeye çalış.... sanma ki herkes çok mutlu :((
bende gereksiz okadar çok şeyi kafama taktım ki :(( sonuç benimde sağlık problemlerim var ve kalıcı :(( şimdi hiç bişeyi takmıyorum ama giden benden gitti şimdi elden bişey gelmiiyor

Evet haklısın aslında.Bende bunu geçte olsa anladım ama.Hayatta herşeyi tecrübe edinerek öğreniyoruz.Bizlere kalıcı hasarlar vererek.Ben artık eskisi gibi herşeyin en ince ayrıntısını düşünmemeye çalışıyorum.

merhaba fıstıklar a.s.

kahvaltıda bir kk. kaşar,yarım domates,iki lokma incir reçeli,1,5 dilim uno
öğlen komşuya çaya gittim orda bikaç çubuk yedim sadece
az öncede bir fincan şekersiz nescafe ve 6 adet kepekli bisküvi
akşam daha belli değil

melzeyitcim ben kendi adıma kk.ya girdiğim zamanlarda ilgilendiğim topiklere eşit zaman ayırmaya çalışıyorum ama bundan sonra buraya daha çok zaman ayırmaya çalışacağım.emeğin ve uyarın için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:
canım sende hakkını helal et hayırlı yolculuklar.hayırlısı ile gidip gelmen nasip olur inşallah. bu arada ben kaçırdım sanırım yolculuk nireye.

Adcım, sanırım kendime geldim. Aslında bir şey yok. Herşey iki gün önce yediğim tavuk dönerle başladı. Beyaz ekmeği nasıl özlemişim anlatamam. Dün akşamüstü de diyetisyeni aradım. Kaçırdıklarımı (siz de biliyorsunuz. Netice itibari ile içtiğim sudan haberiniz oluyor) anlattığımda çok kaçırmışsın dedi. Orada zaten çöktüm. En küçük kaçırmam bile olay oluyor. Diyorum ya, nazi subayı. Ondan sonra akşam dengem bozuldu. Spor yaparken ilk defa yarıda kestim. Buzluktan içli köfteleri çıkardım. Sabah, moralim çok bozuktu. Öğleye doğru iyice sıkıldım. Ve öğleden sonra çok üzgünüm ama bir kumpir yedim. Bilmiyorum sorun ne? Üstelik hiç de beğenmedim. İyi yapamamışlar gibi geldi.Ama buna rağmen yedim. Sabah yediğim ikramdan da zevk almadım. Ancak, şundan eminim: kumpiri yedikten sonra midem çok kötü oldu. Dik duramıyorum. Mide fesadı bu mu acaba? Galiba, şimdi iyiyim. Adcım, bu hafta çok kötü bir ortaktım. Kusuruma bakma. Bir daha olmayacak. Belki de sorun bu aralar yorgun olmamdı. Hırsımı yemekten aldım. Sanrım, daha iyiyim. Kaldığım yerden devam edeceğim.
canım benim senin diyetisyen harbi çok katı oda seni sıkar sen bakma ona şu pikolar varya onların kalorisi düşük haftada 2 kere öyle kaçamak yap nerden haberi olcek. aaa one canım yaaa. sıkma kendini hayatım.
arada olur böyle sıkıntılar hayatım.bazen bende birilerine yada birşeye sinirlendiğimde çok bunalıyorum hemen yemeğe saldırırım. çok yanlış yine kendmizi sıkıyoruz bu sefer sıkıntımız hiç bitmiyor. dahada düzelirsin inşallah hayatım.haftaya telafi ederiz artık. opuyorumnanaktan

Bu akşam artık yemek yemeyeyim değil mi!!!
yeme hayatım yeme.. şiiişt yedinmi yoksa. :olmaz:

bence de askito bu topiginin bombasi,iyiki o var bize de biraz hiz veriyor.
canim dr gittik bebegimin cilti problemli hep bisy cikiyor,bu sefer aylardir kendinden kendiden gecen kirmizi dokuntuler tekrar cikti.bebek dr muz cozemedigi icin cilt dr gorurduk,kan alindi bir kac test yapilcak,sonucu yarin alacaz,bakalim bu sefer ne diyecekler.sordugun icin tesekkurler.
zaman ayarlı değildir inşallah. kaydirigubbakcemile3
canım dilerim güzel sonuçlar çıkar acaba cildi kuruyor falanmıkine. neyse sonuçları alınca bildirirsin hayatım.geçmişolsun.

Sağol şekerim. 45 dk bisiklete bindim. Şimdi de su içmeye başlayacağım ki takımın yüzkarası olmayayım opuyorumnanaktan
ya şu bisikletlerden bi alsam sanırım sıkılaşırım biraz ya çok lop et oldum yaw. mafoldumben

benimde oğlumun ateşi düşmüyor..
canım benim diş çıkardığı zamanlar malesef öyle ben işe başlamadan önce hatta 11 inde işe başladım 7 ağustosta bir ateşlenmeye başladı 10 ağustos gecesine kadar devam ett. ateşi 39 lardan zor düşürüyordum. fitil ve şurubu bir arada veriyordum yani ikisini aynı anda. hatta 39 u geçriğini bile bilirim.hatta burayada yazmıştım. hergün toplasan 2 saat uyumuyordum o dönemde.yani kısacası atlatır hayatım Allah ın izniyle.merak etme sadece sabır ve dikkat istiyor. geçecektir.

ferdacım biraz önce alt komşuda tartıldım ve 63 kg.çıktım.muhtemelen yarın sabah 300-400 gr. daha az çıkacaktım hep öyle olmuştu çünkü ama sen 63 olarak geç canım.
bu arada alt komşu demişken bende aşağıda bi dilim baklava yedim:kedi: ama serviste 4 dilim vardı 3 ünü geri çevirmiş oldum:icecream:
akşam yemeğimdede 3 ızgara köfte,salata ve diyet kola vardı.
afiyet olsun şeker.

Benim de haftaya çarşambadan itibaren sınav haftası nedeniyle dersim yok. Sınıfa gireceğim ama ders anlatılmıyor. Çocuklar çalışıyor. Ben de aylık planlamamı yapacağım. Ben de seviniyorum. Ancak, bu cumartesi kurs 4 saat olacak. ( sınav haftası öncesi nedeniyle) 2 sınıfım var. Yani 8 saat. Düşşünmemeye çalışayım.
Kızlar, satürn 29 Ekimde terazi burcuna girdi. Aramızda burcu ya da yükselen burcu terazi olan ya da doğum haritasında terazisi baskın olan arkadaşlar. Bu aralar kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Bu gün bence satürn yüzünden diyelim.
ben terazi burcuyum kızlar.
Bağlanmayacaksın sesli videolu şiir can yücel’den
* Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. * “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin. * Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü. * Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. * Çok sevmeyeceksin mesela. * O daha az severse kırılırsın. * Ve zaten genellikle o daha az sever seni, * Senin o’nu sevdiğinden… * Çok sevmezsen, çok acımazsın. * Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. * Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini… * Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. * Senin değillermiş gibi davranacaksın. * Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. * Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. * Çok eşyan olmayacak mesela evinde. * Paldır küldür yürüyebileceksin. * İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, * Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. * Gökyüzünü sahipleneceksin, * Güneşi, ayı, yıldızları… * Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. * “O benim.” diyeceksin. * Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin… * Mesela gökkuşağı senin olacak. * İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. * Mesela turuncuya ya da pembeye * Ya da cennete ait olacaksın. * Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. * Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, * Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. * İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

ortam yumuşan biraz çok ait olmadan yaşayacaksın diyor can yücel eline kalemine sağlık

bu şiiri şöyle güzel okuyan birinden dinleyin arkadaşlar dinleyin çok şey anlatıyor
valla kendi sesimden dinledim evet çok güzel hayatım. :kedi:

yok canım tvde değil salonda olacak,teşekkür ederim teklifin içina.sduymuşsunuzdur belki anadolu gençlik derneği adında bir dernekte aktif görev yapıyorum,programdaki konumuz müslüman kardeşliği,yarısını hallettim inş. güzel olurCADIARZU
canım işin içinde sen varsan o güzel olacaktır emin ol.opuyorumnanaktan

haklsın melisciğim neyi sahiplendiğimiz çok önemli
kızının kızlarımız çok acı bazen arkadaşlar takılıyolar kızını oğluma alacam ne isterseniz alırızı hatta geçen öğretmen arkadaşım ben onu yurtdışında alışverişe götürürüm yeterki gelinim olsun diyor bende kız annesiyim ya herkese aynı tavır arkadaşlar ben kızıma 3 ev 10 trabzon burması 1 araba vericem ama gelen şahıs kızıma bunun 2 katını getirecek ki vereyim m arkak arkadaşlar hadibe falan diyolr gülüp geçiyorum gerçeğini düşünmek se beni çıldırtıyor
ah ah zamanı geldiğinde onlar gitmesini bilir hayatım sizler arkasından bakakalırsınız. hatta evlensinler diye bakarsınız. :teselli:
Kardeş takımım huzurlu geceler umarım hepiniz iyisinizdir..

melisim yarın bildirim için gç geleceğim canım sen bildirim için beni bekleme diye haber vermek istedim kızım hastalandı sabah doktora gideceğiz...
geçmiş olsun kallistecim. :teselli:

emirel ve acıbiberim alıngan kardeşlerim beni yerim ben sizin alınganlığınızı canımsınız yaa. valla yanlış anlaşılma olmuş. neyse yarın cuma güzel birgün havalarda açtı ama kızlar sizler açılıp saçılmayın bugün söylemiştim tekrar edeyim dedim.

adcım desteğin için çok sağola.s kızlar yarın inş. hepiniz istediğiniz kadar kilo vermiş olursunuz,hepinizi koccaman öpüyorum,sizleri seviyorummopuyorumnanaktan

aman bircanım sıkıldı sormayın dün bir çalışmanın sonuçlarını yazmıştım wordde bugün mail atacaktım arkadaşa yok yok bakmadığım yer kalmadı kaydetmemişim iyimi :((((

Kızlar ben çıkmak için müsadenizi istiyorum.O kadar çok sayfa okudum ki.Başım döndü.Yatmam gerekiyor artık.Annem birazdan gelir yoksa kızım kendii yorma diye.Onlar çok üzüldüler yine rahatsızladığım için bu yüzden daha fazla üzülmesinler ben çıkıyorum.İyi geceler size.Kendimi birazsa olsa iyi hissettim mi burdayıM.Yediklerimi yazmadım çok saçma sapan bir yemek düzenim oldu çünkü bugün.Nerdeyse 1-2 öğün zor yedim.

aman bircanım sıkıldı sormayın dün bir çalışmanın sonuçlarını yazmıştım wordde bugün mail atacaktım arkadaşa yok yok bakmadığım yer kalmadı kaydetmemişim iyimi :((((

Oo canım kötü bir günün ardından buda tuzu biberi olmuştur senin için.Umarım kolay bir yolunu bulup halledebilirsin.

kızlar bende yatıyorum ruhum yoruldu
ama sabaha inş. herşey daha güzel olacak
hepinizi öpüyorum sizleri çok seviyorum
ii geceler

ay oku oku bitmedi,neyse
aksam 3 kofte,cacik,ekemk,daha sonra biraz lahana salatasi yedim acaba kotumu ettim,yarindan cok korkuyoruk,simdi tartiya bakmadim hic.umarim yarin iyi bir sonuc aliriz hepimiz.
afiyet olsun fikriyecim. kahvaltıdan hemen önce tartık hayatım şimdi hiç bakma bencede.
dosbacım nasılsın hayatım. buldun bomba gibi ortağı bandın üzerinde seke seke gidersin tabi. kaydirigubbakcemile3 yarın şimdi siz güzel sonuç verirsiniz de. ''e ne yapalım gölge etme ne olur çalış seninde olur'' dersin sen şimdi. kaydirigubbakcemile2
şaka bir yana aşkitom ve sen gayet güzel gidiyorsunuz hayatım.imrenerek izliyorum sizi.
inşallah çoook güzel sonuçlar alırsınız yarın sizde.

canım hep söylüyorum hepde söylicem lütfen kendine dikkat et hayatım. :1hug:

kızlar bu arada yazmayın unuttum ama sanırım adet olmak üzereyim.4 aydır 1 hafta 10 gün arası geri geliyor tarihleri kestiremiyorum ne zaman olacağımı ama şimdi belirtileri hissedilir derecede başladı. neyse bakem yarın kaç çıkarım artık. of yaa bende niye karnım şişti diyorum

bhr cım yorumlarını şimdi okudum hayatın sanada çok teşekkürederim. canım balıketliyim ya malesef lop et durumundan kutulamadım o yüzden azcık daha vereyim sonra bir yolunu bulup sıkılaştırmam gerecek kendimi o zaman dahada fark edeceğini düşünüyorum. aslında kendi resimlerimi koymak istiyorum ama bakımlıyken hani korkmayın diye diyorum bide gündüz ışığıyla daha net belirgin çıkar diye düşünüyorum ama akşam eve geliyorum sabah zaten fırsat bulup eşime hadi çek resmimi diyemiyorum kısacası hep unutuyorum ama ilk fırsatta koyarım inşallah.
oğluşum otobüste koltuğa oturmak için kıyameti koparınca bizde oturtuverdik.dedim bide resmini çekelim tam olsun.

Back
X