Ben hayretle okudum... İnsanlar, neler yaşıyor da hayatlarına yeniden başlıyorlar.. Siz 13 yıl boyunca bunu mu unutamadınız? Bu mu yani? 13 yaştan bahsediyoruz. 13 Yaşındaki bir insan daha çocuktur yahu, ne aşkı? Sizin unutamadığınız hazımsızlık bence. 13 yıl boyunca bunu kendinize bu kadar sıkıntı ettiniz. Başka sıkıntınız yokmuydu allah aşkına? Babam kollarımda öldü vs. demişsiniz. Onlara ağlamadınız da, o çocuk size öyle söyleyince mi ağladınız son kez? Yapmayın allah aşkına. Aşk diye adlandırılan acılardan daha gerçek acılar var bu hayatta. Ben çok çok üzüldüm. Böyle bir şeyi 13 yıl boyunca kafanızdan atamamanıza. Üzüldüm çünkü, 13 yılınıza yazık etmişsiniz. Allah çok daha büyük acılar vermesin........![]()
ben derdimi anlatamıyorum yada insanlar baştan sona okumuyor sanırım yada algılamada zorluk çekiyorla

ben unutamadığım için yazmadım bu satırları. 13 sene sonra diğer kahramanın kim olduğunu kahramanın kendisinden öğrendim 3 ay önce.
3 ay öncede ben bu konuyu açıp vah bana neler oldu diye yazabilirdim.
2 hafta önce o kişi ile yüzyüze gelince olanları yine hatırladım diyorum.
babana üzülmemişsin diyorusunuz ya ben şu anda sesli güldüm bunu okuyunca.
siz nerden biliyorsunuz pardon ama? insanların başına gerçek felaketler gelince. kaldırılması zor taşıması zor bağıra çağıra ağlayan insanlardan kimse korkmaz. göz yaşını akıtmış tepkisini isyanını vermiştir.
asıl ağlayamayan bir ruha dönen insanlardan korkar uzmanlar. bu yüzdendir ki ağla rahatlarsın denir.
herkes pskoloji okumak zorunda değil. kişisel gelişim kitapları okumak zorundada değil.
ama okuma yazma bilmeyen ninelerimiz bile bunu kavrayabilmiş vaziyette.
hazımsızlık yorumunuza ise daha çok güldüm. siz ya seyirci yada figüran olmuşsunuz hayat sahnesinde ... yazık...
yada ters pskoloji yapıp falan onunla barışmamı sağlamaya çalışıyorsunuz.
(gerçi sizin gibi insan pskoloji ve davranış bilimlerini iyice çözmüş bir insandanda bu beklenir ya !!!!!!! )
neyse...