- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu olaya kadar normaldik. Görümcem biraz kıskançtır nişan hediyesi olan kolyemi bana vermek istememişti. Nişanlım da genç kıza karışamam yanlış anlaşılır diyor.
Ben olsam kızla hiç konuşmazdım. Yani muhatabınız o olmamalı. Hatta kızın annesi veya kayınvalideniz de değil. Bu konuyu nişanlınız halletmeliydi. Hatta sizi hiç karıştırmadan halletmeliydi. Bu konuda nişanlınız sınıfta kalmış, farkındasınız değil mi?
30 yaşında adamı 13 yaşında kızın elbisesine karıştırmak da çok çirkin geliyor bana o yüzden kendisine yüklenemedim belki de
Olay kendi içinde o kadar saçma ki zaten her türlü herkes saçma bir şeyle uğraşıyor. İlk bunu duydun oo hemen terket adamı bu nedir denmez. Ama konu sahibi gidip konuştum diyor. Müstakbel damat zaten olayı biliyor. Olayın başından beri sesi çıkmıyor. Konu sahibi derdini anlatıyor kv inada bindiriyor giyecek o gelinliği diye. Bu olay küçük bir şey ama örnekteki problem kafa yapısı, tutumlar. Kv gelinlik giyecek diye tutturmuş ya hayır benim yanımda kalacaksın diye tuttursaydı, görümce destek verseydi nişanlısı yine böyle sussaydı burdaki yorumlar ayrıl kızım başını yakma olurdu. Herkesin tutumunu aynı bırakıp sadece örnekteki maddeleri değiştirdiğimde durumun vehameti ortada.
Bu olay tek olmayacak, azı çoğu tekrarlanacak. Nişanlı kişisi de uzun süre susmak yerine anne olur mu saçmalamayın almayın böyle bir şey ne çocuk gelini gencecik kız, benim nişanlımdan uzun boyu var herkes yanlış anlar böyle olmaz. Düğüne bunu giymesin dese annesinin üzerine salmış da olmazdı konu sahibi onu. Adam susmuş susmuş kadın burada sinirinden konu açıyor hala ortada yok. Ben kendi açımdan bu kadar pasif biriyle de yapamam. Fikrini söyleyemeyen insan bana çekici gelmiyor. Bu aile vs olmak zorunda da değil. Daha geçende alışverişe gittik kasada müşteri ukalalık yapıyor. Neymiş verecekmiş tabiki poşet ne parasıymış o istanbulda yaşıyormuş vs görevli arkadaşlara laf sokuyor sürekli eşim girdi araya ağzının payını verdi bir güzel. 2 alışveriş yapıyorlar diye ne demek insan ezmek. Bu aile için de aynı. Ne demek gelini yok saymak? Neyin inadındalar? Amaçları ne? Böyle bir aileye girmeyi ancak eşim arkamda durur gözüm aşktan kör olursa kabul ederdim herhalde.
Bilemiyorum altan yani.. Kişiden kişiye değişen değerlendirmeler belli ki. Bende ne konuştum daldan dala valla
Ne var bunda çocuktur diyenler etraflarında hiç mi görmüyorlar 13 yaşında birini? Kızın boyunu da yazmış konu sahibi 165 cm diyor. Hala çocuktur olsun, kıskanma lafları. Hanımlar muhakeme yeteneğinizi mi kaybettiniz?
Gelin 160 helen model giyerken, 165 boyla taşlı tarlatanlı gelinlikle dolaşan birine çocuk mu dersiniz?
Ben senin yerinde olsam evlenmem baştan söyleyeyim. İlk önce eş ailesinin sorunları olduğunu, sana zorla bir sürü şey yaptırmak isteyecekleri için hem de nişanlının ailesine laf söyleyebilecek kapasitesi olmadığı için. Senin hayatını yerler onlar. Kv her konuda tutturur, eşin de ben ne diyebilirim ki diye ortalıkta gezer.
Nişanlını al karşına de ki kafanda hayal et, benden uzun yeğenin ortada bu gelinlikle dolaşıyor saç makyaj yapılacak bir de bunun üzerine bu mantıklı mı? Değilse, düğün günümde böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum. Ya gider konuşur çözersin ya da ben o düğüne gelmem de.
Bu nasıl bir rezilliktir ayıp ya..
13 yaşında kızı mı kıskanıyorsun, o yaşta heves ederler, ne olur giyse ci arkadaşlar için amme hizmeti:
sizin gözünüzde 13 yaşında gelinlik giymesi problem olmayan çocuk:
Eki Görüntüle 2294578
gerçekte 13 yaşında gelinlik giymiş çocuk:
Eki Görüntüle 2294579
kadın bana çok dik konuşmuştu.
Kuzu sen @belinaytugce_34 musun ?Bu olaya kadar normaldik. Görümcem biraz kıskançtır nişan hediyesi olan kolyemi bana vermek istememişti. Nişanlım da genç kıza karışamam yanlış anlaşılır diyor.
Her dediğine katılıyorum ama;
"Evlenmem" demek kolay geliyor, şimdi bir hazırlık süreci var, bu gençler belli ki nişanlılık zamanının sonlarını yaşamaktalar, evler dizilmiş düzülmüş, birlikte her şeylerini yapmış seçmiş yapmış, gün saymışlar sohbet muhabbet.
Bu kızımız da evlenmemezlik edemeyecek büyük ihtimalle. Biz duygusuz, dışarıdan yazıyoruz da, arada duygular var ve risk alacak bu çıkışla.
Oğlanı bu şekilde annesi karşısına dikmek, kvnin eline kozu vermek demek.
Buradaki yorumlardan pay biç, 13 yaşındaki çocuğu çekemedi, kıskandı, sığdıramadı bir yere, olay çıkardı rezil kadın olacak adı. Zaten erkeklerin, biz kadınlar kadar önem verdiği bir olay değil gelinlik... Yine genellemeyeyim istisnaları vardır, fark edenleri ama duruma bir miktar kayıtsız kalışı; düğüne aynı önemi vermemelerinden de kaynaklanıyor; damat için olduğundan daha önemlidir düğün, bir gelin için ve bir yere kadar anlarlar ve üstelik bir gelinlik için eş adayını kırmış olduğu sorgusu da cabası (Bu da tartışılır). Bir noktadan sonra, yaptıkları şımarıklık olarak suratına çarpılır.
Karışık yani Tintinn. Bırak kendilerini rezil etsinler denilip geçiliyor bir noktadan sonra mecbur.
Davetiyeye "davete katılım konusunda lütfen bir hafta önce dönüş yapiniz...lütfen çocuk getirmeyiniz" filan yazılır yaaa....sen "lütfen gelinlik giymeyiniz yazdirmalisin "
karşı tarafın yaptığı ne kadar çok yanlış olsa da sizin derdiniz bence düğünde bi gelin daha olması
nerden tutsan elinde kalıyor konu
Lafı nasıl da çevirmişsiniz.
Başlıktan 13 yaşında birini evlendirdikleri anlamı çıkıyor.
13 yaşında kız, özenmiş giymek istiyor.
13 yaşındaki kızı kıskandıysanız bi' kendi özgüveninizi sorgulayın bence.
siz konuşursanız da yanlış anlasilacak.
nisanliniz konuşursa zaten ülkede o kadar çocuk gelin varken uygun olmaz demeli. yani "birgaripyolcuhan rahatsız oluyor, o yüzden giymesin" demeyecek.
ama ben sizin yerinizde olsam asla ses çıkarmazdım çünkü olay her türlü size patlayacak.
normal değilDüğünde 1 gelin daha olması normal ama benim bunu dert etmem garip demek.
KP ile konussaniz sert mizacli demişsiniz. Baba böyle böyle olcak is mi sen konuş falan filan deseniz
Kuzu sen @belinaytugce_34 musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?