BEn de sebzeli sehriye yapayim yaninda kofte,umarim begnir.:lepi: tesekkurlera.s.domates çorbamız variçinde brokoli ve şehriye var onu yiyecek öğlne.
bir de etli türlü yapacağım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn de sebzeli sehriye yapayim yaninda kofte,umarim begnir.:lepi: tesekkurlera.s.domates çorbamız variçinde brokoli ve şehriye var onu yiyecek öğlne.
bir de etli türlü yapacağım canım.
mrb kızlar en az 5 kere tartıldım ama kilom 83,2 niye böyle oldu anlamadım :gitme:
Rua anlatiyorsunuz da.ben de kackez ruyamda oglumun disi ciktigini goruyorum,sabah kalak kalkmaz hemen agzina bakiyorum her seferinde dis cikmis oluyor,Bu aksam da yine ruyamda gordum bi baktim bir dis azicik cikmis.
kızlar e.saraçın 1 günlük lahana çorbası detoksu var duydunuz mu??
sadece 1 gün içiyorsunuz?? deneyeniniz var mı bugün acaba yapsam mı??
BEn de sebzeli sehriye yapayim yaninda kofte,umarim begnir.:lepi: tesekkurlera.s.
sen de inan olur canım şutarafagitti
valla şimdiden başladı ne yapacağız bilmem. İçime su serptin canım.
bisiklet gelin arabası kot üzerine duvak süperdi.
tüm fotoğraflarına bakım bir eklemişsin yarım saatimi aldı :))) düğün fotoların da harika balayı da ama nikah çok uçuk kendi aranızda yaptınız sanırım.
ahhh marmaris bayılırım muğla ve ilçeleri favori tatil yerlerim. ne şanslısın orada yaşadığın için.
sağol tatlım yok gitmeyiz melis olursa kötü olur annemlere de geçer diye görüşmeyeceğiz bir süre. Ama annem ben özlerim getir camdan göster diyor :)
Melise bak,akili olmus annesi.Aslinda yalan soylemek kotu diyoruz ya ama akili cocuklar yalan soylrmis.
canım kısaca özet geçeyim ben hem detaylı kendimi tanıtmış olurum... :1hug:
o nikah fotolarının olduğu yer Kocaeli. a.s ben kocaeliden Muğlaya gelin geldim. Çünkü eşim astsubay Marmarisde görevli. Yani marmaristeyiz kuzucum Şeniz hım işte böyle..
sen nikah fotolarını beğendiysen oo zaman kesinlikle düğün fotolarını görmelisin. Albümler diye başlık var ya kuzucum orda :kedi: bulamazsan özelden lnk veririm buraya çok meşgul etmiyim Şeniz
hesap numaranı alayım şekerim100 TL ye kilo rüyasina yatilir..
pamuk eller cebe :roflol:
canımmm gelde bana sorrrr :çok üzgünüm:
neredeyse 4 aydır buradayım hiç arkadaşım yokk
belkide birazda ondan klo alıyorum... a.s
hep evdeyim. iş imkanı yok sezonun da belki var ama her yerin birinci koşulu ileri derece ingilizce :çok üzgünüm: zaten şu anda işte yok çünkü sezon bitti...
şu anda bir köyden farkı yok. tüm şaşalıı restorantlarr cafeler mağazarlar hatta oteller kapatıp gitti... çok garibime gidiyor. koca oteli kitleyip gidiyorlar. ölü şehir gibi... hele birde o kalabalık sokakta zor yürüdüğün zmanını bildikte sonra şimdi çok tenha geliyor
hep evdeyim. iş imkanı yok sezonun da belki var ama her yerin birinci koşulu ileri derece ingilizce :çok üzgünüm: zaten şu anda işte yok çünkü sezon bitti...
şu anda bir köyden farkı yok. tüm şaşalıı restorantlarr cafeler mağazarlar hatta oteller kapatıp gitti... çok garibime gidiyor. koca oteli kitleyip gidiyorlar. ölü şehir gibi... hele birde o kalabalık sokakta zor yürüdüğün zmanını bildikte sonra şimdi çok tenha geliyor
meliscim sen takimin kaptanisin anacim sen böyle yaparsannn takim ne yapsinn.. batar bu gemii :))
kendine gel canimm
bayrami düsünn .. istemezmisin herkes sana vayy ne kadar zayiflamissin kac kilo verdin demelerini ?
ise yatmadan önce 10 mekikle baslayabilirsin bu aksamm..
evet bu konuya kesinlikle katılıyorum zeki çocukların hayal dünyasını algılayamazsınız bile onları ayırt etmenin en kolay yolu nedir arkadaşlarıyla ilişkileri hemen fartk edersiniz özel bir çocuğa sahip olduğunuzu ilgi alanları farklıdır tecrübeyle sabit arkadaşlar bu ara sizinkiler yengeç değilmi benim kızımda temmuz çocucuğu
ama sizinkilerin aplası o yerim onu ben ayyyyyyy
yok benimki aslan 23 temmuz, son günde aslan oldu aslında ben aslan yaptım sezeryan hilesi :))))
dosbacım bir yerde bulmuştum. lahana çorbası için.
7 günlük bir detoks programıydı ilk gün sadece meyve ve çorba, 2. gün sebze ve çorba, 3. gün meyve sebze ve çorba, sonra başka şeyler ilave edip 7 günü tamamlıor link vermek yasak ya sen internette tara bulursun.
ah canım ya senin işin daha zor eşinle mesleklerimiz çok yakın sizler ve bizler kardeş sayılırız normalde sizin günleriniz falan olmuyormu sosyal yönden aktif bir teşkilatınız var burdakiler maşallah herşeye eğlence gün gezi yapıyolar
evet canım çok jhaklısın herkes öyle söyler kuzenlerim de fethiyedeler kışın çok sıkıcı derler. Eşinin askerliği ne zaman bitecek sonra koceeliyemi döneceksiniz yoksa oralardamısınız.
evet kendime gelmeliyim. Dayım da geçenlerde gördü beni dar bir kot giymiştim üzerine de badi göbiş fırlamıştı birazcık konu neydi hatırlamıyorum ama tek kafama kazılan çok güzel kilo vermişsin belli oluyor dedi dalga geçti benimle((( bayramda göstereceğim. tamam mekik yapıyorum bu akşam söz.
canım geçen gün tv de gördüm tarifi aldım sadece ama sadece 1 gün tavsiye ediyor
benimde regl son gün sayılır yapıp hafifleyim diyorum
deneyeceğim bakalım
canım o durumu çok ii biliyorum bende ailemden uzaktayım eşiminde ailesi ankarada değil ve ilk evlendiğimde bende bu nedenle kilo aldım
akşam eve gelince güzel yemekler bulsun diye hep yemek yaptım :)
sonra o da beni sık sık dışarı yemeğe götürdü derken :)) dosbik oldum :))
bende bebiş istiyorum ama önce zayıflamalıyım
sana bu dönemde varsa hobin ,hobi kurslarına gitmeni tavsiye edebilirim
yada ing. yok sanırım ing kursuna gidebilirsin
canım geçen gün tv de gördüm tarifi aldım sadece ama sadece 1 gün tavsiye ediyor
benimde regl son gün sayılır yapıp hafifleyim diyorum
deneyeceğim bakalım
ayyy ben tam fırlama bir yay burcuydum ama hayat mı değiştirdi yoksa yaş ilerledikçe yükselen burcuma mı takılmaya başladım anlamadım
sakinleşmeye başladım sanırım :))
laf aramızda aslan burcunu severim :)) çok renkli oluyorlar canımmm ablamda aslan !!
yok 5 sene burdayız tayini çıkana kadar. max 5 yıl yani...
asla askerliği bitmeyecek çünkü ölümüne asker kuzucum benimki :roflol::roflol::roflol:
evet evet kendime bir hobi edinmem şart..
bakalım eşimle dans kursu araştırıyoruz hem sosyal hemde fiziksel bir aktivite olur diye düşünüyoruz... :1rolleyes: